Skip to main content

Mad og vin i Porto

Porto er portvinens by. Tips til restauranter i Porto


Restaurant Fundacao De Serralves

Denne restaurant drives af en organisation, hvis formål er at udvikle menneskers interesse for kunst, miljø og landskaber. Her finder man bl.a. et kunstmuseum, en park og restaurant med en separat te-salon.

Restaurant Cafeina

I bydel Foz ved flodens munding i Atlanterhavet ligger der mange gode restauranter. En af dem er Cafeina, en kosmopolitisk restaurant med et sofistikeret køkken, hvor det portugisiske blandes med det franske og italienske.

Restaurant Foz Velha

I Foz finder du også restauranten Foz Velha, hvor den dygtige Marco Gomes er chef i køkkenet. Han tolker det portugisiske køkken på sin egen moderne måde. Her kan du opleve Bacalhau på en helt ny måde.

Restaurant Bull & Bear

Dette er en fin repræsentant for det nye, moderne portugisiske køkken. Rødderne finder man i latiner-køkkenet, men med højst personlige, kreative tolkninger fra køkkenchef Miguel Castro Silvas side. Stedet har også et meget spændende vinkort.

Restaurant Casa Nanda

Et hyggeligt familiested beliggende i den ældre del af det centrale Porto. Her spiser man traditionel portugisisk mad til rimelige priser.

Restaurant A Cozinha Do Manuel

Dette er en restaurant fjernt fra turister. I kælderen står de brændefyrede ovne, hvor man helsteger kød på traditionel vis, og i den anden ende af kælderen ligger en imponerende samling af portugisiske kvalitetsvine. Hvis man som gæst lader Manuel bestemme menu og dertil hørende vine, bliver man ikke skuffet.

Læs om vin og delikatesser i Lissabon her og fado i Portugal her.

Her kan du se alle vores rejser til Portugal.