Skip to main content

Rejser til Madeira

Når du rejser til Madeira på vores grupperejser med dansktalende rejseleder, kan du glæde dig til en uforglemmelig oplevelse med komfort, havudsigt, all inclusive og kulturelle oplevelser. Madeira er et paradis for naturelskere med storslået natur langt ude i Atlanterhavet, og vores dansktalende rejseledere har et indgående kendskab til Madeira og den smukke natur. Madeira er kontrasternes ø, beliggende på et lag af lava og aske, hvor flora og fauna har formidable vilkår. Storslåede klippeformationer, vandfald, eukalyptussskove, grønne bjerge og vilde blomster er et særgen for Madeira. Madeira er en grøn oase midt i Atlanterhavet med fantastiske udsigter, og store naturoplevelser.

Rejs til Madeira i Portugal - Kulturrejser Europa er specialister

Hos Kulturrejser Europa er vi specialister i rejser til Madeira. Den portugisiske ø står vores hjerte nært, og vores dansktalende rejseledere er specialister i at formidle Madeiras kultur og historie videre til dig.

Vi har et varieret udbud af kulturrejser til Madeira. Vælg vores populære all inclusive rejse til mageløse Madeira, hvor vi bor på et firestjernet hotel i Lido i området ved den charmerende by, Funchal. Hotellet ligger i strandkanten og alle værelser har balkon og havudsigt, så her kan du virkelig nyde den fantastiske udsigt og høre Atlanterhavets brusen. All inclusive begrebet har fået en ekstra betydning her, da rejsen udover at indholde alle måltider og fri bar også inkluderer tre kulturelle udflugter.

Til sommer kan du på rejsen Madeira - for krop og sjæl nyde et 13 dages ophold på samme hotel inkl. all inclusive, gode udflugter og tid til det hele - også afslapning og aktiv udfoldelse med vandreture og - hvis du vil - en dag på mountainbike.

Kan du godt lide at vandre og opleve rejsemålet til fods i naturen, er rejsen Vandreferie på Madeira noget for dig. Vi har blandt andet to dage, hvor vi vandrer langs stier og vandingskanalerne "Levadas", som der er mere end 2000 kilometer af på øen. Vandreturene er ca. mellem 8-14 kilometer. Vi bor på 3* hotel og flere frokoster og middage er inkluderet i rejsen, hvor vi nyder den lækre mad.

Lyder tre uger på Madeira som et behageligt alternativ til den kolde vinter herhjemme, så se nærmere her. Vi tilbyder nu tre ugers langtidsferie på Madeira, hvor vi bor på det populære Hotel Duas Torres med lejligheder, som ligger i første række til Atlanterhavet med flot udsigt. Vi har tre udflugter inkluderet i rejsen, så der er god tid til at nyde øen på egen hånd samtidig med at vi oplever flere af øens facetter sammen med vores dansktalende rejseleder. Bliv inspireret til langtidsferie på Madeira.

Oplevelser og udflugter på Madeira

Madeira er et paradis for vandre- og naturentusiaster. I denne forbindelse er den portugisiske ø nok mest kendt for sit levada-system, som er et stort netværk af vandingskanaler, som bringer vand fra bjergene og ned til de lavere beliggende marker på øens varme og mere tørre sydkyst. Øens sydkyst har på grund af den store eksponering for solen brug for denne vanding, så landbrugsproduktionen kan holdes i gang.

I tidernes løb har man, for at kunne vedligeholde levada'erne, bygget små stier, som går langs kanalerne og dybt ind i de frodige bjerge og skove. Det er disse stier, som i dag er til stor glæde for vandreentusiaster fra hele verden. Levada'erne er stadig i drift og tjener i bund og grund det samme formål, som da de første blev anlagt i det 16. århundrede. På rejsen Mageløse Madeira kan du opleve det fantastiske vandingssystem, når vi sammen vandrer langs de historiske kanaler og kommer helt tæt på det fascinerende landskab.

Håndplukkede hoteller

Hotellet skal være med til at gøre rejseoplevelsen komplet, og derfor er vores medarbejdere meget omhyggelige, når der skal vælges hoteller til gæsterne på vores rejser til Madeira.

Vi kender hotellerne og har et tæt samarbejde med dem, så du som gæst får opfyldt dine forventninger og behov. Komfortable forhold, et godt serviceniveau og fornuftige priser, er noget af det vi sætter højest, når vi vælger hoteller. Vi gør meget ud af at vælge hoteller med en god beliggenhed, især i byerne, så du også selv kan komme rundt til seværdighederne, fx. om aftenen. Læs til eksempel mere om det hotel vi bruger på Mageløse Madeira her.

Parker og haver på Madeira

Madeira som byder på mange skønne parker og haver er kendt for sin naturlige fauna. Rejser du til Madeira er det bestemt værd at sætte tid af til et besøg i disse haver og parker som befinder sig i og omkring hovedbyen Funchal - måske du er heldig at se eksotiske blomster. Vi har fået en ny rejse - en decideret haverejse, der ligger på samme tid som blomsterfestivalen på Madeira - så den besøger vi naturligvis også. Madeiras blomsterfestival er et kulturelt højdepunkt, hvor Funchal smukt er blomsterpyntet med forskellige blomsterarter og den store blomsterparade farver gaderne. Vil du opleve Madeira, blomsterfestivalen, grønne dale og Madeiras mange parker er haverejsen til Madeira den helt rigtige ferie.

Vejret på Madeira

Hvordan er vejret på Madeira? Et af de ofte stillede spørgsmål. Klimaet på Madeira er subtropisk kystklima. Det milde klima gør, at der aldrig er for koldt, aldrig for varmt og med gennemsnitlige 22 grader året rundt, er temperaturen behagelig. Du bor på sydkysten, som har øens mest solrige og behagelige klima.

Få mere information om vejr og klima på Madeira her.

Rejser til Portugal

Oplev alle vores rejser til pragtfulde Portugal. Du kan rejse på rundrejser, flodkrydstogter, kulturrejser og langtidsferier. Med Kulturrejser Europa kan du rejse fra Braga i nord til Lissabon i syd - mulighederne er mange. Find alle rejser til Portugal.