Skip to main content

Haverejser

En haverejse med Kulturrejser Europa er en ’opdagelsesrejse’ blandt smukke og farverige blomster i mange forskelligartede, frodige og fantastiske haver.

På alle vores haverejser besøger vi sjældne haver, smukke parker og oplever overvældende blomstermængder og harmoniske farvespil. Det er danske Ole Fournais, der er en yderst erfaren rejseleder, havehistoriker og plantekender, som står i spidsen for alle vores haverejser.

Den perfekte rejse til haveentusiasten

En haverejse er for dig, som elsker haver og blomster og som sætter pris på at rejse i en gruppe med en kompetent og vidende rejseleder. Fly, hotel, flere måltider og udflugterne i programmet er inkluderet i rejsen, og det samme gælder entréen til de haver, hvor det er angivet.

Haverejser i 2024

I 2024 kan du rejse med Kulturrejser Europa på en haverejse til England, der bl.a. inkluderer et besøg til den berømte havemesse Chelsea Flower Show i London Et absolut must for alle haveelskere. Havemessen er en unik, spændende og inspirerende oplevelse.

England er imidlertid ikke det eneste land, der excellerer i havebrug. Vores populære haverejse til Madeira byder på frodige haveoplevelser med eksotiske planter og blomster - desuden kan du oplevle øens farverige Blomsterfestival under rejsen.

Du kan også se frem til at opleve slotte, have og prægtige parker på en helt ny haverejse til Frankrig. Midt i den frodige dal ved Loirefloden finder vi nogle af Frankrigs mest imponerende haver, og det er netop dem, vi skal udforske.

En anden nyhed i 2024, vores haverejse til Irland - nærmere betegnet Dublin og Wicklow, giver dig en række nøje udvalgte haver med noget på hjerte og dyb ro i kombination med de muligheder og historier en storby som Dublin nu engang har, og som er med til at give rejsen en interessant kulturel kant.

Haverejse til Frankrig

Syv dage med fortryllende slotte og haver i Loire - Rig kulturarv, eventyrlige og dramatiske fortællinger og et magisk blomsterparadis – det er noget af det, der gør Loire så fortryllende. Faktisk ligger der, her i den frodige dal ved Lo...

Haverejse til Irland

Dublin og Wicklow - The Garden of Ireland - Tag med på en skræddersyet haverejse til Irland og oplev, hvorfor Wicklow kaldes for the Garden of Ireland. På denne rejse er natur, kultur og smukke haver i højsædet for haveentusiaster og kul...

Haverejse til Madeira

Haverejse til Madeira med blomsterfestivalen i 2024 I selskab med havehistoriker Ole Fournais - Oplev sjældne haver, farverige blomster, smukke parker og Madeiras smukke hovedby Funchal på denne blomster- og haverejse til Ma...

Haverejse i England med Chelsea Flower Show

Farverig haverejse til England - Velkommen til denne unikke haverejse til England, som står højt på ønskelisten hos mange have- og blomsterentusiaster med hang til engelsk historie. Glæd dig til et nøje sammensat ugeprogram i farverige o...