Operarejser

Firenze, Toscana, Italien

Opera Puccini

8 dage

Oplev to af Puccinis operaer og udflugt til bl.a. Pisa og Lucca.

Læs mere om rejsen opera Puccini
Fra 8.495,-
Solnedgang i Verona, Italien

Opera i Verona

5 dage

To operaer, hotel i byens hjerte og gourmet-middag.

Læs mere om operarejsen til Verona
Fra 7.495,-

Operarejser

En operarejse med Kulturrejser Europa er meget mere end en operarejse! Italien er de store operakomponisters hjemland, og Kulturrejser Europa har i mange år arrangeret uforglemmelige operarejser til både Verona og Puccini-festivalen i Lucca i Toscana. Selve opera-oplevelsen er naturligvis i højsædet, men man behøver ikke være opera-elsker for at deltage, for rejserne byder også på mange andre spændende oplevelser.

Opera i Verona er også:

- en storbyferie, hvor vi bor midt i Veronas historiske centrum blot et stenkast fra den gamle romerske arena, hvor forestillingerne finder sted.

- en shoppingferie, hvor de eksklusive forretninger ligger som perler på en snor i de gamle hyggelige gader.

- en kulturferie, hvor museer, kirker, kunstgallerier og byens mange andre attraktioner ligger lige uden for hoteldøren.

- en vin- og gastronomiferie, hvor vi lægger ud med en 5-retters gourmetmiddag på èn af byens bedste Michelin-anbefalede restauranter - en naturferie, hvor vi er omgivet af noget af den smukkeste natur Italien kan byde på - en ferie, hvor man let selv kan tage på udflugt til både Gardasøen og den legendariske by Venedig enten med tog, lokalbus eller lejet bil.

Opera Puccini er også:

- en ferie til det populære Toscana med alt hvad det indebærer af smuk natur, kultur, vin og lokale specialiteter.

- en afslapnings-ferie i kurbadebyen Montecatini med grønne parker, gode restauranter og en hyggelig gammel bydel, som nås med den antikke bjergbane på blot 10 minutter.

- en kulturferie, hvor et besøg i renæssancens højborg Firenze, middelalderbyen Lucca og det skæve tårn i Pisa blot er nogle af de mange muligheder.

- en ferie, hvor man selv kan tage på udflugt med både tog, lokalbus eller lejet bil til bl.a. Cinque Terre, Siena, marmorbrudene i Carrara og de dejlige strande langs kysten.
 

På operarejsen til Verona flyver vi med SAS direkte fra København på behagelige tidspunkter – og til Opera Puccini med Norwegian direkte til Pisa, som ligger blot en halv times kørsel fra vores hotel.Begge rejser inkluderer 2 operabilletter, og der er naturligvis mulighed for at tilkøbe endnu bedre pladser.

Operarejse til Verona - opera under åben himmel -

Opera under en åben stjernebesat himmel er en oplevelse for livet - og vi ved, at kun det bedste er godt nok. Udover fabuløs opera, bor vi kun fem minutters gang fra byens berømte arena, og forkæler os selv med en fem retters gourmetmiddag på en af byens anerkendte restauranter. Hot...Læs mere om operarejsen til Verona »5 dageFra 7.495,-

PUCCINIS UDØDELIGE OPERAER -

Opera i de store komponisters land, Italien, er en drøm for mange, og denne rejse tilbyder to smukke Puccini-operaer om aftenen - og et historisk og kulturelt indblik i underskønne Toscana om dagen. Oplev Puccini Festivalen - En lun italiensk sommeraften, tilsat udendørs Puccini-opera, er for man...Læs mere om rejsen opera Puccini »8 dageFra 8.495,-