Skip to main content

Rejser til Syditalien

Det sydlige Italien er spændende - og utrolig smuk. Vi har gennem mange år arrangeret flere typer af rejser til Syditalien, og i år er ingen undtagelse.

Rejs med til Syditalien med Kulturrejser Europa

Kendetegnet ved vores rejser er, at de altid indeholder kulturelle oplevelser. Sammen med vores dansktalende rejseleder, udforsker vi områdets historie, kultur og natur. I Syditalien finder vi en storslået natur, med bl.a. den idylliske Amalfikyst, det mere ukendte Apulien og Siciliens rå skønhed.

En kulturrejse til Syditalien indeholder altid:

  • Fly t/r fra København. På udvalgte afgange også Billund og/eller Aalborg t/r
  • Gode hoteller, som oftest 4-stejrnede hoteller med god beliggenhed
  • Udflugter til områdets største seværdigheder
  • Transport på udflugterne samt hoteltransfer
  • Flere måltider på restaurant og/eller hotel. Morgenmad er altid inkluderet
  • Dansktalende rejseleder

Du kan på hver af vores rejser til syditalien læse, hvad der er gældende på netop den rejse der måtte interesserede dig.

Ferie på Amalfikysten i Syditalien

På de fleste af vores rejser til AMalfikysten bor vi i kystbyen Maiori, der ligger midt på kysten med den længste strand og en hyggelig bymidte. På en ferie med os på Amalfikysten kan du se frem til spædende udflugter i et enestående området, der byder på kulturelle skatte, enestående udsigter og idylliske rammer med de pastelfarvede byer, der kravler op langs klipperne. Mange af vores rejser indeholder besøg i Pompeji, Vesuv, Amalfi, Ravello og Capri.

Udover vores 8 dages kulturrejser til Amalfikysten som rejserne Vidunderlige Amalfi og Amalfi a la Carte, så tilbyder vi også en vandreferie på Amalfikysten, hvor du oplever den smukke Amalfikyst - og dens mere ukendte bagland - på flere utroligt smukke vandreture. Du kan også dykke ned i områdets arkæologiske perler på rejsen Vesuvs arkæologiske skygge, hvor vi besøger vulkanen Vesuv, "askebyen" Pompeji, Paestums templer, en boblende og sydende undergrund i Solferata - og meget mere. Rejsen ledes af rejseleder og arkæolog Karina Mitens.


Billede: Pompeji.

Ferie i Apulien - Syditaliens støvlehæl

På rundrejsen, Et syditaliensk eventyr, oplever vi de mere ukendte steder sammen med vores kyndige rejseleder som Barokbyen Lecce, drypstenshuler i Castellana og trullier i Alberobello. Du skal heller ikke snydes for et besøg i den fantastiske "huleby" Matera, der ligger i naboregionen Basilicata.


Billede: Tag med og besøg de berømte trulli-huse i Alberobello i Apulien.

Ferie på Sicilien i Syditalien

Vil du opleve Siciliens kulturelle skatte og komme med under huden på Middelhavets største ø, Sicilien, så er vores 8 dages rundrejse Klassiske Sicilien den helt rigtige rejse for dig.

Her kommer du godt rundt på øen og oplever de største seværdigheder i nord som syd og oplvelserne er mange. Med på rejsen er som altid en dansktalende rejseleder med stort kendskab til øen og den dramatiske historie. Vi bor tre steder undervejs, og kan - udover et spændende udflugtsprogram - også se frem til en dejlig fridag i en af øens mest elskede kystbyer; Cefalù oppe på nordkysten. Glæd dig til at opleve templer, fantastisk mosaik, siciliansk keramik, smuk natur og hyggelige byer - store som små; så som Taormina, Palermo og Siracusa - kulturens vugge.


Billede: Udsigt over Taormina og vulkanen Etna.

Rejser til hele Italien

Det er ikke kun det dejlige Sydditalien du kan opleve på vores rejser. Drømmer du om ferie i Midt- eller Norditalien, så har vi også rejser hertil som bl.a. Gardasøen, Rom, Toscana og Piemonte. Og er du særlig fan af opera, så kan du også opleve det med os i sommermånederne i hhv. Verona og i Toscana - sidstnævnte ifm. Opera Puccini Festivalen. Se alle vores rejser til Italien her.