Rejser til Tyskland

Hiedelberg slot, Mosel floden, Rhinen

Rhinen og Mosel på første klasse

8 dage

Krydstogt inkl. helpension og 4 udflugter. Vi sejler langs Rhinendalen fra Amsterdam til Basel.

Læs mere om Rhinen og Mosel på første klasse
Fra 11.995,-
Krydstogt på Donaufloden

Donaufloden på første klasse

Skønt krydstogt på Donaufloden spækket med komfort, god mad og store kulturelle oplevelser.

Læs mere om krydstogtet på Donaufloden

Rejs til Tyskland

Vores store nabo mod syd, Tyskland, der med sine 80 millioner indbyggere, strækker sig helt fra Nordsøen til Alperne er i mange henseender et vigtigt land for Danmark. Først og fremmest som indflydelsesrig nation i EU, men også som den største danske handelspartner. De seneste 10 år har Tyskland og tysk kultur fundet stor interesse her til lands, og landet er i dag blevet et af danskernes mest besøgte turistdestinationer.

 

Donaufloden på første klasse -

Introduktionspris på komfortabelt flodkrydstogt med overnatning i både Wien og Budapest. Nu udbyder Kulturrejser Europa et skønt krydstogt på Donaufloden spækket med komfort, god mad og store kulturelle oplevelser. Vi har overnatning i både Wien & Budapest, så der er ekstra god tid til at opleve de smukke...Læs mere om krydstogtet på Donaufloden »

Rhinen og Mosel på første klasse! -

Med helpension og udflugter inkluderet Kulturrejser Europa byder velkommen ombord på det førsteklasses skib "MS Bellejour", der tager os langs Rhindalens smukke landskaber hele vejen fra Amsterdam til Basel. Undervejs laver vi en afstikker til Moselfloden, når vi når til den tyske by Cochem. Vi har på...Læs mere om Rhinen og Mosel på første klasse »8 dageFra 11.995,-

Flodkrydstogt på Rhinen i 2017 -

Kulturrejser Europa byder i samarbejde med Samvirke velkommen på den komplette Rhinenrejse, med sejlads hele vejen fra Basel til Amsterdam ombord på MS Alemannia. Vi har fået et godt tilbud og kan tilbyde oplevelser langs Rhinen til en helt fantastisk pris. Vi har valgt at inkludere meget på rejsen, så u...Læs mere om flodkrydstogt på Rhinen i 2017 »