Rejser til Georgien & Armenien

Rejse til Georgien og Armenien - Ananuri Castle

Georgien og Armenien

12 dage

Indholdsrig rundrejse på kanten af Europa. En imponerende natur og en spændende historie.

Læs mere om rundrejsen til Georgien og Armenien
Fra 12.995,-

Rejser til Georgien og Armenien

Georgien og Armenien er en af årets store nyheder, som vi har glædet os til at lancere.

Beliggende i det smukke Kaukasus med grønne dale, og høje bjerge findes disse to små lande spækket med kulturelle oplevelser. Armenien og Georgien var de to første kristne lande i verden, og hvilket bedre afsæt kan man ønske sig til en rundrejse med både gammel og ny kultur og historie.

Mød to stolte folkefærd, der begge sætter en ære i at være gæstfri og gode værter.

Vores rundrejse er lavet til de, som har lyst til en tætpakket rejse og som fascineres af stor natur, kultur og historie og som også elsker at give sig i kast med et spændende køkken. Det byder Georgien og Armenien nemlig også på, og særligt stolte er man af den gamle vindyrknings tradition. Der er mange udflugter og besøg på utallige seværdigheder optaget på UNESCOs liste for verdenskulturarv.

Georgien og Armenien - på kanten af Europa -

Låget på en flere tusinde år gammel kulturel skatkiste åbnes på denne rejse til Europas sydøstligste hjørne. Her ligger de to ældste kristne lande i verden, Armenien og Georgien, hvor netop den lange kristne tradition har sat sit præg både kulturelt og historisk. Nyd også den enestående natur...Læs mere om rundrejsen til Georgien og Armenien »12 dageFra 12.995,-