Praktisk info

Du finder her praktisk info om din rejse med Kulturrejser Europa. Vi har samlet oplysninger omkring rejseforsikring, de generelle rejsebetingelser, rabatter og priser, de mest stillede spørgsmål og svar samt betaling af din rejse.

Find inspiration til din næste rejse -

Her kan du bestille vores rejsekatalog - og få det tilsendt gratis. Vores nyeste katalog er udkommet i slutningen af juli måned og her finder du et udpluk af efterårets, vinterens og forårets rejser. Den gemmer også på nogle spændende rejsenyheder til destinationer uden for Europas grænser. USA, Au...Gå til katalogbestilling »

Betaling -

Du kan betale for din rejse med enten kreditkort eller en bankoverførsel. Hvis du har et gavekort til Kulturrejser Europa, kan du også benytte det. Betaling med kreditkort - Ved betaling med kreditkort, logger du ind på din booking på denne side. Brug dit bookingnummer (som du finder på dit rejsebeivs i øverste hø...Læs mere »

Hvem er vi hos Kulturrejser Europa -

Vores rejser er nøje sammensat af kyndige medarbejdere med solidt lokalkendskab, ligesom vi har valgt vores samarbejdspartnere nøje ud, både hvad angår transport, indkvartering og rejseledere. Vi kan garantere rejser af høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi byder alle med lyst til kulturoplevelser i...Læs mere »

Rabatter og priser hos Kulturrejser Europa -

Hos Kulturrejser Europa mener vi som udgangspunkt, at alle skal betale den samme pris for vore rejser. Derfor finder du ikke afbudsrejser og restpladser der sælges til urealistiske priser kort før afrejse. Rabat hvis du bor langt fra Kastrup lufthavn! - Bor du på Bornholm, Fyn ell...Læs mere »

Rejsebetingelser for Kulturrejser Europa -

Læs de generelle betingelser for din rejse med Kulturrejser Europa. Følg dette link og gå til de Generelle betingelser for Kulturrejser Europa.Læs mere »

Har du tjek på din rejseforsikring? -

Det er altid den rejsendes eget ansvar, at tegnede forsikringer har den fornødne dækning. Kulturrejser Europa har valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring , og tilbyder udelukkende rejseforsikringer fra, og rådgivning om, deres forsikringsprodukter. Gouda Rejseforsikring er et af Danmarks størs...Læs mere »

Giv glæde med et rejsegavekort -

Overrask en ven, familiemedlem eller en kollega med et rejsegavekort til Kulturrejser i Europa. Du kan nemt og sikkert købe et gavekort her på hjemmesiden. Rejsegavekortet er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen. Sådan gør du - Du indtaster blot det ønskede beløb og udfylder dine kontaktoplys...Læs mere »

Jeres egen grupperejse -

Vidste du at Kulturrejser Europa også arrangerer specialgrupper? Vi har stor erfaring i at lave specialgrupper (min. 10 deltagere) til alle vores eksisterende rejsemål, og sammensætter rejsens program sammen med bestilleren, og vores netværk af samarbejdspartnere på de enkelte destinationer. Ved henvendelse find...Læs mere »

Find svar på Dit spørgsmål! -

Her på siden har vi forsøgt at samle de mest almindelige spørgsmål vedr. vores rejser i FAQ. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere i de generelle betingelser for Kulturrejser Europa. Afbestillingsforsikring: Kulturrejser...Læs mere »

Brorabat til rejsende vest for storebælt -

Bor du vest for Storebælt (eller på Bornholm) og flyver fra Kastrup, tilbyder vi en "bro-rabat" på 250 kr. pr. person - denne rabat vælges i bookingsøjeblikket ved at klikke af i boksen "bro-rabat". Herefter fratrækkes beløbet automatisk rejsens samlede pris. OBS - Gælder kun rejsemål, hvor der...Læs mere »