Skip to main content

Vandreferie på Azorerne

10 dage - pris pr. person fra
17.995,-
Bestil rejse

Vandreferie på Azorerne med dansktalende rejseleder

Et naturligt paradis

Lad din drøm gå i opfyldelse, og tag med os på vandreferie på Azorerne. På denne vandrerejse til Azorerne får du en aktiv ferie, samtidig med, at du nyder et grønt og naturligt paradis midt ude i Atlanten. På denne dejlige vandreferie besøger vi ikke bare én ø, men tager på øhop til hele tre ud af de i alt ni øer i den smukke øgruppe.

På alle rejsens vandringer træder du ud i en uberørt og enestående natur, som overvælder de fleste. Her er frisk luft og fascinerende udslukte vulkaner fra forhistoriske tider, smeltet lava og kratersøer, frodige vinmarker, vandfald og vildtvoksende hortensiaer i flor. Kort sagt: Her er noget for alle sanser, uanset hvorhen du vender dig.

Når du holder en pause på vandrestien for at hvile benene og snuppe en tår vand af din drikkedunk, skal du blot løfte hovedet og kigge rundt for at se de mest betagende udsigter.

På besøg på tre af Azorernes øer

Det er slået fast med syvtommersøm fra mange tidligere vandrere, at en vandreferie på Azorerne er ensbetydende med uimodståelige naturoplevelser, ikke mindst på de tre fascinerende øer, som vi besøger; Pico, São Jorge og Faial.

Derfor skal du rejse med os på vandreferie til Azorerne:

 • Ø-hop og uimodståelige naturoplevelser på det ukendte Azorerne
 • Fire vandringer på tre øer - Faial, Pico og São Jorge
 • To vandringer i Lissabon
 • Syv inkluderede måltider ud over morgenmad
 • Alle udflugter inkluderet, inkl. havsafari (delfiner og hvaler)
 • Dansktalende rejseleder

Azorerne har en unik natur

De tre azoriske småøer Faial, Pico og São Jorge danner rammen om vores øhoprejse med i alt fire indlagte vandreture. De tre øer er meget ens og alligevel helt forskellige, hvilket du oplever på vores vandringer og ture rundt på øerne.

De voldsomme naturkræfter og Azorernes isolation langt ude i Atlanterhavet har gennem århundreder givet øgruppen og dens flora og fauna helt unikke livsvilkår og naturforhold. Når du betragter øgruppens landskab, imponerer både de bløde bakker, der er formet af vulkanske kegler, og de vulkanske kratere, der er overbevokset med frodig flora i alle nuancer af farven grøn. Overalt er naturen brudt af overdådige hortensiaer og andre farverige blomsterarter. Her er i det hele taget en frugtbarhed og farverighed, som du sjældent oplever andre steder.

Vandreferie i roligt tempo

En vandreferie på Azorerne kræver ikke mere end almindelig god form. På vores vandreferie lægger vi naturligvis mest vægt på at alle har en god oplevelse på vandringen, så vi holder et roligt tempo med indlagte pauser til både at nyde landskabet, den flotte natur og så naturligvis alt, hvad vores altid vidende og velforberedte vandreguide fortæller om de forskellige øer og deres særlige kendetegn og særpræg.

Faial og São Jorge

På vandreferien på Azorerne besøger vi øerne Faial, Pico og São Jorge, hvor Faial har både flest indbyggere og den livligste hovedby, Horta. Det er også her på Faial, du oplever de største kontraster i landskabet og vegetationen. Vi vandrer rundt om det frodige vulkankrater og oplever det ørkenlignende landskab ved Capelinhos og ser molemalerierne på vores byvandring i Horta.

Øen São Jorge er noget ganske særligt. I forhold til øens størrelse bor her kun ganske få mennesker, så naturen her er i særdeleshed uberørt, frodig og ubeskriveligt smuk.

Picos fredede vinmarker

Sidste stop på vores rundrejse på Azorerne er øen Pico, som er somineret af Portugals højeste bjerg, Ponta do Pico, der troner i landskabet med sin kegletop højt oppe i skyerne. Her vandrer vi gennem et lavalandskab med unikke UNESCO-fredede vinmarker - og så smager vi naturligvis også på den lokale vin. Det er netop øens sorte vulkanske jord, der giver vinstokkene så gode betingelser, at de har dannet grobund for Picos historiske vingårde. Og disse har gjort det muligt for øen at udvikle sig både socialt og økonomisk.

Hvalsafari er inkluderet i rejsen

Det er også her på Pico, vi laver et sceneskift fra det smukke grønne scenarie på vandreturene til det dybblå Atlanterhav, når vi stævner ud på en hvalsafari (inkluderet i rejsens pris). På Kulturrejser Europas havsafarier lægger vi vægt på at betragte disse havets kæmper med respekt og uden at forstyrre dem i deres færden. På sejlturen oplever du både hvaler og delfiner - og måske også havskildpadder i deres naturlige element. Derudover får vi et indblik i øens hvalfangerhistorie, når vi besøger et hvalfangermuseum.

To dage i Lissabon

Vi afslutter vores vandreferie med et ophold i Lissabon. Her har vi et par overnatninger, og vi vandrer på sightseeing og spiser en dejlig middag. Vi bor centralt i byen. Allerede på ankomstdagen går vi en tur i det historiske centrum, hvor byens gamle sporvogne knirker afsted i de bakkede gader. Her er både brede strøg med imponerende bygningsværker, flotte pladser og smalle gyder med skæve kakkelklædte huse. Vi går også en tur i Belém, hvor vi oplever et pust af historiens vingesus med Portugals fortid som søfartsnation.

Læs her vores guide til, hvordan du bedst forbereder din vandreferie

Kort dagsprogram for vandreferie på Azorerne:

Dag 1: Fly til Lissabon, byvandring og middag (A)
Dag 2: Vandring til Belém (13 km) (M)
Dag 3: Fly til Azorerne (M,A)
Dag 4: Vandring (8 km) og rundt på Faial (M,F)
Dag 5: Færge til São Jorge, vandring (10-12 km) dog rundt på øen (M,F)
Dag 6: Vandring på São Jorge (12 km) (M,F)
Dag 7: Fridag på São Jorge (M)
Dag 8: Færge til Pico, vandring til vinmarkerne (12 km) og vinsmagning (M)
Dag 9: Rundt på Pico, havsafari, vinsmagning og middag (M,F,A)
Dag 10: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Fly - og færgeruter og tider kan variere afhængig af afrejsetidspunkt og programmet tilpasses derefter. Vi anbefaler bestilling i god tid, da hotelkapaciteten på Azorerne er begrænset.

Dagsprogram

Dag 1: Med fly til Lissabon, byvandring i Lissabon og middag (A)

Med fly til Lissabon og transfer til hotellet. Vi afleverer bagagen på hotellet til opbevaring, mens vi går på byvandring i Lissabons historiske centrum med de knirkende sporvogne, store pladser og spændende bykvarterer.<

Den maleriske hovedstad Lissabon, Portugal
Billede: Lissabon.

Om aftenen er der inkluderet middag på restaurant i det historiske centrum. Vi spadserer til og fra restauranten og oplever byens hyggelige aftenstemning.

Dag 2: Vandring til Belém 

I dag vandrer vi til bydelen Belém, som ligger helt ud til Tejo-floden og byder på spændende seværdigheder som Jeronimus-klosteret, Lissabons vartegn Torre de Belem og det 50 meter høje monument til ære for de portugisiske søfarere og opdagelsesrejsende, Padrão dos Descobrimentos, samt kompasrosen, som viser, hvor langt i verden de rejste.

Vi går sammen fra hotellet gennem nogle af Lissabons mindre kendte beboelseskvarterer og havnefronten til Belém, hvor vi ser de vigtigste seværdigheder udefra. Ønsker du at udforske seværdighederne nærmere, er det muligt på egen hånd.  
Turen til Belém er ca. 12 km t/r, og er benene blevet trætte, kan du indløse billet til en sporvogn eller toget tilbage til det centrale Lissabon.

Dag 3: Med fly til Azorerne, øen Faial. Byvandring i Horta (M,A)

Med fly til Azorerne. Vi indkvarterer os i hovedbyen Horta på Faial, som er den livligste ø af de tre øer, vi skal besøge på turen. Der er ikke langt til noget på Faial, for øen er kun 21 km lang og 14 km bred. Vi går en tur rundt i Hortas lille bycentrum, hvor vi bl.a. kigger nærmere på de mange mole-malerier på marinaen. Hortas havn er noget helt specielt, da den ligger naturligt i læ og derfor er en populær mellemstation for de lystsejlere, der krydser Atlanten. Rygtet vil vide, at for at komme sikkert over Atlanten, skal man efterlade et maleri netop her. Der er mange sjove indslag, og det er også muligt at spotte nogle danske imellem. Det er også her på havnen, at man finder øens, ja måske Azorernes, mest kendte café/bar: Peters Café Sport. Middag inkluderet. 

Faial-øen, Azorerne, Portugal
Billede: Faial.

Dag 4: Vandring og rundt på Faial (M,F)

Dagens vandretur starter midt inde på øen ved udsigtspunktet ved Caldeira, hvor vi skal vandre rundt om selve vulkankrateret af samme navn. Området er et naturreservat med sit helt eget mikroklima, hvor flere af Azorernes endemiske planter trives, f.eks. trælyng, ceder og laurbær. Og til biologers store fortrydelse også en del af de blå hortensiaer, som ”kvæler” den naturlige vegetation.

Vi vandrer langs kraterkanten, hvorfra der er en fantastisk udsigt ned i krateret, der er ca. to km i diameter og 400 meter dybt. Der er også kig ud over øen og udsigt til São Jorge og Pico. Vi afslutter vandreturen med en picnic.

Caldeira-krateret på Faial-øen, Azorerne, Portugal
Billede: Caldeira-krateret på Faial.

Dagens vandring er ca. 8 km. Vi går på smalle jordstier (single tracks) rundt om krateret. En del af ruten er kuperet og en anden del forholdsvis flad. Turen er let til middel, afhængig af vejrforholdene. Er det tåget og har regnet, kan ruten synes sværere end i klart og solrigt vejr.

Eftermiddagen byder på flere oplevelser på "Den Blå Ø". Tilnavnet har øen fået på grund af de mange blåmalede huse og de utallige blå hortensiabuske, der om sommeren ses i blomst overalt. Alle Azorernes ni øer er kendetegnet ved en farve. 

Ud over sin fantastiske natur er Azorerne også kendt for sine velsmagende oste, og overalt i landskabet ser vi græssende køer, der går ude året rundt. Vi kigger indenfor hos et af mejerierne og får en smagsprøve på de lokale himmerigsmundfulde.

Fortryllende månelandsskab i Capelinhos-området
Billede: Capelinhos-området.

Dagens anden etape bringer dig til et helt andet landskab og en dramatisk del af Faials nyere historie, som tager udgangspunkt i den vulkanske undergrund. Azorernes seneste vulkanudbrud (1957) var ud for Faials vestkyst i området ved Capelinhos, som i dag er et helt unikt ørkenlignende månelandskab – og en stor kontrast til resten af øen. Vi hører historien om konsekvenserne af vulkanudbruddet, for både naturen og indbyggerne. Vi ser nogle af de begravede huse, fyrtårnet og den spæde vegetation, der nu titter frem. Og har du lyst, er det muligt at komme op i fyrtårnet og nyde den fantastiske udsigt over landskabet. Sidst på eftermiddagen er vi retur på hotellet.

Dag 5: Med færge til São Jorge. Vandring og rundt på São Jorge. Besøg i Velas (M)

Med færge til São Jorge. Hovedbyen på øen São Jorge hedder Velas og egentlig er ’hovedby’ så meget sagt. Øens indbyggertal er omkring 3000 personer, så her er god plads. São Jorge er lang og smal (56 km x 8 km) med en højderyg, der skærer gennem midten af øen. 
São Jorge er på mange måder anderledes end de øvrige to øer, vi oplever på denne rejse. São Jorge er vild, uberørt og øde. Nordkysten er stejl med grønklædte klipper, hvor sydkysten virker knap så dramatisk.

Hotellet ved byen Velas på São Jorge-øen med Kulturrejser Europa
Billede: Natur på São Jorge.

Dagens vandring er på øens vestligste del. Turen er mere på grusstier og veje end deciderede vandrestier. Vi starter i Rosais og går til Ponta dos Rosais, hvor vi ser ruinerne af fyrtårnet og boligerne, der blev forladt efter jordskælvet i 1980, og som i dag er tilholdssted for nogle af de mange søfugle. Ponta dos Rosais ligger 200 meter over havet, og netop højden gør, at der er et imponerende udsyn herfra. Det er også dette område, med sine brune klipper, der har lagt navn til øens farve; brun. Naturparken Das Sete Fonte – de syv fontæner – er også med på vores program. Undervejs spiser vi vores medbragte picnicfrokost.

Distancen for dagens vandring er ca. 10-12 km. Ruten er let, og vi går det meste af vejen på grusstier.

Turen fortsætter i bus via nordkysten til Fajã do Ouvidor. São Jorge er den eneste af de ni azoriske øer, hvor vi møder begrebet ”fajãs”, og der findes knapt et halvt hundrede af dem drysset rundt på øen. De kan bedst beskrives som en kystslette eller landtange, som er opstået ved at jordskred, jordskælv eller et vulkanudbrud, der har skubbet jorden ud mod havet. Jorden på disse fãjas er meget frugtbar. På vejen tilbage til Velas holder vi en lille pause i Urzelina, hvor vi kigger nærmere på kirketårnet, som majestætisk står tilbage efter vulkanudbruddet i begyndelsen af 1800-tallet. 

Dag 6: Vandretur på São Jorge (M,F)

Når vi i dag begiver os til den centrale del af São Jorge, venter en af de helt store vandreoplevelser. Du skal vandre på en af de mest populære og spektakulære ruter fra Serra do Topo via Fajã da Caldeira de Santo Cristo med slutning i Fajã dos Cubres. Bussen sætter os af højt oppe på plateauet. Her er smukt udsyn til havet på hver sin side af højderyggen.

Bjergvandring på São Jorge
Billede: Vandring, São Jorge.

Ruten går ned mod nordsiden af øen (de første fem km går det 700 meter nedad), og du kan se ned i dalen, hvor vi senere på dagen slutter vores tur. Stien begynder ved den lille markvej, der fører os ind på ruten. Det første stykke på stien er langs hortensiabuske så store som hække via marker med græssende køer, skovstier og langs et lille vandløb. Ca. halvvejs nede af bjerget møder vi et vandfald, hvor det er oplagt at holde en lille pause. Stierne varierer i underlag fra græs, grus og løse sten. Vegetationen er grøn i alverdens nuancer, og undervejs passerer vi de imponerende skråninger med laurisilva samt bregner og forskellige vilde blomster. Et sandt paradis og ren balsam for sjælen.

Længe inden vi når lagunen, ses den ved Fajã da Caldeira de Santo Cristo. Et spektakulært lille samfund med fritidshuse. Vi traver videre, og den sidste del af turen går vi på kuperede stier. Undervejs hilser vi på de lokale, som ligeledes går eller kører på små firehjulede motorcykler, da ingen biler kan komme ud til husene ad de små stier. Undervejs på turen spiser vi vores medbragte picnic. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet.

Dagens vandredistance er ca. 12 km. Ruten i dag går nedad og er i mere krævende terræn. Det er en blanding af grusstier, single tracks og ujævnt underlag, og har det regnet, kan det være glat. Officielt er ruten kategoriseret som middel, men kan på enkelte dele synes lidt svær. 

Dag 7: Fridag (M)

I dag har du en velfortjent fridag eller du kan følge med på en frivillig tur sammen med rejselederen, hvor I går på opdagelse i Velas lille bymidte med de hvide huse og mærker stemningen på havnen. Alternativt kan du bruge nogle velfortjente afslappende timer i hotellets have og swimmingpool, hvis vejret tillader det.  Er du til at bade i havet, så prøv de naturlige hav-pools i Velas. Udbuddet af butikker og restauranter er begrænset på øen. 


Billede: Afslapning ved hotellet.

Er der flere kilometer i benene? Vi anbefaler en ekstra vandring til vulkankrateret Morro Grande, som ses fra hotellets have. Selve gåturen til toppen af krateret tager ca. en times tid, og stien dertil starter ikke langt fra hotellet ved kapellet. Følg stien op ad vulkansiden. Fra toppen har du en fantastisk udsigt ned i det grønne krater samt til øerne Pico og Faial.

Dag 8: Færge til Pico, vandring til vinmarkerne og vinsmagning (M)

Færge til Pico, hvor vi indkvarteres i byen Madalena. Dagens vandring er til det UNESCO-fredede historiske vinlandskab, Criação Velha. Vi vandrer fra hotellet og går skiftevis langs kysten og inde i landet. Klimaet på Pico er varmere og mere tørt end det øvrige Azorerne.


Billede: Madalena.

Øen er det eneste sted på Azorerne, hvor man dyrker vin i større stil. Vinmarkerne er en labyrint af stengærder i sort basalt, som beskytter de skrøbelige planter mod vejr og vind. Det er et fascinerende syn.

Pico-øen har den højeste vulkan både på Azorerne og i Portugal, men også i den Midtatlantiske Ryg
Billede: Vinmarkerne ved Criação Velha på øen Pico. 

Dagens vandring er ca. 12 km t/r. Ruten er flad og let. Vi vandrer på asfalt og grusstier og går samme vej frem og tilbage. Pico-øen har den højeste vulkan både på Azorerne og i Portugal, men også i den Midtatlantiske Ryg.

Dag 9: Rundt på Pico, havsafari, vinsmagning og middag (M,F,A)

I dag skal du rundt på Pico, som er den andenstørste ø i øgruppen Azorerne (42 km lang og 15 km bred). Picos farve er grå/sort grundet den vulkanske undergrund. I øens midte troner hele Portugals (inkl. fastlandet, Madeira og Azorerne) højeste bjerg, Montanha do Pico (2.351 m.o.h), hvis karakteristiske bjergtinde ofte gemmer sig under skyerne. Vores ø-tur bringer os blandt andet til centrale del af øen og op i 900 meters højde og til sydkysten ved landsbyen Lajes do Pico.


Billede: Hortensia og Picos høje bjerg.

Frokosten indtager vi på restaurant i Lajes, en af de tidligere hvalfangerbyer. Om eftermiddagen besøger vi nordkysten til Saõ Roque, og undervejs på vores ø-tur er det muligt at besøge et af øens museer (afhængigt af om de er åbne), hvor vi hører om hvalfangernes historie og ser de gamle hvalfangerbåde og redskaber.

Havsafari med delfiner og hvaler
Billede: Havsafari med delfiner og hvaler.

Pico var tidligere centrum for hvalfangst på Azorerne. Temaet for dagens udflugt dedikeres til havet og de 24 arter af skildpadder, hvaler og delfiner, der nyder godt af det fyldte spisekammer i havet omkring Azorerne. Glæd dig til vores havsafari, hvor vi i gummibåd stævner ud på det dybe hav. Nogle arter er her året rundt, mens andre kommer forbi på deres migration. Vores erfarne skipper får hjælp til at lokalisere dyrene fra observatører i hvalfangertårne. Som med alt andet i naturen kan vi ikke udstede garanti for, at du ser bestemte dyrearter. Sidst på eftermiddagen mødes vi igen og spiser middag 

Dag 10: Hjemrejse (M)

Transport til lufthavnen og med fly retur til København via Lissabon. 

Forbehold for ændringer i programmet. Grundet færgetiderne og andre praktiske forhold er dagsprogrammet vejledende. Alle rejsens elementer vil indgå, selvom rækkefølgen ændres. Rejselederen fortæller om dagsprogrammet undervejs på turen.

I tilfælde af tidlig ankomst til hotellerne opbevares vores bagage, indtil værelserne er klar midt på eftermiddagen.  Vi kender ikke færgetiderne før tæt på afrejsen. 

Video

Kort

Kort over São Jorge

*Stopover i Lissabon er ikke medtaget på kortet.

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse
Se den aktuelle vejrudsigt i Horta på dmi.dk her

Praktisk information

Flyrejsen:
Flyrejsen er med TAP Air Portugal fra København til Lissabon t/r. Mellem Lissabon og Azorerne benyttes Sata Azores Airlines. Flyvetid København – Lissabon ca. 3½ time. Flyvetid Lissabon – Pico eller Horta ca. 2½ time. Forbehold for ændringer i flytiderne. 

Valuta:
Der benyttes euro på Azorerne og i Lissabon. Der er hæveautomater i Lissabon og i hovedbyerne på Azorerne. Der kan betales med internationale kreditkort på hoteller, nogle restauranter og større butikker, men langt fra alle og især ikke på Azorerne. Vi anbefaler derfor, at du medbringer lidt kontanter.

El:
Der benyttes to-benet el-stik og 220 V. Adapter er ikke nødvendig.  

