Rejser til Balkan

Rejser til Balkan

Betagende Balkan

12 dage

Oplev 4 lande med fantastisk historie og ufattelig skønhed

Læs mere om betagende Balkan
Fra 10.995,-

Balkan - Oplevelser med kultur, temperament, sjæl og skæbne

Et af de mest fascinerende områder af Europa venter forude. Balkan er ofte omtalt som en krudttønde med en meget kort lunte. Sandt er det i hvert fald, at området har haft en dramatisk historie, og det næsten uanset, hvor man befinder sig. Det er også et område med en diversitet i kultur, arkitektur og natur, hvis lige ikke ses findes andre steder i Europa. Trods den voldsomme historie er der en gæstfrihed og imødekommenhed, som er imponerende, og en oplevelse der går lige i hjertet.

I år tager vi skridtet fuldt ud og laver en rundrejse gennem historien, tidligere storriger, arkitektur og smuk natur i hvad der i dag er 4 forskellige lande. Vi tilbyder en 12 dage Balkan odyssé, hvor vi besøger Kroatien, Bosnien, Montenegro og tager et lille smut til Albanien. Det er en rejse hvor vi skal vidt omkring og hvor der virkelig sker noget, og rejsen der taler til den livsnydende nysgerrige rejsende.  Oplevelserne i hvert land er en enestående fortælling, der vil hænge sammen med besøget i det næste. Vi siger velkommen og i øvrigt også velbekomme!

Betagende Balkan - 4 lande på én rundrejse -

- Det gode, det grusomme og det virkeligt smukke. Det er et skatkammer af historie, arkitektur og kultur fra mange tusinde år, der åbner sig for os med medrivende og dramatiske fortællinger om krige og kærlighed - hvis lige ikke findes andetsteds i Europa. Betagende Balkan er en storslået rej...Læs mere om betagende Balkan »12 dageFra 10.995,-