Skip to main content
Rejser til Toscana

Rejser til Toscana

Med Kulturrejser Europa kan du opleve en pakkerejse til Toscana – naturligvis med dansktalende rejseleder. Her på siden kan du læse mere om den populære destination og finde inspiration til din næste tur til det Toscanske landskab.

Fantastisk rundrejse til Toscana

Toscana er ubetinget Italiens mest populære rejsemål - og en af Italiens smukkeste regioner med charmerende vingårde og berømte seværdigheder som det berømte skæve tårn i Pisa, hvilket er en del af UNESCOS verdensarvsliste. Toscana giver dig alt det, vi elsker ved Italien – især kulturelt og gastronomisk. Toscana giver dig bl.a. mulighed for at dykke ned i det toscanske køkken med italienske specialiteter hos lokale restauranter og caféer eller smage flere af Toscanas store udvalg af lokal vin - måske vinsmagning er lige dig. Hvad angår det kulturelle, kan du glæde dig til imponerende domkirker, charmerende byer, og en masse andre spændende seværdigheder i det centrale Italien. Med tid på egen hånd vil der også være tid til afslapning, nyde de flotte bygninger, udforske gemte perler, eller bare nyde byens charme og stemning - måske på en af de autentiske fortovscaféer. 

En rejse til Toscana er ren forkælelse for dig, der beundre kunst og kultur. Du kan blandt andet besøge Lucca, Siena og Firenze eller, tage et billede af Det Skæve Tårn i Pisa. Det er også en mulighed for at lære mere om Etruskerne. Der er rigeligt med kulturelle oplevelser at tage sig til, når du besøger Toscana.

Du kan også opleve Toscana på vores operarejse til Toscana, hvor vi hører Puccini-operaer under åben himmel.

Hvorfor vælge en rundrejse til Toscana med Kulturrejser Europa?

Når du rejser til Toscana med Kulturrejser Europa sørger vi for fly og hotel, udflugter, nogle måltider, dansktalende rejseleder, og ikke mindst et godt, sikkert og erfarent rejseselskab, der sikrer dig store italienske oplevelser, du sent glemmer - og gerne gentager.

Rejser til Italien

Italien har meget at byde på, og vi favner næsten hele Støvlelandet. Måske drømmer du om en operarejser eller at smage på vin i Piemonte, vandre rundt i Rom eller nyde Amalfikystens skønhed. Se alle vores rejser til Italien her og lad dig inspirere.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt