Skip to main content

REJSER TIL BALKAN

Rejs med til Balkanlandene

Tag med på en spændende kulturrejse i Balkanlandene, og glæd dig til at opleve et af de mest fascinerende områder af Europa. Balkan omtales ofte som en krudttønde med en meget kort lunte. Og sandt er det da også, at området har haft en dramatisk historie, hvilket gælder næsten uanset, hvor man befinder sig.

Balkan er også et område med stor diversitet i kultur, religion, arkitektur og natur, hvis lige ikke findes andre steder i Europa. Men trods den voldsomme historie byder Balkanlandene på en gæstfrihed og imødekommenhed, der går lige i hjertet sammen med den melankolske og samtidigt livsbekræftende folkesjæl, der får dig til at føle dig velkommen på en helt unik måde.

Balkan: Oplevelser med kultur, temperament, sjæl og skæbne

Vi tager skridtet fuldt ud og tager på rejse igennem historien, tidligere storriger, arkitektur, UNESCO Verdensarv og smuk natur i, hvad der i dag er fire forskellige lande.

Kulturrejser Europa tilbyder en rundrejse på 11 dage med besøg i henholdsvis Kroatien, Serbien, Bosnien og Montenegro. Rejsen taler til den livsnydende, nysgerrige rejsende, der sætter pris på at komme vidt omkring. Det kommer vi – og oplevelserne er mange. Hvert land gemmer på en enestående fortælling, der hænger perfekt sammen med besøget i det næste. Vi siger velkommen – og i øvrigt også velbekomme. Gastronomien i Balkanlandene er nemlig noget helt særligt, og det må du selvfølgelig ikke gå glip af!

Betagende Balkan

Rundrejse i Balkan Det gode, det grusomme og det virkeligt smukke - Balkanhalvøen er et skatkammer af historie, arkitektur og kultur fra mange tusinde år, der åbner sig for os med medrivende og dramatiske fortællinger om krig og kærlighed - hvis lige ikke findes andetsteds i Europa. Betagende Balkan er en storslået rejse, hvor seværdighederne fra UNESCO’s liste for Verdenskulturarv står i kø, og hvor programmet er så afvekslende, at hver dag bliver en oplevelse, du sent...