Skip to main content

Det Gode Liv

Langtidsferier med hjertet på rette sted 

Hvad er en mindeværdig ferie egentlig? For os er det en rejse, som du kan længtes tilbage efter, og en rejse hvor fællesskab, varme og glæde er i fokus. Det er en rejse, hvor du får mulighed for at fylde hver dag med spændende oplevelser, hvor der er plads til aktiviteter og afslapning for både krop, sjæl og hjerte. Det er en rejse, der gør, at livet ganske enkelt føles lidt lettere, lidt bedre og lidt lækrere.

For dig har vi skabt Det Gode Liv – en ferie, hvor du kan nyde hyggelige dage i solen, og en rejse, som du kan vælge at vende tilbage til gang på gang. Find din favoritdestination og se frem til et kært gensyn eller vælg at udvide din horisont og opdag noget nyt – valget er dit. Med Det Gode Liv får du en aktiv, indholdsrig og meningsfuld langtidsferie, som råder bod på den danske kolde vinter. I stedet beriges du med latter, livsglæde og livskvalitet på en rejse, hvor nærvær, varme og fleksibilitet er prioriteret. Og for at hjælpe dig findes dine sociale, venlige og hjælpsomme dansktalende værter.

Det Gode Liv vil vi gerne have, at du skal gøre langtidsferien til din egen – præcis, som du vil have den. Her er det op til dig at vælge, om du vil med på lærerige og entusiastiske udflugter i nærområdet, eller om du hellere vil fokusere på restitution og afslapning – alt i trygge og hyggelige omgivelser i dit veludstyrede lejlighedshotel.

Med Det Gode Liv falmer minderne fra et varmt fællesskab aldrig, og desuden kan du hele tiden få skabt nye minder ved hjælp af nye solvarme oplevelser. Det Gode liv bliver helt enkelt dit andet hjem i solen – et sted du vil længtes efter, et sted du ikke har lyst til at tage væk fra, og et sted du vil vende tilbage til.

Hjertevarme langtidsferier

En langtidsferie med Det Gode Liv er 3 eller 4 energigivende uger i solens milde stråler, lige når det grå efterår og den kolde vinter ligger som et vådt filter over Danmark. Byt mørket ud med lyset og oplev til fulde, hvad det vil sige at have ferie hver dag. Med Det Gode Liv tilbydes du en hverdag fyldt med alt fra morgengåture, quizaftener og foredrag til markedsbesøg, petanque på stranden, vandringer og meget mere. Her er der altid noget at lave – og altid nogen at gøre det sammen med.

Lad derfor vanterne og dunjakken hænge længst inde i skabet og pak i stedet kufferten for at drage på en rejse med Det Gode Liv. Hav et mildt solkysset klima for øje i Andalusien, på Algarvekysten eller på Tenerife og se frem mod et unikt fællesskab, som venter på dig.

Sådan bor vi

Uanset om du rejser til Andalusien, Algarvekysten eller Tenerife med Det Gode Liv, kan du se frem til at bo i en hyggelig lejlighed med egen balkon og eget køkken. Her kan du selv lave mad, hvis du foretrækker det, mens du nyder noget koldt direkte fra køleskabet. Takket være det veludstyrede køkken bestemmer du selv, hvornår det er tid til en kop kaffe eller aftensmad. Lad dine rutiner sætte dagsordenen og hold ferie på den måde, som passer netop dig.

Dine dansktalende værter bor på samme hotel som dig, og de er tilgængelige døgnet rundt, så du kan føle dig tryg og velkommen – hver dag.

Derfor skal du rejse med på Det Gode Liv langtidsferie:

  • Sociale aktiviteter med variation
  • Fantastisk fællesskab med ligesindede
  • Et mildt klima som varmer krop, sjæl og hjerte
  • Berigende udflugter til lokale seværdigheder
  • Dejlige lejligheder med egen balkon og køkken
  • Danske værter på hotellet for din tryghed og trivsel
Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Sådan bor vi

En fleksibel bolig for et højt trivselsniveau

Uanset om du rejser med Det Gode Liv til Andalusien, Algarvekysten eller Tenerife, kan du se frem til at bo i en dejlig lejlighed med balkon og eget køkken. Alt efter destinationen findes der 2-3-værelseslejligheder eller 1-3-værelseslejligheder. Fordelene ved at bo i lejlighed er, at det giver dig større fleksibilitet og et fuldtudstyret hjem, som det er nemt at føle sig hjemme i.

