Skip to main content

Rejser til Norden

Oplev Nordens betagende skønhed med Kulturrejser Europa

Hos Kulturrejser Europa har vi, hvad vi vil kalde Danmarks bedste rejser til Norden. Vi har et bredt udvalg af rejser til Norden, og vi har gjort os umage med at arrangere rejser, der indeholder dét, som Norden kan; nemlig en perfekt kombination af natur, kultur og afslapning. Vi er ikke i tvivl om, at Norden giver dig rejseminder for livet, hvad enten du tager med os på en rejse til Norge, Island, Færøerne, Finland, Grønland eller Sverige.  Det er hos os muligt at vælge rejser med både bus, fly og krydstogtskibe - og du er som altid i godt selskab med en af vores dygtige danske rejseledere. 

Krydstogt i Norge og krydstogt over Atlanten

Oplev Norges storslåede fjorde: Tag på et naturskønt krydstogt langs de imponerende norske fjorde, hvor du vil blive betaget af det dramatiske landskab og de uendelige blå farvetoner. Sejl gennem Geirangerfjorden, og stå ved Nordkapplateauet, eller oplev New York, Canada, Grønland og Island på én og samme rejse. Nyd den rolige atmosfære ombord på enten Royal Caribbean eller Celebrity Cruises, mens du omfavner naturens vidundere undervejs.

Oplevelsesrig ferie med svensk sommeridyl i Sverige og Gotland

Udforsk Sveriges smukke skærgård på en unik busrejse til Gotland i Sverige: Træd ind i en verden af fred og ro, når du udforsker Gotland i Sveriges maleriske skærgård. Med et væld af øer, klipper og uberørte strande er dette det perfekte rejsemål for en afslappende ferie. Nyd stille vandreture, fisketure eller blot lad tiden gå med at nyde den friske havluft.

Fabelagtige Færøerne – den ægte rejseoplevelse

Opdag det fortryllende Færøerne, der er det perfekte rejsemål med oplevelser på enestående øer og med base i Tórshavn. Her får uden tvivl autentisk kultur og natur i verdensklasse. Vi tilbyder også en vandreferie på Færøerne for dig, der vil helt tæt på naturen.

Lapland - en rejse med nordlyset, rensdyr og smukke vinterlandskaber

Oplev Lapland i Finland. Med vidtstrakte åbne vidder og minimal lysforurening er dette et ideelt steder at få chancen for at opleve det naturlige fænomen; nordlyset. Herudover byder rejsen blandt andet på særlige oplevelser, i form af en hundeslædetur, kanetur med rensdyr, et besøg i julemandens by, overnatning i komfortable træigloer og meget mere. 

Rejs til Island, oplev Reykjavik og få store naturoplevelser undervejs

Island rimer næsten på natur – i hvert fald når det gælder storslåede naturoplevelser. På vores rejse til Island oplever vi blandt andet den verdensberømte Gyldne Cirkel, og skal også nyde godt af Reykjaviks skønne muligheder. På vores rejse tilbyder vi selvfølgelig også en dag med wellness og velvære, samt afslapning ved Islands naturlige kilder; Den Blå Lagune. 

Lad Nordens charme fortrylle dig!

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt