Skip to main content

Rejser til Toscana og Umbrien

Rejser til Toscana

Rejser til Toscana og Umbrien med Kulturrejser Europa

Hos Kulturrejser Europa har vi et stort udvalg af rejser til Toscana og Umbrien – naturligvis med danske rejseledere.  Her på siden kan du læse mere om de to populære destinationer og finde inspiration til din næste tur til Italien.

Stort udvalg af rejser til Toscana

Toscana er ubetinget Italiens mest populære rejsedestination. Regionen giver dig alt det, vi elsker ved Italien – især gastronomisk. Toscana giver dig bl.a. mulighed for at dykke ned i italienske specialiteter hos lokale restauranter eller smage flere af Toscanas store udvalg af lokal vin. 

En rejse til Toscana er ren forkælelse for dig, der nyder kultur. Du kan blandt andet besøge Lucca, Siena og Firenze eller, tage et billede af Det Skæve Tårn i Pisa. Det er også en mulighed for at lære mere om Etruskerne. Der er rigeligt med aktiviteter at tage sig til, når du besøger Toscana.

Oplev Umbriens smukke natur

Du kan vælge mellem mange forskellige rejser med store kulturelle oplevelser som eks. operarejser "sammensæt-selv" rejser. Vi lytter gerne til dine ønsker og hjælper med at booke en rejse, der lever op til dine forventninger, uanset om du gerne vil opleve områdets mest populære attraktioner eller er på jagt efter skjulte skatte i regionen. 

En overset rejsedestination i Italien er Umbrien. Umbrien er et af støvlelandets absolut smukkeste områder, også kendt som ”Italiens grønne hjerte”. Sammenlignet med Toscana er Umbrien stadig en relativt ukendt rejsedestination i Italien, men det er bestemt et besøg værd. Området både betager og imponerer med sin skønne natur, arkitektur og stolte kulinariske traditioner.

Hvorfor vælge at rejse til Toscana og Umbrien med Kulturrejser Europa?

Uanset hvor du rejser til i Toscana eller Umbrien, sørger vi for fly, hotel, udflugter, nogle måltider, dansktalende rejseleder, og ikke mindst et godt, sikkert og erfarent rejseselskab, der sikrer dig store italienske oplevelser, du sent glemmer, og gerne gentager.

Vil du læse mere, har to af Kulturrejser Europas ansatte udforsket Toscana og Umbrien i selskab med kyndige, lokalkendte rejseleder Dodo Astrup. Læs rejseberetningen om Toscana og Umbrien her!

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt