Skip to main content

Mageløse Madeira

8 dage - pris pr. person fra
9.995,-
Bestil rejse

Kulturrejse til Madeira

Ferie med alt inkluderet

Med mere end tre årtiers solid erfaring tør vi godt kalde os eksperter i at arrangere rejser til Madeira, som otte år i streg er kåret til verdens bedste ødestination. På denne rejse er alt inkluderet, og rejsen er for dig, der søger oplevelser krydret med komfort og tid til afslapning. Det er ikke uden grund, at lige præcis denne rejse er blevet vores Madeirafavorit.

Derfor skal du rejse med os på rejsen til Madeira:

 • Vi har solid erfaring og er eksperter på rejser til Madeira
 • Ophold på Pestana Bay 4*
 • Alle værelser har balkon og pool- eller havudsigt
 • All inclusive med fri bar på hotellet
 • Inkluderer tre spændende udflugtsdage
 • Dansktalende rejseleder

Pestana Bay Hotel

Du indkvarteres på det firestjernede hotel Pestana Bay med gode rummelige værelser – alle med balkon/terrase og en rolig beliggenhed i første række til stranden. På alle afgange er all inclusive inkluderet (morgenmad, frokost og middag samt fri bar) samt swimmingpool samt en frodig have med palmer og eksotiske blomster, så du rigtig kan nyde opholdet.

Madeira vejr

Hvordan er vejret på Madeira? Et af de ofte stillede spørgsmål. Klimaet på Madeira er subtropisk kystklima. Her er aldrig for koldt, aldrig for varmt og med gennemsnitlige 22 grader året rundt er temperaturen behagelig.
Du bor på sydkysten, som har øens mest solrige klima. Læs mere om vejr og klima på Madeira her.

Funchal med byvandring

Udflugten til Funchal bringer os tættere på byens historie, arkitektur og seværdigheder inklusive det farverige marked.

Spændende udflugter på Madeira

Oplev Madeiras berømte blomster, himmelske bjerge og pragtfulde naturscenerier på de inkluderede udflugter. Formidable landskaber og storslåede udsigter går igen og igen blandt ved havklippen Cabo Girão og når vi krydser bjergplateauet og møder baglandets grønne dale og den spektakulære nordkyst. Vi smager Madeiravin og i landsbyen, Câmara de Lobos, holder fiskerne til omgivet bananplanter og vinmarker.

Levada-vandring

Vil du helt tæt på naturen og er du til vandring, så kan du tilmelde dig en levada-vandring, hvor vi går langs vandingskanalerne med udsigt til skønne landskaber og lokalt liv.

Det nordøstlige Madeira

Vores valgfrie udflugt bringer os til den nordøstlige del af øen. Du kommer helt til tops på et af Madeiras høje bjerge, ser den oprindelige laurisilva-skov (UNESCO-bevaret) og spiser frokost i en af de små kystbyer i Santana-området.

Europas bedste ø

Madeira er igen i 2024 - ved det prestigefyldte World Travel Awards - blevet kåret som Europas bedste ø-rejsemål for tiende gang og har hele ni gange vundet prisen som verdens bedste ø-rejsemål. Velkommen til ”vores ø” Madeira.

Se alle vores spændende rejser til Madeira

Vi har flere forskellige rejser til Madeira. Du kan se alle vores rejser via dette link på vores hjemmeside: Alle rejser til Madeira

Blomsterfestival på Madeira 2024

Du kan opleve Madeiras kendte Blomsterfestival med den store blomsterparade med afrejse den 30. april og 4. maj 2024. Du har også mulighed for at tilkøbe siddeplads til paraden.

Kort dagsprogram for Mageløse Madeira:

Dag 1: Ankomst til Madeira (AI)
Dag 2: Udflugt til Madeiras nordkyst (AI)
Dag 3: Byvandring i Funchal med markedsbesøg (AI)
Dag 4: Udflugt til Madeiras sydkyst (AI)
Dag 5: Fridag (AI)
Dag 6: Fridag eller ekstra udflugt: Levadavandring (AI)
Dag 7: Fridag eller ekstra udflugt: Det nordøstlige Madeira (AI)
Dag 8: Hjemrejse (AI)

OBS rejsen med ankomst den 1. juli er på 11 dage/10 nætter og her indlægges 3 ekstra fridage i programmet, så du rigtig kan nyde sommerlige Madeira.

