Skip to main content

Langtidsferie

Langtidsferier med afslapning, kultur og samvær

En langtidsferie er oplagt til at få et afbræk fra den kolde, danske vinter. Derfor tilbyder vi flere forskellige langtidsrejser til rejsemål, som elle har en behagelig gennemsnitstemperatur i de kolde vintermåneder herhjemme.

Hos Kulturrejser Europa tilbyder vi forskellige typer af langtidsferier, men fælles for dem alle er, at du har god tid. Til at opleve rejsemålet og kulturen og til at slappe af og nyde det milde klima.

Kulturelle langtidsferier på 3 ugers varighed

Vores kulturelle langtidsferier varer typisk 3 uger og inkluderer et udvalg af spændende kulturelle udflugter med din dansktalende rejseleder. Rejselederen er også tilgængelig for praktiske råd og vejledning under hele opholdet. Derudover har du god tid til oplevelser på egen hånd. På nogle kulturelle langtidsferier bor du på samme hotel under hele opholdet, mens du på andre rejser rundt og bor på forskellige hoteller.

Det Gode Liv med Kulturrejser Europa

Udover de kulturelle langtidsferier af ca. 3 ugers varighed, tilbyder vi fra 2023 et helt nyt langtidsferiekoncept: Det Gode Liv. Det Gode Liv er langtidsferier med hjertet på rette sted. Rejserne er af 3-8 ugers varighed, og her er fokus på fællesskab, varme, liv og glæde.

Du bor på det samme hotel hele ferien og altid i en lejlighed med eget køkken og balkon/terrasse. Vores danske værter bor på samme hotel som dig og tilbyder herlige aktiviteter og spændende udflugter, som du kan vælge til og fra, som det passer dig bedst. Det Gode Liv bliver dit andet hjem i solen. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Det Gode Liv med Kulturrejser Europa!

Det Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien

Det Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien En langtidsferie fuld af nydelse - Fællesskab, spændende udflugter, god tid til afslapning og ren nydelse for krop og sind – det er Det Gode Liv. Oplev hvordan solens stråler, nye ve...

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten - Ferier fyldt med fællesskab, varme, liv og glæde, hvor dagene bruges til oplevelser, og hvor krop og sind bliver forkælet med god mad, rolige aktiviteter og dejlig afslapning – Det er Det Go...

Madeira langtidsferie

Langtidsferie på Madeira Vintersol, god tid, skøn natur og moderne byliv - Madeira er det ideelle rejsemål til en langtidsferie. Vintermånedernes behagelige klima på Madeira tiltrækker alle med hang til lune temperaturer, vi...