Skip to main content
Om Kulturrejser Europa

om os

Hvem er vi hos Kulturrejser Europa

Vores rejser er nøje sammensat af kyndige medarbejdere med solidt lokalkendskab, ligesom vi har valgt vores samarbejdspartnere nøje ud, både hvad angår transport, indkvartering og rejseledere. Vi kan garantere rejser af høj kvalitet til en fornuftig pris.

Vi byder alle med lyst til kulturoplevelser indenfor hos Kulturrejser Europa, hvad enten det er på vores salgskontor, gennem telefonisk rådgivning, pr. post, e-mail, eller i vores online rejseunivers. Du vil få den samme service og professionelle rådgivning, uanset hvordan du henvender dig.

Tryghed og kvalitet

Vores nøgleord er tryghed, personlighed, ekspertise, ærlighed, kvalitet og service, og derfor er vi naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1920) og Dansk Rejsebureau Forening.

Ligesom vi har tegnet udvidet ansvarsforsikring hos Gouda Rejseforsikring. Vi er ligeledes stolte over at være blevet tildelt e-mærket - den danske mærkningsordning for sikker nethandel.

Over 30 års erfaring

Med mere end 30 års erfaring i at arrangere kvalitetsrejser med kulturelt indhold, vover vi i dag den påstand at kalde os specialister på området, og det er der to hovedårsager til: medarbejdernes store erfaring og det faktum, at vi kender vores destinationer umådeligt godt.

100% danskejet

Kulturrejser Europa er et 100% danskejet rejsebureau. Siden 1991 har vi arrangeret grupperejser med fly og dansktalende rejseleder. I mange år gik rejserne udelukkende til Italien, Spanien og Portugal, men i dag er vores sortiment udvidet til rejsemål i hele verden. Kulturrejser Europa har siden juni 2014 været ejet af Aller-koncernen. Vores juridiske navn er pr. 31-03-2015 Kulturrejser A/S.

Samfundsansvar

Aller-koncernen har i 2012 udarbejdet en Code of Conduct for koncernen, der opstiller en række retningslinjer, som skal efterleves af selskaber og medarbejdere i koncernen. Disse retningslinjer omfatter i hovedtræk:

  • Introduktion og formål
  • Lovgivning
  • Ansættelsesforhold
  • Miljø og sikkerhed
  • Interessekonflikter
  • Korruption og bestikkelse
  • Ytringsfrihed
  • Formidling

Læs hele vores Code of Conduct for koncernen her

Det gode selskab

Vi ud­byder rejser med et interessant og alsi­digt indhold, og altid i selskab med en vi­dende dansktalende rejseleder. Men et andet vigtigt aspekt er dit rejseselskab. Her tænker vi ikke på os, men på den gruppe af ligesindede og eventyrlystne mennesker, som du rejser sammen med.

Dét, at man kan dele de mange rejseind­tryk med andre gør kulturrejsen til no­get unikt, som ikke kan opnås på egen hånd. Derfor værdsætter mange netop denne rejseform. Nogle rejser alene og ønsker muligheden for selskab, nogle fø­ler sig mere trygge i en gruppe, mens an­dre igen synes, det er en helt naturlig og værdiskabende del at møde nye menne­sker på en rejse.

Vi har rejseoplevelsen i fokus, og vælger derfor som udgangspunkt at begrænse grupperne til maksimalt 34 personer. Gennemsnittet plejer at være på om­kring 25 deltagere og på enkelte rejser, såsom vores vandreture er vi højest 20. På vores krydstogter kan vi være op til 40 personer. Det hele er planlagt efter den enkelte rejse. Under den enkelte rejse kan du al­tid se, hvor mange – eller hvor få – vi er.

Foruden den nære kontakt, som du vil have med din rejseleder på din rejse, lægger vi også vægt på, at du ved, hvem du taler med, når du kontakter os. Derfor har vi her på hjemmesiden samlet en række korte beskrivelser af alle os, som sidder klar til at betjene dig, og som trækker i trådene bag alle de store og uforglemmelige oplevelser. Se her vores medarbejdere på kontoret og dansktalende rejseledere.

Kontakt os

Kontakt Kulturrejser Europa

Kontakt - Hvis du elsker at rejse og har lyst til store kulturoplevelser, byder vi hjertelig velkommen indenfor hos Kulturrejser Europa – både fysisk, telefonisk og online. Uanset hvordan du henvender dig til os, får du den samme gode ser...Læs mere

Ledige stillinger

Ledige stillinger hos Kulturrejser Europa

Ledige stillinger - Velkommen til en arbejdsplads, der er kendetegnet ved mangfoldighed og selv om, at vi er et mindre rejsebureau, så er miljøet internationalt og her er højt til loftet, godt humør og masser af spændende og varierede arb...Læs mere

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev postkasse

Nyhedsbrev - Vær blandt de første til at høre om spændende rejsenyheder, konkurrencer og særtilbud. Tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden og få det hele med.Læs mere

Konkurrencer

Konkurrence kulturrejser europa

Konkurrencer - Af og til afholder vi konkurrencer af forskellig art. Typisk afholder vi vores konkurrencer i vores nyhedsbrev eller på vores facebook-side. Har du deltaget i en konkurrence kan du holde dig ajourført her på siden, hvor all...Læs mere

Rejseledere

Rejseledere hos Kulturrejser Europa

Rejseledere - En god rejseleder er alfa og omega. Flere af vore gæster har allerede fundet deres helt personlige favoritrejseleder, som de følger på nye eventyr – og det er den bedste anbefaling, vi kan få. Mange af de håndplukkede rejsel...Læs mere

Medarbejdere

Kulturrejser europa

Medarbejdere - Her på siden kan du læse lidt om os, der arbejder hos Kulturrejser Europa og hvor vi - som alle andre - drømmer om at rejse hen. Vil du læse mere om vores kolleger, der arbejder "ude i marken" som rejseledere, så klik dig v...Læs mere