Tidsforskel:
Der er en times tidsforskel mellem Danmark og Lissabon.
Der er to timers tidsforskel mellem Danmark og Azorerne.
Når klokken f.eks er 15:00 i Danmark er klokken 14:00 i Lissabon og 13:00 på Azorerne.

Om vandringerne:
Alle vandreruter er let til middel i sværhedsgrad og kræver almindelig god fysisk form. For at få mest muligt ud af vandringerne anbefaler vi, at du er i almindelig god form.

Vi vandrer i varierende terræn. Distance pr. vandredag er mellem 8-12 km. Vi vandrer på stier med forskelligt underlag (grus, sten, græs og jord) og enkelte steder også på asfalt. Det kan være glat, hvis det har regnet. Der kan være stejlt ned på enkelte passager, men det er bestemt ikke noget, der dominerer ruterne. To af ruterne er meget nemme Rosais São Jorge og til vinmarkerne på Pico.  To af ruterne er mere krævende Serra do Topo til Fajã Cubres og rundt om vulkankrateret på Faial.

Vejret på Azorerne er om noget omskifteligt. Vi anbefaler, at du forbereder dig på al slags vejr fra høj sol til regnvejr og med flere vejrskift i løbet af dagen.

Praktiske forhold eller myndighederne kan lukke eller fraråde færdsel på de enkelte ruter med kort varsel, og derfor kan det blive nødvendigt at bytte rundt på rækkefølgen af udflugter og vandringer, ændre rute eller erstatte med andre vandreruter.

Vandringen i Lissabon er en byvandring, hvorfor underlaget er asfalt eller brosten.

Medbring til vandringerne:
• Vandresko eller -støvler
• Praktisk tøj (til sol, vand og vind)
• Dagtursrygsæk
• Snacks og drikkevarer
• Vandrestav kan være nyttigt at medbring 

Program og tider:
Dagsprogrammet er oplyst i vejledende rækkefølge.  Flytider og rute varierer fra afgang til afgang og færgetider/ruter kendes først tæt ved turens start. Alle rejsens elementer vil indgå selvom, der evt. byttes rundt på programmet. Dagsprogram udleveres inden afrejse. 

Check in på hotellerne er omkring kl. 14 og check ud omkring kl. 11. Såfremt værelser ikke er klar til check in ved ankomst, opbevarer hotellet bagagen. 

Morgenmad i Lissabon er ikke inkluderet ved morgenfly fra Lissabon til Azorerne.

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
1/7 - 10/7Se rejsetider KøbenhavnVandreferie på Azorerne - Et Naturligt Paradis - 10 dage/9 nætter18.995,-FORESPØRG
30/9 - 9/10Se rejsetider KøbenhavnVandreferie på Azorerne - Et Naturligt Paradis - 10 dage/9 nætter17.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly København – Lissabon – Azorerne t/r
 • Transfer – Lufthavne – hoteller t/r
 • 3*  hotel to nætter i Lissabon
 • 3* hotel syv nætter på Azorerne
 • Ni x morgenmad
 • Fire frokoster (tre picnic og en på restaurant med drikkevarer)
 • To middage på Azorerne med drikkevarer
 • En middag i Lissabon med drikkevarer
 • Fire vandreture og tre byture på Azorerne og to byvandringer i Lissabon
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Dansktalende rejseleder

Entre og besøg inkluderet ca. værdi ca. 850 kr. 

 • Havsafari
 • Vinsmagning på Pico
 • Entré og besøg på ostemejeri,  hval-museum (Pico) og Capelinhos Besøgscenter (Faial)

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Enkeltværelsestillæg fra kr. 5.195
 • Byskat i Lissabon, €2 pr. person pr. nat
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person
 • Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere. Hotelkapaciteten på de små øer på Azorerne er begrænset, hvorfor vi anbefaler bestilling i god ekstra god tid, dvs. min. 3-4 måneder for at sikre plads. 

Benyttede hoteller:

 • To nætter Lissabon, Hotel Amazonia Lisboa (afrejse 1. juli) og Turim Marques Hotel (afrejse 30. september)
 • To nætter på Faial, Azoris Faial Garden Hotel  
 • To nætter São Jorge, Hotel São Jorge 
 • Tre nætter Pico, Hotel Caravelas 

 

Hotel

Se andre populære rejser her