Skip to main content

Rejser til Norden

Oplev Nordens betagende skønhed med Kulturrejser Europa

Hos Kulturrejser Europa har vi, hvad vi vil kalde Danmarks bedste rejser til Norden. Vi har et bredt udvalg af rejser til Norden, og vi har gjort os umage med at arrangere rejser, der indeholder dét, som Norden kan; nemlig en perfekt kombination af natur, kultur og afslapning. Vi er ikke i tvivl om, at Norden giver dig rejseminder for livet, hvad enten du tager med os på en rejse til Island, Færøerne og Grønland. Det er hos os muligt at vælge rejser med både bus, fly og krydstogtskibe - og du er som altid i godt selskab med en af vores dygtige danske rejseledere.

Krydstogt over Atlanten

Oplev New York, Canada, Grønland og Island på én og samme rejse. Nyd den rolige atmosfære ombord på enten Royal Caribbean eller Celebrity Cruises, mens du omfavner naturens vidundere undervejs.

Fabelagtige Færøerne – den ægte rejseoplevelse

Opdag det fortryllende Færøerne, der er det perfekte rejsemål med oplevelser på enestående øer og med base i Tórshavn. Her får uden tvivl autentisk kultur og natur i verdensklasse.

Rejs til Island, oplev Reykjavik og få store naturoplevelser undervejs

Island rimer næsten på natur – i hvert fald når det gælder storslåede naturoplevelser. På vores rejse til Island oplever vi blandt andet den verdensberømte Gyldne Cirkel, og skal også nyde godt af Reykjaviks skønne muligheder. På vores rejse tilbyder vi selvfølgelig også en dag med wellness og velvære, samt afslapning ved Islands naturlige kilder; Den Blå Lagune.

Lad Nordens charme fortrylle dig!