Skip to main content

Portugal - klassiske kulturrejser

Kulturrejser til portugal

Hos Kulturrejser Europa tilbyder vi et spændende udvalg af forskellige typer rejser til Portugal. Når du rejser med os, vil du opleve nogle af Portugals største kulturelle skatte gennem tiderne samt landets vidunderlige landskaber, historie, natur og gastronomi.

Portugal er et af de rejsemål, vi har lavet rejser til siden vores spæde begyndelse, så alle vores klassiske kulturrejser til Portugal er tilrettelagt ud fra et yderst solidt kendskab til landet og dets herligheder. Derudover er alle rejser i selskab med en vidende dansktalende rejseleder.

Kulturelle rundrejser til Portugal

En af de typer rejser, vi tilbyder, er kulturelle rundrejser på fastlandet i Portugal. I løbet af enten 8 eller 10 dage får du et særdeles godt indblik i Portugal på en af vores rundrejser. Her går store kulturbyer, vingårde og små hyggelige byer hånd i hånd med tempelriddere, romerske templer og mere ukendte perler. På vores rundrejser til Portugal bor vi typisk på 3-4 forskellige hoteller i løbet af rejsen. 

Udover kulturelle rundrejser tilbyder vi mange kulturelle rejser af 8 dages varighed til bl.a. Madeira og Azorerne. Du finder alle vores rejser til Portugal her.

Mageløse Madeira 

En rejse til Madeira er noget helt unikt. Her får du store naturoplevelser og behageligt vejr året rundt.

En af vores mest populære klassiske kulturrejser går til smukke Madeira. Rejsen Madeira Special er især eftertragtet. Her bor du på det populære hotel Pestana Bay – med all-inclusive – som er beliggende i Funchal og har en uforlignelig havudsigt. 

Vejret i Portugal

Der er mange gode grunde til at rejse til Portugal, og vejret er bestemt en af dem. Geografisk er Portugal omkranset af Spanien. Portugals nordlige dele er dækket af et stort bjergmassiv, mens det sydlige landskab i stedet er præget af sletter og langstrakte bjergkamme. Floden Tejo, der løber tværs gennem Spanien og munder ud ved Portugals hovedstad Lissabon, deler Portugal i høj- og lavlandet.

Når du rejser til Portugal med Kulturrejser Europa, kan du rejse til Portugal hele året; forår, sommer, efterår og vinter. Og uanset hvornår du rejser, forkæles du med behagelige temperaturer. Det portugisiske klima er meget solrigt og attraktivt. Portugals klima er et typisk middelhavsklima og har nogle af de højeste gennemsnitstemperaturer på Europas fastland – i gennemsnit 7,5 solskinstimer om dagen, året rundt.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt