Skip to main content

Det Gode Liv

Langtidsferier med hjertet på rette sted 

Ferier fyldt med fællesskab, varme, liv og glæde. Hvor dagene bruges på spændende oplevelser, og hvor krop, sjæl og sanser forkæles med god mad, sjove aktiviteter og skøn afslapning. Det er Det Gode Liv. Ferier skabt til dig. Ferier, man vender tilbage til. 

Det Gode Liv er aktive, indholdsrige og meningsfulde langtidsferier, der forkorter den kolde, danske vinter – og beriger din tilværelse med lys, latter, livsglæde og livskvalitet. Det er nærvær, varme og værdi, hvor du oplever friheden ved at være på ferie – i trygge, hjemlige omgivelser. Samtidig med at du har mulighed for at vælge aktiviteter, oplevelser og fællesskabet til og fra, præcis som du ønsker.

Det Gode Liv bliver dit andet hjem i solen. Et sted du har lyst til at blive – og til at gense. I et fællesskab, du har lyst til at bevare. 

Lune uger i Spanien og Portugal

En langtidsferie med Det Gode Liv er oftest 4 eller 8 vidunderlige og hjertevarme uger under solens blide stråler. På den tid af året, hvor vinteren har sit kolde, mørke tag i Danmark. Så smid vanter og dunjakke ind bagest i skabet, og pak i stedet kufferten til et mildt solkysset klima i Andalusien, på Algarvekysten eller på Tenerife. Til en ferie med et helt unikt fællesskab og masser af sociale aktiviteter og berigende oplevelser.

Med Det Gode Liv oplever du til fulde, hvad det vil sige at holde ferie hver dag. Til hverdag. Som du fylder med alt fra gåture om morgenen til quizaftener. Foredrag, markedsbesøg, petanque på stranden, vandreture og dans og meget mere. Her er altid noget at lave – og altid nogen at lave det sammen med. 

Her skal du bo

Uanset om du rejser med Det Gode Liv til Andalusien, Algarvekysten eller Tenerife, kan du glæde dig til at bo i en dejlig lejlighed med egen balkon og køkken. Her kan du selv lave mad, hvis du foretrækker at spise hjemme nogle aftener, og så er det jo altid rart at have muligheden for at have drikkevarer på køl – og kunne lave sig en kop kaffe, lige når det passer dig. Alle hoteller vi bruger har altid indkøbsmuligheder tæt på, så det er let af fylde køleskabet op undervejs. 

Dine værter på ferien bor på samme hotel som dig og er tilgængelige døgnet. De deltager aktivt i de fleste aktiviteter og sørger for at holde dig opdateret på de muligheder der er under din ferie. Du kan altså føle dig tryg og taget godt imod. Hver dag.

Derfor skal du rejse med på Det Gode Liv langtidsferie:

  • Fantastisk fællesskab med ligesindede
  • Mildt klima – lys og varme, der nærer krop, sjæl og hjerte
  • Mange sociale aktiviteter
  • Berigende udflugter
  • Dejlige lejligheder med egen balkon og køkken
  • Værter, der bor på samme resort som dig
Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Sådan bor vi

Her skal du bo

Uanset om du rejser med Det Gode Liv til Andalusien, Algarvekysten eller Tenerife, kan du glæde dig til at bo i en dejlig lejlighed med egen balkon og køkken. Her kan du selv lave mad, hvis du foretrækker at spise hjemme nogle aftener, og så er det jo altid rart at have muligheden for at have drikkevarer på køl – og kunne lave sig en kop kaffe, lige når det passer dig. Alle hoteller vi bruger har altid indkøbsmuligheder tæt på, så det er let af fylde køleskabet op undervejs. 


Billeder: Vi indlogerer os i rummelige og veludstyrede lejligheder.

Vores værter

Dine værter

Under dit ophold vil Det Gode Livs værter være tilstede for at hjælpe dig og få dig til at føle dig velkommen. De arrangerer et spændende ugeprogram med aktiviteter, hvor de selv deltager på de fleste af dem og hvor du kan vælge til og fra - præcis som du ønsker.

Værterne bor på samme hotel som dig og har også dagligt kontortid, hvor du kan komme forbi og få tips og råd eller blot en hyggesnak. De er til rådighed 24/7, hvis du skulle få brug for det. Dine værter er danske og kan også hjælpe dig med alt fra busbilletter, restauranttips eller tekniske spørgsmål om kontakt til dem derhjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter med Det Gode Liv

Her oplever du til fulde, hvad det vil sige at holde ferie hver dag. Til hverdag. Dagene kan du fylde med alt fra gåture om morgenen til quiz om aftenen. Foredrag, markedsbesøg, petanque på stranden, vandreture, dans og meget mere. Her er altid noget at lave – og altid nogen at lave det sammen med. Sæt hverdagen på pause, og lad dig forføre af nye indtryk. Udforsk nye steder, smag på lokal mad og lær om nye kulturer. Prøv nye ting som udfordre dig selv. Gå en tur i bjergene, prøv kræfter med vandsport, spil bridge, dans. Eller noget helt femte. Det er i mødet med det nye, du vokser som menneske og for alvor mærker, du er i live.

Hver morgen på Det Gode Liv er der mulighed for en frisk gåtur. Så er dagen i gang! Nyd at få pulsen i vejret, mens du vandrer i de omgivelser, der er dit hjem de næste mange uger. Glæd dig over udsigten, lydene og duftene – og fællesskabet med de andre, mens I vender verdenssituationen. Ud over at være en hyggelig social aktivitet, har den daglige gåtur også mange fordele. Og er du vedholdende i løbet af din ferie, kan du godt forvente at komme hjem i bedre form, end da du tog afsted.

Nyt aktivitetsprogram hver uge

Her kan du se et eksempel på et ugentligt aktivitetsprogram. Dine værter præsenterer hver uge et nyt aktivitetsprogram og er med på størstedelen af aktiviteterne hver dag.

Det Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien

Det Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien - De bedste ferier er dem, man vender tilbage til. Ferier fyldt med fællesskab, varme, liv og glæde. Dem, hvor dagene bruges på spændende oplevelser og socialt samvær, og hvor krop, sjæl og sanser...

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten - Friheden ved at være på ferie – med den samme tryghed som at være derhjemme. I det bedste selskab under solen, mens vinteren huserer i Danmark. Det er Det Gode Liv. Her får du ferier fyldt m...

Det Gode Liv - Langtidsferie på Tenerife

Det Gode Liv - Langtidsferie på Tenerife - Fællesskab, spændende udflugter, god tid til afslapning og sand forkælelse af krop og sanser – det er Det Gode Liv. Mærk, hvordan solens stråler, nye, spirende venskaber og de berigende sociale o...