Rejsemål

Funchal Havn, Madeira

Madeira Special

8 dage

Mageløse Madeira. 4* hotel, all inclusive, havudsigt og direkte fly. NYE afrejsedatoer i 2018

Læs mere om rejsen Madeira Special
Fra 5.995,-
Stemningsbiileder og Machu Picchu, Peru

Peru og Inkariget

15 dage

Nyhed: Oplevelsesrig rundrejse til Peru med Machu Picchu, Titicaca-søen og Amazonas regnskov

Læs mere om rejsen til Peru og Inkariget
Fra 33.995,-
Rejsen til England - Downton Abbey

Klassiske England - Downton Abbey

7 dage

På denne rejse gæster vi Downton Abbey og møder Sydenglands største seværdigheder. Afrejse fra København og Aalborg.

Læs mere om rejsen til England - Downton Abbey
Fra 11.995,-
Vidunderlige Amalfi

Vidunderlige Amalfi

8 dage

Kulturrejse til Amalfikysten med udflugter til bl.a. Pompeji og Ravello. Nyd udsigten fra din balkon.

Læs mere om rejsen vidunderlige Amalfi
Fra 7.995,-
Farvestrålende huse og palmeblade, Caribien

Krydstogt i Caribien

12 dage

Rejs på krydstogt i Caribien med dansk rejseleder. Inkl. balkonkahyt og drikkepakke.

Læs mere om krydstoget i Caribien
Fra 20.995,-
Krydstogt på Donaufloden

Donaufloden på første klasse

Skønt krydstogt på Donaufloden spækket med komfort, god mad og store kulturelle oplevelser.

Læs mere om krydstogtet på Donaufloden
Spanien Andalusien Cordoba Mezquita Interiør

Klassiske Andalusien

9 dage

Rundrejsen, hvor du oplever Andalusiens største seværdigheder - intet mindre! Rejs forår og efterår 2017

Læs mere om rundrejsen i Andalusien
Fra 9.495,-

Hvilket land vil du rejse til?

Hvad enten du rejser til Irland, Spanien eller Ungarn, USA eller Australien, så får du et stort indblik kulturen, historien og naturen i det enkelte land.

Rejs med os og få kulturelle oplevelser i hele verden.

Rejser til Australien -

Rejs med Kulturrejser Europa til verdens måske mest mangfoldige land - Australien. Sammen med vores danske rejseleder, venter der os et fantastisk og gæstfrit folkefærd, når vi rejser om på den anden side af jorden. Rejsen byder på en bred vifte af Australiens højdepunkter, hvor vi kombinerer landets spændende ku...Læs mere om rejserne til Australien »

Balkan - Oplevelser med kultur, temperament, sjæl og skæbne -

Et af de mest fascinerende områder af Europa venter forude. Balkan er ofte omtalt som en krudttønde med en meget kort lunte. Sandt er det i hvert fald, at området har haft en dramatisk historie, og det næsten uanset, hvor man befinder sig. Det er også et område med en diversi...Læs mere om rejser til Balkan »12 dageFra 11.995,-

Baltikum - Kulturelle oplevelser tæt på Danmark -

Vi har i Kulturrejser Europa taget hul på en region af Europa, som ofte er blevet overset, når talen falder på kulturelle oplevelser. Baltikum regionen er nemlig et helt fantastisk område. Smuk natur, majestætiske hovedstæder, hvor meget har fundet vej til UNESCOs liste for verdenskultur...slideshow/baltikum/det bedste af baltikum/baltikum2.jpg »

Rejser til England -

England er utrolig rig på historie og kulturarv og hver af landets ni regioner har sin helt egen historie at fortælle. Hos Kulturrejser Europa ser vi England som et oplagt rejsemål for vores gæster og vi kan indtil videre tilbyde rejser til det smukke Sydengland og spndende Nordengland, hvor kulturskattene stort set...Læs mere om vores rejser til England »

Kulturelle oplevelser i Frankrig -

Rejs med Kulturrejser Europa til den franske ø Korsika. Rundrejsen byder på et sensommereventyr med fransk middelhavsidyl på prægtige Napoleons fødeø.Læs mere om vores rejser til Frankrig »

Færøerne - rejser med store naturoplevelser -

Imponerende landskaber, fabelagtige udsigter og en uspoleret natur. Intet mindre. Det er hvad der møder dig på Færøerne. Færøerne ligger smukt i det nordatlandske hav og består af 18 øer adskilt af smalle sunde og fjorde. Streymoy er Færøernes største ø, hvor hovedstaden Tórshavn ligg...Læs mere om rejser til Færøerne »

