Skip to main content

Krydstogt i Japan

18 dage - pris pr. person fra
35.995,-
Bestil rejse

Krydstogt i Japan og besøg i Sydkorea

Rejs med til Japan i 2024 - med stop i Sydkorea

Japan er et utroligt betagende rejsemål, og denne rejse giver dig en unik mulighed for at opleve det japanske kejserriges største seværdigheder — mens du bor på samme ’hotelværelse’ hele vejen. Efter ombordstigningen på Celebrity Cruises i Tokyo, er kahytten nemlig din trygge base til vands — Dét er en fantastisk måde at rejse rundt på.

Krydstogt i Japan og til Sydkorea

Særligt for dette krydstogt er også at du kommer på en interessant afstikker til Sydkorea. Dagligt nyder du luksus ombord på Celebrity cruises skib; Millennium, mens vores dansktalende rejseleder undervejs præsenterer dig for spændende japansk kultur, historie og natur. Rejselederen står også i spidsen for udflugterne i land, der guides på dansk og som er særligt tilrettelagt for vores gruppe.

Japansk kultur og historie

Japan har om noget, noget at byde på, når det kommer til kultur og historie. Vi dykker godt ned i forhistorien, men skal også forholde os til nutiden og fremtiden undervejs. Tilkøber du vores udflugtspakke, så kan du blandt andet se frem til at opleve et historisk tilbageblik på 2. Verdenskrig. Herudover skal du opleve eminente og smukke helligdomme, have naturoplevelser ud over det sædvanlige, samt blive klogere på landets mange skikke og traditioner.

Derfor skal du sejle med til Japan og Sydkorea i 2024:

 • Vi fortæller historien fra fortiden, nutiden og datiden
 • Rejsen inkluderer udflugter i Tokyo og Sydkorea
 • Du har mulighed for at komme på hele 6 udflugtsdage i land, arrangeret specielt til vores gæster
 • Wifi og klassisk drikkepakke ombord på Celebrity Millennium
 • Dansktalende rejseleder

Oplev inkluderede højdepunkter i Tokyo og Sydkorea

På dette krydstogt i Japan skal du opleve mange af landets højdepunkter. Glæd dig til de inkluderede udflugter i Tokyo, hvor vi oplever det rolige kaos, hvor tusindevis af imødekommende mennesker lever sit, til tider hektiske, hverdagsliv. Vi har også inkluderet vores spændende udflugt i Sydkorea, der i april byder på spændende oplevelser på den naturskønne ø: Jeju Island, og i september skal vi opleve Busan.

Spændende udflugtsprogram på krydstogtet i Japan

Rejsen er en enestående chance for at udforske et vidunderligt land med store kontraster, når kejserlige traditionelle træhuse, højteknologiske nybyggerier, helligdomme, betagende natur og et respektfuldt folkefærd forenes under ét flag. Du kan vælge at opleve landet på egen hånd, men du kan også tilkøbe vores udflugtspakke, der inkluderer hele 6 udflugtsdage. Her kommer du i blandt andet til at opleve Det Gyldne tempel i Kyoto, samt helligdommen; Fushimi Inari. Undervejs spotter du forhåbentlig også nogle af de smukke Geisha-kvinder.

Afrejse i april:
Kort dagsprogram for krydstogtet til Japan og Sydkorea:

Ved tilkøb af udflugter*
Dag 1-2:
Afrejse samt indkvartering i Tokyo
Dag 3: Tokyo, helligdomme og Sensoji templet (M)
Dag 4: Afsejling (M,F,A)
Dag 5: På havet (M,F,A)
Dag 6: Osaka. *Udflugt til Kyoto og Fushimi Inari, Kiyomizu-dera, Det Gyldne Tempel og Gion (M,A)
Dag 7: Osaka, *Udflugt til Osaka slot
Dag 8: Hiroshima. *Udflugt til Fredsparken og museet (M,A)
Dag 9: På havet (M,F,A)
Dag 10: Sydkorea, Jeju Island (M,A)
Dag 11: Nagasaki, *Udflugt til Peace memorial park og museum (M,A)
Dag 12: Kagoshima, *Udflugt med udsigt, besøg på destilleri og ved helligdom (M,A)
Dag 13: På havet (M,F,A)
Dag 14: Shimizu, *Udflugt til Hakone nationalpark og Owakadani dalen (M,A)
Dag 15: Tokyo og afskedsmiddag (M,A)
16-17: Tokyo og hjemrejse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Programmets tidsangivelser, udflugter og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Afrejse i september:
Kort dagsprogram for krydstogtet til Japan og Sydkorea:

Ved tilkøb af udflugter*
Dag 1-2:
Afrejse samt indkvartering i Tokyo
Dag 3: Tokyo, helligdomme og Sensoji templet (M)
Dag 4: Afsejling (M,F,A)
Dag 5: Shimizu, *Udflugt til Hakone nationalpark og Owakadani dalen (M,A)
Dag 6: På havet (M,F,A)
Dag 7: Osaka. *Udflugt til Kyoto og Fushimi Inari, Kiyomizu-dera, Det Gyldne Tempel og Gion (M,A)
Dag 8: Osaka, *Udflugt til Osaka slot
Dag 9: Hiroshima. *Udflugt til Fredsparken og museet (M,A)
Dag 11: På havet (M,F,A)
Dag 12: Sydkorea, oplevelser i Busan (M,A)
Dag 13: På havet (M,F,A)
Dag 14: Shimizu, *Udflugt til Hakone nationalpark og Owakadani dalen (M,A)
Dag 15: Aomori, * udflugt til xx (M,A)
Dag 16: Tokyo og afskedsmiddag (M,A)
17-18: Tokyo og hjemrejse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Information omkring udflugter, tid på egen hånd og måltider

På dage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.

Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er lange udflugtsdage, i ønsket om at få så meget ud af rejsen og de mange oplevelser, som Japan har at byde på. Vi går en del, da det er den bedste måde at opleve områderne på.

De måltider, der er angivet under dagsprogrammet, omfatter måltider på hotellet og ombord på skibet. På skibet har vi helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning, og der vil være dage, hvor vi har oplevelser i land, hvor vi ikke kan benytte os at maden ombord på skibet.

Celebrity Cruises

Du kan læse mere om rederiet; Celebrity Cruises på vores hjemmeside her.

Dagsprogram april 2024

Dag 1-2: Afrejse samt indkvartering i Tokyo

Efter ankomsten til Japans hovedstad Tokyo, når paskontrol og afhentning af kufferten er klaret, står vores bus klar til at køre os til hotellet. For mange er køreturen gennem Tokyo det første møde med kejserriget Japan, der er placeret ud til det nordlige Stillehav ved Det Japanske Hav. Japan har desuden over 126 millioner indbyggere og er cirka ni gange større end Danmark.

Efter ankomsten til hotellet, er der afsat tid til afslapning, så vi er udhvilede til at kunne indtage den japanske storby i morgen. Tokyo er otte timer foran dansk tid.

Dag 3: Udsigt over Tokyo, helligdomme og Sensoji templet (M)

Den japanske hovedstad byder på et hav af oplevelser, så glæd dig til en imponerende dag i storbyen.
Tokyo har til daglig mere end 35 millioner beboere, hvilket gør den til den by i verden med flest indbyggere. Derudover har den et væld af spændende seværdigheder, og vores første stop er ved Meiji Jingu, der er et af Japans mest velkendte *Shrine (*helligdom). Helligdommen, der stod færdig i 1920, blev bygget til landets kejser Meiji og kejserinden Shokens sjæle. Ved indgangen står de ikoniske Torii-pæle, der, når du går under dem, symboliserer, at du går ind i helligdommen og lægger hverdagen bag dig. I weekenden er der en chance for at se brudepar, der ofte kommer ved Meiji Jingu i deres traditionelle hvide kimonoer og mørke klædedragter.


Billede: Meiji Jingu og Tokyo city.

Vi lægger også vejen forbi Tokyos observationstårn, der med sine 350 meters højde giver os en smuk udsigt over byen – og er det godt vejr, kan du i det fjerne få øje på Mount Fuji.

Sensoji templet, der stod klar i år 645 e.Kr. og som er byens ældste tempel, siges at være det mest fotograferede tempel i byen – og vi forstår godt hvorfor. Det imponerer nemlig med sine fem etager, røde og hvide farver og en klassisk buddhistisk byggestil. På vejen til templet er der opstillet flere hundrede små charmerende boder med gademad og souvenirs.


Billede: Sensoji templet.

Dagen slutter i Ginza-distriktet, hvor vi udforsker området, der blandt andet byder på byens store farverige reklameskilte.

Dag 4: Afsejling (M,A)

Afsejling kl. 19:00
Efter morgenmaden er det tid til at tjekke ud fra hotellet. Herefter har vi tid på egen hånd, eller du kan tage med vores rejseleder på en gåtur til nogle af de nærliggende seværdigheder. Senere kører vi mod vores krydstogtskib. Vi går ombord, og efter indtjekning i de gode kahytter, vil være tid til at lære skibet lidt bedre at kende, inden afsejling deltager vi i skibets obligatoriske sikkerhedsøvelse. Om aftenen stævne vi ud mod vidunderlige japanske oplevelser, og vi vinker på gensyn til Tokyo, som vi skal gense om 12 dage. Om aftenen mødes vi og spiser middag i hinandens selskab i skibets hovedrestaurant.

Dag 5: På havet (M,F,A)

Vi har vores første hele dag på havet på vej Osaka. Glæd dig til at slappe lidt af, efter de mange fantastiske oplevelser i Tokyo, som vi indtil videre har været beriget med. Hop en tur i poolen, bestil roomservice til kahytten eller læs en bog i et af skibets hyggekroge.


Dag 6: Osaka. Kyoto, mulighed for udflugt til Fushimi Inari, Kiyomizu-dera, Det Gyldne Tempel og Gion (M,A)

Ankomst kl. 08:00
Vi har en oplevelsesrig første dag i land i vente, hvor vi skal besøge den tidligere kejser-hovedstad; Kyoto. Den smukke by imponerer de fleste med sine mange helligdomme, templer, farver, mad, mennesker og anderledes natur. For mange er byen hjertet af landet, og et symbol på det kulturelle - og det spirituelle.

Har du tilkøbt udflugtspakken, tager vi i dag på en heldagsudflugt og starter med at kører i bus til den betagende Fushimi Inari helligdom. Dét fortryller. De over 5.000 røde smukke torii porte fører os gennem natur og på vejen møder vi flere ræve-figurer, der på hellig vis fungerer som talerør til japanernes Inari (ris-gud). Er der tid til det, så kan man følge portene gennem en længere gå-tur rundt på ”den røde vej”. (Gå-turen er i fint terræn men vi gør opmærksom på, at turen kan være strabadserende, med opadgående og nedadgående stier og går man hele turen er der ca. 12.000 trin). 


Billede: Fushimi Inarim.

Videre besøger vi det UNESCO-fredede Kiyomizu-dera tempel, der både er helt unikt og byder på en fantastisk udsigt fra terrassen, der er bygget efter ældgamle traditioner, uden søm, tilbage i år 798 f.Kr. På vejen ned fra templet går vi en tur ved den hyggelige Ninen-zaka gade, hvor små træhuse og butikker giver ægte japansk atmosfære. 

Kinkaku-ji templet – bedre kendt som Det Gyldne Tempel er også på programmet i dag. Det er ikke uden grund, at det har fået navnet "Det Gyldne", da størstedelen er belagt med guld. Vi går en tur ved templet og den omkringliggende smukke japanske have.

Vi skal naturligvis også besøge Gion, når vi er i Kyoto. Her henføres vi til en anden tid, med de stemningsfyldte træbygninger, lanterner og små teatre. Det, som området dog er mest kendt for, er de smukke Geisha-kvinder, der vandrer fra deres Geisha-skoler, eller fra te-hus til te-hus. Går man rundt i gaderne, kan det være man ser dem i deres traditionelle farverige kimonoer, geta-sko og karakteristiske sminke.


Billede: Geisha-kvinder og Det Gyldne Tempel i Kyoto.

Vi er tilbage på skibet ved aftenstid, hvor vi igen spiser en middag i hinandens selskab i hovedrestauranten. 

Dag 7: Osaka, mulighed for udflugt til Osaka Slot (M,F,A)

Afsejling kl. 15:00
I dag skal vi opleve Japans tredjestørste by, Osaka har du tilkøbt udflugtspakken, så starter vi med sightseeing ved Osaka Slot. Det mere end 500 år gamle Osaka Slot er opført efter traditionel japansk byggestil og omgivet af en smuk have – placeret ved byens mange højhuse. Fra toppen af slottet er der en god udsigt over byen. Tilbage på skibet spiser vi en sen frokost. 


Billede: Osaka slot.

Dag 8: Hiroshima. Mulighed for at opleve Fredsparken og museet (M,A)

Ankomst kl. 13:00 – afsejling kl. 22:00
Udflugtspakken byder på et historisk alvor, når vi der har tilkøbt udflugtspakken i dag, besøger Hiroshima.
Under Anden Verdenskrig sendte USA fly i retningen af Hiroshima og Nagasaki. Deres mål var at få japanerne til at overgive sig, og de lod derfor atombomber falde. Det dræbte over 200.000 mennesker og byerne lå efterfølgende i ruiner. Den eneste bygning, der i dag ikke er er genopbygget i Hiroshima, er atombombekuplen. Den står som et evigt minde om de grusomme hændelser. Vi skal se kuplen og besøger også fredsmuseet og parken. 


Billede: HIroshima.

Dag 9: På havet (M,F,A)

Vi nyder en dag på havet og har tid til at slappe af og reflektere over de mange oplevelser, som vi allerede har haft rundt i Japan. Vi har sat kursen mod Sydkorea og ankommer i morgen tidlig. 

Dag 10: Sydkorea, Jeju Island (M,F,A)

Ankomst: 08:00 Afsejling: 18:00
Vi ankommer i dag til den sydkoreanske ø; Jeju Island. 

Jeju er Sydkoreas største ø og er placeret i Korea-strædet, cirka 85 kilometer uden for den sydlige kyst ved den koreanske halvø. Øen blev dannet gennem vulkansk aktivitet, og dette ses i dens dramatiske landskaber. Øen byder på smuk natur og et kulturelt indblik i Sydkorea. 


Billede: Jeju Island.

Vi tager fra morgenstunden på en kulturel og naturskøn udflugt på øen, hvor vi skal se nærmere på byen; Seogwipo, samt besøge det Buddhistiske tempel: Yakcheonsa.


Billeder: Det buddhistiske tempel; Yakcheonsa.

Seogwipo er kendt for sin maleriske havn og charmerende gader og ved ankomst skal vi på en byrundtur og blandt andet forbi Lee Jung Seop kvarteret, samt se det lokale marked.


Billede: Seogwipo.

Dagen byder også på et besøg ved det Buddhistiske tempel - det andet største på øen, omgivet af smukke skove. Det frodige sted byder på smukke pagoder og statuer, samt masser af historie. 

Undervejs nyder vi udsigterne til øens vulkanske bakker, og betragter de naturskønne udsigter og det omkringliggende landskab. 

Dag 11: Nagasaki, Peace memorial park og museum (M,A)

Ankomst: 08:00 Afsejling kl. 18:00

Nagasaki, beliggende på den sydvestlige kyst, er endnu en vigtig historisk by, grundet sin rolle under Anden Verdenskrig. Den 9. august 1945, i krigens sidste fase, kastede USA en atombombe over byen, hvilket resulterede i omfattende ødelæggelse og tab af liv.


Billede: Nagasaki.

Bomben, der fik tilnavnet "Fat Man", dræbte øjeblikkeligt 70.000 mennesker, og titusinder døde senere af strålingens virkninger i de følgende uger, måneder og år. Trods virkningerne af atombombningen er Nagasaki blevet genopbygget og forvandlet til en livlig, moderne by. Den er kendt for sin smukke natur, herunder bjerge og en malerisk havn. Byen er også kendt for sin unikke kulturarv med indflydelse fra kinesiske, hollandske og portugisiske handelsfolk, der besøgte området i fortiden.


Billeder: Peace Memorial Park.

Udflugtspakken byder i dag på et endnu et alvorligt og historisk indblik, når vores første stop starter ved Peace Memorial Park. Parken er et mindesmærke for ofrene for atombomben og I midten af parken står den ikoniske statue, som et symbol på Nagasakis ønske om fred og afskaffelse af atomvåben. 

Vi besøger også Peace Memorial Museum, der giver en dybdegående og rørende historisk gennemgang af atombombens indvirkning på byen og dens indbyggere. 

Dag 12: Kagoshima, mulighed for udsigt, besøg på destilleri og i japansk have (M,A)

Ankomst: 10:00 Afsejling: 19:00
Et besøg i Kagoshima byder på en række spændende muligheder, og herunder blandt andet et besøg ved japansk have, Shochu-destilleriet og Shiroyama udsigtspunkt.Billede: Shiroyama udsigtspunkt og Senganen Park.

Overnstående er præcis det, som vi skal oplevel i dag, hvis du har tilkøbt udflugtspakken. 

Ud over at opleve en særlig japansk have, skal vi også besøge shochu-destilleriet i Kagoshima. Shochu er et traditionel japansk destilleret, der fremstiller spiritus af alt, lige fra søde kartofler, ris og byg. Besøget giver os mulighed for at se produktionsprocessen og så skal vi også smage lidt på de forskellige typer shochu. 

Vi fortsætter til Shiroyama udsigtspunkt, og får en spektakulær udsigt over byen, Kagoshima-bugten og Sakurajima – den aktive vulkan, beliggende tæt på kysten. Sidste besøg i dag er i Senganen Park. Denne smukke have blev oprindeligt anlagt af Shimazu-klanen, en af Kagoshimas mest indflydelsesrige klaner gennem historien. 

Dag 13: På havet (M,F,A)


Dag 14: Shimizu. Hakone nationalpark og Owakadani dalen (M,A)

Ankomst kl. 07:00 – afsejling kl. 15:00
Det er ikke hver dag, at man sejler ind til en havn, hvor det er muligt at se noget så bjergtagende, som vi har i vente. Mount Fuji troner nemlig majestætisk i baggrunden af Shimizu, som er turens sidste stop, inden vi igen er tilbage i Tokyo.  

Udflugtspakken byder i dag på en tur med Komagatake svævebanen, der fører os til toppen af Mount Komagatake. Svævebanen giver en betagende udsigt over Hakone-området, inklusive Ashi-søen og de omkringliggende bjerge. 

