Om os

Hvem er vi hos Kulturrejser Europa

Vores rejser er nøje sammensat af kyndige medarbejdere med solidt lokalkendskab, ligesom vi har valgt vores samarbejdspartnere nøje ud, både hvad angår transport, indkvartering og rejseledere. Vi kan garantere rejser af høj kvalitet til en fornuftig pris.

Vi byder alle med lyst til kulturoplevelser indenfor hos Kulturrejser Europa, hvad enten det er på vores salgskontor, gennem telefonisk rådgivning, pr. post, e-mail, eller i vores online rejseunivers. Du vil få den samme service og professionelle rådgivning, uanset hvordan du henvender dig.

Tryghed og kvalitet

Vores nøgleord er tryghed, personlighed, ekspertise, ærlighed, kvalitet og service, og derfor er vi naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1920) og Dansk Rejsebureau Forening.

Ligesom vi har tegnet udvidet ansvarsforsikring hos Gouda Rejseforsikring. Vi er ligeldes stolte over at være blevet tildelt e-mærket - den danske mærkningsordning for sikker nethandel.

Over 20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaring i at arrangere kvalitetsrejser med kulturelt indhold, vover vi i dag den påstand at kalde os specialister på området, og det er der to hovedårsager til: medarbejdernes store erfaring og det faktum, at vi kender vores destinationer umådeligt godt.

100 % danskejet

Kulturrejser Europa er et 100% danskejet rejsebureau. Siden 1991 har vi arrangeret grupperejser med fly og dansktalende rejseleder. I mange år gik rejserne udelukkende til Italien, Spanien og Portugal, men i dag er vores sortiment udvidet til rejsemål i hele verden. Vores juridiske navn er pr. 31-03-2015 Kulturrejser A/S.

Det gode selskab

Vi ud­byder rejser med et interessant og alsi­digt indhold, og altid i selskab med en vi­dende dansktalende rejseleder. Men et andet vigtigt aspekt er dit rejseselskab. Her tænker vi ikke på os, men på den gruppe af ligesindede og eventyrlystne mennesker, som du rejser sammen med.

Dét, at man kan dele de mange rejseind­tryk med andre gør kulturrejsen til no­get unikt, som ikke kan opnås på egen hånd. Derfor værdsætter mange netop denne rejseform. Nogle rejser alene og ønsker muligheden for selskab, nogle fø­ler sig mere trygge i en gruppe, mens an­dre igen synes, det er en helt naturlig og værdiskabende del at møde nye menne­sker på en rejse.

Vi har rejseoplevelsen i fokus, og vælger derfor som udgangspunkt at begrænse grupperne til maksimalt 34 personer. Gennemsnittet plejer at være på om­kring 25 deltagere og på enkelte rejser, såsom vores vandreture er vi højest 20. På vores krydstogter kan vi være op til 40 personer. Det hele er planlagt efter den enkelte rejse. Under den enkelte rejse kan du al­tid se, hvor mange – eller hvor få – vi er.

Foruden den nære kontakt, som du vil have med din rejseleder på din rejse, lægger vi også vægt på, at du ved, hvem du taler med, når du kontakter os. Derfor har vi her på hjemmesiden samlet en række korte beskrivelser af alle os, som sidder klar til at betjene dig, og som trækker i trådene bag alle de store og uforglemmelige oplevelser. Se her vores medarbejdere på kontoret og  dansktalende rejseledere.

Kontakt eller besøg os -

Hos Kulturrejser europa lægger vi vægt på personlig service, og du er altid velkommen til at besøge os på Folke Bernadottes Allé 5, 2100 København Ø. Du kan også kontakte os på telefon og e-mail. Du finder os også på Facebook. Vil du læse mere om os der arbejder på kontoret hos Kulturrejser Europa og hvem du kan...Læs mere »

Job hos Kulturrejser Europa? -

Velkommen til Kulturrejser Europas jobside. Her på siden kan du søge job og læse lidt om de muligheder vi tilbyder vores kommende kolleger. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved mangfoldighed og selv om, at vi har en lille arbejdsplads, er den præget at et internationalt miljø, hvor der er højt til loftet,...Læs mere »

Vil du ikke gå glip af spændende rejsenyheder, konkurrencer og særtilbud? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få det hele med. - ...Læs mere »

Konkurrencer -

Af og til afholder vi konkurrencer af forskellig art. Har du deltaget i en konkurrence kan du holde dig ajourført her på siden, hvor alle vindere offentliggøres. Vi kontakter alle vindere direkte. Typisk afholder vi vores konkurrencer i vores nyhedsbrev eller på vores facebook-side. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Følg...Læs mere »

Mød Kulturrejser Europas kyndige dansktalende rejseledere -

En god rejseleder er alfa og omega. Flere af vore gæster har allerede fundet deres helt personlige favoritrejseleder, som de følger på nye eventyr – og det er den bedste anbefaling, vi kan få. Mange af de håndplukkede rejseledere er fastboen­de i de enkelte lande. Du får en...Læs mere »

Lær os at kende hos Kulturrejser Europa -

Kompasset i Kulturrejser Europas logo peger mod alle verdenshjørner. Det illustrerer på fin vis, at vi tilbyder rejser til mange forskellige steder og afkroge i hele verden - og ikke længere kun til Sydeuropa som vi gjorde det engang. Vi har alle mindst ét land, som ligger vores hjerte nær, hvi...Læs mere »