Skip to main content

Rejser til Balkan

Kulturrejser i Balkanlandene

Et af de mest fascinerende områder af Europa venter forude. Balkan er ofte omtalt som en krudttønde med en meget kort lunte. Sandt er det i hvert fald, at området har haft en dramatisk historie, og det er næsten uanset, hvor man befinder sig. Det er også et område med en diversitet i kultur, religion, arkitektur og natur, hvis lige ikke findes andre steder i Europa. Trods den voldsomme historie er der en gæstfrihed og imødekommenhed, der går lige i hjertet.

Oplevelser med kultur, temperament, sjæl og skæbne

Vi tager skridtet fuldt ud og tager på rejse igennem historien, tidligere storriger, arkitektur og smuk natur i hvad der i dag er fire forskellige lande. Vi tilbyder en 12 dages rundrejse, hvor vi besøger henholdsvis Kroatien, Serbien, Bosnien og Montenegro og en rundrejse i det sydlige Balkan i Makedonien, Kosovo og Albanien. Det er rejser, der taler til den livsnydende nysgerrige rejsende, hvor vi skal vidt omkring og oplevelserne er mange. Oplevelserne i hvert land er en enestående fortælling, der vil hænge sammen med besøget i det næste. Vi siger velkommen - og i øvrigt også velbekomme!

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Betagende Balkan

11 dage Fra 11.995,-

Betagende Balkan - 4 lande på én rundrejse Det gode, det grusomme og det virkeligt smukke - Balkanhalvøen er et skatkammer af historie, arkitektur og kultur fra mange tusinde år, der åbner sig for os med medrivende og dramatiske fortællinger om krige og kærlighed - hvis lige ikke findes andetsteds i Europa. Betagende Balkan er en storslået rejse, hvor seværdighederne fra UNESCO’s liste for verdenskulturarv står i kø, og hvor programmet er så afvekslende, at hver dag bli...Læs mere om Betagende Balkan