Skip to main content

REJSER TIL PORTUGAL

Smukke strande og en fascinerende historie

Portugal er et skatkammer af natur- og kulturoplevelser. Fra Chaves i det nordligste Portugal til Algarvekysten i syd – samt øferie på Madeira og Azorerne – møder du maleriske landskaber og prægtige borge i kombination med storby, portvin, gode vine, fadosang og et hav af UNESCO-seværdigheder. På vores rejser til Portugal er variationen enorm, og vi tilbyder mange typer rejser i Portugal, som geografisk og kulturelt kommer vidt omkring i dette fantastiske land.

Rejs med kulturrejser Europa og få den bedste ferie

Rejser du med Kulturrejser Europa til Portugal på ferie, mærker du med det samme, hvordan det aflange land går lige i hjertet på dig. På rejser til Portugal oplever du landets vidunderlige og mangfoldige udbud af pulserende byer, smukke strande, udsigt over havet, storslåede natur og betagende kultur. Det er således ikke uden grund, at dette skønne land flere gange er kåret til et af verdens bedste rejsemål.

Rundrejser i Portugal og øferie til Azorerne og Madeira

Sammen med Kulturrejser Europa kan du rejse til Portugal i 2024 og holde ferie på flere forskellige måder, alt lige fra vandreferie i Nordportugal og Alentejo-regionen samt rejser til de to meget charmerende og autentiske kystbyer Tavira og Cascais. Vi arrangerer pakkerejser til Portugal med kulturelt indhold, hvor du rejser sammen med en gruppe af ligesindede.

Rejs på grupperejse til Portugal, og oplev, lige som vores øvrige gæster hos Kulturrejser Europa, hvordan det er at være til portvinssmagning i Porto, på ørejser til Azorerne og Madeira samt rundrejser i hele Portugal med varierede ruter og af forskellig varighed. På alle rejserne præsenterer vi dig for det bedste, området har at byde på – og altid i godt følgeskab med en kompetent dansktalende rejseleder der er med på hele turen.

Enestående Portugal: Rejse til strandluksus, historiske seværdigheder og naturoplevelser

En ferie til Portugal er lig med uforglemmelige oplevelser. Men sin fantastiske kystlinje og smukke strande er Atlanterhavsøen det perfekte rejsemål for dig, der søger både afslapning og eventyr. Langs kysten ligger hoteller smukt placeret, så du kan nyde en enestående udsigt over havet og solnedgangen.

Vælg mellem alt fra moderne voksenhoteller med luksuriøse faciliteter til charmerende boutique-hoteller fyldt med historie. Mens du slapper af ved poolen og nyder solens stråler, kan du glæde dig til at udforske landet utallige seværdigheder, der fortæller dets dybt forankrede historie.

Dertil kommer Portugals naturoplevelser. Uanset om du vandrer gennem skovklædte bjerglandskaber eller udforsker uberørte strande, er der noget for alle eventyrlystne sjæle. Og når sulten melder sig, vil landets fantastiske madkultur ikke skuffe dig. Fra friskfanget fisk og skaldyr til autentiske lokale retter kan du virkelig opleve Portugal gennem smagen af landets mad.

Portugisisk madkultur

Den portugisiske madkultur er en oplevelse for sig selv. Den lækre mad vækker sanserne til live: Når du træder ind på en portugisisk restaurant, åbner der sig en verden af autentiske smagsoplevelser. Én ting står dog klart: Portugal er for alvor en nation, der forstår at fejre sin kulinariske arv.

Hjertet i den portugisiske madkultur er uomtvisteligt fisk og skaldyr. Med kystlinjer, der kysser Atlanterhavet, er det ingen overraskelse, at skaldyr spiller en hovedrolle på bordet. Glæd dig til at forkæle dine smagsløg med friskfanget fisk og skaldyr, der smelter på tungen.

Det er imidlertid ikke kun kvaliteten af råvarerne, der gør den portugisiske madkultur så fantastisk. Det er også evnen til at transformere de enkle, men lækre, ingredienser til mesterværker af smag. De saftige grillede fisk, de delikate risretter med skaldyr og den klassiske bacalhau (tørret og saltet torsk) er blot nogle eksempler på det fortryllende portugisiske køkken.

Kulturrejse med besøg i Coimbra

Der findes mange spændende destinationer i Portugal, og på vores rundrejser besøger vi de mest interessante af dem. Coimbra er f.eks. et af Portugals bedste bud på landets kulturelle centrum – og det er ikke kun byens indbyggere, der siger det. Overalt viser historien sig i arkitektur, klostre og adelshuse, og på toppen af byen ligger Universidade d Coimbra – et af Europas ældste universiteter.

Til universitetet hører også den fantastiske botaniske have, hvor hele verdens flora og fauna skaber en af de smukkeste botaniske haver i hele Europa. På dine rejser til Portugal er Coimbra bestemt et besøg værd, og på rejsen Prægtige Portugal har du mulighed for at opleve byen og den vidunderlige og historiske kultur.

Oplev mageløse Madeira

Vores mest populære kulturrejse til Portugal går til Mageløse Madeira. Hvert år sender vi flere tusinde gæster til det populære all-inclusive hotel Pestana Bay 4*, som ligger i Funchal med en uovertruffen havudsigt, og fra efteråret 2024 vil hotellet Pestana Casino Park 5* fremover tage imod vores rejsende. Generelt er de hoteller, vi bruger hos Kulturrejser Europa, af høj standard med god beliggenhed. Nogle af dem har egen restaurant, mens vi også frekventerer restauranter i de nærliggende byer.

Rejser til Madeira er noget helt særligt. Vejret på Madeira er desuden yderst behageligt året rundt.

Se alle vores spændende rejser til Madeira

Vi har flere forskellige rejser til Madeira. Du kan se alle vores rejser via dette link på vores hjemmeside: Alle rejser til Madeira

Ferier i Portugal med mange solskinstimer

Med Kulturrejser Europa kan du rejse på ferie til Portugal både sommer, vinter, forår og efterår. Det portugisiske solrige klima er meget attraktivt, fordi Portugal har et typisk middelhavsklima med nogle af de højeste gennemsnitstemperaturer på det europæiske fastland. I gennemsnit har landet 7,5 solskinstimer pr. dag hele året rundt. Det er derfor lige så oplagt at holde sommerferie i Portugal, som det er at holde vinterferie i Portugal.

Geografisk ligger Portugal omkranset af Spanien, hvor de nordlige dele er dækket af et stort bjergmassiv, mens landskabet længere mod syd præges af langstrakte bjergkamme og sletter. Højlandet og lavlandet deles af floden Tejo, der løber tværs gennem Spanien og munder ud ved Portugals hovedstad Lissabon. Uanset hvilket rejsemål, du vælger i Portugal, er der noget for dig, så du kan godt begynde at glæde dig.

Fakta om Portugal

Portugal fra A til Z

Hvad er Portugal kendt for?

Portugal er et vidunderligt land med masser at byde på, herunder både kultur, natur og historie. Portugals kystlinje er f.eks. helt utrolig smuk. Den strækker sig langs Atlanterhavet og forkæler med maleriske strande, klippekyst og utrolig gode muligheder for surfere, bl.a. i Nazaré.

Derudover er landet verdenskendt for sin portvin. En både sød og stærk vin, der fås i mange forskellige – velsmagende – varianter, og som stammer fra Dourodalen i den nordlige del af Portugal.

Er du i tvivl om, hvilket område af Portugal, du skal besøge, er hovedstaden Lissabon altid en god idé. Byen er meget charmerende og byder på brostensbelagte gader, smuk arkitektur og en rig kulturarv. Flere steder kan du også møde den melankolske og stemningsfulde fado-musik, der stammer fra Portugal. Enten på gader og stræder eller på mindre spillesteder.

De portugisiske kakler og fliser, azulejos, er heller ikke til at komme udenom, når du holder ferie i Portugal. De er berømte for deres farverige mønstre og designs, der ofte fortæller en historie, og bruges til både at dekorere bygninger og interiør.

Gastronomien i Portugal er i en liga for sig. Snyd ikke dig selv for de lækre fisk og skaldyr, f.eks. bacalhau (torsk) og retter som pastéis de nata (lækkert, cremet bagværk) og frango piri-piri (kylling med chili).

Portugals historiske arv er heller ikke til at komme udenom, når du besøger Atlanterhavsøen. Portugal har et væld af UNESCO-bevarede seværdigheder samt smukke slotte, kirker og klostre. Blandt de mest kendte er Belém-tårnet og Jerónimus-klostret i Lissabon. Derudover er Portugal en kendt søfartsnation og havde en betydelig rolle i opdagelsesrejserne i det 15. og 16. århundrede, hvor nye verdensområder blev opdaget og kortlagt. Herunder Brasilien og ruten til Indien.

Sidst, men ikke mindst, er Portugal kendt for sit behagelige klima med milde vintre og varme somre. Det gør landet til et populært rejsemål året rundt – også på Azorerne og Madeira, der hører under Portugal. Begge øgrupper er særlig kendt for deres naturskønhed, vulkanske landskaber og mulighed for udendørs eventyr.


Hvor lang tid tager det at flyve til Portugal?

Rejsetiden fra København til Portugal afhænger af den specifikke destination i både Danmark og Portugal. Men en direkte flyvning fra København til Lissabon eller Porto tager ca. 3-4 timer. Hvis du flyver til andre destinationer i Portugal, kan rejsetiden være længere, alt afhængig af ruten.


Hvad skal man se i Portugal?

Listen over ting, du skal se i Portugal, er lang – og kommer helt an på, hvor i Portugal du befinder dig. Som udgangspunkt er det dog vigtigt at slå fast, at Portugal er et land med en rig kulturarv, smuk natur og en lang række interessante destinationer at besøge. Herunder 17 UNESC-bevarede seværdigheder inden for både natur og kultur.

På en enkelt ferie er det svært at nå at opleve alt det gode, Portugal har at byde på, men her er en liste at begynde med. Og husk: Det er altid muligt at komme tilbage:

 • Lissabon. Portugals charmerende hovedstad byder på farverige gader, historiske kvarterer, som f.eks. Alfama og Bairro Alto, smukke udsigter fra São Jorge-slottet og det berømte Jerónimo-kloster.
 • Sintra er et eventyrligt sted uden for Portugal med et væld af smukke slotte og paladser. Besøg f.eks. Pena-paladset og Quinta da Regaleira. Og gå en tur i de frodige omgivelser.
 • Porto er bestemt også et besøg værd. Byen er kendt for sin portvin og charmerende gamle bydel, Ribeira. Her ligger også den smukke Douro-flod, imponerende arkitektur og spændende vinkældre at gå på opdagelse i.
 • Douro-dalen er en af verdens ældste vinregioner, så er du glad for vin eller glad for smuk natur, er det et must at lægge vejen forbi her. Besøg de lokale vingårde, og nyd den smukke udsigt over terrasserne, der bugner af vinstokke langs Douro-floden.
 • Er du mere til strand og vand, er det Algarve, du skal aflægge et visit. Portugals sydkyst er kendt fr sine smukke strande, klippekyst, golfbaner og livlige byer som Faro og Albufeira.
 • Vidste du, at du også kan øhoppe, når du besøger Portugal? Besøg Madeira, den vulkanske øgruppe i Atlanterhavet, der er kendt for sin naturskønhed og levadaer, botaniske haver og smukke udsigtspunkter, eller Azorerne, en anden øgruppe i Atlanterhavet med fantastisk natur, termiske kilder, kraterlignende søer og mulighed for at se hvaler og delfiner.
 • Coimbra er hjemsted for et af de ældste universiteter i Europa, og har samtidig en imponerende mængde kultur og arkitektur samlet på ét sted. Gå ikke glip af det smukke Joanina-bibliotek.
 • Er du til strand, vand og store bølger, er Nazaré stedet at besøge. Kystbyen er kendt for at have nogle af verdens største bølger og er derfor et populært sted for surfere og besøgende, der ønsker at opleve en storslået havudsigt.


Hvor varmt er der i Portugal?

Klimaet i Portugal varierer afhængigt af regionen og årstiden. Generelt har Portugal middelhavsklima, hvilket betyder varme, tørre somre og milde, våde vintre. Gennemsnitlige temperaturer for nogle af Portugals større byer er som følger:

 • Sommer i Lissabon: 28-32°C / Vinter i Lissabon: 15-18°C.
 • Sommer i Porto: 24-27°C. / Vinter i Porto: 13-16°C.
 • Sommer i Algarve: 29-32°C. / Vinter i Algarve: 15-17°C.

Vejret og dermed temperaturerne kan variere fra år til år. Ovenstående er derfor blot gennemsnitlige temperaturer. Generelt kan siges, at Algarve-regionen i det sydlige Portugal er kendt for sine varme somre og derfor er en populær destination for sol- og badeferier, mens det nordlige Portugal generelt har mere milde somre og mere nedbør om vinteren.

 

Hvad spiser man i Portugal?

Portugals køkken er alsidigt og fyldt med smag og variation. Samtidig afspejler det landets mangfoldige kulinariske traditioner. Portugisiske retter er ofte robuste og ikke mindst fremstillet af friske, gerne lokale, råvarer.

Fordi Portugal er omgivet af hav, er der tit fisk og skaldyr på menuen. Atlanterhavsøen er leveringsdygtig i frisk frugt og grønt hele året, og kødkvæg, svin, ged og lam bruges også i køkkenet. Dertil kommer portugisernes brug af smagsgivere, ikke mindst hvidløg og krydderurter. Og olivenolie. På Azorerne fremstilles lækre oste, og Algarve står for hhv. appelsiner og mandler. Derudover findes der rismarker i Portugal – et af de få lande i Europa, der kan prale af sådan nogle.

Vi kan anbefale mange forskellige retter og smage i Portugal, men nogle af de retter og specialiteter, du absolut bliver nødt til at smage, er følgende:

Bacalhau – klassisk saltet torsk (klipfisk), som kan tilberedes og serveret på et utal af måder.

Frango piri-piri – Krydret kylling med piri-piri-sauce, en ret fuld af smag.

Caldo verde – Traditionel grønkålssuppe, ofte serveret med chorizo og kartofler.

Feijoada – Portugisisk variant af bønnestuvning med forskellige typer kød.

Pasteis de nata – Lækker tærte/cremelinse. Perfekt sammen med en kop kaffe.

Cataplana – Gryderet med skaldyr, fisk eller muslinger, tilberedt i en særlig cataplana-pande. Særlig udbredt på Algarvekysten.

Sardinhas Assadas – Grillede sardiner. En sand sommerdelikatesse.

Arroz de pato – Traditionel ret med and, ris og chorizo. Tilberedes i ovnen.

Amijoas à Bulhão pato – Traditionel ret fra Lissabon med dampede muslinger, hvidløg, olivenolie og persille.

Regionale oste, f.eks. Serra da Estrela og Queijo de Azeitão.

Portvin, vinho verde, Madeira-vin og vine fra Alentejo og Douro.
 

Hvor skal man bo i Portugal?

Portugal er et rent slaraffenland, når det gælder om at vælge et sted at bo. Men til syvende og sidst afhænger dit valg af, hvor du skal bo, af dine præferencer og selvfølgelig din endelige destination. Skal du på byferie, strandferie, ud i naturen, opleve kulturen eller måske en kombination? Portugal byder på noget for alle, uanset om du er interesseret i byliv, natur eller kyst. Nogle af de mest populære områder og byer er følgende:

Lissabon – Portugals hovedstad, Lissabon, er en dynamisk by med en rig historie, fantastisk madscene og en dejlig kystlinje. Du kan vælge at bo i de ældre kvarterer som Alfama eller Bairro Alto, eller du kan vælge et mere moderne område, som f.eks. Parque das Nacões.

Cascais – Cascais ligger lige uden for Lissabon og er en malerisk kystby, der tidligere var et lille fiskerleje og kongelig sommerdestination. Byen byder på smalle, hyggelige gader, farverige bygninger og en charmerende atmosfære samt en dejlig marina og gode strande. Et skønt sted at bo og et rigtig godt udgangspunkt for udflugter til Lissabon og den nærliggende Sintra-region.

Estoril – Estoril ligger lige ved siden af Cascais og er et populært sted at holde ferie. Byen er mest kendt for sit Casino, der siges at være inspirationen til Ian Flemings James Bond. Her er en elegant strandpromenade, dejlige hoteller og alt andet, du skal bruge på en skøn ferie.

Porto – Portugals næststørste by, Porto, er kendt for sine smukke broer, portvin og den charmerende gamle bydel. Et fremragende sted for mad- og vinelskere og et godt udgangspunkt for udflugter.

Algarve – Algarvekysten på Portugals sydkyst er berømt for sine smukke, gyldne strande og gode muligheder for afslapning og oplevelser i bl.a. Faro, Albufeira og Lagos.

Sintra – Nær Lissabon ligger eventyrlige Sintra, en by kendt for sine farverige paladser og slotte. Et dejligt sted for alle kultur- og historieinteresserede.

Madeira – Øen Madeira, der ligger i Atlanterhavet, er kendt for sin naturskønhed, herunder frodige bjerge og smukke planter. Og Madeira-vin, naturligvis.

Azorerne – Øgruppen i Atlanterhavet byder også på utrolig naturskønhed, vandreture og dykning. Ponta Delgada på São Miguel er en af de større byer på øerne.

Coimbra – Hjemsted for et af de ældste universiteter i Portugal og en by fyldt med historie og charme.
 

Hvad er prisniveauet i Portugal og hvad kan du med fordel købe med hjem?

Portugal er generelt set et relativt prisvenligt land i forhold til mange andre europæiske destinationer. Leveomkostningerne i landet er blandt de laveste i det vestlige Europa. Bemærk, at prisniveauet i Portugal kan variere afhængigt af, hvor i landet du befinder dig – typisk vil priserne være højere i de større byer end i det øvrige Portugal. Husk i øvrigt, at priserne kan ændre sig afhængigt af sæson og valutakurser.

For nuværende (2023) er de generelle retningslinjer for, hvad der anses som billigt i Portugal, følgende:

Mad og drikkevarer – Priserne på portugisiske restauranter og caféer anses generelt som rimelige. Du kan nyde et måltid mad på en lokal restaurant til en forholdsvis lav pris sammenlignet med Danmark, men det kan naturligvis også lade sig gøre at få hhv. dyr og meget billig mad. Husk at smage de lokoale delikatesser, som f.eks. pastel de nata (en lækker portugisisk cremetærte) og portugisisk vin (eller portvin), der typisk er meget rimelig i pris.

På de lokale markeder kan du til rimelige penge få både fersk mad til at nyde med det samme og tørrede linser, bønner og ærter til at tage med hjem. Portvin er også fornuftigt i pris, og der kan nemt ligge en flaske eller to i kufferten på vej hjem.

Lædervarer – Traditionelt håndværk og hjemmelavede produkter er meget fordelagtigt i pris i forhold til kvaliteten, da prisen til forarbejdning ikke er så høj som i mange andre lande. Det vil sige, at et par håndsyede sko er meget billige i forhold til, hvad et par tilsvarende håndsyede sko ville koste i Danmark – men selvfølgelig dyrere end et par masseproducerede sko. Det gælder generelt for de fleste lædervarer (tasker, sko, bælter mv.), der er fremstillet i hånden.

Keramik og kakler – I store dele af Portugal kan du nyde synet af de smukke, bemalede kakler – de såkaldte azulejos – samt af farverig keramik. Og til en meget fornuftig pris kan du selv blive indehaver af noget af det. Kaklerne er håndmalede og en pragtfuld souvenir fra din tid i Portugal – og som værtindegave også.
 

Hvad taler man i Portugal?

Det helt korte svar på spørgsmålet ”Hvad taler man i Portugal?” er ”Portugisisk”.

Det lidt længere er følgende: I øjeblikket (2023) er portugisisk det femte mest talte sprog i verden. Det er det officielle sprog i hhv. Portugal, Brasilien, Angola, Mozambique, Kap Verde m.fl., og er dermed en vigtig del af en fælles kulturarv i flere forskellige samfund og kulturer.

Gennem tiden er portugisisk blevet påvirket af historiske bevægelser og de samfund, der bruger sproget aktivt. Og selv om der naturligvis er både lokale og regionale forskelle på, hvordan sproget tales, men det fælles sprog er alligevel med til at knytte en forbindelse på tværs af kulturer og folkeslag.
 

Hvilken valuta bruger man i Portugal?

Man betaler med euro i Portugal. Før euroen betalte man med portugisiske escudos (PTE), der i dag er forældede.

Du kan frit ind- og udføre op til 12.500 EUR, når du rejser fra og til et andet EU-land. Beløb herover skal deklareres. Du behøver imidlertid ikke medbringe kontanter – du kan nemt veksle i banker og vekselbureauer. Du kan desuden bruge kreditkort (VISA, MasterCard m.fl.) på hoteller, restauranter, i forretninger mv.

Sao Miguel, Azorerne, Portugal

Azorerne - São Miguel - den grønne ø

Rejse til São Miguel - Følg med på denne rejse til São Miguel, Azorernes grønne paradisø. Azorerne hører under Portugal, og øriget består af i alt ni øer, hvor du på denne rejse besøger São Miguel, som er den største ø af dem alle. Her ve...

Cascais - Portugals Riviera

Rejse til Cascais Hyggelig kystby på den pragtfulde Lissabon-kyst - Glæd dig til en uge i den portugisiske kystby Cascais lidt uden for Lissabon. I Cascais har du alt lige indenfor rækkevidde med nærheden til Lissabon, et be...

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten - Ferier fyldt med fællesskab, varme, liv og glæde, hvor dagene bruges til oplevelser, og hvor krop og sind bliver forkælet med god mad, rolige aktiviteter og dejlig afslapning – Det er Det Go...

Det Gode Liv - Langtidsferie på Madeira

Det Gode Liv - Langtidsferie på Madeira Vintersol, god tid, skøn natur og moderne byliv - Madeira er det ideelle rejsemål til en langtidsferie. Vintermånedernes behagelige klima på Madeira tiltrækker alle med hang til lune...

22 dage Fra 13.995,- Læs mere

Flodkrydstogt på Douro-floden

Flodkrydstogt på Douro-floden i 2024 Eksklusivt flodkrydstogt på Douro-floden med all inclusive - Der er fortryllende smukt i Douro dalen og fuldstændig magisk på floden. Gang på gang kniber man sig selv i armen, når man bli...

8 dage Fra 16.995,- Læs mere om flodkrydstogtet

Haverejse til Madeira

Haverejse til Madeira med blomsterfestivalen i 2024 I selskab med havehistoriker Ole Fournais - Oplev sjældne haver, farverige blomster, smukke parker og Madeiras smukke hovedby Funchal på denne blomster- og haverejse til Ma...

Idylliske Tavira - ferie på Algarvekysten

Idylliske Tavira - Ferie på Algarvekysten - På denne rejse tager vi på opdagelse ved Portugals solrige sydkyst og besøger velkendte historiske byer og ukendte idylliske perler. Vi skal nyde den betagende natur, hvor strande og fristende b...

Lissabon a la carte

Lissabon a la carte - På denne rejse til Portugals dejlige hovedstad bor vi midt i det historiske centrum i Lissabon på et lille hyggeligt hotel. Når vi går på opdagelse i de historiske bykvarterer, møder de majsgule knirkende sporvogne i...

Madeira for krop og sjæl

Sommerferie på Madeira med rejseleder - Naturskønne Madeira er magisk! Skøn mad, betagende udsigter, dramatiske bjerge, moderne byliv, høje bjerge, farvestrålende blomster og rent badevand i det blå hav! Alt sammen indenfor en kort afstan...

11 dage Fra 14.495,- Læs mere om rejsen til Madeira

Mageløse Madeira

Kulturrejse til Madeira Ferie på Atlanterhavets perle - Glæd dig til en vidunderlig rejse til smukke Madeira, der flere gange er blevet kåret til verdens bedste ø-destination. På denne rejse er der inkluderet tre udflugter,...

Nytårsrejse til Portugal

Nytår i Cascais på Lissabonkysten 2024 Topbeliggenhed til Nytår i charmerende Cascais - Festlig nytårsmiddag, sightseeing i Lissabon og Belém, togtur langs Tejo-floden, markedsbesøg, portvinssmagning og en helt særlig kage...

5 dage Fra 10.295,- Læs mere

Nytår på Algarvekysten

Nytår på Algarvekysten - En festlig nytårsmiddag, en uge væk fra vintermørket, sightseeing til små hyggelige, lokale byer og kendte attraktioner, middelalderfestival, madmarkeder, vinsmagning og meget mere er blot noget af det, der venter...

8 dage Fra 11.995,- Læs mere

Porto og Douro-dalens herligheder

Rejse til Douro og Porto Vingårdsbesøg og betagende landskaber - Porto med portvinssmagning, sejltur på Douro-floden i vintøndernes historiske slipstrøm, vingårdsbesøg, bjergtagende natur og indblik i det lokale køkken med æ...

azorerne madeira slideshow 1

Portugals grønne ø-rige - rejse til Madeira og Azorerne

Kulturrejse til Madeira og Azorerne - Farvestrålende hortensiaer i grøftekanten. Søer i udslukte vulkaner. Naturscenarier i rå mængder. Kom med på en rejse hvor fauna, flora, himmel og hav er dragende – og hvor historien begynder med en p...

Prægtige Portugal

Rundrejse i Portugal - Maleriske landskaber, prægtige borge og imponerende kirker i kombination med portvin, fadosang og en rig historie og kulturarv. Dét, og en lang række byer og monumenter af stor historisk betydning, oplever du på den...

Sporvogn i Lissabon

På opdagelse i Portugal

Den store Portugal rundrejse - Portugal er populær som aldrig før, og på denne 10-dages rundrejse kommer du fra nord til syd på det portugisiske fastland i kyndigt selskab med vores dansktalende rejseleder, som trygt leder dig igennem lan...

Vandreferie i Portugal

Vandreferie i Portugal med rejseleder Oplev Gerês National Park, Douro og Porto - Et ægte vandreeventyr venter i det nordlige Portugal, hvor pittoreske landsbyer, imponerende bjerglandskaber og smukke vinmarker suppler...

Vandreferie på Azorerne

Vandreferie på Azorerne med dansktalende rejseleder Et naturligt paradis - Lad din drøm gå i opfyldelse, og tag med os på vandreferie på Azorerne. På denne vandrerejse til Azorerne får du en aktiv ferie, samtidig med, at du...

Vandreferie på Madeira

Vandreferie i Madeiras skønne natur Oplev de bedste vandringer på Madeira - Tag med Kulturrejser Europa på vandreferie på Madeira. Få en uge fyldt med oplevelser i naturskønne omgivelser krydret med lokale frokostretter fr...