Skip to main content

Læserrejser

Læserrejser - en verden af kultur

Velkommen til Kulturrejser Europas læserrejser - en unik mulighed for at rejse med dit foretrukne dagblad eller avis. Udforsk verden i en gruppe anført af dygtige rejseledere, besøg fascinerende destinationer og få store autentiske oplevelser.

Uanset om du er interesseret i at udforske historiske kulturskatte, nyde kulinariske perler eller fordybe dig i lokale traditioner, er læserrejser en unik mulighed for at opleve verden på en måde, der beriger dine sanser og åbner dit sind.

Hvad er læserrejser?

Læserrejser er skræddersyede eventyr, arrangeret som samarbejde mellem Kulturrejser Europa og landets medier, typisk aviser, magasiner eller kulturelle organisationer, som gerne vil tilbyde deres læsere eller medlemmer en dybere forståelse for de emner, de dækker.

På en læserrejse er der hovedsageligt fokus på kultur, historie og spændende udflugter, og ved at kombinere din interesse indenfor de pågældende områder med en unik måde at rejse på, får du for alvor muligheden for at dykke ned i destinationens hjerte. Som del af en gruppe bestående af ligesindede, der så godt som alle læser det samme medie.

Transport

Destinationen på vores læserrejser varierer, og du kan derfor opleve, at vi når vores destination med enten fly eller bus på rejsen. Typisk vil vi altid transportere os med bus på selve destinationen, uanset hvordan vi er nået frem.

Hvorfor vælge en læserrejse?

En læserrejse er nøje sammensat, så den passer til målgruppen for mediehusene. Dermed sikrer vi, at du får et optimalt ophold og en dybere forståelse og indsigt på det sted, du besøger.

Du rejser med en gruppe, hovedsageligt bestående af læsere af de pågældende aviser, og oplever destinationen på en intim og indsigtsfuld måde. Samtidig med, at rammerne for den perfekte ferie er i orden - med gode hoteller, dejlig mad og spændende oplevelser. Og dansktalende rejseleder med på alle rejser.

Forbindelse og fællesskab

Ud over det store kulturelle udbytte, der i reglen er af en læserrejse, er en anden væsentlig fordel det fællesskab, der så godt som altid opstår blandt deltagerne. Rejserne giver mulighed for at møde og skabe forbindelse til mennesker, der deler ens interesser og passion for kulturelle og øvrige emner, I læser om i samme medie. En forbindelse, der kan vokse sig stærk og ofte fortsætte langt ud over rejsens varighed.

Rejs alene eller sammen med andre

Uanset om du rejser alene, med en partner eller venner, vil en læserrejse give dig minder for livet. Lad dit næste eventyr være en rejse gennem autentiske kulturelle oplevelser - opdag verden med en af vores læserrejser.

Hold øje her på siden for at se, hvilke læserrejser vi tilbyder lige nu. Eller se nærmere på vores mange andre spændende rejser lige her.

Læserrejse til Cypern med Kristeligt Dagblad

Cypern – mytologi, historie og ægte livsnydelse - Rejs med på en oplevelsesrig læserrejse til Cypern med Kristeligt Dagblad og Kulturrejser Europa. Cypern er storslåede historiske seværdigheder, bjergrige egne og fantastisk natur. Der er...

Historiske Krakow – læserrejse med Kristeligt Dagblad

Historiske Krakow - Kom med på vores spændende læserrejse til Krakow i samarbejde med Kristeligt Dagblad og Kulturrejser Europa. Krakow er en by, hvis historie, man automatisk forføres af. En perlerække af oplevelser venter i og omkring d...