Skip to main content

REJSER TIL FÆRØERNE

Kulturrejser til Færøerne med store naturoplevelser

Imponerende landskaber, fabelagtige udsigter og en uspoleret natur i hele palettens nuancer af grøn. Intet mindre. Det er, hvad der møder dig, når du rejser til Færøerne.

Streymoy, Vágar, Eusturoy, Tórshavn, Saksun

Færøerne ligger smukt i Nordatlanten og består af i alt 18 øer adskilt af smalle sunde og fjorde. De største af øerne er forbundet med tunneller, færger og broer, hvilket gør det nemmere at komme frem og tilbage.

Streymoy er den største ø på Færøerne. Her ligger hovedstaden Tórshavn med sin stemningsfulde og malerisk smukke gamle bydel Tinganes. Den billedskønne bugt ved Saksun og Vestmannas imponerende fuglefjeld er også nogle af højdepunkterne på øen Streymoy. Vi besøger de charmerende steder, når vi rejser sammen til Færøerne.

Indkvartering på Hotel Hafnia i Tórshavn

Når du rejser til Færøerne med Kulturrejser Europa, bor du på det legendariske hotel Hafnia i Torshavn. Hotellet er centralt placeret og desuden kendt for sit gode køkken. Vores rejseleder på rejserne til Færøerne er meget erfaren og ved alt om øgruppen, der er værd at vide.

Læs en rejseberetning fra Færøerne her og bliv inspireret.

Grupperejser til Færøerne

En rejse til Færøerne med Kulturrejser Europa er en rejse i en gruppe, hvor du møder ligesindede, der lige som dig er interesseret i kulturen, naturen og maden på atlanterhavsøerne. Din rejseleder taler dansk, og forkæler gruppen med spændende historier og et lokalkendskab ud over det sædvanlige – den perfekte måde at opleve Færøerne på.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fabelagtige Færøerne

6 dage Fra 14.995,-

Rejse til Færøerne - med dansk rejseleder Færøerne - en oplevelse af de sjældne - Imponerende landskaber, fabelagtige udsigter, uspoleret natur og en rig kulturarv, hvor gamle traditioner og moderne ø-liv går hånd i hånd. Når græsset er grønnere end grønt, og dagene er lyse og lange og årstiden allerbedst, byder vi dig velkommen i Nordatlanten. Nuancerne i den grønne farvepalet er uendelig, og den enestående, uberørte natur betager alle, der besøger de vidunderlige øer...Læs mere om rejsen til Færøerne