Skip to main content

Langtidsferie

Det Gode Liv - Langtidsferier med hjertet på rette sted

Hvad er mere ideelt end at nyde Det Gode Liv på en længere ferie, væk fra det danske kolde vintervejr?

For os er en langtidsferie = Det Gode Liv. Her skal der være god tid til at nyde livet under sydens varmere himmelstrøg. Dét der er vigtigt for os, når du tager med os på Det Gode Liv, er at give dig en langtidsferie, hvor du selv bestemmer tempoet for din rejse. Du skal have mulighed for god tid til afslapning, kunne deltage i valgfrie og hyggelige fælles arrangementer, tage med på oplevelsesrige udflugter eller bruge din tid på egen hånd. Valget skal være dit, men mulighederne mange.

Derfor skal du rejse med på Det Gode Liv langtidsferie:

  • Rejs til varmere himmelstrøg i de kolde danske vintermåneder
  • Bo i egen lejlighed med eget te-køkken og balkon
  • Vær i godt selskab med vores dansktalende vært under hele opholdet, der bor på hotellet
  • Deltag i fælles aktiviteter undervejs
  • Tag med på spændende udflugter
  • Hav god tid til at slappe af i eget eller andres selskab

Lad batterierne op i solen

En langtidsferie med os på Det Gode Liv er tre eller fire uger væk fra den kolde vinter, så du kan nyde de lunere temperaturer i syden. Vi tilbyder Det Gode Liv på både Madeira og i Andalusien og på din langtidsferie er der mulighed for undervejs både at deltage i fælles arrangementer med vores dansktalende vært, tage med på spændende udflugter eller nyde ferien i eget selskab.

Din vært på din langtidsferie

Hos Kulturrejser Europa har vi som noget helt særligt valgt at have vores egen dansktalende vært med, som bor på samme hotel som dig under hele dit ophold. Ud over værtens gode humør og hyggelige selskab, arrangerer din vært fælles valgfrie arrangementer, for de af jer, der gerne vil møde nye mennesker blandt øvrige medrejsende, eller de som ønsker at der skal ske lidt ekstra på ferien. Værten er også til rådighed for at hjælpe med praktiske spørgsmål og giver gerne gode tips til oplevelser eller restaurantbesøg. Kort sagt er værten med under hele opholdet, for at give dig en bedre ferie.

Sådan bor vi

Når du rejser med på Det Gode Liv kan du se frem til at bo i en hyggelig lejlighed med balkon og eget te-køkken. Vi synes det giver dig fleksibilitet at kunne vælge at spise hjemme, eller lave en kop kaffe der kan nydes på balkonen, og købe lidt godt ind til køleskabet. Der er en lille købmand i nærheden af hotellet eller resortet, så du nemt og bekvemt kan handle det nødvendige, og herudover er der også en restaurant til rådighed på hotellet eller resortet, hvis du i løbet af din ferie vil spise ”ude” i gå-afstand fra din lejlighed.

Fælles arrangementer

Er du interesseret i at deltage i nogle af de valgfrie arrangementer, som vores vært står i spidsen for, så kunne det til eksempel være aktive gåture, quizaften, relevante foredrag, markedsbesøg eller måske vinsmagning. Arrangementerne varierer fra rejse til rejse og endeligt program, samt tilmelding og eventuel egenbetaling oplyses af værten, når du er på destinationen.

Udflugter, der beriger

På din rejse med Det Gode Liv giver vi dig mulighed for at tage med på oplevelsesrige udflugter. Det kunne være udflugter til destinationens kulturelle lokalområde, men også til smuk natur eller større historiske seværdigheder. Udflugterne foregår enten med din vært eller med en af vores dansktalende rejseledere, der er på destinationen. Under de enkelte rejser kan du se udvalget, og tilmeld dig inden ankomst, så du er sikker på at få plads på netop den udflugt du gerne vil på.

Tid til afslapning

Der er god tid til at nyde Det Gode Liv og slappe af, hvad enten det er ved poolen, på balkonen, på en lokal restaurant, på egen hånd eller sammen med andre medrejsende eller din vært. Det der er væsentligt for os, er at du nyder din ferie og bruger tiden lige som du ønsker det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Det Gode Liv med Kulturrejser Europa!

Det Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien

Det Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien En langtidsferie fuld af nydelse - Fællesskab, spændende udflugter, god tid til afslapning og ren nydelse for krop og sind – det er Det Gode Liv. Oplev hvordan solens stråler, nye ve...

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten - Ferier fyldt med fællesskab, varme, liv og glæde, hvor dagene bruges til oplevelser, og hvor krop og sind bliver forkælet med god mad, rolige aktiviteter og dejlig afslapning – Det er Det Go...

Det Gode Liv - Langtidsferie på Madeira

Det Gode Liv - Langtidsferie på Madeira Vintersol, god tid, skøn natur og moderne byliv - Madeira er det ideelle rejsemål til en langtidsferie. Vintermånedernes behagelige klima på Madeira tiltrækker alle med hang til lune...

22 dage Fra 13.995,- Læs mere