Skip to main content

Rejser til USA og Caribien

REJSER TIL CARIBIEN OG USA

Kulturoplevelser i USA og Latinamerika

Amerikanerne synger stolt om deres land i deres nationalsang - og det er svært ikke at lade sig rive med på ideen om den amerikanske drøm og det store land i vest. Mange af os er fascineret af landets historie, mangfoldige kultur og storslående natur. Der er ingen tvivl om, at en rejse til USA vil tage dig med storm, uanset om du har besøgt USA tidligere eller hvis det er første gang.

Udforsk Vestkysten

De fire sydvestlige stater; Californien, Nevada, Arizon og Utah huser flere at USA's mest imponerende nationalparker og berømte byer. Du kan opleve nogle af naturens vildeste scenerier i Grand Canyon, Seqouia og Yosemite nationalparker. Dyp tæerne i Stillehavet på Californiens lange kyststrækning og i danskerkolonien Solvang kan du besøg en lille bid af Danmark. Udforsk storbyernes forskelligehed og mange kendte vartegn, når du besøger Los Angeles, San Fransico og Las Vegas. Vestkysten venter - fyldt med store oplevelser og serværdigheder!

Krydstogter fra Miami og Fort Lauderdale

Sydstaten Florida er udgangspunkt for flere oplevelsesrige krydstogter. Oplev Miamis pulserende byliv og uendelige palmestrande, inden du stævner ud på Det Caribiske Hav. Du kan sejle på ø-hop blandt de caribiske paradisøer og komme tæt den interessante kolonihistorie.

Fra Fort Lauderdale kan du også stævne ud på en imponerende sejlads gennem Panamakanalen til Stillehavet med oplevelsesrige stop i flere latinamerikanske lande, inden du igen ankommer til USA i stjernernes by, Los Angeles.

Krydstogt til Alaska

Fra Canadas vestkyst i Vancouver stævner vi ud mod det vilde Alaska. Glæd dig til at besøge små byer langs Alaskas kyst og til skibets komfort, men bedst af alt kan du se frem til fantastiske naturoplevelser både til vands og til lands.

Nordatlantisk krydstogt - oplev USA, Canada, Grønland og Island

Sejl med på dette nordatlantiske eventyr - fra New York til Island Besøg i Canada og Grønland undervejs - Gå ikke glip af denne storslående sejlads over Atlanten, der på fornemmeste vis forener suveræn luksus ombord på det f...

Krydstogt i Caribien

Krydstogt fra Miami til det tidligere Dansk Vestindien - Oplev Caribien på første klasse i 2025 - Vores gæster elsker vores krydstogt til Caribien, og det kan vi godt forstå. Der er nemlig tænkt på det hele på denne sejlads til paradis. F...

10 dage Fra 25.995,- Læs mere
Nyd turen ad Panamakanalen med Kulturrejser

Førsteklasses krydstogt gennem Panamakanalen

Krydstogt gennem Panamakanalen Anløb i Colombia, Panama, Costa Rica, Mexico og USA - Lad drømmen om at passere Panamakanalen gå i opfyldelse og kom med os, når vi tager på et eventyrligt krydstogt på første klasse fra USA t...