Skip to main content

REJSER TIL LIBANON

Beliggenheden lige imellem Vesten og Mellemøsten, kristendom og islam samt det traditionelle og det hypermoderne, gør Libanon til et spændende og kontrastfuldt rejsemål. I både Beirut, og den øvrige del af landet, er der spor fra årtusinders historie og skiftende civilisationer, bl.a. ottomanere, fønikere, persere, grækere, romere, korsriddere m.fl.. Libanons enestående natur byder på store cedertræsskove, der kun findes lige her, samt imponerende bjerglandskaber med dybe frodige kløfter og dale. Den attraktive Middelhavskyst med smukke strande gemmer på idylliske fiskerlejer, moderne feriebyer og landsbyer, der stammer tilbage fra bibelsk tid.

På vores rejse til Libanon venter en gribende historie med fantastiske kulturelle levn, libanesisk mad- og vinkultur og mellemøstlig mystik - alt sammen ledsaget af landets omfavnende gæstfrihed.

Velkommen til Mellemøstens grønne perle!

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Libanon - Mellemøstens Grønne Perle

8 dage Fra 10.995,-
Tempelkomplekset i Baalbeck og grønne vinmarker

Rejse til libanon Tag med til Middelhavslandet med vinmarker og Herrens cedertræer - Libanon er ret så fascinerende placeret lige imellem Vesten og Mellemøsten, kristendom og islam samt det traditionelle og det hypermoderne. Beliggende lige ud til det skvulpende blå Middelhav – venter landet med varm gæstfrihed, gribende historie og mellemøstlig mystik. På denne rejse bor du hele ugen på et lækkert centralt beliggende hotel i hovedstaden Beirut, som er det bedste udgang...Læs mere om Libanon - Mellemøstens Grønne Perle