Skip to main content

Det Gode Liv - Langtidsferie på Madeira

22 dage - pris pr. person fra
13.995,-
Bestil rejse

Det Gode Liv - Langtidsferie på Madeira

Vintersol, god tid, skøn natur og moderne byliv

Madeira er det ideelle rejsemål til en langtidsferie. Vintermånedernes behagelige klima på Madeira tiltrækker alle med hang til lune temperaturer, vintersol, tid til afslapning og egne oplevelser i kombination med socialt samvær og fælles aktiviteter.

Derfor skal du rejse med os på langtidsferie til Madeira:

 • Det behagelige klima med 19-22 grader om vinteren
 • Godt beliggende hotel i første række til havet
 • Hyggelige lejligheder med balkon, havudsigt og te-køkken
 • Mulighed for at komme øen rundt på tilkøbsudflugter
 • God tid på egen hånd
 • Erfaren dansktalende vært under hele opholdet, der bor på hotellet

Hotel Duas Torres

Hotel Duas Torres er beliggende i Funchals Lido-område ved promenaden og havbadene på den solrige sydkyst. Opholdet er i nyere et-værelselejligheder med tekøkken samt balkon og udsigt til havet. Der er en skøn terrasse med solsenge, havemøbler og swimmingpool. I det hele taget er her en dejlig atmosfære og hotellet har mange stamgæster.

Godt rejseselskab med mulighed for fælles arrangementer

På vores langtidsferie sætter du hverdagen på pause, nyder det milde klima og har mulighed for at møde nye mennesker blandt øvrige medrejsende. Har du lyst, så er vores danske vært primus motor på fælles arrangementer, aktiviteter og oplevelser undervejs, som er frivilligt at deltage i.

Afslapning og god tid på egen hånd

Er du mere til en langtidsferie, hvor du gerne vil være på egen hånd og selv vil bestemme, hvad dagene skal bruges på, så er der rig mulighed for at nyde tre uger på egen hånd, med dit til ekstra god afslapning og egne oplevelser.

Din vært på din langtidsferie

På vores langtidsferie har vi, som noget helt særligt, en vært med under hele dit ophold. Værten arrangerer løbende fælles aktiviteter, som du frivilligt kan vælge at deltage i. Aktiviteterne på Madeira er blandt andet en bytur, morgengåtur, quiz, vinsmagning og fællesspisning mm. Nogle af arrangementerne er gratis, og andre har egenbetaling. Værten bor på samme hotel som dig, og er også til rådighed, hvis du til eksempel skal have hjælp til busbilletter, tips til gode restauranter, vandreture eller andre praktiske spørgsmål. Har du selv en ekstra stor interesse, som du tror kan bidrage til gruppens aktiviteter – er du yogalærer, ekspert i bridge eller spiller du et instrument? Så er du mere end velkommen til at dele det med vores vært, så I sammen kan lægge din aktivitet ind i programmet.

Forplejning

Du sørger selv for rejsens måltider. I lejligheden er der tekøkken, hvor du kan tilberede lettere måltider. Prisniveauet på Madeira er blandt Vesteuropas billigste. Både når det gælder indkøb af dagligvarer, og når du spiser ude. I umiddelbar nærhed af hotellet, og i selve Funchal, er der et utal af restauranter i alle prisklasser. Supermarkedet ligger lige overfor hotellet, hvor du kan forsyne dig i lokale lækkerier, frisk brød, delikatesser, vine og dagligvarer. Hvis du ikke selv vil stå for måltiderne, kan du også tilkøbe måltider direkte på hotellet. Hotellets restaurant O'Classico tilbyder en indbydende morgenmadsbuffet, hvor du kan købe dig til en god start på dagen, ligesom restauranten er åben til frokost og aften. De er også muligt at købe lette måltider i poolbaren. Er vejret til det, kan du nyde måltiderne udendørs. Din vært vil ligeledes arrangere fællesspisningen et par gange om ugen efter ønske, hvor du selv betaler for mad og evt. transport.

Se alle vores spændende rejser til Madeira

Vi har flere forskellige rejser til Madeira. Du kan se alle vores rejser via dette link på vores hjemmeside: Alle rejser til Madeira

Aktiviteter

Værten arrangerer løbende fælles aktiviteter, som du frivilligt kan vælge at deltage i. Endelig udvalg af arrangementer samt tilmelding og eventuel pris oplyses af værten på destinationen.

 

Morgengåtur

Hver morgen tilbyder din vært en gåtur i lokalområdet. Vi går i rask tempo ca. en time. Turen er gratis.
 

Byvandring i Funchal med markedsbesøg

Selve byvandringen er gratis, men du betaler selv evt busbillet til byen, evt forplejning/entré.

Kortspil, quiz & petanque

Din vært arrangerer kortspil, quiz og petanque såfremt, der er interesse og aktiviteten kræver interesse for at kunne gennemføres. Aktiviteten er som sådan gratis, men der kan opkræves et mindre beløb såfremt, der er servering /lokaleleje eller lign.


Billeder: Hyggelige stunder med pentaque.

Tennis

Hotellet har en tennisbane, som du kan leje og er der stemning for en turnering, arrangeres dette. Du betaler selv for baneleje (vejledende pris ca. 10 EUR pr. time inkl. ketcher og bolde)

Vinsmagning

Din vært arrangerer en vinsmagning. Pris oplyses på Madeira. Vejledende pris ca. 10-15 EUR pr. person.

Fællesspisning

Du betaler selv for mad, drikke og evt. transport.


Billeder: Hyggelige aftener med fællesspisning

Lokale udflugter

Din vært vil lokalt arrangere andre udflugter som fx sejltur, havebesøg efter interesse.
Pris og muligheder oplyses af din vært.

OBS: Fælles arrangementer kan kræve minimum antal tilmeldte for at gennemføres.

Kontortid

Du kan altid komme i kontakt med din vært med fastlagt kontortid, hvor du kan komme forbi. Her kan du få råd, tips eller bare en hyggelig snak ligesom du får et telefonnummer, så du kan kontakte din vært i nødsituationer.

Udflugter

Disse udflugter forudbestilles sammen med rejsen.

Madeiras sydkyst med Cabo Girão og Madeiravinsmagning

Vi begynder ved Cabo Girão – en af Europas høje kystklipper med en fantastisk udsigt. Træd ud på platformen, den såkaldte sky-walk, som er en slags bro med transparent glas, hvorfra der er en overdådig udsigt over kysten, havet og ikke mindst 500 meter lodret ned til landtangen under. Det er imponerende! Entré inkluderet.

Madeiras solrige sydkyst byder på et behageligt klima året rundt, hvilket øens landbrug har stor fordel af. De såkaldte levadaer, lange vandingskanaler, leder vandet fra de regnfulde bjerge til sydkystens solrige skråninger og giver ideelle betingelser for dyrkning af blandt andet bananer og druer til vin. Vi lægger vejen forbi en af de kendte vinproducenter og får en Madeiravinsmagning (2 glas). Vinmarkerne ligger spredt over hele øen (mange på sydkysten) og druerne dyrkes fortrinsvis på små marker/landbrug og køres til vinhusene efter høsten.

Vi går en tur i den lille charmerende kystby, Câmara de Lobos, hvor Sir Winston Churchill opholdt sig under sine besøg på Madeira, og som i dag er kendt for sin lille idylliske havn med farvestrålende fiskebåde, sit hyggelige miljø og moderne streetart. Turen er en halvdagstur.

