Portugal - Alentejo
Vandring Alentejo
Korktræ Alentejo
Alentejo Milfontes
Vandring langs kysten, Alentejo
Alentejo Costa Vicentina
Alentejo Castelo de vide
Evora Torv, Portugal
Milfontes, Alentejo
Pris fra:
9.495,-
Dage:8
Bestil rejse

VANDREFERIE I DET ÆGTE PORTUGAL

Dramatiske kystlandskaber og smukke strande. Autentiske landsbyer og kulturbyen Évora. Knejsende korkege og små olivenlunde. Høje bjerge og langstrakte sletter samt enestående naturparker er alle ingredienser til denne vandretur i Portugals Alentejo region.

Derfor skal du rejse med os på vandreferien til Portugal:

  • Du får en aktiv ferie med store naturoplevelser
  • Direkte fly Københavnn - Lissabon t/r
  • Gode hoteller
  • Halvpension er inkluderet
  • Vandringer i naturparken Serra de São Mamede og ved Vicentina-kysten
  • Vidende dansktalende rejseleder

Du får i alt fire vandredage i Portugals billedskønne bondeland fordelt på to etaper; første del i bjergene og afslutningsvis ved Vicentina-kysten, syd for Lissabon.

Vandringer i naturparken Serra de São Mamede

Vi lægger ud, langt inde i den bjergrige del af landet tæt ved den spanske grænse, hvor du bor i - hvad nogle regner for Portugals smukkeste landsby - Castelo de Vide, der har rødder tilbage til middelalderen. De to vandringer bringer dig til naturparken Serra de São Mamede og et par af de små bjerglandsbyer Marvão og Carreiras. Vandringerne leder dig forbi små bondegårde, forladte hyrdehytter, tusinde år gamle stier, naturlige kilder, skov og flotte klippeformationer. Som en naturpark værdig, er vi også ude i den helt uberørte natur i bjergene.

Évora og vingårdsbesøg 

Midt på ugen flytter du ud til Atlanterhavet og Vicentina-kysten. På vejen gøres et holdt på en vingård og i Alentejos vigtigste større kulturby: Évora.

Vicentina-kysten og autentiske Vila Nova de Milfontes

Vila Nova de Milfontes danner rammen om sidste etape af opholdet på vandreferien. Byen er godt beskyttet i bugten ved flodudmundingen og  byder på dejlige sandstrande og lokalt liv. Du kan se frem til et par vandringer, som er noget anderledes end de første dage. Her venter imponerende kyststrækninger med gyldne strande, sandklitter, klippeskrænter og - igen - uforstyrrede landskaber.  Vandrestierne er det meste af tiden langs kysten mellem de små fiskerlejer, og ad de ”hemmelige” stier, som fiskerne har benyttet i århundreder. Her er fredfyldt, store vidder og helt eventyrligt smukt. 

Undervejs bor du på turistklassehoteller, og der er inkluderet halvpension.

Vandringerne er i varieret terræn med forskelligt underlag. Ingen særlig vandreerfaring kræves, men en god fysisk form er påkrævet. Vi vandrer ca. mellem 9-16 km pr. dag. 

Kort dagsprogram for vandringer i Portugal:

Dag 1: Ankomst Lissabon. Kørsel til Castelo de Vide (A)
Dag 2-3: Vandringer i naturparken Serra de São Mamede (M,F)
Dag 4: Via Èvora og vingårdsbesøg til Vila Nova Milfontes (M,F,A)
Dag 5-6 :Vandringer Vicentina-kysten (M,F)
Dag 7: Fridag (M)
Dag  8: Kørsel til Lissabon. Hjemrejse (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil indgå i rejsen selvom der evt. byttes rundt på programmet.