Skip to main content

rejser til Wales

Kulturrejser med vandringer

Wales er et lille land med en helt unik kultur og spændende historie. Den flere tusind år gamle keltiske kultur har fået en renæssance, og waliserne gør meget ud af at holde fast i deres kulturarv og keltiske traditioner. Kom tættere på landets mangeårige - og til tider barske - historie på de velbevarende middelalderfæstninger, hvor det karakteristiske walisiske drageflag blafrer for oven. Oplev også den britiske indflydelse på landets slotte og haver, men den smukke karakteristiske havekunst.

Wales er et ideelt rejseland for en vandreferie – landet er rigt på nationalparker, vandfald og smukke grønne marker. I det nordlige Wales findes nogle af Storbritanniens mest imponerende bjerglandskaber, og langs kysten er der garanti for store naturoplevelser på vej gennem de hyggelige landsbyer.

Læs mere om vores vandreferie til Wales nedenfor, en rejse der kombinerer betagende naturscenerier med keltisk historie og store kulturoplevelser.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Vandreferie i Wales

Vandreferie i england og Wales - Snør de gode vandresko og kom med langs bjerg og hav – i nord og syd – og oplev den særlige walisiske folkesjæl på helt tæt hold. På denne rejse til det mytiske Wales kan du glæde dig til at opleve nationalparker, vandfald, historiske vandrestier og højdepunktet: Den forrygende togtur op ad Wales' højeste bjerg Snowdon. I ægte britisk stil skal du naturligvis også stifte bekendtskab med prangende havearkitektur, middelalderfæstninger, der siden er kom...