Skip to main content

REJSER TIL BALKAN

Kulturrejser i Balkanlandene

Et af de mest fascinerende områder af Europa venter forude. Balkan er ofte omtalt som en krudttønde med en meget kort lunte. Sandt er det i hvert fald, at området har haft en dramatisk historie, og det er næsten uanset, hvor man befinder sig. Det er også et område med en diversitet i kultur, religion, arkitektur og natur, hvis lige ikke findes andre steder i Europa. Trods den voldsomme historie er der en gæstfrihed og imødekommenhed, der går lige i hjertet.

Oplevelser med kultur, temperament, sjæl og skæbne

Vi tager skridtet fuldt ud og tager på rejse igennem historien, tidligere storriger, arkitektur og smuk natur i hvad der i dag er fire forskellige lande. Vi tilbyder en 11 dages rundrejse, hvor vi besøger henholdsvis Kroatien, Serbien, Bosnien og Montenegro. Det er en rejse, der taler til den livsnydende nysgerrige rejsende, hvor vi skal vidt omkring og oplevelserne er mange. Oplevelserne i hvert land er en enestående fortælling, der vil hænge sammen med besøget i det næste. Vi siger velkommen - og i øvrigt også velbekomme!

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Betagende Balkan

12 dage Fra 14.995,-

rundrejse i balkan Det gode, det grusomme og det virkeligt smukke - Balkanhalvøen er et skatkammer af historie, arkitektur og kultur fra mange tusinde år, der åbner sig for os med medrivende og dramatiske fortællinger om krige og kærlighed - hvis lige ikke findes andetsteds i Europa. Betagende Balkan er en storslået rejse, hvor seværdighederne fra UNESCO’s liste for Verdenskulturarv står i kø, og hvor programmet er så afvekslende, at hver dag bliver en oplevelse, du sen...Læs mere om Betagende Balkan