Skip to main content

Medarbejdere

Lær os at kende hos Kulturrejser Europa

Kompasset i Kulturrejser Europas logo peger mod alle verdenshjørner. Det illustrerer på fin vis, at vi tilbyder rejser til mange forskellige steder og afkroge i hele verden - og ikke længere kun til Sydeuropa som vi gjorde det engang. Vi har alle mindst ét land, som ligger vores hjerte nær, hvilket også skinner igennem i flere af medarbejderbeskrivelserne nedenfor. Flere af os har mange års erfaring fra rejsebranchen, og det er især vore egne erfaringer fra rejser rundt i verden, der til dagligt kommer os til gavn.

Her på siden kan du læse lidt om os, der arbejder hos Kulturrejser Europa. Vil du læse mere om vores kolleger, der arbejder "ude i marken" som rejseledere, så klik dig videre her.

Åbningstider og kontaktinformation til Kulturrejser Europa finder du her.

SALG, PRODUKTION OG HANDLING


CHARLOTTE

Charlotte Litta arbejder med produktion af rejser og ad hoc grupper. Hun er ansvarlig for New Zealand, Færøerne, Irland, udvalgte rejser på det portugisiske fastland samt Azorerne og Madeira.  Charlotte Littas karriere i rejsebranchen startede i 1988, hvor hun har arbejdet med alle dele af verden. Blandt oversøiske rejsemål er favoritten helt naturligt New Zealand, hvor hun har boet. I Europa hælder hun til Irland, men favoritten er Portugal, hvor ferierne gerne tilbringes. Charlotte Litta har rejst Portugal tynd. Ved Lissabonkysten og hos vennerne i Porto føler hun sig ”hjemme”, men Alentejo og Douro-dalen, er også i skarp konkurrence om topplaceringen sammen med vandreturerne på Azorerne og Madeira.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Georgien og Armenien - på kanten af Europa 
Fordi: Fordi det skulle være umanerligt smukt og en helt ukendt verden i mit rejseunivers

Vil du kontakte Charlotte Litta direkte via e-mail, så klik her

ANETTE

Anette flyttede i sin tid fra det jyske til København, for at arbejde i rejsebranchen, hvilket på nuværende tidspunkt har givet hende mere end ti års erfaring.

Hun har selv rejst i store dele af verden og kan blandt andet sætte sit kryds på verdenskortet ved Canada, Peru, USA, de vestindiske øer, Galapagos, Equador, Cuba, Thailand, Indien, Nepal, Malaysia, Indonesien, Sydafrika, Egypten og store dele af Europa. Til dagligt arrangerer hun blandt andet oversøiske rejser og krydstogt-ture for vores gæster.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Peru og Inkariget
Fordi: Landet og rundrejsen byder på alt lige fra store naturoplevelser, venlig lokalbefolkning, spændende historie og så er det en kæmpe oplevelse at stå ved et af verdens 7 vidundere - Machu Picchu.

Vil du kontakte Anette direkte via e-mail, så klik her

JANNI
Janni har været i rejsebranchen i mere end 14 år og har i den forbindelse arbejdet som rejsekonsulent med Italien som speciale. Oprindeligt er Janni uddannet italiensk korrespondent, og hun har et bredt kendskab til støvlelandet gennem utallige rejser i både Nord-  og Syditalien. Janni har desuden været bosat i området nær Venezia og betragter Italien som sit andet hjemland. Specielt rejsemål som Rom, Toscana, Venedig, Verona, Umbrien og Amalfikysten samt Sicilien har Janni et indgående kendskab til.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Fortryllende Irland.
Fordi: Det er svært at vælge med de mange muligheder der efterhånden tilbydes, til så mange spændende lande. Men et stort ønske er, at besøge Irland –  vandre i den smukke natur - nyde de maleriske byer og hyggelige pubber og den særlige atmosfære.

Italien kan man jo ikke få nok af, og en tur til Cinque Terre med de hyggelige små byer der/ ligger som perler på en snor er også et ønskemål. USA står også højt på listen – ville være dejligt at kunne tage nogle uger ud af kalenderen og besøge staterne! 

Vil du kontakte Janni direkte via e-mail, så klik her

IGOR
Igor betragter sig selv som en utrolig heldig person, fordi han arbejder med det han lever og brænder for. Igor startede som rejseleder på Madeira midt i 80´erne med levadavandringer og naturaktiviteter som speciale. Madeira har en særlig plads i Igors hjerte pga. de år han har boet og arbejdet på øen. Senere blev Igor PR- og underholdningskoordinator på hoteller ved Algarvekysten. I nogle år var Igor ledelsesassistent i Portugals Farmaceut Forening med ansvar for møder, kongresser, events og rejser. I 1998 var han projektleder ved Verdensudstillingen EXPO98 i Lissabon, hvor han var ansvarlig for driften af EXPO98's ”Welcome center for artists”. Som rejseleder har Igor arbejdet i Skandinavien og i de Baltiske lande og Portugal. I dag sidder Igor på vores kontor i København som rejselederkoordinator og salgskonsulent, og så er han også vores rejseleder på Madeira, på fastlandet i Portugal og på Amalfikysten i Italien.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Det er meget svært kun at vælge én af vores mange gode rejser. Har en stor kærlighed til Madeira/Amalfikysten, men krydstogtet Nordkap – på færd langs Norges kyst mod midnatssolen vælger jeg.
Fordi: Jeg har et godt øje til Norge og Norges fantastiske og utæmmede natur. Historien, folket og den ubeskriveligt fortryllende vilde naturscenarier som Norge byder på vil jeg gerne opleve igen og igen.

Vil du kontakte Igor direkte via e-mail, så klik her

IRENE
Rejseerfaringerne spænder vidt og bredt fra, kortere ferie rejser i det meste af Europa, Bilferie i Canada og USA, Sejlads i Stillehavet omkring Tonga, Krydstogt i det Caribiske øhav, Rundrejse med rygsæk Down under i Australien, New Zealand og Fiji, Rundrejse i Sydamerika hvor både Venezuela, Chile, Argentina og Brasilien er blevet udforsket. Irene er uddannet akademiøkonom inden for service management og har siden 2000 arbejdet i turist- og rejsebranchen. Hun har boet og arbejdet i Spanien i 3 år, hvor det siden hen også er blevet til en del arbejde som rejseleder. Inden hun i 2011 kom til Kulturrejser Europa, har hun arbejdet hos Den Spanske Stats Turistbureau i København, samt hos Gouda Rejseforsikring. Har du spørgsmål til Rejseforsikring, deler hun gerne ud af sin viden. Hendes erfaringer fra rejse- og forsikringsbranchen er til stor gavn for vores kunder.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Sydafrika - for alle sanser.
Fordi: Jeg har været i de fleste verdensdele, men ud over Tunesien og Marokko i Nordafrika, har jeg resten af Afrika til gode.

Vil du kontakte Irene direkte via e-mail, så klik her

KARINA
Karina har været beskæftiget i rejse- og turistbranchen siden 1992, med enkelte afstikkere til detail- og forsikringsbranchen samt studier i spansk og kunsthistorie på Københavns Universitet. Der er prøvet kræfter med både guidelivet og hotelbranchen, og hun har arbejdet i mange år med rådgivning og salg af rejser, både charterrejser og de mere specialiserede rejser rundt om i verden.

Som helt ung var hun på længere udenlandsophold i Israel og Sydspanien og har været bosat 3 år i Barcelonaprovinsen. Hun dyrker fortsat netværket disse  steder, som hun har dybt i hjertet. Karina har besøgt mange lande i verden og har en forkærlighed for det amerikanske kontinent. Det europæiske kontinent og mellemøsten er dog, for hende, en uudtømmelig kilde af inspirerende historie og kultur; Hun holder af de europæiske metropoler samt middelhavslandene, hvor gastronomi og livsstil ikke finder mage noget sted i verden. Karina arbejder med salg, produktadministration og producerer også rundrejser på det græske fastland og til Israel.

Denne af vores rejser vil jeg helst på, fordi: Grækenlands natur og historie fortryller mig. Jeg trættes aldrig af fastlandets bjergmassiver omgivet af det klare blå. Jeg vil med på rundrejsen På opdagelse i Grækenland, fordi den rummer alt fra klassiske antikke perler til de mere ukendte områder som helt sikkert vil overraske med umådelig skønhed. Herudover vil jeg helt sikkert glæde mig til et gensyn med Israel og de mange fantastiske kontraster man finder her, både kulturelt og i naturen. Det skal være i vinterhalvåret hvor den gyldne sol sørger for behagelige temperaturer

Vil du kontakte Karina direkte via e-mail, så klik her

MORTEN
Morten er Kulturrejser Europas nye Rejselederkoordinator.  Han har ikke tidligere erfaring fra rejsebranchen, men har en stor interesse for branchen. De faglige kompetencer er brede, og koordineringsevnen er solidt afprøvet i alle mulige, og umulige, sammenhænge. Fra vandhanefabrikker over ungdomsorganisationer og hospitaler til egen retro- og vintagebutik!

Morten har generelt en stor kulturhistorisk interesse, med et særligt blik for kunst, gastronomi, religion, historie og arkitektur. Morten har læst Psykologi- og Virksomhedsstudier på Roskilde Universitetscenter.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Georgien & Armenien - på kanten af Europa.
Fordi: Rejsen lyder ganske enkelt episk. Fordi den byder på storslået kaukasisk natur kombineret med et af de ældste europæiske kulturområder, med lige fra nogle af de ældste Kirker og klostre over bronzealder hulebyer, et vin-besøg i et af Europas ældste vinområder og bibelske bjerge.

Vil du kontakte Morten direkte via e-mail, så klik her
 

DIREKTION


MIKKEL BLOM
Mikkel er oprindeligt håndværksuddannet, men et udlandsophold der egentlig blot var tænkt som et pusterum, banede i stedet vejen for et karriereskift. I sommeren 1996 startede Mikkel som rejseleder, og tre år senere med mange oplevelser i bagagen vendte han hjemad og stilede mod en karriere i rejsebranchen. Mikkel tilbragte nogle år som rejsekonsulent, før han overgik til mere administrative opgaver. Mikkel har haft ledende stillinger inden for produktion og forretningsudvikling hos nogle af vore kolleger i branchen, inden han d. 1. august 2012 tiltrådte som direktør i Kulturrejser Europa. Mikkel har besøgt næsten alle vore rejsemål, og han har udviklet stor kærlighed til England og ikke mindst vores krydstogter med kulturelt fokus.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Georgien & Armenien.
Fordi: Et for mig endnu ukendt område, der ifølge bulletinerne forbløffer med bjergtagende landskaber, spændende historie, solid kost samt en god portion positive overraskelser, alt det der kendetegner en god kulturrejse.

NIKOLAJ
Nikolaj er uddannet ingeniør, økonom og er i øjeblikket i gang med en master uddannelse indenfor organisation og ledelse på Aalborg universitet. Han har 15 års erfaring fra rejsebranchen og har arbejdet med fly, IT-systemer, arbejdsgange og ledelse. I det daglige arbejder Nikolaj mest med administration bl.a. kundehenvendelser, indkøb af flybilletter, men også som rejseproducent. Han har rejst næsten overalt i Europa, men har en særlig forkærlighed for det rustikke og uspolerede Øst- og Centraleuropa, der kombinerer interessant historie og politik med smukke bygningsværker, solid mad og smuk natur. Denne passion har han udnyttet til at lave rejserne til bl.a. Krakow, Kroatiens kyst samt rundrejserne på Balkan og i Georgien og Armenien.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: For ikke at vælge en af de rejser jeg selv har produceret ville jeg vælge På opdagelse i Catalonien og Pyrenæerne.
Fordi: Jeg har tidligere rejst i Catalonien og oplevet de fantastiske landskaber og den store metropol Barcelona, og har udelukkende gode minder derfra. Et helt fantastisk område, hvor man både er i Spanien og så alligevel ikke. Da jeg ligeledes elsker bjerge har denne rejse en magnetisk tiltrækning på mig. Mine egne rejseerfaringer i det sydlige Frankrig er begrænset, så to dage der, er en lille ekstra appelsin i turbanen.

Vil du i direkte kontakt med Nikolaj via e-mail, så klik her

MARKETING OG IT


ANNETTE
Annette er uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation. Det smager ikke så meget af rejsebranchen, men det danner baggrund for arbejdet med hjemmesiden og marketing, som hun sidder med til daglig. De seneste år har hun arbejdet med online kommunikation, hvor de sidste fem år har været med rejser som omdrejningspunkt hos Kulturrejser Europa. Dét at rejse og opleve verden er også hendes store passion. Andalusien har dannet rammen om flere rejser pga. områdets særlige charme og store kulturelle og historiske værdier.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Cascais - Portugals Riviera.
Fordi: Cascais er en lille perle med Lissabon tæt på.

Vil du kontakte Annette direkte via e-mail, så klik her

METTE (PÅ BARSEL)
Mette har været hos Kulturrejser Europa siden 2011. Hun er uddannet cand.mag med speciale i turisme fra Aalborg Universitet og har via studierne tilbragt nogle år udenlands i hhv. England, Holland og Italien. Sidstnævnte har hun med stor entusiasme rejst rundt i på kryds og tværs, mens også resten af verden konstant kalder på hende.

Det var ønsket om at arbejde med Italien, der i sin tid gjorde, at Mette som studerende kom ind i rejsebranchen – og her har hun været lige siden. Efter nogle år som rejsekonsulent med speciale i at lave individuelle rejser til Italien, producerer hun i dag grupperejser til det smukke og kulturrige Middelhavsområde. Annonce- og tekstproduktionen samt nyhedsbreve og korrektur står også på Mette’s ”to do”-liste.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: New Zealand-rundrejsen.
Fordi: Jeg er vild med at rejse langt, langt væk og synes den lange transporttid er det hele værd. Jeg forestiller mig, at New Zealand er et unikt mix af nogle af de steder jeg allerede holder af: Det tropiske Hawaii - ligeledes med vulkaner og maori-kultur; det vestlige Canada, hvor naturen får dig til at falde bagover; og Australien, hvor livet leves let og befolkningen går ind i dig med træsko på. Og så er der naturligvis øernes helt eget særpræg, som jeg er nysgerrig på at mærke, opleve og smage på.

Vil du kontakte Mette direkte via e-mail så klik her

ANNETTE S
Annette er uddannet journalist, men før hun satte sig på skrive-bænken, arbejdede hun syv år i rejsebranchen. Som guide, kundeservicemedarbejder og sælger. Som guide boede hun i Grækenland og Spanien - to lande der stadig står hendes hjerte nær.

De senere år er Italien dog blevet en personlig favorit - for gastronomi og god kaffe er noget der fylder, når hun rejser udenlands. Som ung au-pair har hun boet i USA, og tidligere har hun været på et kort besøg i sydamerikanske Chile og Uruguay. Et kontinent hun drømmer om at gense.

Annette arbejder med salg og marketing, herunder kontakt med pressen og de medier og journalister der ønsker at skrive om vores rejser.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Klassiske England - med unikt besøg på Downton Abbey.
Fordi: Jeg har set samtlige afsnit af serien, og drømmer om at høre mere om datidens England, slente i de helt særlige rum, hvor serien er optaget og nyde vores dygtige rejseleder, Ole Fournais', uudtømmelige viden om England. Og så mangler jeg helt generelt at blive klogere på Englands historie, kultur og natur. Dét vil jeg gerne.

SANNE (PÅ BARSEL)
Sanne er uddannet Cand. It i digital design og kommunikation med speciale i Servicedesign fra IT universitetet i København. Hendes uddannelsesbaggrund er henholdsvis multimediedesigner og PBA i Design/Business som Branddesigner, begge fra KEA. I den forbindelse har hun været på et grafisk udvekslingsophold på designskolen Escola de Arte i Ourence, Spanien.

