Skip to main content

Italien - klassiske kulturrejser

Rundrejser i Italien med Kulturrejser Europa

I mange år har Italien været på programmet hos Kulturrejser Europa - og det med rette. Italien er med sine utallige kunstværker og overflod af kulturskatte et sandt ”museum under åben himmel” og en ren lise for kulturinteresserede besøgende.

Italien blev først samlet som nation i 1861, og hver region udgjorde indtil da sit eget lille ”rige” med egne skikke og traditioner, og mange af disse særpræg findes stadig den dag i dag. Dette gør Italien til en forskelligartet kulturel oplevelse og mangfoldigheden begrænser sig ikke kun til kunsten og kulturen. Den er også at finde i en rigt varieret natur og det berømte italienske køkken.

Italien har med andre ord noget for enhver smag og alt dette gør, at vi hos Kulturrejser Europa favner bredt og tilbyder kultur- og rundrejser til mange dele af Italien – fra nord til syd. Flere af vores grupperejser er – udover et kulturelt indhold – også prydet med temaer som fx vandring, operaer og arkæologi. Se alle vores klassiske kulturrejser til Italien nedenfor - du kan også se alle vores rejser til Italien her.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt