Skip to main content

Tryghed

Din tryghed er vores største fokus

Hos Kulturrejser Europa stræber vi altid efter, at du skal føle dig tryg og taget godt af såvel inden afrejse som på selve rejsen. Dette gør vi gennem at sikre et kyndigt og kompetent personale, der altid kan hjælpe dig.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med bestilling af en rejse samt rejsens afvikling.

Pakkerejsegaranti

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg, når du bestiller en rejse hos os. Vi vil derfor gerne understrege, at du er omfattet af vores pakkerejsegaranti, jf. Lov om pakkerejser, når du bestiller en rejse med Kulturrejser Europa.

Vi prioriterer vores kunders sikkerhed højt, og Kulturrejser Europa følger til hver en tid Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Vi gennemfører aldrig rejser til destinationer, hvortil Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet fraråder ikke-nødvendige rejser, altså hvis rejsevejledningen er rød eller orange.

Hvis du har bestilt og betalt for en rejse, der ikke kan gennemføres pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger på afrejsetidspunktet, vil rejsen senest 14 dage før afrejse blive aflyst, og vi vil kontakte dig og tilbyde dig hele dit indbetalte beløb (ekskl. evt. forsikringer) refunderet inden for 14 dage eller ombooking til en anden rejse med ombookingsrabat.

Dansktalende rejseleder

Når du er afsted, er du i trygge hænder hos vores erfarne dansktalende rejseledere med solidt lokalkendskab og med fokus på din tryghed og sikkerhed. Alt dette gør, at vi som rejsearrangør kan garantere, at du kan føle dig tryg fra start til slut.