Skip to main content

Rejser til Azorerne

Azorerne er en unik lille portugisisk ø-gruppe midt ude i det atlantiske ocean. Ø-gruppen består af i alt ni små øer, som tilsammen dækker en diameter på omkring 600 kilometer. Den største af øerne hedder São Miguel, og det er også her, at hovedbyen Ponta Delgada befinder sig. De smukke øer er af vulkansk oprindelse, hvilket kommer til udtryk gennem de frodige bjerglandskaber, hvor grønne nuancer farver den fantastiske flora og fauna.

Når du rejser til Azorerne er du langt væk hjemmefra, og det er noget, du kan mærke på både krop og sjæl. Afstanden får dig til at slappe af og nyde den vidunderlige og unikke natur, som tilmed varierer imellem de ni øer.

Pakkerejser til Azorerne fra København

Med en pakkerejse hos Kulturrejser Europa flyver du fra København og bor på fine portugisiske hoteller. Du møder engagerede og professionelle dansktalende rejseledere på Azorerne, som står til din rådighed med svar på alle dine spørgsmål og gode tips og råd til de bedste oplevelser på øerne.

Azorerne har i kraft af sin beliggenhed en meget uspoleret og enestående natur. Her kan du opleve vulkaner, smukke søer og fantastiske skove på alle øerne. Klimaet er også behageligt hele året rundt, med dagtemperaturer på mellem 21 til 27 grader om sommeren og omkring 20 grader om vinteren. Naturen er én af de helt store højdepunkter, på øhop og rejser til Azorerne og du vil opleve plante- og dyrearter, som ikke findes nogen andre steder i verden.

Havet omkring Azorerne byder naturligvis også på fantastiske oplevelser. Vilde delfiner og hvaler er noget af det, du kan opleve på en rejse til Azorerne. Du kan betragte de vilde dyr fra land i udsigtstårne, eller du kan tage på en af de mange bådture, hvor du bliver ført til havs, så du kan se de pragtfulde dyr i deres naturlige omgivelser. En rejse til Azorerne byder på vidunderlige udsigter og spektakulær natur

Øhop og unikke naturoplevelser

Som gæst på vores rejse Vandreferie på Azorerne får du naturoplevelser ud over det sædvanlige. Du får også historiske oplevelser og du befinder dig langt væk fra alt, hvad du kender, og du oplever en kultur, som er præget af sin afstand til den omkringliggende verden og sin afhængighed af naturen på godt og ondt. På rejsen vil vi udforske og besøge øerne Pico, São Jorge og Faial på et ægte øhop, hvor uberørt og enestående natur overvælder de fleste.

Azorerne São Miguel, Madeira og Porto Santo

Kulturrejsen Portugals grønne ø-rige giver dig det bedste af de portugisiske øer på 15 dage. Du udforsker Atlanterhavsøerne São Miguel og Madeira - med mulighed for et tur også til Porto Santo. I rejsen er fem udflugter inkluderet og vil du med på vandring og måske en havsafari, er der også mulighed for det. På Azorerne bor du på et byhotel, mens du bor nær havet på et dejligt all inclusive hotel på Madeira.

Azorernes grønne paradisø São Miguel

São Miguel er den største af de ni øer på Azorerne og på rejsen Azorerne - São Miguel - den grønne ø kommer du godt rundt og udforsker den fortryllende natur. Glæd dig til oplevelser i øens hovedby, Ponta Delgarda og i de uendeligt grønne landskaber drysset med vulkankratere, dampende kilder og billedsmukke søer - altsammen med det blå Atlanterhav som kulisse.

Mad og vin på rejser til Azorerne

Maden og vinen betyder naturligvis også noget på en kulturrejse, og som gæst hos Kulturrejser Europa er du altid garanteret anderledes smagsoplevelser. Vi gør meget ud af, at du som gæst får smagt den lokale mad, som for Azorernes vedkommende naturligt nok er meget præget af havets råvarer. Frisk fisk og skaldyr er noget du sikkert vil kunne finde på alle menukort og det herlige er, at næsten alt er fanget lokalt – og det er friskt.

Rejseoplevelser på Azorerne

Naturen fylder meget på en rejse til Azorerne, men der er også de smukke huse i kolonistil og den gæstfrie befolkning, som altid byder de rejsende velkommen på en varm og indbydende facon. Der er også de varme kilder, som opvarmes af øernes vulkanske undergrund, og der er de høje bjerge, som majestætisk tårner op over kysten. Hertil kommer et væld af gode restauranter, charmerende, stilfærdige havne med brolagte gader, elegante barokkirker, og en lokal-befolkning , som er kendt for sin gæstfrihed og ærlighed. Så det er ikke nogen tilfældighed, når National Geographics i 2007 stemte Azorerne helt op som nummer to på rangslisten over verdens bedste ferie-øer!

Azorernes historie

Azorerne blev genopdaget i 1427 af én af Henrik Søfarerens kaptajner, hvorefter den blev beboet af portugisiske og flamske kvægfarmere og bønder. Siden er blevet øerne brugt som transitsted mellem Amerika og Europa, og i dag er Azorerne blevet et populær rejsemål for folk, der trænger til at komme væk fra det travle europæiske fastland, uden på nogen måde at være overrendt.

Azorerne har en spektakulær natur, som ikke har sit lige noget andet sted i verden. Azorerne opstod oprindeligt som et resultat af et vulkansk udbrud, beliggende dér hvor den europæiske tektoniske plade mødes med den afrikanske og den amerikanske. Den vulkanske undergrund gør, at der er et utal af varme kilder, og at man på Azorerne finder høje bjerge og vulkaner, herunder Portugals højeste punkt på 2.351 meter, på øen Pico.

Fajo Dos Cubras på Sâo JorgeI Furnas på hovedøen São Miguel finder man gejsere og Europas mest aktive termiske område med hele 22 forskellige kilder. Og i Ferraria kan man bade i Atlanterhavet i mellem 30 og 50 grader varmt vand, når det er ebbe, opvarmet af de varme kilder! På grund af São Miguels specielle klima, med en behagelig dagtemperatur på 21-27 grader om sommeren og lidt under 20 grader om vinteren, som gør den velegnet til ferie hele året rundt, bugner øen af eksotiske planter, blomster og træer. Alene her findes omkring 200 fuglearter, foruden 56 plantearter, som ikke ses andre steder i verden, for ikke at nævne de mange vidunderlige blomsterarter, såsom begonia, bougainvillea og hisbiscus, som blomstrer hele året rundt. Herudover er øen i besiddelse af rindende vandfald, mægtige ananasplantager, et væld af akacie- og advocadotræer, dybe vulkankratere, dramatiske kystklipper og smaragdgrønne søer.

Du kan gå ind på den officielle side for Azorernes turistbureau og lære meget mere om øerne inden du bestiller din rejse.

Rejser til Portugal

Oplev alle vores rejser til pragtfulde Portugal. Du kan rejse på rundrejser, flodkrydstogter, kulturrejser og langtidsferier. Med Kulturrejser Europa kan du rejse fra Braga i nord til Lissabon i syd - mulighederne er mange. Find alle rejser til Portugal.