Her kan du lave en kop kaffe, når du vil, og lave præcis den aftensmad, du har lyst til. Desuden kan du have både snacks og kolde drikkevarer på lager. På alle vores hoteller er der en restaurant, og i nærheden en mindre købmand/kiosk, hvor du kan købe det mest nødvendige. Flere detaljer om den specifikke destination med tilhørende hotel som du er interesseret i, findes under hver rejse.

Læs mere om lejlighederne på Det Gode Liv i Andalusien
Læs mere om lejlighederne på Det Gode Liv på Algarvekysten
Læs mere om lejlighederne på Det Gode Liv på Tenerife


Billeder: Vi indlogerer os i rummelige og veludstyrede lejligheder.

Vores værter

Garantien for et afslappende og trygt ophold

Under dit ophold er vores værter tilgængelige for at hjælpe dig og for at få dig til at føle dig velkommen. Hver uge arrangerer de et fuldt aktivitetsprogram, som du kan vælge at deltage i.

Værterne bor på samme hotel som dig og er tilgængelige døgnet rundt. Dine værter er danske og kan hjælpe dig med alt fra busbilletter, tips til gode restauranter eller andre praktiske spørgsmål.

Aktiviteter

Et aktivitetsskema med noget for alle

Med Det Gode liv oplever du til fulde, hvad det indebærer at være på ferie – hver dag. Du kan fylde dagene med alt fra morgengåture og yogatimer til quizzer og hygge sammen ved poolen om aftenen. Her kan du deltage i foredrag, markedsbesøg, petanque på stranden, dans og meget, meget mere – der er altid noget at lave og altid nogen at lave det med.

Sæt hverdagen på pause og lad dig rive med af en destination fyldt med nye indtryk og nye steder, hvor du kan smage på lokal mad og lære mere om andre kulturer. Tør at udfordre dig selv – gå en tur i bjergene, prøv noget vandsport eller lær dig selv at spille bridge, danse eller noget helt andet. Det er i mødet med det nye, at man vokser som menneske og virkelig ved, at man lever - og hvis der er et sted, du skal turde prøve noget nyt, så er det hos Det Gode Liv.

På hverdage med Det Gode Liv er der mulighed for at tage med på en frisk morgengåtur – en perfekt måde at starte dagen på! Mærk pulsen stige når du går rundt i omgivelserne, som bliver dit hjem de kommende uger, og nyd synet, lydende og lugtene. Du er ikke alene i din oplevelse, og du kan deltage i fællesskabet med dine medrejsende og lade samtalen gå fra højt til lavt og berøre både stort og småt. Udover det hyggelige selskab er der et andet plus ved den daglige gåtur - det kan resultere i, at du (med lidt flittigt arbejde) vender hjem i lidt bedre form, end den du kom i.

Her kan du se et eksempel på, hvordan et aktivitetsprogram for ugen kan se ud og hvilke aktiviteter, som kan være med. Dine værter præsenterer et nyt program hver uge og er involverede i de fleste aktiviteter.

Det Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien

Det Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien - Fællesskab, spændende udflugter, god tid til afslapning og ren nydelse for krop og sind – det er Det Gode Liv. Oplev hvordan solens stråler, nye venskaber og berigende sociale og kulturelle akti...

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten - Ferier fyldt med fællesskab, varme, liv og glæde, hvor dagene bruges til oplevelser, og hvor krop og sind bliver forkælet med god mad, rolige aktiviteter og dejlig afslapning – Det er Det Go...

Det Gode Liv - Langtidsferie på Tenerife

Det Gode Liv - Langtidsferie på Tenerife - Oplev friheden ved at være på ferie, men med samme tryghed som hjemme. Her, i det bedste selskab under solens varmende stråler, samles vi, mens vintervejret hærger i Danmark. Det er, hvad Det God...