Skip to main content

REJSER TIL GEORGIEN OG ARMENIEN

Beliggende i det smukke Kaukasus med grønne dale, og høje bjerge findes to små lande spækket med kulturelle oplevelser. Armenien og Georgien var de to første kristne lande i verden, og hvilket bedre afsæt kan man ønske sig til en rundrejse med både gammel og ny kultur og historie? Mød to stolte folkefærd, der begge sætter en ære i at være gæstfri og gode værter.

Kulturelle rundrejser til Georgien

Vores rundrejser til Georgien er lavet til dem, der holder af at opleve nye steder og som ikke lader sig standse af et tæt program. Lad dig fascinere af storslået natur, kultur og historie, der er som intet andet sted, og kast dig ud i nye kulinariske oplevelser. Glem ikke at smage på vinen – Georgien har mange tusinde års erfaring i den ædle kunst at dyrke og fremstille vin, og det kan smages!

Kulturelle rundrejser til Armenien

Lige som Georgien byder Armenien på nye, uforglemmelige oplevelser. Naturen, seværdighederne, kulturen og folkefærdet – her er intet som derhjemme, men alligevel varmt og imødekommende. Glæd dig selv til at sætte tænderne i den armenske kogekunst, der er både spændende og smagsfyldt.

Georgien, Armenien og UNESCO Verdensarv

På en rejse til Georgien og Armenien kan du næsten ikke undgå at støde på prægtige kirker og klostre. Heraf er mange optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og det er ikke svært at se hvorfor, når du står over for de smukke byggerier.

Naturen i Georgien og Armenien er et kapitel for sig, og kan du din bibelhistorie, er det svært ikke at blive imponeret og måske også en smule mundlam, når bjerget Ararat tårner sig op i horisonten. Der er ikke mange andre steder, hvor historiens vingesus høres så tydeligt som her.

Georgien og Armenien

Rejse til Georgien og Armenien - Låget på en flere tusinde år gammel kulturel skatkiste åbnes på denne rejse til Europas sydøstligste hjørne. Her ligger de to ældste kristne lande i verden, Armenien og Georgien, hvor netop den lange krist...

Vandreferie i Svaneti Georgien

Vandreferie i Georgien - Svaneti

Vandreferie i Georgiens billedskønne bjerge Unik naturoplevelse på vandreferie i det fascinerende og ukendte Kaukasus - I Georgien og Kaukasus vandrer vi i de majestætiske bjerge i det ukendte Kaukasus. Vandreruterne går bla...