Historisk rejse til Grækenland
Klassiske kulturrejse til Peloponnes i Grækenland
Pris fra:
9.995,-
Dage:8
Bestil rejse

ET ÆGTE GRÆSK EVENTYR

Denne rundrejse foregår på autentiske naturskønne Peloponnes, den sydlige del af det græske fastland. En rejse som denne er milevidt fra den typiske Grækenlandsrejse til de mere kendte og besøgte græske øer, og her er det ikke masseturisme som dominerer.

Peloponnes - en velbevaret hemmelighed

Peloponnes er dækket af frodige foldebjerge og er, for mange, et uopdaget vidunder og en velbevaret hemmelighed. Det er en fantastisk del af Grækenland, der er af en sådan skønhed, at man ikke må forpasse chancen for at opleve den. Landsdelen er spækket med fantastisk natur i form af vidunderskønne kyststrækninger, frodige bjergmassiver indhyllet i den karakteristiske krydrede duft af pinjetræer, vild oregano og timian.

Det græske køkken viser sig også fra nye sider. Spændende og velsmagende egnsretter gør, at alle sanser kommer i spil. Peloponnes er desuden uendelig rig på spændende historie og monumenter helt fra før stenalderen og frem til i dag og bærer præg af mange forskellige folkeslag.

Eventyr gennem 7 regioner

Vores eventyr gennem 7 vidunderlige regioner begynder i havnebyen Nafplio, hvorfra vi går på historisk opdagelse og besøger nærliggende Epidavros og Mykene. Rejsen fortsætter sydover til en fortryllende afsidesliggende skjult fæstningsby, der er udgangspunkt for en tur til Mani-halvøen med sine tårnbyer og rå natur samt for besøget på en tidligere byzantinsk højborg. Antikke Olympia kommer vi ikke udenom, før vi gør ophold i en rigtig bjergby og tager på klosterbesøg. Et minitog tager os gennem smukke bjerge og kløfter tilbage mod kysten og rejsens sidste etape. Athen venter forude som en fabelagtig afslutning.

Rundrejsen foregår ofte i kuperet og ujævnt terræn, hvorfor det kræves, at man er godt gående for at få det fulde udbytte af rejsen. Husk solhat!
Fra den 1. januar 2018 indfører den græske stat afgift på hotelovernatninger. Hotelejerne skal opkræve 0,50 Euro pr. nat pr. værelse på 1-2 stjernede hoteller, 1,5 Euro på 3 stjernede, tre Euro på firestjernede hoteller og fire Euro på de femstjernede hoteller.

KORT DAGSPROGRAM:


Dag 1: Ankomst Athen, kørsel til Nafplio
Dag 2: Udflugt til Epidavros og Palamidi fæstningen (M, F)
Dag 3: Mykene og kørsel til Monemvasia (M,F) 
Dag 4: Manis natur og tårnbyer, Aeropolis og grotter(M,F)
Dag 5: Mystras og kørsel mod Olympia (M,F)
Dag 6: Antikke Olympia, kørsel til Kalávryta og Mega Spileo Klostret (M,F)
Dag 7: Togtur gennem Vouraikos-kløften, Korinthkanalen og Athen (M,F)
Dag 8: Byvandring til Akropolis, hjemrejse(M,F)

M = Morgenmad F = Frokost