REJSER TIL SKOTLAND

Loch Linnhe, Skotland

Sagnomspundne Skotland

8 dage

Når Skotland er allerbedst. Glasgow, Edinburgh, Isle of Skye, Whisky og Loch Ness til en favorabel pris.

Læs mere om rejsen til Skotland
Fra 11.995,-

Rejser til Skotland - Oplev Glasgow, Edinburgh og Isle of Skye

Vores nye rejse omfavner alt, hvad der kendetegner en god kulturrejse. I Skotland bliver vi budt på dramatisk historie, majestætisk natur, lokalkolorit og gæstfrihed samt imponerende bygningsværker.

Vi har indkapslet essensen af det stolte land, og vores rejse tager os til whiskydestillerier, smukke sejladser på Loch Lochaber og Loch Ness, det skotske højlands uovertrufne skønhed og Edinburgh Castle for blot at nævne nogle få af rundrejsens mange oplevelser.

Undervejs bor vi på gode hyggelige hoteller med central beliggenhed. I rejsen er der inkluderet mange måltider, entréer samt vores kyndige dansktalende rejseleder. Vi har fire afgange i de mest attraktive rejsemåneder juni og juli.

 

Glasgow, Edinburgh, Isle of Skye, Whisky & Loch Ness -

Vores rejse i Skotland favner alt, hvad der kendetegner en god kulturrejse. I det Sagnomspundne Skotland bliver vi nemlig budt på dramatisk historie, majestætisk natur, spændende sagn, lokalkolorit og gæstfrihed samt imponerende bygningsværker. Vi har indkapslet essensen af det stol...Læs mere om rundrejsen til Skotland »8 dageFra 11.995,-