Skip to main content
Rejser til Toscana

Rejser til Toscana

Med Kulturrejser Europa kan du opleve Toscana – naturligvis med dansktalende rejseleder. Her på siden kan du læse mere om den populære destination og finde inspiration til din næste rejse til Italien.

Fantastisk rejse til Toscana

Toscana er ubetinget Italiens mest populære rejsedestination - og en af Italiens smukkeste regioner. Toscana giver dig alt det, vi elsker ved Italien – især kulturelt og gastronomisk. Toscana giver dig bl.a. mulighed for at dykke ned i italienske specialiteter hos lokale restauranter eller smage flere af Toscanas store udvalg af lokal vin. 

En rejse til Toscana er ren forkælelse for dig, der nyder kunst og kultur. Du kan blandt andet besøge Lucca, Siena og Firenze eller, tage et billede af Det Skæve Tårn i Pisa. Det er også en mulighed for at lære mere om Etruskerne. Der er rigeligt med kulturelle aktiviteter at tage sig til, når du besøger Toscana.

Du kan også opleve Toscana på vores operarejse til Toscana, hvor vi hører Puccini-operaer under åben himmel.

Hvorfor vælge at rejse til Toscana med Kulturrejser Europa?

Når du rejser til Toscana med Kulturrejser Europa sørger vi for fly, hotel, udflugter, nogle måltider, dansktalende rejseleder, og ikke mindst et godt, sikkert og erfarent rejseselskab, der sikrer dig store italienske oplevelser, du sent glemmer - og gerne gentager.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt