Skip to main content

REJSER TIL ØSTRIG

Kulturelle oplevelser i Østrig

Østrigs smukke hovedstad Wien emmer af historisk stemning med betagende bygninger, imponerende kirker og æresstatuer. Wien er også kendt som musikkens by og har gennem tiden været hjemsted for nogle af de største klassiske komponister – og det er muligt at få musikoplevelser ud over det sædvanlige, når orkestrene fortolker de klassiske musikstykker i byens smukke koncertsale.

Ikke langt fra Wien løber Europas anden længste flod, Donau, og det gør byen til det ideelle udgangspunkt for en oplevelsesrig rejse gennem Europas smukke natur og spændende historie ad den imponerende vandvej.

Læs mere herunder om flodkrydstogtet, hvor du oplever Østrigs smukke natur og Wien.

Rejs til Østrig med Kulturrejser Europa

Østrig er et land med en rig kultur, betagende natur og en imponerende historie. Hovedstaden Wien er et ikonisk rejsemål, man aldrig bliver helt færdig med, men Østrig byder også på mange andre spændende destinationer, der er værd at udforske. Også øvrige byer i Østrig er bestemt et besøg værd. F.eks. Salzburg, fødestedet for den berømte komponist Mozart, der tiltrækker klassiske musikelskere fra hele verden. Og som er et smukt syn for arkitektur- og historieinteresserede med alle byens smukke barokke bygninger og den velbevarede gamle bydel. Også Innsbruck, Graz og Klagenfurt har en unik charme med historiske bygninger, hyggelige pladser og traditionelle markeder med lokalt håndværk og delikatesser.

Naturskønne Østrig

Ikke mindst for de eventyrlystne naturelskere er Østrig et paradis. Landet er hjemsted for de smukke Alper, der strækker sig over store dele af landet. Her kan du nyde en række udendørsaktiviteter året rundt. Om vinteren er Østrig et populært skisportssted med skisportscentre i verdensklasse, hvor du kan glide ned ad sneklædte pister, stå på snowboard eller prøve kræfter med langrend. Om sommeren kan du udforske de maleriske bjerglandskaber til fods eller på cykel og nyde den friske bjergluft og betagende udsigt over alperne.

Det østrigske køkken er desuden et kapitel for sig med retter som wienerschnitzel, apfelstrudel og sachertorte. Uanset om du er interesseret i naturens skønhed, kultur, historie eller gastronomi, er der noget for dig i Østrig. Tag på en spændende rejse til Østrig med Kulturrejser Europa, oplev dets mangfoldighed og lad dig fortrylle af Østrigs charme.

Donaufloden på første klasse

Budapest, krydstogt på Donau

Flodkrydstogt på Donau - Kulturrejser Europa byder dig velkommen på dette skønne krydstogt på Donaufloden spækket med komfort, god mad og store kulturelle oplevelser. Fra skibet venter storslåede udsigter, der veksler mellem grønne skråninger, prægtige bygningsværker og udsmykkede broer. Vi besøger hele tre lande og tre hovedstæder, når vi anløber Wien i Østrig, Bratislava i Slovakiet og Budapest i Ungarn. Vi oplever desuden flodbreddens smukke natur i Melk og Dürnstein, samt Linz og...