AI = All Inclusive på hotellet (morgenmad, frokost og aftensmad) samt fri bar fra kl. 11-23.

Dagsprogrammet er vejledende og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge grundet lokale forhold. Det endelige dagsprogramsopsætning oplyses ved ankomsten til Madeira.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Madeira, Portugals grønne blomsterø (AI)

Velkommen til Madeira. Transfer til hotellet, velkomst og indkvartering.

Dag 2: Madeiras nordkyst - rundt på Madeira (AI)

Madeira er geografisk set ikke så stor, men alligevel er landskaberne mangfoldige og skifter karakter, alt efter hvor på øen du bevæger dig hen. Det betyder, at der er masser at opleve ved en uges ophold på øen.

Madeiras landskab er varieret med høje klipperige bjerge, skove med eukalyptus og laurbær og skråninger plantet med sukkerrør. For ikke at tale om alverdens eksotiske frugter og grønsager. Vi stopper i et par af byerne på sydkysten og ser, hvordan livet leves i en lille by udenfor Funchal.

I Madalena Do Mar besøger vi en bananplantage og får meget mere at vide om produktionen af en af Madeiras vigtigste afgrøder, bananen. Bananen vokser på en trælignende palme, men er faktisk en urt med en han- og hunblomst. Madeira-bananerne sælges, som navnet antyder, næsten udelukkende på Madeira og i Portugal, og den er en smule mindre, end hvad vi er vant til.

Madeira kulturrejser Europa
Billeder: Madeirabananer / Porto Moniz.

Herefter kører vi ind i Madeiras bagland og oplever de flotte bjerglandskaber. Vi kører op over øen og det store bjergplateau Paul Da Serra med sin vilde natur. På nordkysten stopper vi i Porto Moniz og spiser den inkluderede frokost på en af de lokale restauranter. Hvis tiden tillader det, kan de friske tage en hurtig dukkert i de naturlige havbassiner, som er skabt af vulkansk lava og beton (husk badetøj og håndklæde).

Dagens sidste etape bringer os videre langs nordkysten, hvor vi får historien om ”den gamle vej” og stopper ved et vandfald for en fantastisk udsigt over kysten. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen efter en oplevelsesrig dag.

Dag 3: Byvandring i Funchal med markedsbesøg (AI)

I dag oplever vi Madeiras charmende hovedstad Funchal. Med sine godt 100.000 indbyggere føles byen overskuelig med det meste inden for overskuelig afstand. Centrum ligger som scenen i et kæmpe amfiteater med havet som kulisse og de øvrige bydele som publikum op ad bjergskråningerne.

Funchal Madeira Kulturrejser Europa
Billede: Udsigt fra Funchal.

Funchal er fyldt med grønne åndehuller med skønne blomsterfyldte byparker, spændende museer og en moderne havnefront med masser af liv. Byens hovedstrøg og de omkringliggende gader emmer af atmosfære og har skønne butikker og et rigt handelsliv samt masser af caféer og restauranter, der er mødested for lokale såvel som turister. Funchals domkirke Sé er med sit høje klokketårn og hvidkalkede mure byens vartegn.

Rådhuspladsen Funchal Madeira Kulturrejser Europa
Billede: Afslapning og "popcorn-blomster" i Funchal.

På pladsen foran domkirken, hilser vi på statuen af Zarco – den opdagelsesrejsende, der opdagede Madeira i 1400-tallet – og hører om byens historie. Vi runder Rådhuspladsen, Praça do Município, en af byens smukkeste pladser omgivet af historiske bygninger.

Funchal Madeira Kulturrejser Europa
Billede: Rådhuspladsen i Funchal.

Ved floden mellem den nye og den gamle bydel, besøger vi en af byens kendte seværdigheder; markedet Mercado dos Lavradores. I markedsbygningen, der er i flere etager, opleves der med alle sanserne. Fra det øjeblik, du træder ind ad døren, bombarderes du med dufte og farver, og mundvandet begynder med garanti også at løbe. På markedet får du et fascinerende indblik i, hvordan øens milde klima og frugtbare jord, er med til at forsyne markedet med frisk frugt, grøntsager og farvestrålende blomster året rundt, og man forstår, hvorfor lokale som turister valfarter til markedet. På fiskemarkedet handles blandt andet kæmpe tun og de sorte kårdefisk (espada). Prøv at smage de lokalt dyrkede passionsfrugter, der fås i flere smagsvarianter – skulle det f.eks. være en med tomat- eller banansmag?

