Skip to main content

Portugal - klassiske kulturrejser

Kulturrejser til portugal

Kulturrejser Europa tilbyder et spændende udvalg af forskellige typer af rejser til Portugal. Når du rejser med os, vil du opleve nogle af Portugals største kulturelle skatte gennem tiderne samt landets vidunderlige landskaber, historie, natur og gastronomi.

Portugal er et af de rejsemål vi har lavet rejser til siden tidernes morgen, så alle vores kulturrejser til Portugal er tilrettelagt ud fra et yderst solidt kendskab til landet og dets herligheder. Derudover er alle rejser i selskab med en vidende dansktalende rejseleder.

Kulturelle rundrejser til Portugal

En af de type rejser, vi tilbyder er kulturelle rundrejser på fastlandet i Portugal. I løbet af enten 8 eller 10 dage kan du få et særdeles godt indblik i Portugal på en af vores rundrejser. Her går store kulturbyer, vingårde og små hyggelige byer hånd i hånd med tempelriddere, romerske templer og mere ukendte perler. På vores rundrejser bor vi typisk på 3-4 forskellige hoteller i løbet af rejsen.

Udover kulturelle rundrejser tilbyder vi mange kulturelle rejser af 8 dages varighed til bl.a. Madeira og Azorerne. Vil du se alle vores rejser til Portugal kan du finde dem her.

 

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt