Skip to main content

Rejser til Østrig

Kulturelle oplevelser i Østrig

Østrigs smukke hovedstad Wien emmer af historisk stemning med betagende bygninger, imponerende kirker og æresstatuer. Wien er også kendt som musikkens by og har gennem tiden været hjemsted for nogle af de største klassiske komponister – og det er muligt at få musikoplevelser ud over det sædvanlige, når orkestrene fortolker de klassiske musikstykker i byens smukke koncertsale.

Ikke langt fra Wien løber Europas anden længste flod, Donau, og det gør byen til det ideelle udgangspunkt for en oplevelsesrig rejse gennem Europas smukke natur og spændende historie ad den imponerende vandvej.

Læs mere herunder om flodkrydstogtet, hvor du oplever Østrigs smukke natur og Wien.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Donaufloden på første klasse

10 dage Fra 12.995,-
Den lille østrigske by Dürnstein ved floden Donau

Flodkrydstogt på Donau - Kulturrejser Europa byder dig velkommen på dette skønne krydstogt på Donaufloden spækket med komfort, god mad og store kulturelle oplevelser. Fra skibet venter storslåede udsigter, der veksler mellem grønne skråninger, prægtige bygningsværker og udsmykkede broer. Vi besøger hele tre lande og tre hovedstæder, når vi anløber Wien i Østrig, Bratislava i Slovakiet og Budapest i Ungarn. Vi oplever desuden flodbreddens smukke natur i Melk og Dürnstein, samt i Linz...Læs mere om krydstogtet på Donau