Skip to main content

REJSER TIL KROATIEN

En rejse i Kroatien er som at rejse i flere lande på en gang. Der er en centraleuropæisk stemning og tradition i hovedstaden og den nordlige del af landet præget af det østrig-ungarske rige og kultur. I den sydlige del af landet er der ægte middelhavsstemning, som er mere præget af det gamle venezianske rige. Begge områder har også et umiskendeligt præg af det slaviske, nemlig den kroatiske folkesjæl, som er historisk interessant og usædvanlig gæstfri.

Tag med på kulturrejse, krydstogt og bustur til Kroatien

Uanset om du vælger en bustur til Kroatien, tager på Krydstogt i Den Kroatiske Skærgård eller en kulturrejse, så er du garanteret store oplevelser i det smukke land. Kroatien har en gribende historie, spændende kultur og Kroatien er desuden hjemsted for mange unikke naturscenerier, og har en kyststrækning, som betegnes, som en af de flotteste i verden. Sammen med god gastronomi gør det landet til et meget eftertragtet rejsemål.

Bustur til Kroatien 

Denne busrejse tager dig sydover på en ny måde. Der skal nemlig opleves noget hver dag, og helst flere gange om dagen. Turen er en utraditionel busrejse, hvor det ikke må gå for hurtigt. For der ligger oplevelser på vejen – og dem skal vi have med. Busrejsens mål er Kroatien – og den fantastiske kroatiske riviera i Opatija. På busturen til og fra Kroatien kan du glæde dig til at opleve Berlin, Dresden, Marianske Lazne, Graz, Plitvice, Bled, München og Salzburg.
Den unikke bustur til Kroatien tager fem interessante dage, med spændende stop undervejs. Busturen hjem tager tre dage, der er fyldt op med endnu flere oplevelser. Busrejsen har inkluderet masser af god mad, godt selskab og en rejseleder, der elsker europæiske eventyr.

Læs om burejse til Kroatien her

Krydstogt i Den Kroatiske Skærgård for livsnydere

Dalmatien - som dækker størstedelen af den kroatiske kyststrækning plus et mindre stykke ind i landet - er blevet et af de mest attraktive ferieområder i Europa de seneste år. Ikke mindst grundet den fortryllende kyststrækning, de mange smukke øer og den autentiske middelhavsstemning. Dalmatien har også en fantastisk historie og kultur, som vi får indtryk fra gennem ugens mange stop på kysten eller på øerne. Ombord på det chartrede skib er stemningen god, maden i top og udsigten fabuløs. 

Læs om krydstogt i Den Kroatiske Skærgård her 

Kulturrejse til Kroatien

Rejs med til Kroatiens smukke Adriaterhavskyst, som er en af verdens smukkeste kyststrækninger. Vi bor på et godt hotel i en lille kystby ved stranden og oplever Dubrovnik, Split, Trogir og øerne Brac og Hvar. Der er også mulighed for at tage på udflugt til Mostar i Bosnien, der er berømt for sin smukke stenbro, men også kendt for sin dramatiske historie. Rammen er sat i den hyggelige kystby Baska Voda, hvor der bliver rig lejlighed til at koble helt af og nyde det azurblå Adriaterhav.

Læs om rejsen til Kroatiens smukke kyst her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Enestående Europa – Med kurs mod Kroatien

Rejse igennem enestående Europa Busrundrejse med dansktalende rejseleder med start og slut i Danmark - Denne busrejse tager dig sydover på en ny måde. Turen er en utraditionel busrejse, hvor det ikke må gå for hurtigt. For...

Oplev Kroatiens skønne kystbyer med Kulturrejser Europa

Kroatiens smukke kyst

Kulturrejse til Kroatien Rejs fra Split til Brac, Hvar og eventyrlige Dubrovnik - Bo på Kroatiens Adriaterhavskyst, som er en af verdens smukkeste kyststrækninger, og følg med på en rejse hvor storslåede natur- og kulturskat...

Krydstogt - Den kroatiske skærgård

Krydstogt - den kroatiske skærgård

Krydstogt i kroatiens skærgård Oplev Den kroatiske skærgård på et krydstogt for livsnydere - Dalmatien - som dækker størstedelen af den kroatiske kyststrækning plus et mindre stykke ind i landet - er blevet et af de mest att...