Erfaringsmæssigt har Sanne haft berøring med mange brancher, lige fra guldsmed til stewardesse, men hun brænder specielt for det kreative fag, branding og visuel kommunikation. Sanne har flere års erfaring i det kreative fag og i det daglige hos Kulturrejser Europa sidder hun i marketing som grafisk designer, med ansvar for bl.a. annonce- og katalogproduktion, samt udvikling af det visuelle udtryk online som offline.

Sanne har en passion for at rejse som giver hende ny inspiration til kreativiteten. Hun har været bosat i London og Melbourne, samt bl.a. rejst rundt i Thailand, Laos, Malaysia, Singapore, Portugal, Spanien, Italien og Irland. En af de største rejseoplevelse har været Tokyo, men hun har også en forkærlighed for New York, som hun årligt vender tilbage til. Når hun rejser får hun fyldt depoterne med ny inspiration og energi. Sanne netop været med på vores rejse Fortryllende Irland som hun varmt kan anbefale til den kultur- og naturinteresserede, kombineret med storbyliv i Dublin.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Sydafrika - for alle sanser.
Fordi: Jeg har altid drømt at rejse til Sydafrika, men har aldrig nået dertil endnu. 

Vil du kontakte Sanne direkte via e-mail, så klik her

NANNA G.
Nanna er en fast del af vores marketingsafdeling. Hun producerer annoncer og kataloger, håndterer nyhedsbreve, laver billeder til hjemmesiden og andre grafiske opgaver.

Nanna har studeret fransk i Paris og har en stor forkærlighed for byen. 

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Nordgrækenland.
Fordi: Rejsen rundt i Grækenland er spækket med spændende og unikke oplevelser! Især udflugten til Meteora står højt på min liste. 

Vil du kontakte Nanna direkte via e-mail, så klik her

KULTURRESOR EUROPA (Sverige-afdelingen)
 

ELIN
Elin har en brændende interesse for rejse- og servicebranchen. Hun begyndte som rejseleder på De Kanariske Øer og har siden arbejdet rundt omkring i Europa i flere år. Elin er uddannet på Lund Universitet indenfor Service- og Turisme Management. Elin har boet i blandt andet Spanien, Tunesien og Irland.
 

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Azorerne - et naturligt paradis.
Fordi: Jeg nyder en aktiv ferie og at kombinere afslapning med motion og frisk luft. Jeg har også altid drømt om at se vilde delfiner, hvilket jeg håber at kunne gøre på denne rejse!

Vil du kontakte Elin direkte via e-mail, så klik her

IDA
Ida er uddannet eventkoordinator, men er født ind i rejsebranchen og har rejst siden hun kunne gå. Ida har selv været rejseleder og har boet mange steder i verden, bl.a. New Zealand, Kina, Thailand og Cuba. Nu er hun tilbage i Europa og har bl.a. været et smut forbi Andalusien, hvor hun havde fornøjelsen af at opleve Alhambra. Hun har også besøgt Georgien og Armenien som hun varmt anbefaler.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: Sydafrika - for alle sanser.
Fordi: Det er en rejse jeg har drømt om at tage i mange år. Sydafrika har den perfekte kombination af natur, dyreliv, storby og selvfølgelig gastronomi og vin. Jeg har stadig ikke hørt nogen, der har vendt skuffet tilbage fra Sydafrika.

Vil du kontakte Ida direkte via e-mail, så klik her

JENNY
Jenny er uddannet i Tourism and Business Management på Linné-universitetet i Kalmar. Jennys passion for rejser og kultur er stor og hun har i en længere periode opholdt sig udenlands, da hun har boet og studeret i USA. Så snart muligheden byder sig, tager hun på farten, ud i Europa for at opleve de mange skønne steder kontinentet byder på. Senest gik turen til smukke Prag.

Denne af vores rejser vil jeg helst på: New Zealand - Naturligvis.
Fordi: Landskabet og den fantastiske natur på New Zealand er fascinerende og jeg ville hellere end gerne opleve de storslåede bjerge og de grønne nationalparker. Jeg har også længe ønsket mig at se den eventyrlige Hobbit-verden i virkeligheden.

Vil du kontakte Jenny direkte via e-mail, så klik her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt