Skip to main content

REJSER TIL LIBANON

Rejs med til Mellemøstens grønne perle, Libanon, med Kulturrejser Europa. Libanons beliggenhed lige mellem Vesten og Mellemøsten, kristendom og islam samt det traditionelle og det hypermoderne, gør landet til et spændende og kontrastfuldt rejsemål. I både Beirut og den øvrige del af landet er der spor fra årtusinders historie og skiftende civilisationer, bl.a. osmannere, fønikere, persere, grækere, romere, korsriddere m.fl.

Oplev Libanons enestående natur

Libanons enestående natur byder på store cedertræsskove, der kun findes lige her, samt imponerende bjerglandskaber med dybe frodige kløfter og dale. Den attraktive Middelhavskyst med smukke strande gemmer på idylliske fiskerlejer, moderne feriebyer og landsbyer, der stammer tilbage fra bibelsk tid.

På vores rejse til Libanon venter en gribende historie med fantastiske kulturelle levn, libanesisk mad- og vinkultur og mellemøstlig mystik – alt sammen ledsaget af landets omfavnende gæstfrihed.

Rejse til Libanon med Kulturrejser Europa

Når du rejser til Libanon med Kulturrejser Europa, bor du på hele turen på et lækkert og centralt beliggende hotel i hovedstaden Beirut. Det er det optimale udgangspunkt, når du skal introduceres til landets moderne hovedstad i kombination med frodige bjerglandskaber, antikke ruinkomplekser, smukke kyster og ikke mindst vidunderlige mad og vin.

Velkommen til Libanon, Mellemøstens grønne perle, på en uforglemmelig og berigende rejse.

Libanon - Mellemøstens Grønne Perle

8 dage Fra 12.995,-
Tempelkomplekset i Baalbeck og grønne vinmarker

Rejse til Libanon Tag med til Middelhavslandet med vinmarker og Herrens Cedertræer - Libanon er ret så fascinerende og placeret lige imellem Vesten og Mellemøsten, Kristendom og Islam samt det traditionelle og det hypermoderne. Beliggende lige ud til det skvulpende blå Middelhav – venter landet med varm gæstfrihed, gribende historie og mellemøstlig mystik. På denne rejse bor du hele ugen på centralt beliggende hotel i hovedstaden Beirut, som er vores udgangspunkt, når d...Læs mere om Libanon - Mellemøstens Grønne Perle