Skip to main content

Krydstogter

Kulturelle krydstogter - rejser af høj kvalitet

Vores krydstogter har fokus på dét, der altid har kendetegnet Kulturrejser Europa – kvalitetsrejser med dansktalende rejseleder og i godt selskab med andre eventyrlystne rejsefæller.

Hos Kulturrejser Europa håndplukker vi løbende vores krydstogter med kulturelt indhold, så er der noget for enhver smag. Vi sejler udelukkende med anerkendte rederier, herunder det prisvindende firestjernede Royal Caribbean Cruise Lines og det mere luksuriøse Celebrity Cruises. Herudover chartrer vi også vores egne skibe, hvor kun Kulturrejser Europas gæster er med ombord.

Et krydstogt med Kulturrejser Europa er en helhedsoplevelse med afslapning, fordybelse, kulturel indsigt, forkælelse, bedre forståelse af verdens vidundere og godt rejseselskab.

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Et krydstogt er en behagelig rejseform, hvor naturen og det uendelige hav glider stille forbi, mens skibet sejler fra havn til havn. Og mens skibet sejler, står tiden ikke stille. Underholdning, god mad og forkælelse er med til at sørge for, at sejladsen er en vigtig del af dit krydstogt og ikke bare transport fra havn til havn.

Vores rejser skiller sig ud fra mængden

Dit krydstogt med Kulturrejser Europa skiller sig ud fra mængden af øvrige krydstogtrejser. Udflugterne arrangeres eksklusivt for vores gæster, hvor end vi befinder os. Ombord på skibet sørger den dansktalende rejseleder også for eksklusive eventyr, fællesspisning, skibsrundvisning og inspirerende foredrag.

Flere fordele ved et krydstogt

At tage på krydstogt åbner døren til en unik rejseoplevelse fyldt med komfort og elegance. Et af de mest tiltalende aspekter ved dit krydstogt er, at det giver mulighed for at udforske flere destinationer på én rejse, samtidig med at din tid ombord er både luksuriøs, underholdende og velsmagende.

Krydstogter og komfort

Der er masser af komfort ombord på et krydstogtskib. Med flere forskellige kahyt-muligheder, lige fra indvendige kahytter til luksuriøse suiter, kan du tilpasse dit cruise på dit flydende hotel helt efter dine præferencer. Skibene er ofte udstyret med lækre restauranter af høj kvalitet, spa-faciliteter, pools, underholdning og meget mere. Ofte er der desuden helpension ombord.

Altså er der udsigt til ultimativ afslapning ombord, helt uden du skal have penge op ad lommen.

Flere destinationer på samme rejse

Et af hovedtrækkene ved et krydstogt er muligheden for at besøge flere destinationer på én rejse. Lige fra de smukke bountyøer i Caribien og øvrige eksotiske destinationer til populære europæiske kystbyer fyldt med kultur - et krydstogt byder på en imponerende række destinationer og rejseoplevelser.

Dermed kan du opleve og opdage en bred vifte af kulturer, landskaber og seværdigheder uden besværet ved at skulle pakke og flytte fra sted til sted.

Masser af underholdning ombord

Nogen kan måske være bekymrede for, om det bliver kedeligt at være på krydstogt. Dertil kan vi blot sige: Det gør det ikke. Ombord på et krydstogtskib er der hverken mangel på underholdning eller aktiviteter. Glæd dig til alt fra shows i bedste Broadway-stil samt kasinoer til fitnesscentre og vandsportsfaciliteter - der her er altid noget at give sig til.

Og uanset om du søger afslapning eller eventyr på dit krydstogt, er der en bred vifte af valgmuligheder for at tilfredsstille enhver smag.

Nem måde at rejse på

Sidst, men ikke mindst, tilbyder et krydstogt en problemfri rejseoplevelse. Når først du er ombord på dit valgte skib, kan du trygt læne dig tilbage og lade det tage dig til næste destination. Du skal ikke bekymre dig om bagagehåndtering, indkvartering eller transport mellem steder.

Et krydstogt er således en særdeles attraktiv rejseform, især for dig, der ønsker at maksimere din ferieoplevelse uden at bekymre dig om de logistiske detaljer.

Udvid din horisont på et krydstogt

Uanset om du draget på krydstogt i Middelhavet, Caribien eller nogle af verdens øvrige, smukke have, kan du glæde dig til dage og nætter, der sætter varige minder. En uforglemmelig rejseform, der udvider din horisont, og oplevelserne folder sig ud som bølgerne på havet. Et cruise er ikke bare en måde at komme frem på, det er en fortælling om eventyr, kultur og det uendelige hav.

Uanset om du er en garvet verdensrejsende eller ny i krydstogtuniverset, vil et maritimt eventyr byde på et hav af de største muligheder.

Luksuriøs afslapning

Sæt kursen mod ukendte destinationer om bord på et elegant krydstogtskib, hvor komfort og service er i verdensklasse. Kahytterne er elegant indrettet, gourmetoplevelser venter i de fine restauranter, og spa-faciliteterne inviterer til ren afslapning. Krydstogtskibene er flydende hoteller, hvor hver dag bringer en ny form for luksus.

Magiske solnedgange og nattens stjerner

Oplev solnedgangens magi over det åbne hav, eller fordyb dig i stjernernes glimten over krydstogtskibet om natten. Havets skiftende farver og den stille brusen af bølgerne danner rammen om uforglemmelige øjeblikke, hvor tiden synes at stå stille.

Tag med på et af vores krydstogter, og oplev den magi, der kun findes på havet. En rejseform, der kombinerer luksus, kultur og eventyr på en måde, der får hjertet til at slå hurtigere og drømmene til at strække sig så langt som horisonten selv.

Royal Caribbean Cruise Lines

Royal Caribbean sejler i hele verden og er kendt for sit fokus på at skabe mindeværdige oplevelser for alle passagerer ombord. Alle skibene sejler til et bredt udvalg af destinationer - besøg f.eks. populære destinationer i Caribien, eller sejl i Middelhavet og besøg nogle af Europas smukkeste byer.

Undervejs er der et stort udvalg af udflugter og oplevelser på land at vælge imellem - var det f.eks. noget med en tur på stranden, hvor du kan snorkle, eller foretrækker du byvandringer og kultur i stedet? Mange af Royal Caribbeans udflugter er inkluderet i prisen og giver dig god mulighed for at udforske destinationen på dit krydstogt på mere personlig vis.

Royal Caribbean er et af verdens mest imponerende rederier med skibe i verdensklasse, der udmærker sig inden for bl.a. underholdning og masser af restauranter at vælge imellem. Dertil kommer, at rederiet p.t. har verdens største krydstogtskib. Og rederiet fortsætter år efter år med at innovere, imponere og levere fantastiske oplevelser for alle krydstogtrejsende.

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er et gennemført rederi, der gang på gang vinder priser for deres høje service og moderne krydstogtskibe. Skibene er nogle af de nyeste på markedet med elegant, moderne indretning, store kahytter, eksklusiv underholdning og et stort fokus på gastronomi. Blandt meget andet.

Et krydstogt med Celebrity Cruises er en stor oplevelse, og dine nætter ombord på et Celebrity-skib indbyder altid til en god og rolig søvn.

Krydstogt i Europa i 2025 - cruise i Middelhavet eller Kroatiens skærgård

Kulturrejser Europa har får forskellige europæiske krydstogter på programmet for 2025. Følg bl.a. med på en krydstogtsejlads i Kroatiens Skærgård, og nyd en helt unik ferie i den autentiske middelhavsstemning, eller nyd din ferie i Middelhavet.

Krydstogter i Caribien, Japan, Panamakanalen eller over Atlanten

Et krydstogt er en god måde at feriere på, hvis du ønsker at opleve flere destinationer på samme rejse, og med et krydstogt hos Kulturrejser Europa kan du se hele verden. Hos Kulturrejser Europa tilbyder vi krydstogter i Caribien, hvor den danske historie kommer helt ind under huden, når vi går i land på den gamle Dansk Vestindiske ø St. Thomas. Du kan også tage med over Atlanten på et eventyrligt krydstogt fra USA til Canada, Grønland og Island.

En spændende nyhed i 2024 er vores førsteklasses krydstogt i Japan. Eller måske et krydstogt i Mellemamerika med sejlads gennem Panamakanalen er lige noget for dig?

Uanset om du foretrækker krydstogter i det eksotiske Caribien, blandt kulturen i kystbyerne i Middelhavet eller på det storslåede Atlanterhav, har vi en rejse til dig. Book online, hvor du også kan finde yderligere information om rejser og rederier, eller kontakt os og hør nærmere.

Det bedste af Middelhavet

8 dages krydstogt med det bedste fra Middelhavet - Rejs med, når vi tager på krydstogt i Middelhavet, med eminente stops undervejs. Vi stiger ombord i Barcelona, og her sætter vi som det første kurs mod Italien, hvor vi besøger Napoli og...

Nyd turen ad Panamakanalen med Kulturrejser

Førsteklasses krydstogt gennem Panamakanalen

Krydstogt gennem Panamakanalen Anløb i Colombia, Panama, Costa Rica, Mexico og USA - Lad drømmen om at passere Panamakanalen gå i opfyldelse og kom med os, når vi tager på et eventyrligt krydstogt på første klasse fra USA t...

Krydstogt - Den kroatiske skærgård

Krydstogt - Den kroatiske skærgård

Krydstogt i Kroatiens skærgård Oplev Den kroatiske skærgård på et krydstogt for livsnydere - Dalmatien - som dækker størstedelen af den kroatiske kyststrækning plus et mindre stykke ind i landet - er blevet et af de mest att...

Krydstogt i Caribien

Krydstogt fra Miami til det tidligere Dansk Vestindien - Oplev Caribien på første klasse i 2025 - Vores gæster elsker vores krydstogt til Caribien, og det kan vi godt forstå. Der er nemlig tænkt på det hele på denne sejlads til paradis. F...

10 dage Fra 25.995,- Læs mere

Krydstogt i Japan

Krydstogt i Japan og besøg i Sydkorea Rejs med til Japan i 2025 - med stop i Sydkorea - Japan er et utroligt betagende rejsemål, og denne rejse giver dig en unik mulighed for at opleve det japanske kejserriges største seværd...

Nordatlantisk krydstogt - oplev USA, Canada, Grønland og Island

Sejl med på dette nordatlantiske eventyr - fra New York til Island Besøg i Canada og Grønland undervejs - Gå ikke glip af denne storslående sejlads over Atlanten, der på fornemmeste vis forener suveræn luksus ombord på det f...

Celebrity Cruises

Oplev verden med Celebrity Cruises – en rejse i sig selv - Vi har på mange af vores krydstogtsrejser valgt at sejle med Celebrity Cruises - og det er der mange rigtig gode grunde til. At sejle med Celebrity er nemlig ikke kun et transport...