Klassiske kulturrejser

Vidunderlige Amalfi

Vidunderlige Amalfi

8 dage

Kulturrejse til Amalfikysten med udflugter til bl.a. Pompeji og Ravello. Nyd udsigten fra din balkon.

Læs mere om rejsen vidunderlige Amalfi
Fra 7.995,-
Porto og Bom Jesus i Braga

Klassiske Portugal

8 dage

Rundrejsen til Portugal tager dig bl.a. til Lissabon, Porto, Coimbra og Régua.

Læs mere om rundrejsen Klassiske Portugal
Fra 8.595,-
Pragtfulde Porto

Pragtfulde Porto

På rejsen til Porto bor du midt i byens historiske kvarter. Nyd udflugter, portvinssmagning og god tid på egen hånd.

Læs mere om pragtfulde Porto
Rejsen til England - Downton Abbey

Klassiske England - Downton Abbey

7 dage

På denne rejse gæster vi Downton Abbey og møder Sydenglands største seværdigheder. Afrejse fra København og Aalborg.

Læs mere om rejsen til England - Downton Abbey
Fra 11.995,-

Klassiske kulturrejser

Vores klassiske kulturrejser er oplevelsesrige rejser, der giver dig et godt indblik i samt og tid til fordybelse på rejsemålene. På de klassiske kulturrejser er der et fastlagt program for rejsen, som også ofte inkluderer flere fællesmåltider. På flere af rejserne er der mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter på fridagene.

Du kan vælge mellem rejser, hvor vi bor på samme hotel under hele besøget - og rundrejser, hvor vi skifter hotel undervejs. Vores kyndige dansktalende rejseleder er med på alle udflugter.

Klassiske kulturrejser til England! -

England er utrolig rig på historie og kulturarv og hver af landets ni regioner har sin helt egen historie at fortælle. Hos Kulturrejser Europa ser vi England som et oplagt rejsemål for vores gæster og vi kan indtil videre tilbyde rejser til det smukke Sydengland, hvor kulturskattene stort set ligger...Læs mere »

Klassisk kulturrejse til Frankrig -

Rejs med Kulturrejser Europa til den franske ø Korsika. Rundrejsen byder på et sensommereventyr med fransk middelhavsidyl på prægtige Napeoleons fødeø.Læs mere »

Klassiske kulturrejser til Grækenland! -

Vi stiller skarpt på tre forskellige destinationer i Grækenland, hvor vi dykker ned i kulturen og historien og får nogle store naturoplevelser. Rejserne går til det naturskønne Peloponnes i den sydlige del af det græske fastland, Nordgrækenland og Kreta. Fælles for de tre klassiske kulturrejser t...Læs mere »

Klassisk kulturrejse til Kroatien og slovenien -

En rejse i Kroatien er som at rejse i flere lande på en gang. Der er en centraleuropæisk stemning og tradition i hovedstaden og den nordlige del af landet præget af det østrig-ungarske rige og kultur. I den sydlige del af landet er der ægte middelhavsstemning, som er mere præget af det ga...Læs mere »

Klassiske kulturrejser til Italien -

I mange år har Italien været på programmet hos Kulturrejser Europa - og det med rette. Italien er med sine utallige kunstværker og overflod af kulturskatte et sandt ”museum under åben himmel” og en ren lise for kulturinteresserede besøgende. Italien blev først samlet som nation i 1861 og hver region...Læs mere »

Klassiske kulturrejser til Portugal -

Kulturrejser Europa tilbyder et spændende udvalg af forskellige typer af rejser til Portugal. Når du rejser med os, vil du opleve nogle af Portugals største kulturelle skatte gennem tiderne samt landets vidunderlige landskaber, historie, natur og gastronomi. Portugal er et af de rejsemål vi har lave...Læs mere »

Kassiske kulturrejser til Spanien! -

Spanien for alle - kultur, natur og gastronomi Mange kender Spanien for de skønne sandstrande og de mange solskinstimer. Rejser du med Kulturrejser Europa, vil du opleve, at Spanien er meget mere end det. Vi besøger landets største kulturelle skatte, fortæller den fascinerende historie, oplever stors...Læs mere »