Skip to main content

Jul & nytår på Madeira

Juleaften i Portugal?

Funchal er kendt for sin smukke julebelysning. Allerede fra slutningen af november tændes julelysene, som lyser op i hele byen med figurer, lyskæder og andre lysinstallationer indtil en gang i januar. Mildt vejr og gennemsnitlige seks solskinstimer i december, gør det attraktivt at holde jul på rejser til Madeira. Det bliver mørkt allerede omkring kl. 18, så man rigtig kan nyde julelysene om aftenen og solen om dagen.

Nytår på Madeira

Nytår er en stor fest på Madeira med et professionelt fyrværkerishow, som kan ses over hele byen og i bugten. Det er kæmpestort og fantastisk flot. Det er en begivenhed for lokale såvel som turister. Folk stimler sammen alle steder fra for at se det flotte fyrværkerishow. Fra tage og terrasser til haver, broer og både på havet.
"Generalprøven" finder sted hver lørdag i juni måned, hvor forskellige selskaber konkurrerer om, hvem der skal stå for nytårets fyrværkerishow. Så man kan faktisk opleve et gigantisk festfyrværkeri to gange årligt.

Vil du prøve at holde jul eller nytår på Madeira? Læs mere her om vores rejser til Madeira.

Hos Kulturrejser Europa arrangerer vi også jule- og nytårsrejser til andre steder i verden - se vores udvalg af jule-og nytårsrejser.

Læs om den populære madeiradrik poncha og få inspiration til at lave at lave din egen.