Rejser til Portugal - Madeira, Lissabon, Algarve og Porto

Fra Chaves i det nordligste Portugal til Algarvekysten i syd - samt ø-ferie på Madeira og Azorerne - møder du maleriske landskaber og prægtige borge i kombination med storby, portvin, fadosang og et hav af Unesco-seværdigheder på vores rejser til Portugal. Variationen er enorm, og vi tilbyder mange typer ture i Portugal der - geografisk og kulturelt - kommer vidt omkring det fantastiske land.

STORBYFERIE, RUNDREJSER og Ø-FERIE

Sammen med Kulturrejser Europa kan du komme på alt lige fra storbyferie i Lissabon og langtidsrejser på Algarve- og Lissabonkysten til vandreferie i Alentejo-regionen samt ugerejser til de to meget charmerende og autentiske kystbyer Tavira og Cascais. Vores gæster har også stor fornøjelse af portvinssmagning i Porto, ø-rejser til Azorerne og Madeira samt rundrejser i hele Portugal med varierede ruter og forskellig varighed. På alle rejserne præsenteres du for det bedste området har at byde på - i godt følgeskab med en kompentent dansktalende rejseledere der er med på hele turen.

MAGELØSE MADEIRA ALL-INCLUSIVE

Vores mest populære rejse går til - hvis vil selv skal sige det - Mageløse Madeira. Her er rejsen: Madeira Special meget eftertragtet. Hvert år sender vi flere tusinde gæster til det populære all-inclusive hotel: Pestana Bay - beliggende i Funchal med en uovertruffen havudsigt.

MANGE SOLSKINSTIMER I PORTUGAL

Det portugisiske solrige klima er også meget attraktivt, for Portugal har et typisk middelhavsklima med nogle af de højeste gennemsnitstemperaturer på det europæiske fastland. Årligt har Portugal nemlig i gennemsnit 7,5 solskinstime pr. dag. Geografisk ligger Portugal omkranset af Spanien, hvor de nordlige dele er dækket af et stort bjergmassiv, mens landskabet længere mod syd præges af langstrakte bjergkamme og sletter. Højlandet og lavlandet deles af floden Tajo, der løber tværs gennem Spanien og munder ud ved Portugals hovedstad, Lissabon.

REJSER TIL PORTUGAL ÅRET RUNDT

Med Kulturrejser Europa kan du rejse til Portugal både sommer, vinter, forår og efterår.