Skip to main content

REJSER TIL KROATIEN

En rejse i Kroatien er som at rejse i flere lande på en gang. Her er en centraleuropæisk stemning og tradition i hovedstaden, og den nordlige del af landet er præget af kulturen i det østrig-ungarske rige. I den sydlige del af landet er der ægte middelhavsstemning, som læner sig mere op ad det gamle, venezianske rige. Begge områder har desuden et umiskendeligt præg af det slaviske, nemlig den kroatiske folkesjæl, som er usædvanlig gæstfri og historisk interessant.

Tag med på kulturrejse og krydstogt

Uanset om du tager på Krydstogt i den kroatiske Skærgård eller rejser med på en kulturrejse, så er du garanteret store oplevelser i det smukke land. Kroatien har en gribende historie, spændende kultur og er desuden hjemsted for mange unikke naturscenerier. Vidste du, at Kroatiens kyststrækning betegnes som en af de flotteste i verden? Sammen med god gastronomi gør det landet til et meget eftertragtet rejsemål.

Krydstogt for livsnydere i Den Kroatiske Skærgård

Dalmatien, som dækker størstedelen af den kroatiske kyststrækning plus et mindre stykke ind i landet, er blevet et af de mest attraktive ferieområder i Europa de seneste år. Ikke mindst grundet den fortryllende kyststrækning, de mange smukke øer og den autentiske middelhavsstemning. Dalmatien har også en fantastisk historie og kultur, som vi oplever på nært hold gennem ugens mange stop på kysten eller på øerne. Ombord på Kulturrejser Europas chartrede skib er stemningen god, maden i top og udsigten fantastisk.

Læs om krydstogtet i Kroatiens skærgård her

Oplev Kroatiens skønne kystbyer med Kulturrejser Europa

Kroatiens smukke kyst

Kulturrejse til Kroatien Rejs fra Dubrovnik til Brac, Hvar og eventyrlige Split - Bo på Kroatiens Adriaterhavskyst, som er en af verdens smukkeste kyststrækninger, og følg med på en rejse hvor storslåede natur- og kulturska...

Krydstogt - Den kroatiske skærgård

Krydstogt - den kroatiske skærgård

Krydstogt i Kroatiens skærgård Oplev Den kroatiske skærgård på et krydstogt for livsnydere - Dalmatien - som dækker størstedelen af den kroatiske kyststrækning plus et mindre stykke ind i landet - er blevet et af de mest att...