Skip to main content

Rabatter og priser

strand i solnedgang

Rabat på rejser

Hos Kulturrejser Europa mener vi som udgangspunkt, at alle skal betale den samme pris for vores rejser. Derfor finder du ikke afbudsrejser og restpladser, der sælges til urealistiske priser kort før afrejse.

Rabat hvis du bor langt fra Københavns Lufthavn!

Bor du på Bornholm, Fyn eller i Jylland og skal rejse fra Københavns Lufthavn, yder Kulturrejser Europa en brorabat på kr. 250,- pr. person på alle rejser med afrejse fra København (gælder kun rejsemål, hvor der ikke er fly fra Aalborg eller Billund).

Prisen på en rejse med Kulturrejser Europa

Priser og fakta finder du under hver enkelt rejse her på hjemmesiden samt prislisten i kataloget. Her kan du se prisen på de enkelte afgange, samt hvad der er inkluderet af udflugter, måltider m.v. Foruden rejsens grundpris betales der et administrationsgebyr på kr. 95,- pr. rejsende. Dette dækker bl.a. gebyr til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring igennem Gouda Rejseforsikring, som Kulturrejser Europa tegner for alle gæster.

Priserne i hovedkataloget 2023 er udarbejdet ultimo 2022. Vi tager forbehold for fejl, ændringer og henviser i øvrigt til de almindelige rejsebestemmelser, som findes på vores hjemmeside. Betingelserne fremsendes ved forlangende og altid sammen med faktura.

Afbestillingsforsikring og rejseforsikring:

Kulturrejser Europa samarbejder med Gouda Rejseforsiking og formidler udelukkende salg af og rådgivning om Gouda Rejseforsikrings produkter.

Se nærmere om forsikringerne her på vores hjemmeside

Garanti for gennemførelsen af en rejse

Der er ikke noget værre end at modtage besked om at en rejse, som man har glædet sig til, må aflyses p.g.a. manglende tilslutning. Vi kan desværre ikke give garantier, men da de fleste af vores rejser gennemføres ved min. 16-18 personers tilslutning, er det heldigvis meget sjældent, at vi må skuffe nogen.

Men skulle ”uheldet” være ude, og er det ikke muligt at skaffe plads på en tilsvarende rejse, tilbyder vi en kompensation på kr. 500,- pr. person til køb af en anden rejse, hvis aflysningen sker senere end 40 dage før afrejse. Du kan naturligvis også vælge at få tilbagebetalt depositum.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på vores hjemmeside kulturrejser-europa.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling af din rejse

Du kan betale med diverse kreditkort eller med dit unikke betalingsID (kortart +71), der står på dit rejsebevis. Du kan også betale med et gavekort, hvis du er heldig at have et sådan.

Læs mere om betalingsmulighederne her.

For at betale skal du logge ind på din booking. Brug dit bookingnummer samt password.. Begge finder du øverst i højre hjørne af dit rejsebevis, som du fik sammen med din bookingbekræftelse.

Log ind og betal her


Gå tilbage til forsiden med alle vores kulturrejser.