Skip to main content

Operarejser

En operarejse med Kulturrejser Europa er meget mere end en operarejse! Italien er de store operakomponisters hjemland, og Kulturrejser Europa har i mange år arrangeret uforglemmelige operarejser til både Verona og Puccini-festivalen i Lucca i Toscana. Selve opera-oplevelsen er naturligvis i højsædet, men man behøver ikke være opera-elsker for at deltage, for rejserne byder også på mange andre spændende oplevelser.

Opera i Verona er også:

- en storbyferie, hvor vi bor midt i Veronas historiske centrum blot et stenkast fra den gamle romerske arena, hvor forestillingerne finder sted.

- en shoppingferie, hvor de eksklusive forretninger ligger som perler på en snor i de gamle hyggelige gader.

- en kulturferie, hvor museer, kirker, kunstgallerier og byens mange andre attraktioner ligger lige uden for hoteldøren.

- en vin- og gastronomiferie, hvor vi lægger ud med en 5-retters gourmetmiddag på èn af byens bedste Michelin-anbefalede restauranter - en naturferie, hvor vi er omgivet af noget af den smukkeste natur Italien kan byde på - en ferie, hvor man let selv kan tage på udflugt til både Gardasøen og den legendariske by Venedig enten med tog, lokalbus eller lejet bil.

Puccini operarejse til Toscana er også:

- en ferie til det populære Toscana med alt hvad det indebærer af smuk natur, kultur, vin og lokale specialiteter.

- en afslapnings-ferie i kurbadebyen Montecatini med grønne parker, gode restauranter og en hyggelig gammel bydel, som nås med den antikke bjergbane på blot 10 minutter.

- en kulturferie, hvor et besøg i renæssancens højborg Firenze, middelalderbyen Lucca og det skæve tårn i Pisa blot er nogle af de mange muligheder.

- en ferie, hvor man selv kan tage på udflugt med både tog, lokalbus eller lejet bil til bl.a. Cinque Terre, Siena, marmorbrudene i Carrara og de dejlige strande langs kysten.
 

På operarejsen til Verona flyver vi med SAS direkte fra København på behagelige tidspunkter – og til Puccini operarejse til Toscana med Norwegian direkte til Pisa, som ligger blot en halv times kørsel fra vores hotel.Begge rejser inkluderer 2 operabilletter, og der er naturligvis mulighed for at tilkøbe endnu bedre pladser.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Solnedgang i Verona, Italien

Opera i Verona

Operarejse til Verona i 2023 Opera under åben himmel - Opera under en åben stjernebesat himmel er en oplevelse for livet - og vi ved, at kun det bedste er godt nok. Udover fabuløs opera, bor vi kun fem minutters gang fra bye...

Puccini operarejse til Toscana

opera i italien I 2023 Toscana og Puccinis udødelige operaer - Opera i de store komponisters land, Italien, er en drøm for mange, og denne rejse tilbyder to smukke Puccini-operaer om aftenen - og et historisk og kulturelt in...