Pris pr. person kr. 275  
Prisen inkluderer: Bustransport, halvdagstur, entré til Cabo Girõ og Madeiravinsmagning (2 glas) 

Det nordøstlige Madeira med frokost inkluderet 

I dag starter vi med en tur op i højderne til Madeiras smukke bjerglandskab og gør dagens første stop ved øens tredje højeste punkt Pico do Arieiro (1818 m). På en klar dag belønnes vi med en helt betagende udsigt over bjerglandskabet med skyerne under os. Ved Ribeiro Frio, "den kolde bæk", går vi en lille strækning på den skønne levadasti (ca. 3 km) til udsigtspunktet ved Balcões. Her ses Madeiras oprindelige skovbevoksning Laurissilva, der er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Såfremt du ikke vil med på den lille vandring, har du mulighed for at vente ved bussen i Ribeiro Frio, hvor der er flere cafeér (ca. en time).

Turen går videre med bus tværs op over øen ad de snoede bjergveje til nordkysten. I området omkring Santana med de trekantede traditionelle huse med stråtag venter dagens inkluderede frokost (med drikkevarer) på en hyggelig restaurant, hvorfra vi har en fantastisk udsigt over nordkysten. Vi sætter kursen videre og runder østkysten ved udsigtspunktet til det betagende landskab ved halvøen São Lourenco. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Pris pr. person kr. 495
Prisen inkluderer: Bustransport, heldagstur, frokost med drikkevarer.
 

Levada-vandring 

Glæd dig til betagende oplevelser helt tæt på naturen. Stierne langs de omkring 2000 kilometer vandingskanaler, levadaerne, indbyder til vandreture og fascinerende naturoplevelser. Vi kører til en af øens lette levadaer og går en strækning på omkring seks-syv kilometer i et smukt landskab, hvor du får en pragtfuld udsigt over landbrugsterrasser, små landsbyer, gårde og havet i det fjerne. Selve vandringen tager omkring et par timer, og vi har indlagt pauser undervejs.
Udover praktiske sko anbefaler vi også praktisk tøj og evt. en lille rygsæk med vand og en snack. For at deltage kræves almindelig god fysisk form ligesom vi anbefaler at du har en god balance og ikke lider af højdeskræk.

Pris pr. person kr. 250
Prisen inkluderer: Bustransport og halvdagstur
 

Madeiras Nordkyst Porto Moniz med frokost inkluderet

Madeira er geografisk set ikke så stor, men alligevel er landskaberne mangfoldige og skifter karakter alt efter hvor på øen, du bevæger dig hen. Dette gør også, at der er rigeligt at opleve. Madeiras bagland kalder, og her vil du opleve den spektakulære natur, flotte udsigt og landlige små byer.
Madeiras milde klima, masser af sol og vandet fra bjergene, som fordeles rundt på øen via vandingskanalerne, gør, at jorden er enormt frugtbar, og at man kan dyrke alverdens blomster, frugter og grønsager. I dag besøger vi en banan-plantage i en af de små kystbyer og lærer meget mere om Madeira-bananerne, som vi ser overalt på kysten.

Vi fortsætter opad og krydser bjergplateauet Paul da Serra med de flotte øde landskaber. På nordkysten stopper vi i Porto Moniz og holder en længere pause. Her kan du nyde solen, havet og den barske nordkyst. Hvis tiden tillader det, kan de friske tage en hurtig dukkert i de naturlige havvandspools (husk badetøj og håndklæde), som er formet af de gamle vulkaner. Frokost med drikkevarer er inkluderet.
Dagens næstsidste etape går langs nordkysten med de lodrette klippevægge. Nordkysten er barsk, dramatisk og billedskøn. Ved byen São Vicente drejer vi fra og stikker sydpå. Vi er retur på hotellet sidst på eftermiddagen.

Pris pr. person kr. 495
Prisen inkluderer: Bustransport, heldagstur og frokost med drikkevarer inkluderet.

 

OBS: Udflugterne kan blive sammenkørt med andre rejsende fra Kulturrejser Europas øvrige rejser til Madeira og gennemføres ved min. 10 deltagere. Udflugten er med dansktalende rejseleder. 

Forslag til egne oplevelser på Madeira

 

På en langtidsferie har du god tid og udover rejsens aktiviteter og udflugter, som vi her med nogle forslag til hvad dagene kan bruges til.

Vi bor i et område med masser af feriestemning blandet med dagligdagsliv. Her finder du de velkendte havvandsbassiner og promenaden, der indbyder til spadsereture. Stop op og nyd udsigten fra en af de mange bænke eller slå dig ned på en café og nyd en kop kaffe. Læg vejen forbi stranden Praia Formosa, som er flittigt benyttet af de lokale.

I Funchal er der byliv med masser af spændende restauranter og butikker. Havnen er altid livlig, og herfra kan du prøve en dagsejlads for at se delfiner eller hvaler med en af de lokale udbydere. Alternativ kan du også besøge naboøen Porto Santo på en dagstur.

Madeira er beriget med et utal af spændende haver og parker. Besøg fx Botanisk Have i Funchal eller Jardim Tropical do Monte Palace eller gå på opdagelse i Funchals skønne byparker.

Tag en tur med svævebanen op til Monte og få oplevelsen og udsigten over Funchal med. Det er ligeledes herfra, du kan prøve en tur i de berømte kurveslæder. Et lille tip er at undgå Monte, hvis der er krydstogtsgæster i byen.

Er du til museer, byder Funchal på en række spændende museer, blandt andet Det Historiske Museum, Sukkermuseet, Det Maritime Museum, Broderi Museum, Naturhistorisk Museum og som noget nyere Ronaldos fodbold-museum CR-7.

Er du til aktiv ferie, er der en række lokale udbydere, der tilbyder cykel- og vandreture i alle sværhedsgrader på øen.

Videoer


Video fra Blomsterøen Madeira

Kig med her og se smukke udsigter og stemningsfulde parker fra blomsterøen Madeira:
 

Live video fra Madeira

Du kan se, hvordan vejret ser ud på Madeira lige nu. Ved at klikke på linket nedenfor ser du live video fra Funchal på Madeira.

Link til live video fra Madeira

Kort

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Funchal på dmi.dk her

Gennemsnitstemperaturen på rejsen Madeira Langtidsferie

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
4/1 - 25/1Se rejsetider KøbenhavnLangtidsferie på Madeira - det gode liv13.995,-Bestil
1/3 - 22/3Se rejsetider KøbenhavnLangtidsferie på Madeira - det gode liv14.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly København-Madeira t/r
 • Baggage på flyrejsen 
 • Transport lufthavn – hotel t/r
 • 21 nætter på 3+* Hotel Duas Torres
 • Ophold i delt et-væreleslejlighed med balkon og delvis havudsigt (kategori 1)
 • Dansktalende vært under hele opholdet

Tilkøb:

 • Ophold i et-værelseslejlighed v/ 2 personer, pris pr person: Med balkon og havudsigt kategori 2: kr. 1.795 og med balkon og direkte havudsigt - kategori 3: kr. 2.495. 
 • Tllæg for ophold i et-værelseslejlighed til en person: Med balkon og delvis havudsigt - kategori 1: kr. 4.995 og med balkon og havudsigt - kategori 2: kr. 8.585 og med balkon og direkte havudsigt - kategori 3: kr. 9.985
 • Pladsbestilling på flyrejsen (sædevalg) fra kr. 250 pr. person, venligst kontakt Kulturrejser Europa for bestilling.  

 

Udflugter på Madeira

 • Halvdagstur Levadavandring 250 kr. pr. person
 • Udflugt til Madeiras sydkyst inkl. Cabo Giräo og Madeiravinsmagning kr. 275 pr person 
 • Heldagstur til Madeiras Nordkyst Porto Moniz inkl. frokost med drikkevarer kr. 495 kr. pr. person
 • Heldagstur til Det Nordøstlige Madeira inkl. frokost med drikkevarer kr. 495 kr. pr. person
 • Udflugterne bestilles sammen med rejsen og gennemføres ved min. 10 tilmeldte

 

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Ecotax (turistskat) 2 Euro pr. person pr. nat i max 7 nætter
 • Andre ydelser, som ikke er nævnt
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person

Hotel

Se andre populære rejser her