Klassiske kulturrejser

Porto og Bom Jesus i Braga

Klassiske Portugal

8 dage

Rundrejsen til Portugal tager dig bl.a. til Lissabon, Porto, Coimbra og Régua.

Læs mere om rundrejsen Klassiske Portugal
Fra 8.595,-
Pragtfulde Porto

Pragtfulde Porto

På rejsen til Porto bor du midt i byens historiske kvarter. Nyd udflugter, portvinssmagning og god tid på egen hånd.

Læs mere om pragtfulde Porto
Rejsen til England - Downton Abbey

Klassiske England - Downton Abbey

7 dage

På denne rejse gæster vi Downton Abbey og møder Sydenglands største seværdigheder. Afrejse fra København og Aalborg.

Læs mere om rejsen til England - Downton Abbey
Fra 11.995,-
Vidunderlige Amalfi

Vidunderlige Amalfi

8 dage

Kulturrejse til Amalfikysten med udflugter til bl.a. Pompeji og Ravello. Nyd udsigten fra din balkon.

Læs mere om rejsen vidunderlige Amalfi
Fra 7.995,-

Klassiske kulturrejser til europæiske rejsemål

Vores klassiske kulturrejser er oplevelsesrige rejser, der giver dig et godt indblik i samt og tid til fordybelse på rejsemålene. På de klassiske kulturrejser er der et fastlagt program for rejsen, som også ofte inkluderer flere fællesmåltider. På flere af rejserne er der mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter på fridagene.

Du kan vælge mellem rejser, hvor vi bor på samme hotel under hele besøget - og rundrejser, hvor vi skifter hotel undervejs. Vores kyndige dansktalende rejseleder er med på alle udflugter.

Vi har et stort udvalg af europæiske kulturrejser og derudover har vi udvidet paletten med oversøiske kulturrejser til bl.a. Canada, USA og Peru.

Englandsrejser med Kulturrejser Europa -

England er utrolig rig på historie og kulturarv og hver af landets ni regioner har sin helt egen historie at fortælle. Hos Kulturrejser Europa ser vi England som et oplagt rejsemål og vi tilbyder i år tre forskellige rejser rundrejser til England. Vi drager til det smukke Sydengland, hvor kulturs...Læs mere om vores kulturrejser til England »

Rejser til Frankrig med Kulturrejser Europa -

Rejs med Kulturrejser Europa til Frankrig. I Frankrig tilbyder vi en kulturrel rundrejse på Korsika. Du kan rejse forår og efterår. Derudover kan du rejse med os til Paris på en anderledes kulturel storbyferie. Korsika "skønhedens ø" - Der venter et sant eventyr med fransk middel...Læs mere om vores kulturrejser til Frankrig »

Rundrejser i Grækenland med Kulturrejser Europa -

Grækenland har meget at byde på og på vores kulturelle rundrejser i landet, kommer vi vidt omkring. Vi stiller skarpt på tre forskellige destinationer i Grækenland, hvor vi dykker ned i kulturen og historien og får nogle store naturoplevelser. Fastlandet og øerne - Rejserne g...Læs mere om vores kulturrejser til Grækenland »

Rundrejser i Italien med Kulturrejser Europa -

I mange år har Italien været på programmet hos Kulturrejser Europa - og det med rette. Italien er med sine utallige kunstværker og overflod af kulturskatte et sandt ”museum under åben himmel” og en ren lise for kulturinteresserede besøgende. Italien blev først samlet som nation i 1861 og hv...Læs mere om vores kulturrejser til Italien »

Rejser til Portugal med Kulturrejser Europa -

Kulturrejser Europa tilbyder et spændende udvalg af forskellige typer af rejser til Portugal. Når du rejser med os, vil du opleve nogle af Portugals største kulturelle skatte gennem tiderne samt landets vidunderlige landskaber, historie, natur og gastronomi. Portugal er et af de rejsemål vi...Læs mere om vores kulturrejser til Portugal »

Rejser til Spanien med Kulturrejser Europa -

Spanien for alle - kultur, natur og gastronomi Mange kender Spanien for de skønne sandstrande og de mange solskinstimer. Rejser du med Kulturrejser Europa, vil du opleve, at Spanien er meget mere end det. Vi besøger landets største kulturelle skatte, fortæller den fascinerende historie, oplev...Læs mere om vores kulturrejser til Spanien »