Skip to main content

REJSER TIL SKOTLAND

Oplev det skotske højland, Edinburgh og Isle of Skye

Vores rejse til Skotland omfavner alt, hvad der kendetegner en god kulturrejse. I Skotland bliver vi budt på dramatisk historie, majestætisk natur, lokalkolorit og gæstfrihed samt imponerende bygningsværker.

Vi har indkapslet essensen af det stolte land, og rundrejsen til Skotland tager os til whiskydestillerier, smukke sejladser på Loch Lochaber og Loch Ness, det skotske højlands uovertrufne skønhed og Edinburgh Castle for blot at nævne nogle få af rundrejsens mange oplevelser.

Kom tættere på det skotske høj i al dens pragt på vores vandreferie i Skotland. Her vandrer vi i bl.a. Glencoe-dalen, ved Loch Ness, Loch Long, Fort William og meget mere. 

Hyggelige hoteller i Skotland

Undervejs bor vi på gode hyggelige hoteller med central beliggenhed. I rejsen er der inkluderet mange måltider, entréer samt vores kyndige dansktalende rejseleder. Vi rejser til Skotland i sommerhalvårets mest attraktive rejsemåneder.

 

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Sagnomspundne Skotland

Rundrejse i skotland - Vores rejse i Skotland favner alt, hvad der kendetegner en god kulturrejse. I det Sagnomspundne Skotland bliver vi nemlig budt på dramatisk historie, majestætisk natur, spændende sagn, lokalkolorit og gæstfrihed sam...

Vandreferie i Skotland

Vandreferie i Skotland Fem vandredage i det skotske højland - Pak vandreskoene, og tag med til det skotske højland. Vi oplever det betagende landskab, de majestætiske bens (bjerge) spejlblanke lochs (søer) og dybe glens (dal...