Skip to main content

Vandreferie i Grækenland - Athen, Peloponnes & Hydra

8 dage - pris pr. person fra
11.995,-
Bestil rejse

Vandreferie i Grækenland

Oplev Athen, Peloponnes og øen Hydra

Vandreferie i Grækenland på naturskønne Peloponnes samt øen Hydra og naturligvis i Athen.

Derfor skal du rejse med os på vandreferie i Grækenland:

 • Kulturrejser Europa er ekspert på det græske fastland
 • Besøg ved store antikke seværdigheder samt unikke naturperler væk fra alfarvej
 • Oplev det ægte Grækenland, langt fra det mainstream og de turistede øer
 • Dansktalende rejseleder
 • Den mageløse græske natur og indblik i historie og folklore

Peloponnes – uspoleret og fantastisk natur

Peloponnes er dækket af frodige foldebjerge og er for mange, fortsat, et uopdaget vidunder. Det er en fantastisk del af Grækenland, med en sådan skønhed, at man ikke må forpasse chancen for at opleve den. Landsdelen er spækket med fantastisk natur, vidunderskønne kyststrækninger, frodige bjergmassiver indhyllet i den karakteristiske krydrede duft af pinjetræer, vild oregano og timian.

Vores udgangspunkt for vandringerne er et strandhotel i landområdet Isthmia tæt på Korinthkanelen. Her er stille og roligt og her kan vi rigtigt slappe af og nyde roen efter endt vandring. Turen slutter eller begynder, afhængig af afrejsedato) med 2 overnatninger i spændende Athen hvor du har tid på egen hånd (eller sammen med rejselderen) til at trave rundt og udforske det gamle centrum.

Den imponerende Vouraikos Nationalpark med små floder, vandfald og lokale landsbyer vil bærer vores forspor. Her venter os også en herlig veterantogtur i det berømte tandhjulstog (med forbehold hvis det har regnet meget), som går fra bjergerne ned til kysten. I den meget charmerende havneby Nafplio besøger vi den imponerende Palamidi Borg og vi aflægger naturligvis også det store antikke amfiteater Epidavros et besøg.

Det gamle Korinth og den charmerende ø Hydra, som ingen biler har, binder en sløjfe på vores eventyr. Athen venter os som en perfekt start/finale på vandreferien i det autentiske Grækenland.

Sværhedgraden på vandringsdagene varierer fra let til moderat afhængig af den enkelte dag. Underlaget varierer og enkelte dage har vi mange stigninger. En god fast vandrestøvle anbefales.

Kort dagsprogram 19. okt. 2024:

Dag 1: Ankomst til Athen og transfer til hotel i Athen
Dag 2: Athen byvandring og/el. fri til egne oplevelser (M,A)
Dag 3: Mod Peloponnes og Istmien m stop v/ Korintkanalen (M,A)
Dag 4: Vandring til Nafplio, Besøg på Palamidiborgen og Epidavros (M,A)
Dag 5: Vandring i Vouraikos Nationalpark (M,A)
Dag 6: Fridag til afslapning (M,A)
Dag 7: Sejlads til- og vandring på øen Hydra (M,A)
Dag 8: Vandring i Korinth og kørsel til Athen og hjemrejse (M,A*)

Der tages forbehold for evt. ændringer i rækkefølgen af dagsprogrammet.
M = Morgenmad, A = Aftensmad *Dag 6 er der tale om spisning kl. 17 altså sen frokost/tidlig aftensmad.

Kort dagsprogram 5. april 2025:

Dag 1: Ankomst til Athen, kørsel til Isthmia ved Korinthkanalen (A*)
Dag 2: Vandring til Nafplio, Besøg på Palamidiborgen og Epidavros (M,A)
Dag 3: Sejlads til og vandring på øen Hydra (M,A)
Dag 4: Vandring i Vouraikos Nationalpark (M,A)
Dag 5: fridag til afslapning (M,A)
Dag 6: Vandring i Korinth og kørsel til Athen(M)
Dag 7: Athen byvandring og/eller fri til egne oplevelser (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

Der tages forbehold for evt. ændringer i rækkefølgen af dagsprogrammet.
M = Morgenmad, A = Aftensmad *på sene ankomster til Istmien udgår middagen og der vil vil være en kold anretning på værelset.

Dagsprogram for afrejse 19. oktober 2024

Dag 1: Ankomst Athen 

Efter ankomsten til Athen, indlogeres vi på vores hotel centralt i byen og går til ro for natten.

Dag 2: Athen (M)

Tiden i Athen er din egen men du kan vælge, at følge med på byvandring sammen med rejselederen om formiddagen. Det gamle centrum er til at overskue med de største seværdigheder i gåafstand fra hotellet. Måske er det dit første besøg i den græske hovedstad og så skal man naturligvis besøge legendariske Akropolis. Herfra har man en betagende udsigt over millionbyen. Du kan også bruge dagen og aftenen i de stemningsfulde gader i Plaka eller Monastiraki. Plaka, Gudernes Kvarter, med sine labyrintiske gader, der fører op til Akropolis, og små charmerende huse, haver og butikker, er det ældste kvarter i Athen. Det har kontinuerligt været beboet siden antikken.

Kvarteret Monastiraki rummer det hele. Her omkring den nyklassistiske togstation fra 1895, finder du små hyggelige butikker, cafeer, den byzantinske kirke Skt. Pantanassa og Tzistaraki-moskeen. Måske når du en tur på loppetorvet på Avissinia-pladsen, hvor du kan finde alt fra sjælden antik til brugte møbler, tøj og smykker. Du kan også shoppe på hovedstrøget Ermou eller drikke en frappé på en af de moderne caféer i den "dyre" shoppinggade Kolonaki eller nyde en ouzo på en gammel kafe-neio. Det kan også anbefales at besøge byens hjerte, Syntagma-pladsen, hvor du kan iagttage de festklædte vagter Evzones foran den græske parlamentsbygning.

Det kan anbefales, både dag eller aften, at se deres specielle march, som udføres hver halve time. Akropolis Museum, lige overfor selve Akropolis, er meget anbefalelsesværdigt. Det er en fantastisk bygning! Entré ca. 15 euro, er du over 65 er det en anelse billigere. 

Dag 3: Med kurs mod Peloponnes (M,A)

Idag forlader vi Athen og sætter vi kurs mod Peloponnes - Grækenlands største halvø. Vores hotel ligger ved vandet ikke langt fra udmundingen af den imponerende og menneskeskabte kanal, som skiller Peloponnes fra det øvre fastland. Allerede tilbage i oldtiden var der tanke på at skabe en gennemgang over den seks km brede landtange. Kejser Nero satte i år 67 e.Kr. 6.000 jødiske krigsfanger til at påbegynde udgravningen, men hans værk blev ikke færdigt. Herefter gjorde venetianerne forgæves forsøget. Omsider i 1893 åbnede Grækenland den endelige forbindelse, som afkortede sejladsen mellem det Ioniske Hav og Piræus (havnen ved Athen) med 200 sømil. Vi stopper naturligvis for at se nærmere på kanalen, evt. toiletbesøg samt for evt. indkøb af vand og snacks til den kommende dag. Hotellet i Isthmia, hvor vi skal være i fem nætter, ligger i rolige omgivelse ned til vandet. Det er et skønt udgangspunkt for dagene iført vandrestøvler og indbyder til afslapning og ro når vi vender tilbage om eftermiddagen. Vi har halvpension på hotellet (morgen -og aftensbuffet) OBS; ved meget sen ankomst til Istmien vil der stå en kold anretning på værelset. 
 

Billede:
Panorama over Peloponnes.

 

Dag 4: Nafplio, Palamidi, Epidavros (M,A)

Vi følger en fantastisk smuk rute i bjergene langs havet frem til den turkisfarvede bugt Karathona.


Billeder: Vandring i smukke omgivelser.

Vi skal opleve den skønne og utroligt hyggelige havneby Nafplio der i 1828 blev Grækenlands første hovedstad, efter 400 års osmannisk herredømme. Med sin overvældende charme og skønhed fortryller Nafplio altid sine gæster. Et væld af restauranter, cafeer og barer samt butikker findes i de livlige små gader, på havnepromenaden og på byens stemningsfulde torve.


Billede:
Nafplio, Grækenlands smukkeste havneby.

Byens vartegn fra middelalderen, Palamidiborgen, troner i sin venetianske pragt, majestætisk over byen. Udsigten fra fæstningen, som vi besøger, over hele Nafplio og havet omkring, er i sandhed spektakulær. Der skulle være 999 trin op til borgruinen, den bedst bevarede af sin slags. Oppe på borgen går vi rundt på egen hånd som man har lyst da det er besværligt at gå i en gruppe rundt på området. På tilbagevejen mod hotellet (bus), stopper vi og besøger det verdensberømte antikke amfiteater Epidavros. Det er en af de smukkeste arkæologiske seværdigheder i Grækenland og nok det bedst bevarede amfiteater af alle. Det imponerer med sin perfekte akustik og er stadig fungerende som scene for diverse koncerter og teateropsætninger. 

Højdemeter 100 m op/ 100 m ned, Distance 5 km 

Dag 5: Vouraikos National Park (M,A)

Turen denne morgen går med bus mod vest, langs Korintgolfen og Achaia-regionens grønne bjergmassiver.  Fra havne -og stationsbyen Diakoftó begynder vores vandring gennem den naturskønne Vouraikos kløft. Ruten går langs med den lille tandhjulstogbane som er den mest spektakulære togrute på hele Balkanhalvøen.


Billede: Vouraikos kløften.

Togbanen går op til bjergbyen Kalávrita som er et yndet skisportssted om vinteren og mange nyder den svale bjergluft her om sommeren. Kalavrita bærer på en grum og tragisk historie fra 2.verdenskrig hvor tyske soldater dræbte alle drenge og mænd i byen. Zachlorou hedder den lille stationsby (38 indb.) som ligger 5 km fra Kalávrita i hjertet af kløften er vores mål. Den gik heller ikke ramt forbi da tyskerne kom til området. I December 1942 blev den gamle by brændt ned. I dag er der kun en samling huse og et par beværtninger rundt om den lille stationsbygning. Vi nyder en stund her inden vi får mulighed for at stige på toget. Langsomt bevæger vi os gennem den imponerende natur, ned igen, gennem den pittoreske kløft, langs brusende floder og vandfald og tæt skov. Tilbage ved kysten venter vores bus som kører os tilbage til Isthmia. Togturen er med forbehold for vejrlig. Har det regnet meget i nogen tid, indstilles kørslen. Denne vandring har mange stigninger.

Højdemeter ca. 620 m op/ 300 m ned. Distance ca. 12,5 km 


Billede: Vouraikos nationalpark.Billeder: Gå på opdagelse på farverige Hydra.

Dag 6:  Fridag til afslapning (M,A)

I dag har vi indlagt en dag til afslapning og egne oplevelser, 
 

Dag 7: Hydra (M,A)

Når man siger Grækenland siger man også øer og naturligvis skal det element med på denne rejse. Hydra er en del af De Saroniske Øer og er ganske speciel. Det er ikke lovligt at kører i bil herovre hvorfor den lille ø har ca. 500 æsler og muldyr. Nogle har måske hørt om øen fordi den hedengangne amerikanske sanger og digter, Leonard Cohen, havde sommerhus her.


Billeder: Charmerende Hydra.

Hovedbyen på Hydra ligger som et amfiteater af traditionelle stenhuse i øens bugt og vi oplever den via de labyrintiske gader og gyder. Du har fri til at opleve den selv eller i følgeskab med dine medrejsende. Der er tidlig afgang fra hotellet med bus og hen til færgelejet. Beregnet ankomst til Hydra er ca. kl. 10. Indsejlingen til de græske øer mens dagens liv begynder er bare noget ganske særligt. Efter ankomst sætter vi afsted med det samme på vandringen rundt om byen som tager godt par timer. Vi har derefter tid til en snack eller en frokost og måske en kold øl før færgen sejler fra Hydra tilbage til fastlandet kl. 15. Bussen venter ved færgelejet og tager os tilbage til hotellet.
 
