Skip to main content

Rejser til Toscana

Rejser til Toscana

Rejser til Toscana med Kulturrejser Europa

Med Kulturrejser Europa kan du opleve Toscana – naturligvis med dansk rejseleder. Her på siden kan du læse mere om den populære destination og finde inspiration til din næste tur til Italien.

Stort udvalg af rejser til Toscana

Toscana er ubetinget Italiens mest populære rejsedestination. Regionen giver dig alt det, vi elsker ved Italien – især gastronomisk. Toscana giver dig bl.a. mulighed for at dykke ned i italienske specialiteter hos lokale restauranter eller smage flere af Toscanas store udvalg af lokal vin. 

En rejse til Toscana er ren forkælelse for dig, der nyder kultur. Du kan blandt andet besøge Lucca, Siena og Firenze eller, tage et billede af Det Skæve Tårn i Pisa. Det er også en mulighed for at lære mere om Etruskerne. Der er rigeligt med aktiviteter at tage sig til, når du besøger Toscana.

Hvorfor vælge at rejse til Toscana med Kulturrejser Europa?

Uanset hvor du rejser til i Toscana, sørger vi for fly, hotel, udflugter, nogle måltider, dansktalende rejseleder, og ikke mindst et godt, sikkert og erfarent rejseselskab, der sikrer dig store italienske oplevelser, du sent glemmer, og gerne gentager.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt