Skip to main content
Pris fra:
12.995,-
Dage:29
Bestil rejse

Det Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien

De bedste ferier er dem, man vender tilbage til. Ferier fyldt med fællesskab, varme, liv og glæde. Dem, hvor dagene bruges på spændende oplevelser og socialt samvær, og hvor krop, sjæl og sanser forkæles. Med god mad, sjove aktiviteter, skøn afslapning og nye venner. Det er Det Gode Liv.

Når du rejser på langtidsferie med Det Gode Liv til Andalusien, kan du se frem til at skifte den kolde danske vinter ud med Andalusiens milde middelhavsklima. Denne sydspanske region er spækket med kulturelle oplevelser, prægtige byer og en betagende kyst.

Det Gode Liv langtidsferie i Andalusien bor du på lejlighedshotellet Los Amigos Beach Club. Den nærmeste strand ligger i gåafstand fra hotellet, og 5 km herfra ligger den hyggelige by, La Cala de Mijas, hvor du både finder en dejlig strand, hyggelige restauranter og små butikker. 

Vores dygtige danske værter glæder sig til at byde dig velkommen til Det Gode Liv i Andalusien!

Derfor skal du rejse med Det Gode Liv til Andalusien:

 • Skift den danske vinter ud med Andalusiens milde klima
 • Rummelige lejligheder med egen balkon/terrasse og køkken
 • Bo i gåafstand til havet
 • Spændende udflugter og sociale aktiviteter, som du kan vælge til eller fra
 • Direkte fly fra København og Aalborg
 • Danske værter
Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Aktiviteterne

Aktiviteter på Los Amigos Beach Club

Aktivitetsprogrammet varierer fra uge til uge og bliver præsenteret af dine værter, som også deltager på størstedelen af de planlagte aktiviteter. På ugeprogrammet kan du se, hvornår du kan tilmelde dig udflugter, deltage i foredrag eller være med i petanque-turneringen på stranden. Nedenfor ser du eksempler på nogle af de aktiviteter, som du har mulighed for at deltage i. 

Morgengåtur

Vi samles udenfor receptionen på hotellet og går en tur sammen i ca. 45 minutter og afslutter med fælles udstrækning. Det er en dejlig måde at starte dagen på, du får rørt kroppen og kan samtidig nyde morgensolen, der stiger på himlen. 

Udstrækning/yoga

Udstrækning og yoga er med til at styrke din krop og bevægelighed, mindske stress og generelt holde krop og sjæl i bedre balance. Træk vejret dybt og deltag i behagelig udstrækning eller yoga. 

Aqua Gym

Find dit badetøj frem og mød os i swimmingpoolen til Aqua Gym, som vandgymnastik kaldes på Los Amigos Beach Club. Aqua Gym er en god og sjov måde at styrke kroppen på, og der er en god chance for, at du kommer hjem i bedre form, end da du rejste. 


Billede: Poolområdet på Los Amigos Beach Club.

Petanqueturnering

Er du konkurrencemenneske? Her har du i hvert fald mulighed for at dyste mod dine medrejsende i vores populære petanqueturnering på stranden. Det er hyggeligt og sjovt, og alle kan være med. 

Fællesspisning

Vi arrangerer singlemiddage for alle, som rejser alene, og vi arrangerer ofte fællesmiddage, hvor alle, der har lyst til at lære hinanden bedre at kende, kan deltage. Vi mødes i receptionen, og alle, der har lyst til at deltage, er meget velkomne. 

Udflugter

Andalusien byder på spændende historie og kultur og betragtes af mange som den mest autentiske del af Spanien. Besøg bl.a. pittoreske Ronda med sin enestående beliggenhed, storslåede Sevilla, Andalusiens hjerte og regionens kulturelle sjæl, La Mesquita, en af de ældste kontinuerligt beboede byer i verden, eller det imponerende og berømte maurerpalads Alhambra i byen Granada. Det bliver ikke større, når vi taler om Spanien og landets historie. Naturen er et kapitel for sig, og det samme er maden, andalusiernes stolthed. Forkæl dig selv med lokale tapasretter og vin hos de små restauranter i sidegaderne, de såkaldte ”bodegas”. 

Følg med, når vi præsenterer nogle af Andalusiens største seværdigheder. Sammen med vores værter tager vi med bus til fx. Ronda, Caminito del Rey, Granada, Gibraltar og Málaga. Du får nærmere information om udflugterne og priser af værterne på hotellet, som også tager imod tilmeldinger. 


Billeder: Ronda / Caminito del Rey.

Kontortid

Du kan altid komme i kontakt med dine værter, og mandag-fredag har de daglig kontortid, hvor du kan træffe dem på hotellet. Her kan du få råd, tips eller bare en hyggelig snak.

Fakta om Las Lagunas de Mijas

Las Lagunas de Mijas

Oplev den autentiske, afslappede og smukke del af Spanien kaldet Mijas, som består af tre forskellige områder: Mijas Costa, Mijas Pueblo og Las Lagunas de Mijas. Mijas er en kommune i Malaga provinsen, beliggende mellem Fuengirola og Marbella i Andalusien og her finder man storslået natur, betagende udsigter og charmerende byer. Las Lagunas de Mijas er den mest moderne og livlige del af byerne i Mijas kommune.  

Den sydlige del af byen er meget kosmopolitisk med dens blanding af mellemøstlige, spanske, kinesiske og andre etniske forretninger og restauranter. Her finder man også større supermarkeder som El Corte Ingles og Carrefour. Fra den sydlige del af byen kan man via hovedvejen A7 nemt og hurtigt komme til både Fuengirola og Marbella. Den nordlige del af byen er mere landlig og også kendt under navnet ”El Campo”.

Hvor mange bor der?

Indbyggertallet i Mijas kommune lyder på knap 87.000 mennesker, heraf er knap 32.000 fastboende udlændinge.

Nabobyen Fuengirola

Tættest på Las Lagunas de Mijas ligger den større by Fuengirola, med dens store udvalg af restauranter og barer, hyggelige havn og strandpromenaden Paseo de Maritimo. I Fuengirola finder man også middelalderslottet Castillo de Sohail, hvor der afholdes koncerter, og en biopark, som er en slags naturlig zoologisk have beliggende lige ved Las Lagunas vandpark, Aquamijas.  

Hvordan kommer jeg rundt?

Den nemmeste måde at komme rundt på er med bus. Mange buslinjer forbinder området med de større byer Fuengirola, Marbella og Malaga. Det er også almindelige at benytte taxa til og fra de nærliggende byer og strande.

Hvad er der af aktiviteter? 

Udover at spise tapas i en hyggelig, autentisk spansk restaurant, dase på stranden, gå ud at spise og drikke eller blot nyde udsigten ud over Costa del Sol, så er der også med al den flotte natur i området masser af muligheder for vandreture. Sierra de Mijas bjerget ligger ca. en times kørsel fra Las Lagunas de Mijas og vandreruten op ad bjerget her er særligt anbefalelsesværdig grundet den fantastiske udsigt fra toppen af bjerget. Man kan også tage på cykelture, og der er intet mindre end 24 fantastiske golfbaner i Mijas kommune, hvoraf Santana Golf, Calanova Golf Club, La Cala Resort og Chaparral Golf Club hører til blandt nogle af de bedste. 
 

Kort

Mød værterne

Dine værter på ferien bor på samme hotel som dig og er tilgængelige døgnet rundt. Du kan altså føle dig tryg og taget godt imod. Hver dag.

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
7/10 - 4/11Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien16.995,-Bestil
7/10 - 4/11Se rejsetider AalborgDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien
Fra Aalborg
16.995,-Bestil
7/10 - 2/12Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien - 8 uger26.995,-Få pladser tilbage
7/10 - 2/12Se rejsetider AalborgDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien - 8 uger
Fra Aalborg
27.995,-Få pladser tilbage
4/11 - 2/12Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien12.995,-Bestil
4/11 - 2/12Se rejsetider AalborgDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien
Fra Aalborg
12.995,-Bestil
7/2 - 6/3Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien14.995,-Bestil
7/2 - 6/3Se rejsetider AalborgDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien
Fra Aalborg
15.495,-Bestil
7/2 - 3/4Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien - 8 uger28.495,-Få pladser tilbage
7/2 - 3/4Se rejsetider AalborgDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien - 8 uger
Fra Aalborg
28.495,-Få pladser tilbage
6/3 - 3/4Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien15.995,-Bestil
6/3 - 3/4Se rejsetider AalborgDet Gode Liv - Langtidsferie i Andalusien
Fra Aalborg
15.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Direkte fly fra København eller Aalborg til Málaga t/r
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r 
 • 4 eller 8 uger i lejlighed på Los Amigos Beach Club 3*
 • Udvalgte sociale aktiviteter
 • Danske værter

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Måltider
 • Tilkøbsudflugter, bestilles hos værterne på destinationen
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Hotel

Se andre populære rejser her