Skip to main content

Rejser til Skotland

Rejser til Skotland - Oplev det skotske højland, Edinburgh og Isle of Skye

Vores rejse til Skotland omfavner alt, hvad der kendetegner en god kulturrejse. I Skotland bliver vi budt på dramatisk historie, majestætisk natur, lokalkolorit og gæstfrihed samt imponerende bygningsværker.

Vi har indkapslet essensen af det stolte land, og vores rejse tager os til whiskydestillerier, smukke sejladser på Loch Lochaber og Loch Ness, det skotske højlands uovertrufne skønhed og Edinburgh Castle for blot at nævne nogle få af rundrejsens mange oplevelser.

Undervejs bor vi på gode hyggelige hoteller med central beliggenhed. I rejsen er der inkluderet mange måltider, entréer samt vores kyndige dansktalende rejseleder. Vi har afrejser i sommerhalvårets mest attraktive rejsemåneder.

 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Sagnomspundne Skotland

8 dage Fra 13.695,-

Stirling, Edinburgh, Isle of Skye, Whisky & Loch Ness - Vores rejse i Skotland favner alt, hvad der kendetegner en god kulturrejse. I det Sagnomspundne Skotland bliver vi nemlig budt på dramatisk historie, majestætisk natur, spændende sagn, lokalkolorit og gæstfrihed samt imponerende bygningsværker. Derfor skal du rejse med os på rundrejsen til Skotland: En oplevelsesrig rundrejse med mange udflugter Vi bor centralt på klassiske skotske hoteller undervejs Inklusive morgenm...Læs mere om rundrejsen til Skotland