Efterfølgende skal vi besøge Owakudani, også er kendt som "Det store kogende dal". Dette er et geotermisk aktivt område med svovldampe og varme kilder. Owakudani er kendt for sine sorte æg, der koges i de varme kilder og siges at forlænge ens levetid med syv år, når man spiser dem.

Et andet højdepunkt i Hakone er Hakone Open Air Museum. Museet tilbyder kunst og natur og er kendt for sin store samling af moderne og samtidskunstværker. 


Billede: Shimizu med udsigt til Mount Fuji og Hakone.

Dag 15, Tokyo og afskedsmiddag (M,A)

Ankomst: 06:30
Vi er nu tilbage i Tokyo efter en oplevelsesrig sejlads rundt om Japan – og ikke mindst vores smuttur til Sydkorea. Vi stiger af skibet efter morgenmaden, og har dagen i Tokyo til egne oplevelser, hvor der fortsat er et hav at muligheder. Vores rejseleder tager jer gerne med en tur til verdens måske mest kendte fodgængerovergang; Shibuya, og om aftenen mødes vi igen, for at spise en god middag i hinandens selskab, inden det i  morgen er tid til at drage mod lufthavnen. 

16-17: Tokyo, hjemrejse og hjemkomst (M)

Efter morgenmaden begiver os mod lufthavnen, for at flyve retur til Danmark.

Dagsprogram september 2024

Dag 1-2: Afrejse samt indkvartering i Tokyo

Efter ankomsten til Japans hovedstad Tokyo, når paskontrol og afhentning af kufferten er klaret, står vores bus klar til at køre os til hotellet. For mange er køreturen gennem Tokyo det første møde med kejserriget Japan, der er placeret ud til det nordlige Stillehav ved Det Japanske Hav. Japan har desuden over 126 millioner indbyggere og er cirka ni gange større end Danmark.

Efter ankomsten til hotellet, er der afsat tid til afslapning, så vi er udhvilede til at kunne indtage den japanske storby i morgen. Tokyo er otte timer foran dansk tid.

Dag 3: Udsigt over Tokyo, helligdomme og Sensoji templet (M)

Den japanske hovedstad byder på et hav af oplevelser, så glæd dig til en imponerende dag i storbyen.
Tokyo har til daglig mere end 35 millioner beboere, hvilket gør den til den by i verden med flest indbyggere. Derudover har den et væld af spændende seværdigheder, og vores første stop er ved Meiji Jingu, der er et af Japans mest velkendte *Shrine (*helligdom). Helligdommen, der stod færdig i 1920, blev bygget til landets kejser Meiji og kejserinden Shokens sjæle. Ved indgangen står de ikoniske Torii-pæle, der, når du går under dem, symboliserer, at du går ind i helligdommen og lægger hverdagen bag dig. I weekenden er der en chance for at se brudepar, der ofte kommer ved Meiji Jingu i deres traditionelle hvide kimonoer og mørke klædedragter.
Vi lægger også vejen forbi Tokyos observationstårn, der med sine 350 meters højde giver os en smuk udsigt over byen – og er det godt vejr, kan du i det fjerne få øje på Mount Fuji.


Billede: Meiji Jingu og Tokyo city.

Sensoji templet, der stod klar i år 645 e.Kr. og som er byens ældste tempel, siges at være det mest fotograferede tempel i byen – og vi forstår godt hvorfor. Det imponerer nemlig med sine fem etager, røde og hvide farver og en klassisk buddhistisk byggestil. På vejen til templet er der opstillet flere hundrede små charmerende boder med gademad og souvenirs.


Billede: Sensoji templet.

Dagen slutter i Ginza-distriktet, hvor vi udforsker området, der blandt andet byder på byens store farverige reklameskilte.

Dag 4: Afsejling (M,F,A)

Afsejling kl. 19:00
Efter morgenmaden er det tid til at tjekke ud fra hotellet. Herefter har vi tid på egen hånd, eller du kan tage med vores rejseleder på en gåtur til nogle af de nærliggende seværdigheder. Senere kører vi mod vores krydstogtskib. Vi går ombord, og efter indtjekning i de gode kahytter, vil være tid til at lære skibet lidt bedre at kende, inden afsejling deltager vi i skibets obligatoriske sikkerhedsøvelse. Om aftenen stævne vi ud mod vidunderlige japanske oplevelser, og vi vinker på gensyn til Tokyo, som vi skal gense om 12 dage. Om aftenen mødes vi og spiser middag i hinandens selskab i skibets hovedrestaurant.

Dag 5: Shimizu, mulighed for udflugt til Hakone nationalpark og Owakadani dalen (M,A)

Ankomst kl. 07:00 – afsejling kl. 19:00
Det er ikke hver dag, at man sejler ind til en havn, hvor det er muligt at se noget så bjergtagende, som det, vi har i vente. Mount Fuji troner nemlig majestætisk i baggrunden af Shimizu, som er turens første stop. 
Dagens udflugt i den tilkøbte udflugtspakke byder på naturoplevelser ved Hakone nationalpark og den vulkanske Owakadani dal. Her ser vi blandt andet de dampende kilder og hot springs. Det er også her, du finder "De sorte æg". Æggene, der er almindelige hønseæg, er kogt i hot springs – og den lokale tradition siger, at hvis man spiser et af disse æg, får man syv ekstra år at leve i! Herefter venter det natursmukke område fra oven, når vi tager på en tur i kabelvognene, der, hvis vejret tillader det, giver udsigt til Mount Fuji og Ashi-søen. Vi besøger også Japans første friluftsmuseum, der blandt andet byder på smuk natur og udendørs kunst.


Billede: Shimizu med udsigt til Mount Fuji og Hakone.

Dag 6: På havet (M,F,A)

Glæd dig til at slappe lidt af, efter de mange fantastiske oplevelser, som vi indtil videre har været beriget med.
Hop en tur i poolen, bestil roomservice til kahytten eller læs en bog i et af skibets hyggekroge.

Dag 7: Osaka. Kyoto, mulighed for udflugt til Fushimi Inari, Kiyomizu-dera, Det Gyldne Tempel og Gion (M,A)

Ankomst kl. 08:00
Vi har endnu en oplevelsesrig dag i vente, hvor vi skal besøge den tidligere kejser-hovedstad; Kyoto. Den smukke by imponerer de fleste med sine mange helligdomme, templer, farver, mad, mennesker og anderledes natur. For mange er byen hjertet af landet, og et symbol på det kulturelle - og det spirituelle.
Det første på det tilkøbte udflugtsprogram er Fushimi Inari helligdommen. Dét fortryller. De over 5.000 røde smukke torii porte fører os gennem natur og på vejen møder vi flere ræve-figurer, der på hellig vis fungerer som talerør til japanernes Inari (ris-guden). Er der interesse for det, kan man følge portene gennem en længere gå-tur rundt på ”den røde vej”. (Gå-turen er i fint terræn men vi gør opmærksom på, at turen kan være strabadserende, med opadgående og nedadgående stier og går man hele turen er der ca. 12.000 trin). 


Billede: Fushimi Inarim.

Videre besøger vi det UNESCO-fredede Kiyomizu-dera tempel, der både er helt unikt og byder på en fantastisk udsigt fra terrassen, der er bygget efter ældgamle traditioner, uden søm, tilbage i år 798 f.Kr. På vejen ned fra templet går vi en tur ved den hyggelige Ninen-zaka gade, hvor små træhuse og butikker giver ægte japansk atmosfære.


Billede: Geisha-kvinder og Det Gyldne Tempel i Kyoto.

Kinkaku-ji templet – bedre kendt som Det Gyldne Tempel er også på programmet i dag. Det er ikke uden grund, at det har fået navnet "Det Gyldne", da størstedelen er belagt med guld. Vi går en tur ved templet og den omkringliggende smukke japanske have.
Vi skal naturligvis også besøge Gion, når vi er i Kyoto. Her henføres vi til en anden tid, med de stemningsfyldte træbygninger, lanterner og små teatre. Det, som området dog er mest kendt for, er de smukke Geisha-kvinder, der vandrer fra deres Geisha-skoler, eller fra te-hus til te-hus. Går man rundt i gaderne, er der kan det være man ser dem i deres traditionelle farverige kimonoer, geta-sko og karakteristiske sminke.

Dag 8: Osaka, mulighed for udflugt til Osaka Slot (M,F,A)

Afsejling kl. 15:00
I dag skal vi opleve Japans tredjestørste by, Osaka har du tilkøbt udflugtspakken, så starter vi med sightseeing ved Osaka Slot. Det mere end 500 år gamle Osaka Slot er opført efter traditionel japansk byggestil og omgivet af en smuk have – placeret ved byens mange højhuse. Fra toppen af slottet er der en god udsigt over byen. Vi skal også se Umeda-tårnet – der er byens vartegn. Tilbage på skibet spiser vi en sen frokost. 


Billede: Osaka slot.

Dag 9: Hiroshima. Mulighed for at opleve Fredsparken og museet (M,A)

Ankomst kl. 13:00 – afsejling kl. 22:00
Udflugtspakken byder på et historisk alvor, når vi der har tilkøbt udflugtspakken i dag, besøger Hiroshima.
Under Anden Verdenskrig sendte USA fly i retningen af Hiroshima og Nagasaki. Deres mål var at få japanerne til at overgive sig, og de lod derfor atombomber falde. Det dræbte over 200.000 mennesker og byerne lå efterfølgende i ruiner. Den eneste bygning, der i dag ikke er er genopbygget i Hiroshima, er atombombekuplen. Den står som et evigt minde om de grusomme hændelser. Vi skal se kuplen og besøger også fredsmuseet og parken. 

Dag 10: På havet (M,F,A)

Vi har vores første hele dag på havet på vej mod Sydkorea. Glæd dig til at slappe lidt af, efter de mange fantastiske oplevelser, som vi indtil videre har været beriget med.
Hop en tur i poolen, bestil roomservice til kahytten eller læs en bog i et af skibets hyggekroge.

Dag 11: Sydkorea, Busan. Det Buddistiske tempel, fiskemarked og Gamcheon-byen (M,F,A)

Ankomst kl. 08:00 - afsejling kl. 16:00
Endnu et højdepunkt er på programmet, når vi i dag ankommer til fascinerende Sydkorea og landets næststørste by; Busan. Her leves hverdagen blandt nye og gamle traditioner, både hvad angår kunst, kultur og bygningsværker.

I dag skal vi opleve lidt af det hele, og begynder ved det gamle traditionelle templekompleks lidt uden for byen; Yongungsa. Templet blev bygget i 1376, men ødelagt under den japanske invasion og først genopbygget igen mange år senere i 1974. I dag er det en stor attraktion, der er smukt placeret ved vandet og omringet af klippesten.

Tilbage i Busan skal vi besøge det lokale fiskemarked. Det helt enorme og unikke marked udbyder alle nuancer af fisk, i alle afskygninger: rå, kogt og røget. Vores sidste stop i dag er i Gamcheon. Det tidligere slumkvarter, bygget i 1950’erne, blev i sin tid frisket op, og er i dag et farverigt kvarter, med masser af snoede gader, butikker, ”Lego huse” og masser af gadekunst.


Billede: Yongungsa Tempel nær Busan.

Dag 12: På havet (M,F,A)

Du har endnu en dag på havet til at nyde de afslappende omgivelser ombord.

Dag 13: Hakodate, Japan, mulighed for udflugt til Goryokaku fortet og Motomachi (M,A)

Ankomst kl. 10:30 – afsejling kl. 20:00
Hakodate er en af Japans mindre kendte turistbyer, men absolut et besøg værd, da den efter sigende er en af de flottest placerede byer i landet, med front ud til vandet.
Har du tilkøbt udflugtspakken, så skal vi i dag besøge den mere end 150 år gamle stjerneformede park; Goryokaku, hvor også fortet, der i sin tid blev bygget til at beskyttes byens borgere med en eventuel russisk invasion, ligger. Formen ser vi bedst fra tårnet af samme navn. Vi slutter udflugten af med en tur i svævebanen, med udsigt over byen og vandet.
 


Billede: Hakodate, Goryokaku fort og fisk.

Dag 14: Aomori, mulighed for udflugt til Hirosaki, samt Tsurunomai broen (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 – afsejling kl. 17:00
Vi sejler i dag ind til Aumori, der også er turens sidste stop, inden vi skal retur til Tokyo.
Har du tilkøbt udflugtspakken, så tager vi en stille og rolig tur ud til Tsurunomi broen, og går en tur ved søen samt kommer forbi byens ikoniske slot fra 1611. Vi spiser en sen frokost ombord på skibet. 
 


Billede: Aomori skyline.

Dag 15: På havet (M,F,A)

Du har endnu en dag på havet til at nyde de afslappende omgivelser ombord.

Dag 16: Tokyo (M,F,A)

Vi er nu tilbage i Tokyo efter en oplevelsesrig sejlads rundt om Japan – og ikke mindst vores smuttur til Sydkorea. Vi stiger af skibet efter morgenmaden, og har dagen i Tokyo til egne oplevelser, hvor der fortsat er et hav at muligheder. Vores rejseleder tager jer gerne med en tur til verdens måske mest kendte fodgængerovergang; Shibuya, og om aftenen mødes vi igen, for at spise en god middag i hinandens selskab, inden det i  morgen er tid til at drage mod lufthavnen. 

Dag 17-18: Hjemrejse og hjemkomst(M)

Vi begiver os mod lufthavnen, for at flyve retur til Danmark.

Kort

Kort for afrejse i april:Kort for afrejse i september er på vej

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Kyoto og Tokyo på dmi.dk her

Praktiske oplysninger

Pas og visum
Som dansk statsborger får man automatisk visum på 90 dage ved ankomst til Japan.

Valuta
 Valutaen i Japan hedder Japanske Yen (JPY).
 21,7 JPY = ca. 1 *DKK *Den anvendte valutakurs er fra september 2023.
 Det kan bedst betale sig at veksle til den lokale valuta, når du er i Japan.
 Kreditkort (Visa og Mastercard) kan bruges som betaling de fleste steder, og der er kontantautomater i de større byer, som man kan hæve penge fra.

