Skip to main content

REJSER TIL WALES

Kulturrejser med vandringer

Wales er et lille land med en helt unik kultur og spændende historie. Den flere tusind år gamle keltiske kultur har fået en renæssance, og waliserne gør meget ud af at holde fast i deres kulturarv og keltiske traditioner. Kom tættere på landets mangeårige - og til tider barske - historie på de velbevarende middelalderfæstninger, hvor det karakteristiske walisiske drageflag blafrer for oven. Oplev også den britiske indflydelse på landets slotte og haver, men den smukke karakteristiske havekunst.

Wales er et ideelt rejseland for naturelskere – landet er rigt på nationalparker, vandfald og smukke grønne marker. I det nordlige Wales findes nogle af Storbritanniens mest imponerende bjerglandskaber, og langs kysten er der garanti for store naturoplevelser på vej gennem de hyggelige landsbyer. På vores nye rundrejse i Nordvestengland og Wales for du masser af unikke naturopelvelser af de helt store, bl.a. i Snowdonia National Park.

Charmerende Chester og vidunderlige Wales

7 dage Fra 11.995,-

7 Dage i Nordvestengland og Wales Derfor skal du rejse med os på rundrejsen til England og Wales: En oplevelsesrig rundrejse med fuldt dagsprogram Vi bor på hyggelige og centrale hoteller Inklusive morgenmad samt fem middage Alle udflugter og entréer er inkluderet i rejsens pris Vi oplever fantastiske naturscenarier Vidende dansktalende rejseleder Nordvestengland: Charmende Chester - Vores rejse begynder i den charmerende by Chester i det nordvestlige Englan...Læs mere om rundrejsen i Wales og England