Funchals farverige marked Mercado dos Lavradores Madeira Kulturrejser Europa
Billeder: Funchals farverige marked Mercado dos Lavradores / Streetart.

Du må selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for en smagsprøve på Madeiras populære drink poncha. Vi ser, hvordan den blandes med Madeiras aguardente branca, sukkerrørssnaps, citron og honning. Ponchaen fås både med og uden alkohol. Vi forsætter turen i den gamle bydel. I gaden Rua Santa Maria har kunstnere udsmykket alle gadedøre på kreativ vis og flere husfacader er bemalet med Streetart. Her er altid livligt og meget at kigge på. Vores byvandring slutter inden frokost og retur til hotellet er på egen hånd. Din rejseleder orienterer om transportmulighederne til hotellet. 

Monte Madeira Kulturrejser Europa
Billeder: Slæderne i Monte / Kabelbanen til Monte.

Vi kan varmt anbefale, at du bliver i Funchal – eller vender tilbage på en af rejsens ’fridage’. Går på opdagelse i byen, spiser en frokost eller evt. tager svævebanen til Monte, som byder på skønne haver og muligheden for at prøve den traditionelle slædekørsel. Monte ligger højt oppe over Funchal og er kendt for sine pittoreske omgivelser, haverne, valfartskirken og den fabelagtige udsigt over Funchal. Det var i Monte, de velhavende i 1800-tallet tog på kurophold, og her er derfor mange fine huse. Det var også i den tid, man opfandt ”kurveslæde-kørslen”.  

Blomster Madeira Kulturrejser Europa
Billeder: Farverige blomster 

Når du kommer rundt på Madeira eller evt. besøger Montes haver eller Funhcals parker,  er det som om, man bevæger sig rundt i en stor botanisk have med tusindvis af planter og blomster, som normalt er hjemmehørende i fx Afrika eller Sydamerika. Det skyldes, at de opdagelsesrejsende benyttede Madeira som stop på vej hjem fra den nye verden og dermed fik dannet grobund for Madeiras tilnavn: Atlanterhavets flydende have. Fx stammer de lilla blomster Jacaranda fra Sydamerika, den meterhøje julestjerne fra Mexico og den gul/orange strelitzia fra Afrika. Sidstnævnte ser man i blomst året rundt.  

Dag 4: Madeiras solrige sydkyst (AI)

I dag skal vi højt til vejrs, smage Madeiravin og besøge en lille fiskerby.   

Vi begynder højt til vejrs ved udsigtspunktet Cabo Girão, en af Europas højeste kystklipper. Fra toppen nyder vi den spektakulære og enestående udsigt over sydkysten og Funchal-området. Træd ud på den gennemsigtige skywalk med glasbund, og kig 580 meter lodret ned til kystsletten og havet under os. En stor – og svimlende – oplevelse for de fleste. Entré inkluderet. 

Câmara de Lobos gangbro Madeira Kulturrejser Europa
Billeder: Skywalk Cabo Girão / Câmara de Lobos.

Området omkring Câmara de Lobos er kendt for sin vinproduktion af Maderiavin. Vandingskanalerne, de såkaldte levadaer, leder regnvandet fra de regnfulde bjerge til de frugtbare skråninger og giver ideelle betingelser for dyrkning af blandt andet druer til vinproduktion. Vi besøger et af de lokale vinhuse i området og hører om de forskellige druer, metoder, og lagring – og så smager vi selvfølgelig også på de gyldne dråber.

Madeiravin portvin Madeira Kulturrejser Europa
Billeder: Madeiravin.

Dagens sidste stop er i fiskerbyen Câmara de Lobos ligger smukt i en lille bugt omkranset af bananplantager og vinmarker. Vi går en tur i byen, der er en god blanding af gammelt og nyt. De farvestrålende fiskerbåde ligger i havn om dagen, da det meste fiskeri foregår om natten. Fiskerne har deres daglige gang i byen, hvor de mødes på havnen til kortspil og en snak. Câmara de Lobos byder på alt fra traditionelle kirker til gadekunst og har endda en statue af Sir Winston Churchill, der benyttede den maleriske bugt som motiv til sine akvareller. De senere år er byen blevet vældig populær qua byfornyelse.
 