Rejser til Georgien og Armenien -

Georgien og Armenien er en af årets store nyheder, som vi har glædet os til at lancere. Beliggende i det smukke Kaukasus med grønne dale, og høje bjerge findes disse to små lande spækket med kulturelle oplevelser. Armenien og Georgien var de to første kristne lande i verden, og hvilket bedre afsæt kan m...Læs mere om rejser til Gerogien og Armenien »

Kulturelle rejseoplevelser i Grækenland -

Grækenland er en uudtømmelig kilde af spændende historie og arkitektur, helt tilbage fra antikken og frem til i dag. Landet rummer en ganske mangfoldig og helt fabelagtig natur - og det hele er omgærdet af den allestedsnærværende græske mytologi...Læs mere om vores rejser til Grækenland »

Rejser til Hviderusland - Et overraskende og ukendt land -

Kulturrejser Europa er stolte af at kunne introducere det overraskende og ukendte Hviderusland bag facaden. På vores fem dages rundtur med dansktalende rejseleder, kommer vi vidt omkring det gamle og det nye Hviderusland, og uden at skulle søge om visum Hviderusland er en ung na...Rejser til Hviderusland »

Iran - orientens skatkammer -

Gennem årtusinder har det nuværende Iran, og tidligere Persien, været Mellemøstens højest udviklede samfund. Der er en rig kulturel historie i bredeste forstand, som er vanskelig at matche noget sted i verden. Perserne styrede datidens verden, og udviklede civilisationen, selv om det ikke altid gik stille f...Læs mere om rejser til Iran »

Rejs til Irland -

Irland er fyldt med maleriske landskaber med bjerge, søer og imponerende kyststrækninger. Irske folkesagn og mytologi fra kelternes tid, beretter om småvæsener og feer, som i dag illustreres i den irske danse- og sangskat. Sidst men ikke mindst er der nationaldrikken Guiness, som i store mængder serveres på enhver pub...Læs mere om vores rejser til Irland »

Rejser til Israel -

En spændende rundrejse hvor man, om noget sted, mærker det historiske vingesus.Læs mere om vores rejse til Israel »

Rejser til Italien - oplev Amalfikysten, Toscana, Rom, Sicilien og Cinque Terre -

I mange år har Italien været på programmet hos Kulturrejser Europa - og det med rette. Italien er med sine utallige kunstværker og overflod af kulturskatte et sandt ”museum under åben himmel” og en ren lise for kulturinteresserede besøgende. Italien blev f...Læs mere om vores rejser til Italien »

Rejs til Kroatien og Slovenien -

En rejse i Kroatien er som at rejse i flere lande på en gang. Der er en centraleuropæisk stemning og tradition i hovedstaden og den nordlige del af landet præget af det østrig-ungarske rige og kultur. I den sydlige del af landet er der ægte middelhavsstemning, som er mere præget af det gamle venezianske...Læs mere om vores rejser til Kroatien og Slovenien »

Malta - et Middelhavs eventyr -

Malta er nærmest et pseudonym for sol, strand og badeferie. Det bør man bestemt også nyde på Malta, men hvad mange ikke har fået øjnene op for endnu er, at det også er en skøn koncentreret kulturel perle. De tre beboede øer, samt de fire ubeboede udgør et samlet område, som kun er ca. halvt så stort som B...Læs mere om vores rejser til Malta »

Rejs til Peru -

Det betagende sydamerikanske land Peru, byder på en bred vifte af rejseoplevelser. Alt lige fra f ascinerende historie, mangfoldig kultur, storslående natur og ikke mindst venlig befolkning. Det betagende og kontrastfulde land byder på et væld af muligheder. Efter vores mening er en rundrejse i Peru det optimale, så du i...Læs mere om rejserne til Peru »

Krydstogter til Nordkap og de norske fjorde -

På et par af vores krydstogter åbner Norge op for skattekisten og byder uforglemmelige oplevelser. Storslået natur, charmerende kystbyer og midnatssol, er hvad der er i vente, på vores krydstogtsrejser til Norge.Læs mere om vores rejser til Norge »

Rejser til Polen - oplev en fascinerende historie -

Polen er endnu en af de nyheder, vi har lanceret i Kulturrejser Europa. Landet er nærmest naboland til Danmark, og selv om vi er forbundet via EU, er Polen stadig et af de mere ukendte af slagsen. Mange kender til dele af den meget dramatiske historie landet har gennemgået, hvor Polen...Læs mere om vores rejser til Polen »