Vaccination
Vi anbefaler altid at søge vejledning hos egen læge, når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Forsikring
Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke på denne rejse. Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring for at kunne rejse med til Japan. Du kan ved bestilling af rejsen hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring.

El
Japan har 100 volt vekselstrøm. Der bruges to-ben-stik, og du skal bruge en adapter. Nogle gange kan du låne/leje i receptionen på hotellerne. Vi anbefaler dog, at du medbringer dit eget adaptersæt. Wi-fi fungerer fint i Japan, og det er tilgængeligt på hotellerne. På skibet bruges ikke adaptor.

Drikkepenge
Det er ikke kutyme at give drikkepenge i Japan.

Fysisk formåen
Rejsen til Japan er ikke strabadserende som helhed, men der er lange udflugtsdage og aktiviteter, som kræver normal fysisk form for at få det fulde udbytte. Rejsen egner sig ikke til gangbesværede.

Japanske skikke
Japan er et stolt, venligt og høfligt folkefærd. De er ikke nødvendigvis gode til det engelske sprog, men de vil som regel gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig, hvis du henvender dig til dem. Du oplever dem aldrig råbe eller skælde ud, og de holder altid en god tone - og forventer det samme af dig. Som gæst i Japan må man respektere landets skikke, og går man ind i et privat hjem, tager man sine sko af. Der kan også være templer, hvor du skal tage skoene af, inden du går ind.
Det er også en god skik ikke at vende ryggen til andre, når du eks. kører i tog og for eksempel står op. Her anbefales det at stå med front mod dem, der sidder ned på samme side. Når du spiser mad, som du tager med uden for restauranten, er det god stil ikke at gå, mens du indtager maden. Her skal du helst spise stående - eller finde et sted, hvor du kan sidde og spise.

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
9/9 - 25/9Se rejsetider KøbenhavnKrydstogt i Japan - 18 dage
Inkl. udvalgte udflugter samt drikkepakke, wifi og drikkepenge ombod
35.995,-Bestil

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r inkl. bagage
 • Tre nt. på hotel i Tokyo inkl. morgenmad
 • 11 nætter på Celebrity Millennium i indvendig kahyt (afrejse i april)
 • 12 nætter på Celebrity Millennium i indvendig kahyt (afrejse i september)
 • Helpension, kaffe, te samt isvand på skibet
 • Drikkepakke* og wifi ombord
 • Drikkepenge ombord på skibet
 • Udflugter i Tokyo og i Sydkorea
 • Transport if. program
 • Dansktalende rejseleder

* Prisen inkluderer rederiets klassiske drikkepakke, herved et udvalg af: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas. Specifikationen tildeles ved ankomst til skibet.

Celebrity Cruises

Du kan læse mere om rederiet; Celebrity Cruises på vores hjemmeside her.

Tilkøb/tillæg:

 • Indvendig kahyt til 1 person: 17.695 kr.
 • Udvendig kahyt til 2 personer: Pris pr. person: 3.495 kr.
 • Udvendig kahyt til 1 person: 24.995 kr.
 • Balkonkahyt til 2 personer: Pris pr. person: 7.495 kr.
 • Balkonkahyt til 1 person: 33.995 kr.
 • Udflugtspakke, pris pr. person: 5.995 kr.


Udflugtspakken med afrejse i april inkluderer 6 udflugtsdage:
Udflugt til Kyoto med Fushimi Inarim, Kiyomizu-dera, Det Gyldne Tempel og Gion
Udflugt til Osaka Slot
Udflugt til Hiroshima
Udflugt til Nagasaki
Udflugt til Kagoshima
Udflugt til Hakone nationalpark og Owakadani dalen


Udflugtspakken i september inkluderer 6 udflugtsdage:
Udflugt til Hakone nationalpark og Owakadani dalen
Udflugt til Kyoto med Fushimi Inarim, Kiyomizu-dera, Det Gyldne Tempel og Gion
Udflugt til Osaka Slot
Udflugt til Hiroshima
Udflugt til Goryokaku fortet og Motomachi
Udflugt til Hirosaki, samt Tsurunomai broen

Rejsen inkluderer ikke:

 • Kahytstillæg
 • Udflugtspakke, inkluderer 6 udflugtsdage, pris per person 5.995 kr.
 • Øvrige måltider og eventuelle ekstra udflugter som ikke er nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring*
 • Administrationsgebyr 95 kr. pr. person


*OBS!
Vær opmærksom på at denne rejse har en værdi, der kan overstige sumbegrænsningen på din afbestillingsforsikring. Hos Gouda er sumbegrænsningen 30.000 kr. pr. person på årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring med verdensdækning.

Hotel

Se andre populære rejser her