Skip to main content

Pestana Bay All Inclusive (Hotelklasse: 4 stjerner)

Hotel Pestana Bay

Bo med fabelagtig havudsigt

Hotel Pestana Bay All-Inclusive er smukt beliggende i første række til Formosa-stranden med en fantastisk udsigt over havet. Alle værelserne vender mod havet. Hotellet har et dejligt udendørsområde med fælles terrasse, to swimmingpools (begge solopvarmet), solsenge, bar og en frodig have med eksotiske planter, blomster og træer.

Værelsestyper på Pestana Bay All Inclusive

Værelser findes i flere kategorier, alle værelser og suiter vender mod havsiden og har terrasse eller balkon udstyret med udemøbler, køleskab, TV, telefon, vifte i loftet, gratis wifi samt badeværelse med badekar og hårtørrer.

 • Værelse med terrasse og have/pooludsigt
  Værelser beliggende med direkte adgang til hotellets have ved poolområdet i haven. Der er ikke havudsigt fra terrassen eller værelset.


Billede: Værelserne med terrasse og pooludsigt ligger i stueplan.

 • Værelse med balkon og havudsigt 1.-3. sal eller 4.-6. sal.
  To værelseskategorier, hvor alle værelser er ens, når det gælder størrelse, indretning, balkon og havudsigt. Alle værelser har gulvtæppe i soveafdelingen og klinker i entré og badeværelset. Det er altså alene hvilke etager, man bor på, der er forskellen. Vi kan garantere værelse indenfor en bestemt kategori 1.-3. sal eller 4.-6. sal, men ikke præcis hvilken etage, man bor på. Uanset hvilken etage (1.-6. sal) du bor på, bor du med en fabelagtig havudsigt.


Billede: Eksempel på et værelse med balkon og havudsigt 1.-3. sal eller 4.-6. sal.

 • Værelse med balkon og havudsigt 7. sal
  Værelser beliggende på hotellets øverste etage (7. sal), som har samme størrelse og indretning, balkon og havudsigt, som øvrige etager. Dog er interior lidt nyere ligesom, der er parketgulv og aircondition ligesom der er en lille sofa.


Billede: Eksempel på et værelse med balkon og havudsigt 7. sal

 • Junior suite/suite med balkon og havudsigt
  Begge type suiter består af et separat soveværelse og en opholdsstue med dør imellem. Suiten er større end juniorsuiten ligesom suiten har to badeværelser og en dobbeltbalkon. Der findes en suite og en juniorsuite pr. etage. Det er muligt at få en opredning i opholdsstuen til max. 1 voksen eller 2 børn max 12 år. Vi kan ikke garantere en bestemt placering eller etage. Fra alle junior suiter og suiter nyder du havudsigten fra din balkon.


Billede: Eksempel på en suite med balkon og havudsigt. Junior suite er mindre og har foldedør mellem stue og soveværelse.

Lokalområdet omkring Pestana Bay

Pestana Bay er beliggende i første række til havet i et roligt område for enden af en blind vej, i udkanten af Lido-området med direkte strandadgang. Indkøbscenteret Forum, Lido-promenaden og havbadene er i gåafstand enten via en stjel bakke eller via tunnellen ved stranden (som kan være lukket). Der er knapt 5 km til Funchal. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus et par gange om dagen mellem hotellet og Funchal i dagtimerne. Køreplan udleveres ved ankomst (begrænset plads/sæsonafhængig). Taxa til/fra Funchal koster ca. €12 pr. vej og bybusserne stopper tæt ved hotellet. Langs stranden er der etableret en ny strandpromenade med gode muligheder for gåture langs havet og der er også flere strandbar og masser af lokalt strandliv.

Mad og drikke

Hotellet er et "all inklusive" hotel. Alle inkluderede måltider serveres i restauranten som buffet. Tillader vejret det, er det muligt at nyde maden udendørs året rundt. Drikkevarer hentes i baren.

All inclusive på hotellet inkluderer:
- Morgenmad, frokost og aftensmad
- Eftermiddags-snacks
- Fri bar kl. 11-23

Maden holder en god standard, dog er det vigtigt at understrege, at man ikke der på et ”all-inclusive”-hotel ikke kan forventes gourmetmad, men en indbydende buffet med et bredt udvalg.
Drikkevarerne er udvalgte mærker af øl, sodavand, vand, vin og spiritus samt te og kaffe. Du kan opgradere udbuddet af drikkevarer til flere typer/mærker mod tilkøb på hotellet.

Ophold, der på ankomstdagen starter med frokost, slutter med morgenmad på afrejsedagen. Ophold, der starter med middag på ankomstdagen, slutter med frokost på afrejsedagen.

Indtjekning er fra kl. 15 og udtjekning senest kl. 12
Ønsker du at beholde værelset senere end kl. 12 på afrejsedagen, kan du tilkøbe sen check ud på hotellet, såfremt de har plads.

I forlængelsen af lobbyen der lounge og bar, hvor der flere aftener om ugen er underholdning, musik og show. Der er en mindre fitness afdeling med kondicykle og løbebånd. Poolhåndklæder udleveres.

Hotellets officielle navn er Pestana Ocean Bay All Inclusive og i daglig tale benyttes navnet Pestana Bay All Inclusive.

Hotel Pestana Ocean Bay All Inclusive
Praia Formosa
9000-247 Funchal
Tlf. +(351) 291701900

Du kan læse mere om hotellet på deres hjemmeside her.

Kulturrejser Europa er ikke ansvarlig for indholdet eller vedligeholdelsen af eksterne hjemmesider.

Fakta og faciliteter

Antal værelser 215
Reception Døgnåben
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Fri bar kl. 11-23 (udvalgte mærker)
Swimmingpool Udendørs solopvarmet og jacuzzi
Fitnessrum Ja
Fælles udeområde Have og solterasse
Afstand til strand 50 m
Trådløst internet Gratis wi-fi
TV Ja
Balkon Ja
Telefon Ja
Værdiboks Mod betaling, Ca. €12 pr. uge
Køleskab/Minibar Ja
Hårtørrer Ja

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
13/7 - 20/7Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 11.995,-Udsolgt
15/7 - 25/7Se rejsetider KøbenhavnMadeira for krop og sjæl14.495,-FORESPØRG
22/7 - 1/8Se rejsetider KøbenhavnMadeira for krop og sjæl14.495,-Bestil
29/8 - 5/9Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.995,-Bestil
2/9 - 9/9Se rejsetider KøbenhavnVandreferie på Madeira 11.995,-Få pladser tilbage
9/9 - 16/9Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.495,-Bestil
16/9 - 23/9Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.495,-Bestil
30/9 - 7/10Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 9.995,-Bestil
7/10 - 14/10Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 10.495,-Bestil
7/10 - 14/10Se rejsetider KøbenhavnVandreferie på Madeira 11.495,-Få pladser tilbage
14/10 - 21/10Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 9.995,-Bestil
21/10 - 2/11Se rejsetider KøbenhavnPortugals grønne ø-rige - Azorerne og Madeira17.495,-Bestil
24/10 - 31/10Se rejsetider KøbenhavnMageløse Madeira All Inclusive 9.995,-Bestil