Tillader vejret det og trænger du til en dejlig gåtur langs vandet, er det muligt at spadsere tilbage langs kysten og stranden til hotellet eller du kan køre med bussen retur. Turen er en halvdagsudflugt, og vi er tilbage på hotellet til frokost. 

Dag 5: Fridag (AI)

Dag 6: Fridag eller valgfri ekstra udflugt: Levadavandring (AI)

Efter nogle oplevelsesrige dage med mange indtryk får du nu en dag uden program. 

Alternativt kan du følge med vores danske rejseleder på en let vandring på en af Madeiras billedskønne levadaer, Levada dos Maroços. Vi vandrer en strækning på omkring 6-7 km langs vandingskanalerne (ca. 2 1/2 timer) og kommer således helt tæt på de små landbrug og Madeiras fantastiske natur.

Levadavandring i Madeiras fantastiske natur Kulturrejser Europa
Billede: Levada dos Maroços.

For at deltage kræves almindelig god fysisk form, og at du er godt gående. Vi anbefaler ikke turen, hvis du går med stok, har balanceproblemer eller lider af højdeskræk. Medbring vand og evt. en snack samt praktisk tøj og sko. Turen skal forudbestilles og betales sammen med rejsen. Den gennemføres ved min. 10 tilmeldte deltagere. Ruten kan lokalt på dagen blive ændret til en tilsvarende rute grundet praktiske forhold eller vejret.  

Dag 7: Fridag eller valgfri ekstra udflugt: Det nordøstlige Madeira (AI)

Dagen er fri til eget program eller til den valgfrie ekstra udflugt til det nordøstlige Madeira og derved næsten komme hele øen rundt!

Vi kører op i højderne via Poiso-passet og op til øens tredjehøjeste punkt Pico do Arieiro (1818 m). Landskabet på toppen af Pico do Arieiro er præget af grønne og brune nuancer og er en stor kontrast til den ellers frodige og farverige vegetation, der dominerer øen. På en klar dag belønnes vi med en betagende udsigt over Madeiras bjerglandskab og helt ud til kysterne med øerne Porto Santo og Desertas-øerne i det fjerne.

Vort næste stop er ved Ribeiro Frio, hvor vi går et lille stykke på levadaen til udsigtspunktet ved Balcões. Her ser vi Madeiras oprindelige skovbevoksning laurissilva, laurbærskov, der er med på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Vi går ca. tre km svarende til en times tid, og ruten er flad. For dem, der ikke vil med på gåturen, er det muligt at vente ved bussen. I Ribeiro Frio finder du et par lokale kaffebarer, hvor du kan nyde en kop kaffe imens. 

Vi kører videre ad de snoede bjergveje til nordkysten. I området omkring Santana med de traditionelle trekantede huse med stråtag venter dagens velfortjente frokost (inkluderet).

Landskab Madeira Kulturrejser Europa
Billede: Landskab ved São Lourenco-halvøen.

På tilbagevejen kører vi ad den dramatiske nordkyst og gør holdt i Porto da Cruz. Vi runder østkysten og oplever det betagende landskab ved São Lourenco-halvøen. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Turen skal bestilles og betales sammen med rejsen og gennemføres ved min. 10 tilmeldte deltagere.

Dag 8: Hjemrejse (AI)

Transfer til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

AI = All inclusive

Helpension på hotellet (morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet i hotellets restaurant).
Fri bar på hotellet mellem kl. 11-23 (udvalgte mærker).

All inclusive gælder kun på hotellet. Ophold, der starter med frokost, slutter med morgenmad. Ophold, der starter med aftensmad, slutter med frokost.

Video

Live video fra Madeira

Du kan se, hvordan det ser ud på Madeira - lige nu. Ved at klikke på linket nedenfor ser du live video fra Funchal på Madeira.

Link til live video fra Madeira

Blomsterfestival

Blomsterfestival

Blomsterfestivalen på Madeira finder sted hvert forår og falder et par uger efter påske. Det er en periode med festivitas, og hvor Funchal summer af liv. Der er boder med specialiteter, lokalt håndarbejde, folklore, musik og naturligvis overdådige blomsterudsmykninger, som er en stor del af oplevelsen i blomsterfestivalsugen.

Det er et af de travleste tidspunkter i Funchal, og der er masser af mennesker i byen, både turister og lokale, som skal være tilskuere til eller deltage i festlighederne.

Højdepunkter på Blomsterfestivalen 

Festivalens højdepunkter opleves lørdag formiddag, hvor det er muligt at se børnenes optog og Håbets Mur-ceremonien i Funchal centrum. Søndag eftermiddag finder de store parader med forskellige optog og optræden sted ved havnen. En anden af de store begivenheder er Madeira Classic Auto Parade, hvor Funchal fyldes med skønne veteranbiler i den blomsterudsmykkede by.

Funchal vil afgjort være et ekstra besøg værd hele perioden, hvor festivalen foregår, da byen er pyntet fint op i forbindelse med den årlige festival.

I 2024 er blomsterfestivalen planlagt til perioden 2. maj til 26. maj.

Håbets Mur – en farverig og duftende mur af blomster, som børnene udsmykker – finder sted den 4. maj, og den store parade er den 5. maj 2024. Du kan opleve den store parade på afgangene den 30. april (fly fra Aalborg) og 4. maj med (fly fra København). Madeira Classic Auto Parade er den 12. maj 2024 og opleves på afgangen 11. maj (fly fra København).

I forbindelse med den store parade den 5. maj, tilbyder vi en ekstra udflugt med transfer t/r til byen og siddepladser til paraden. Vi kører fra hotellet ved 14-tiden og er tilbage efter paraden. 


Læs mere om blomsterfestivaen her

Læs mere om Madeira Classic Auto Parade her

Blomsterfestival Madeira Kulturrejser Europa
Billede: Stemning fra blomsterfestivalen.

Jul og nytår på Madeira

Jul på Madeira

Allerede i slutningen af november begynder den enestående juleudsmykning på Madeira med farverige figurer og dekorationer med funklende lyskæder. Juleudsmykningen varer helt frem til Hellig Tre Konger.

Fejr julen på Madeira i 2023 - rejs 23/12 - 30/12
Udover rejsens normale program med udflugter og måltider, er der inkluderet en julemiddag på hotellet.

Bestil plads her

Nytår på Madeira

Nytårsaften på Madeira er noget helt særligt! På vores nytårsrejser spiser vi nytårsmiddag på hotellet, og som alle andre dage er der ”All Inclusive” med fri bar fra kl. 11-23.

Har du lyst til at opleve Funchals prisbelønnede fyrværkerishow, kan du følge med på en ekstra udflugt "fyrværkeritur" til et hotel i Funchal.  Her ankommer vi før kl. 24, så vi kan opleve en del af fyrværkerishowet fra hotellets have med udsigt over Funchals marina. Når fyrværkerishowet er slut, kører vi tilbage til vores eget hotel, hvor baren er åben (mod betaling). Fyrværkeriet kan ikke ses fra Hotel Pestana Bay.   

Fejr nytåret på Madeira 2023/2024 - rejs 30/12 - 6/1 
Udover rejsens normale program med udflugter og måltider er der inkluderet en nytårsmiddag på hotellet. Fyrværkeritur kan tilkøbes.

Bestil plads her 

Særlige begivenheder

Karneval på Madeira

Oplev det folke- og farverige karneval som fejres i Funchals gader med et par festlig parader, samba, musik og optræden fra 7.-18. februar 2024. 
Lørdag aften (10. februar 2024) er det store optog gennem Funchals gader med udklædte grupper, der danser og synger gennem byen i festlige kostumer til trommeslag og musik.
Om tirsdagen (13. februar 2024) er den mere "løsslupne" parade, som er mere folkelig og fyldt med satire og sjove indslag.

Karneval på Madeira er ikke en del af Kulturrejser Europas udflugtsprogram og foretages på egen hånd. Læs mere om Karnevallet på Madeira på Madeiras Turistkontors hjemmeside 

Atlantic Festival på Madeira

Hver lørdag i juni måned afholdes der Atlantic Festival  i Funchal. Når mørket har sænket sig over byen samles turister og lokale og nyder et flot fyrværkerishow akkompagneret af musik.
Turen er ikke en del af Kulturrejsers udflugtsprogram og foretages på egen hånd.
Det officielle program om Atlantic Festivalen kan ses på Madeiras turistkontors hjemmeside.

Vinfestival på Madeira

I september måned er det vinhøsttid på Madeira. I Funchal er der udstillinger, optræden, boder og pyntet med høsttema. 
Vinfestivalen sted i perioden fra 31. august til 17. september 2023 og 29. august til 15. september 2024. 

Det officielle program for vinfestivalen kan ses på Madeiras turistkontors hjemmeside.

Ved afrejse den 4., 11 og 18. september 2023, har du mulighed for at opleve vinfestivalen på Madeira. På ekstra udflugten til Det Nordøstlige Madeira, spiser vi frokost på Quinta Furão, hvor der holdes et særarrangement med lokale skikke, kultur og traditioner, der hører til vinhøsten deriblandt når druerne trampes, folklore og en frokost fra det traditionelle Madeira-køkken.

 

Kort

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Funchal på dmi.dk her

Vejret Madeira Kulturrejser Europa

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
20/4 - 27/4Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.495,-FORESPØRG
23/4 - 30/4Se rejsetider AalborgMageløse Madeira All Inclusive - fly fra Aalborg10.495,-FORESPØRG
27/4 - 4/5Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.495,-Udsolgt
30/4 - 7/5Se rejsetider AalborgMageløse Madeira All Inclusive - fly fra Aalborg
Blomsterfestival på Madeira
11.995,-Udsolgt
4/5 - 11/5Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive
Blomsterfestival på Madeira - muligt at opleve Blomsterfestivalens store parade
11.995,-Få pladser tilbage
11/5 - 18/5Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive
Blomsterfestival på Madeira - muligt at opleve Classic Car Autoparade
10.995,-FORESPØRG
18/5 - 25/5Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.995,-FORESPØRG
4/6 - 11/6Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 9.995,-Bestil
13/7 - 20/7Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 11.995,-Få pladser tilbage
29/8 - 5/9Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.995,-Bestil
9/9 - 16/9Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.495,-Bestil
16/9 - 23/9Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.495,-Bestil
30/9 - 7/10Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 9.995,-Bestil
7/10 - 14/10Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.495,-Bestil
14/10 - 21/10Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 9.995,-Bestil
24/10 - 31/10Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 9.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly Aalborg/København - Madeira* t/r
 • Syv nætter på firestjernet Hotel Pestana Bay All Inclusive*
 • All inclusive på hotellet (morgenmad, frokost og middag) samt fri bar fra kl. 11-23
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Dansktalende rejseleder

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Opgradering til dobbeltværelse med balkon og havudsigt på 1.-3. sal fra kr. 295, 4.- 6. sal fra kr. 695 og 7. sal fra kr. 895 pr. person.
 • Opgradering til juniorsuite (dobbeltværelse) fra kr. 1.095 og suite (dobbeltværelse) fra kr. 1.295 pr. person
 • Tillæg for dobbeltværelse til en person fra kr. 1.995 (terrasse/pooludsigt) , kr. 2.595 (1.- 3.sal) og fra kr. 3.795 (4.- 6.sal)
 • Entré på udflugter
 • Byskat (Ecotax) (fra 1. oktober 2024) €2 pr. nat i max 7 nætter, som betales direkte til hotellet.
 • Ekstra udflugter:

- Levada vandring fra kr. 155
- Det nordøstlige Madeira med frokost fra kr. 475
- Siddeplads* til Blomsterfestivalens store parade inkl. transfer kr. 450 (gyldig for afgangene med afrejse 30. april og 4. maj 2024 = udsolgt).
- Siddeplads* til Blomsterfestivalens store autoparade inkl. transfer kr. 350 (gyldig for afgangene med afrejse 11. maj 2024 = udsolgt).

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person.

Ekstra udflugterne gennemføres ved min. 10 deltagere og skal bestilles sammen med rejsen.

Flyskifte i Lissabon

* På afgangene fra juni - oktober 2024, er der flyskifte i Lissabon

Siddeplads* til Blomsterfestivalens parader skal bestilles senest 29. februar 2024 (forbehold for pladser) .

Hotel

Se andre populære rejser her