Skip to main content

Italien - klassiske kulturrejser

Kulturrejser til Italien

Italien har i mange år været på programmet hos Kulturrejser Europa. En rundtur i Italien er blandt vores favoritdestinationer, fordi Italien garanterer uforglemmelige oplevelser hver gang. Landet er med sine utallige kunstværker og overflod af kulturskatte et sandt ”museum under åben himmel” og en ren lise for kulturinteresserede besøgende.

Unikke ferieoplevelser i Italien

Den charmerende befolkning, de smukke strande, det rejsevenlige klima og en beliggenhed, der kan nås med en relativ kort flyvetur – der er mange årsager til at tage på rundrejse i Italien.  En rejse til Italien byder på romantiske, historiske og charmerende oplevelser, der giver ny inspiration og minder for livet.  

Romerriget har været centrum for Europa, hvor alle veje førte til Rom. I dag er Italien udstyret med lufthavne fordelt i hele landet – de fleste af dem kan du komme til med direkte fly fra Danmark. Så uanset om du vil til Opera i Puccini, slikke sol på Sicilien, eller vælger at tage på en grupperejse til Italien, er det nemt intet problem at tage på  en kulturrejse i Italien og dets mange regioner, der er i dag er en samlet under en nation.  

Stort udvalg af rejser i Italien

Italien blev først samlet som nation i 1861, og hver region udgjorde indtil da sit eget lille ”rige” med egne skikke og traditioner, og mange af disse særpræg findes stadig den dag i dag. Det gør Italien til et kulturelt mekka med mange spændende rejsedestinationer, som hver især byder dig på deres version af det italienske køkken, kunst og kultur. 

Italien har med andre ord noget for enhver smag og derfor tilbyder vi kultur- og rundrejser til mange dele af Italien – fra nord til syd. Flere af vores grupperejser byder desuden på kulturelle oplevelser inden for et  særligt tema som fx vandring, operaer og arkæologi.

Se alle vores klassiske kulturrejser til Italien nedenfor - du kan også se alle vores rejser til Italien her.
 

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt