Skip to main content
Pris fra:
12.995,-
Dage:29
Bestil rejse

Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten

Friheden ved at være på ferie – med den samme tryghed som at være derhjemme. I det bedste selskab under solen, mens vinteren huserer i Danmark. Det er Det Gode Liv. Her får du ferier fyldt med livsglæde, livskvalitet og ligesindede. Og rig mulighed for spændende aktiviteter alene eller i fællesskab med andre. 

Når du rejser med Det Gode Liv på langtidsferie til Algarvekysten, så kan du glæde dig til lyse dage med en behagelig gennemsnitstemperatur på 20 grader. Algarvekysten er det sydligste punkt på Den Iberiske Halvø og er med 150 km sydvendt kyststrækning én af Europas smukkeste. Her er gyldne sandstrande flankeret af høje, dramatiske klipper og hyggelige idylliske havnebyer, hvor livet går sin stille gang. Udover den betagende natur byder Algarvekysten også på mange kulturelle og historiske oplevelser. 

På Det Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten bor du i Lagos på lejlighedshotellet Vila Branca. Den dejlige sandstrand ligger i gåafstand fra hotellet, og byens historiske centrum ligger en god spadseretur herfra. I Lagos finder du hyggelige restauranter og forskellige butikker. 

Vores dygtige danske værter glæder sig til at byde dig velkommen til Det Gode Liv på Algarvekysten!

Derfor skal du rejse med Det Gode Liv til Algarvekysten:

 • Drop den danske vinter og nyd det milde Atlanterhavsklima 
 • Gode lejligheder med egen balkon/terrasse og køkken
 • God tid til afslapning og hygge
 • Spændende udflugter og sociale aktiviteter - i dit tempo
 • Fly fra København og Billund
 • Danske værter
Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Aktiviteterne

Aktiviteter på Vila Branca

Aktivitetsprogrammet varierer fra uge til uge og bliver præsenteret af dine værter, som også deltager på størstedelen af de planlagte aktiviteter. På ugeprogrammet kan du se, hvornår du kan tilmelde dig udflugter, deltage i foredrag eller være med i petanque-turneringen på stranden. Nedenfor ser du eksempler på nogle af de aktiviteter, som du har mulighed for at deltage i. 

Morgengåtur

Vi samles udenfor receptionen på hotellet og går en tur sammen i ca. 45 minutter og afslutter med fælles udstrækning. Det er en dejlig måde at starte dagen på, du får rørt kroppen og kan samtidig nyde morgensolen, der stiger på himlen. 


Billede: Algarvekysten byder på kilometervis af indbydende bugter og gyldne sandstrande.

Udstrækning/yoga

Udstrækning og yoga er med til at styrke din krop og bevægelighed, mindske stress og generelt holde krop og sjæl i bedre balance. Træk vejret dybt og deltag i behagelig udstrækning eller yoga. 

Aqua Gym

Find dit badetøj frem og mød os i swimmingpoolen til Aqua Gym, som vandgymnastik kaldes på Los Amigos Beach Club. Aqua Gym er en god og sjov måde at styrke kroppen på, og der er en god chance for, at du kommer hjem i bedre form, end da du rejste. 


Billede: Poolområdet på Vila Branca.

Petanqueturnering

Er du konkurrencemenneske? Her har du i hvert fald mulighed for at dyste mod dine medrejsende i vores populære petanqueturnering på stranden. Det er hyggeligt og sjovt, og alle kan være med. 

Fællesspisning

Vi arrangerer singlemiddage for alle, som rejser alene, og vi arrangerer ofte fællesmiddage, hvor alle, der har lyst til at lære hinanden bedre at kende, kan deltage. Vi mødes i receptionen, og alle, der har lyst til at deltage, er meget velkomne. 

Udflugter

Følg med når vi præsenterer nogle af Algarvekystens største seværdigheder. Sammen med vores værter kan du opleve den yndige by Silves, Europas vestligste punkt Cabo de São Vicente og en solnedgangstur på havet udenfor Ponta da Piedade, Lagos' mest kendte landmærke. Mere information om udflugterne, pris og tilmelding får du på destinationen af dine værter.


Billede: Algarvekystens rå skønhed.

Kontortid

Du kan altid komme i kontakt med dine værter, og mandag-fredag har de daglig kontortid, hvor du kan træffe dem på hotellet. Her kan du få råd, tips eller bare en hyggelig snak.

Fakta om Lagos

Fakta om Lagos

Den skønne by Lagos ligger i det sydvestlige Portugal i Faro distriktet, en underregion af Algarveregionen. Her kan du opleve nogle af Portugals smukkeste strande. Byen udgør en perle for alle livsnydere: det krystalklare vand og bløde sand lokker med en dag ved stranden, hvorfra du har udsigt til kystens smukke klippeformationer og stejle kløfter. Og det livlige natteliv, de udsøgte restauranter og vingårde kan mætte selv de mest sultne og forlystelsessyge. Udover det, så emmer Lagos også af en lang og spændende historie med sine brolagte gader og stræder, fæstningsværker og flotte pladser.

Byen ligger langs Bensafrim-floden lige der, hvor de to geologiske formationer, forbjerget Ponta de Piedade og sandbankerne ved Rio Alvor naturreservat, mødes. Det er disse to meget forskellige kystlandskaber, som gør, at Lagos er en så fantastisk feriedestination. Med de enorme atlantiske surfer bølger ved Porto Mos stranden, de mange små, idylliske strande ved Ponta de Piedade og de brede sandstrande ved Meia Praia er der her noget for enhver smag. Den beskyttede Bensafrim flod har ydermere spillet en vigtig rolle i Lagos’ historie. I det 14. århundrede grundlagde skibsofficeren Prins Henry sin søfartsskole, hvorfra mange af Portugals store søfartsekspeditioner udgik fra. Senere blev Lagos et søhandelscentrum og i dag byder byen på et af Algarvekystens smukkeste og mest atmosfærefyldte historiske bycentrum. 

Der bor omkring 31.000 mennesker i Lagos. Selvom Lagos er en populær feriedestination, så har byen også en stor permanent befolkning. Derfor har de fleste restauranter, barer og caféer åbent året rundt. 

Hvordan kommer jeg rundt?

Lagos er en af Algarveregionens bedste byer at foretage en en-dags tur til, og byen har et meget velfungerende offentligt transportsystem. Både tog og busser forbinder byen med den omgivende region og herfra kan du rejse nemt og hurtigt til de øvrige større byer i Algarve. Besøg for eksempel surferbyen Sagres, den historiske by Silves, feriebyen Praia da Luz eller indkøbsmekkaet Portimao. 

Hvad er der af aktiviteter?

Nogle af mest populære aktiviteter i Lagos er bådture, både kortere udflugtsture og dagsture. Man kan sejle i jetbåd, tage på delfinsafari, tage på sejlture langs kysten og på dybhavsfiskeri. Den bedste måde at betragte for eksempel forbjerget Ponta de Piedade på er fra vandsiden, hvor de imponerende og gyldne klippegrotter- og hvælvinger kan ses på nært hold.

Kort

Mød værterne

Værterne på ferien er danske, og de bor på det samme lejlighedshotel som dig og er tilgængelige døgnet rundt. Du kan altså føle dig tryg og taget godt imod. Hver dag.

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse


Se den aktuelle vejrudsigt i Lagos her på dmi.dk

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
8/10 - 4/11Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten15.995,-Bestil
8/10 - 4/11Se rejsetider BillundDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten
Fra Billund
14.995,-Bestil
8/10 - 2/12Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten - 8 uger25.995,-Få pladser tilbage
8/10 - 2/12Se rejsetider BillundDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten - 8 uger
Fra Billund
25.995,-Få pladser tilbage
4/11 - 2/12Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten12.995,-Bestil
4/11 - 2/12Se rejsetider BillundDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten
Fra Billund
12.995,-Bestil
10/2 - 9/3Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten13.995,-Bestil
10/2 - 9/3Se rejsetider BillundDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten
Fra Billund
13.995,-Bestil
10/2 - 6/4Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten - 8 uger25.995,-Få pladser tilbage
10/2 - 6/4Se rejsetider BillundDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten - 8 uger
Fra Billund
25.995,-Få pladser tilbage
9/3 - 6/4Se rejsetider KøbenhavnDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten14.995,-Bestil
9/3 - 6/4Se rejsetider BillundDet Gode Liv - Langtidsferie på Algarvekysten
Fra Billund
14.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Direkte fly fra København eller Billund til Faro eller Lissabon t/r
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r 
 • 4 eller 8 uger i lejlighed på Hotel Vila Branca 3*
 • Udvalgte sociale aktiviteter
 • Danske værter

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Måltider
 • Tilkøbsudflugter, bestilles hos værterne på destinationen
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Hotel

Se andre populære rejser her