Højdemeter: 350 m op / 350 m ned, Distance ca. 6,6 km, 2,5-3 timer

Dag 8: Vandring Akro Korinth, spisning og hjemrejse (M,A*)

Vi tjekker idag ud fra vores hotel. Vi er stadig iført vandrestøvlerne da formiddagen står på besøg/vandring oppe på Akro Korinth. Her skal vi vandre op til det antikke fort, Korints akropolis som ligger i en højde af 575 meter over havet. På grund den strategiske gode placering ved Korinthtangen blev Korinth tidligt en af middelhavsområdets vigtigste handelsbyer. Da man ville undgå den farefulde sejlads syd om Peloponnes (før Korinthkanalens tilbliven) omlastede man sine skibe her. I oldtiden var Krointh travlt  beskæftiget med skibsbygning og keramikproduktion. Herudover var den berygtet for et blomstrende prostitutionsliv. Yderligere kender vi stedet af navn, fordi Apostlen Paulus skrev to af sine breve til den tidlige kristne menighed i Korinth. Efter endt vandring kører vi til Artemida uden for Athen og spiser et afskedsmåltid (kl. 17), inden turen går til Athens lufthavn. Vi har igennem den forgangne uge stiftet bekendtskab med et dejligt område af Grækenland, uovertruffen i skønhed. Kaló taxídi!

Højdemeter 300m op, 150m ned, 4 km, 2 timer

Dagsprogram på afrejse 5. april 2025

Dag 1: Ankomst Athen, kørsel til Isthmia ved Korinthkanalen (A*)

Efter ankomsten til Athen, sætter vi kurs mod Peloponnes - Grækenlands største halvø. Vores hotel ligger stille og for sig selv ved vandet ikke langt fra udmundingen af den imponerende og menneskeskabte kanal, som skiller Peloponnes fra det øvre fastland. Allerede tilbage i oldtiden var der tanke på at skabe en gennemgang over den seks km brede landtange. Kejser Nero satte i år 67 e.Kr. 6.000 jødiske krigsfanger til at påbegynde udgravningen, men hans værk blev ikke færdigt. Herefter gjorde venetianerne forgæves forsøget. Omsider i 1893 åbnede Grækenland den endelige forbindelse, som afkortede sejladsen mellem det Ioniske Hav og Piræus (havnen ved Athen) med 200 sømil.
 

Billede: Panorama over Peloponnes.

Hotellet i Isthmia, hvor vi skal være i fem nætter, ligger i rolige omgivelse ned til vandet. Det er et skønt udgangspunkt for dagene iført vandreskoene og indbyder til afslapning og ro når vi vender tilbage om eftermiddagen. Vi gør et stop undervejs til toiletbesøg samt for evt. indkøb af vand og snacks til den kommende dag.
*Da vi ankommer lige til sengetid vil der ikke være middag inkluderet men hotellet har sørget for en lille kold anretning på værelse.

Dag 2: Nafplio, Palamidi, Epidavros (M,A)

Vi står på vandrings -og udflugtsdagene tidligt op og nyder hotellets morgenmad inden vi sætter ud i den græske natur. På denne dag afhentes vi med bus og sættes af ved dagens vandringsudgangspunkt. Vi følger en fantastisk smuk rute i bjergene langs havet frem til den turkisfarvede bugt Karathona og ind i byen Nafplio.
 

Billeder: Vandring i smukke omgivelser.

Vi skal nemlig opleve den skønne og utroligt hyggelige havneby der i 1828 blev Grækenlands første hovedstad, efter 400 års osmannisk herredømme. Med sin overvældende charme og skønhed fortryller Nafplio altid sine gæster. Et væld af restauranter, cafeer og barer samt butikker findes i de livlige små gader, på havnepromenaden og på byens stemningsfulde torve.
 

Billede:
Nafplio, Grækenlands smukkeste havneby.

Byens vartegn fra middelalderen, Palamidiborgen, troner i sin venetianske pragt, majestætisk over byen. Udsigten fra fæstningen, som vi besøger, over hele Nafplio og havet omkring, er i sandhed spektakulær. Der skulle være 999 trin op til borgruinen, den bedst bevarede af sin slags. På borgruinen har vi tid til på egen hånd og i eget tempo, at gå rundt. Et eminent spot til smukke fotos af udsigten. Efter besøget i Nafplio og på tilbagevejen mod hotellet (bus), stopper vi og besøger det verdensberømte antikke amfiteater Epidavros. Det er en af de smukkeste arkæologiske seværdigheder i Grækenland og nok det bedst bevarede amfiteater af alle. Det imponerer med sin perfekte akustik og er stadig fungerende som scene for diverse koncerter og teateropsætninger.

Højdemeter 100 m op/ 100 m ned, Distance 5 km

Dag 3: Øen Hydra (M,A)

Når man siger Grækenland siger man også øer og naturligvis skal det element med på denne rejse. Hydra er en del af De Saroniske Øer og er ganske speciel. Det er ikke lovligt at kører i bil herovre hvorfor den lille ø har ca. 500 æsler og muldyr. Nogle kender måske øen fordi den hedengangne amerikanske sanger og digter, Leonard Cohen, havde sommerhus her. Hovedbyen på Hydra ligger som et amfiteater af traditionelle stenhuse i øens bugt. Du har frit lejde til selv at gå rundt og opleve byen eller i følgeskab med rejseleder og dine medrejsende på en vandrerute som, i en halvcirkel, tager os opad og rundt om byen.


Billeder: Charmerende Hydra.

Der er tidlig afgang fra hotellet med bus og hen til færgelejet. Beregnet ankomst til Hydra er kl. 10. Indsejlingen til de græske øer mens dagens liv begynder er bare noget ganske særligt. Efter ankomst sætter vi afsted med det samme på vandringen rundt om byen som tager godt par timer. Vi har nu tid til en snack eller en frokost og måske en kold øl før færgen sejler os tilbage til fastlandet kl. 15 hvorefter vores bus kører os tilbage til hotellet.
 
Højdemeter: 200 m op / 200 m ned, Distance ca. 5 km


Billeder: Gå på opdagelse på farverige Hydra.

Dag 4: Vouraikos Nationalpark og togtur (M,A)

Turen denne morgen går med bus mod vest, langs Korintgolfen og Achaia-regionens grønne bjergmassiver.  Fra havne -og stationsbyen Diakoftó begynder vores vandring gennem den naturskønne Vouraikos kløft. Ruten går langs med den lille tandhjulstogbane som er den mest spektakulære togrute på hele Balkanhalvøen.


Billede: Vouraikos kløften. 

Togbanen går op til bjergbyen Kalávrita som er et yndet skisportssted om vinteren og mange nyder den svale bjergluft her om sommeren. Kalavrita bærer på en grum og tragisk historie fra Anden Verdenskrig hvor tyske soldater dræbte alle drenge og mænd i byen. Zachlorou hedder den lille pittoreske (forhenværende)stationsby som ligger 5 km fra Kalávrita og i hjertet af køften. Landsbyen gik heller ikke ramt forbi da tyskerne kom til området. I December 1942 blev den gamle by brændt ned. I dag er der kun en samling huse samt et par beværtninger rundt om den forfaldne stationsbygning.

Vi nyder en stund her inden vi får mulighed for at stige på toget. Langsomt bevæger vi os gennem den imponerende natur, ned gennem den pittoreske kløft, langs brusende floder og vandfald og tæt skov. Tilbage ved kysten venter vores bus som kører os tilbage til Isthmia. I forhold til vandringerne er denne dag den hårdeste da der er flere stigninger.  

Højdemeter ca. 620 m op/ 300 m ned. Distance ca. 12,5 km 
 

Billede: Vouraikos nationalpark.

Dag 5: Fridag til afslapning på hotellet (M,A)

Efter 3 dage med vandringer og udflugter har vi i dag fri til at restituere fysisk og mentalt. Hotellets område er som skabt til netop afslapning. Du kan vælge at ligge på plænen i den store have med en god bog, nyde det skønne poolområde eller den direkte adgang til stranden. Du kan naturligvis også vandre en tur i det landlige område som hotellet ligger i. 

Dag 6: Akro Korinth og afgang til Athen (M)

Vi besøger i dag Akro Korinth en lille times køretur fra hotellet. Samtidigt har vi pakket kufferten og siger farvel til Isthmia. I Korinth skal vi vandre op til det antikke fort og Korints akropolis i en højde af 575 meter over havet. Udsigten er mageløs. På grund af den strategiske gode placering ved Istmien (landtangen med Korinthkanalen) blev Korinth tidligt en af middelhavsområdets vigtigste handelsbyer. Da man ville undgå den farefulde sejlads syd om Peloponnes (før Korinthkanalens tilbliven) omlastede man sine skibe her. I oldtiden var byen travlt beskæftiget med skibsbygning og keramikproduktion. Herudover var den berygtet for et blomstrende prostitutionsliv. Yderligere kender vi stedet af navn, fordi Apostlen Paulus skrev to af sine breve til den tidlige kristne menighed i Korinth. Sidst på eftermiddagen har vi kurs i bus mod millionbyen Athen og vores centralt beliggende hotel. 

Højdemeter: ca 330 op / 150 ned, Distance 4 km 


 

Dag 7: Athen (M)

I dag går rejselederen på byvandring sammen med de som ønsker at følge med men tiden i Athen er din egen og du beslutter selv. Det gamle centrum er til at overskue med de største seværdigheder i gåafstand fra hotellet. Måske er det dit første besøg i den græske hovedstad og så skal man naturligvis besøge legendariske Akropolis. Herfra har man en betagende udsigt over millionbyen. Du kan også bruge dagen og aftenen i de stemningsfulde gader i Plaka eller Monastiraki. Plaka, Gudernes Kvarter, med sine labyrintiske gader, der fører op til Akropolis, og små charmerende huse, haver og butikker, er det ældste kvarter i Athen. Det har kontinuerligt været beboet siden antikken.
 
Kvarteret Monastiraki rummer det hele. Her omkring den nyklassistiske togstation fra 1895, finder du små hyggelige butikker, cafeer, den byzantinske kirke Skt. Pantanassa og Tzistaraki-moskeen. Måske når du en tur på loppetorvet på Avissinia-pladsen, hvor du kan finde alt fra sjælden antik til brugte møbler, tøj og smykker. Du kan også shoppe på hovedstrøget Ermou eller drikke en frappé på en af de moderne caféer i den "dyre" shoppinggade Kolonaki eller nyde en ouzo på en gammel kafe-neio. Det kan også anbefales at besøge byens hjerte, Syntagma-pladsen, hvor du kan iagttage de festklædte vagter Evzones foran den græske parlamentsbygning. Det kan anbefales, både dag eller aften, at se deres specielle march, som udføres hver halve time. Det nye Akropolis Museum, lige overfor selve Akropolis, er meget anbefalelsesværdigt. Det er en fantastisk bygning! Det koster kun fem euro at komme ind, og er du over 65 er det en anelse billigere.

Dag 8: Hjemrejse (M)

Der er sen afrejse hvilket giver dig ekstra tid til det du ikke nåede den foregående dag. Bagagen opbevares på hotellet frem til afgang ca. kl. 18. Vi har igennem den forgangne uge stiftet bekendtskab med et dejligt område af Grækenland, uovertruffen i skønhed. Det har med sikkerhed sat sig som en mindeværdig oplevelse, som vi bærer med os, når vi drager mod lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.

Kort

Vandreferie i Grækenland

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Athen, Sparta og Korinth på dmi.dk.

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
19/10 - 26/10Se rejsetider KøbenhavnVandreferie i Grækenland 11.995,-Få pladser tilbage
5/4 - 12/4Se rejsetider KøbenhavnVandreferie i Grækenland 11.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly København - Athen t/r
 • Fem nætter på hotel i Isthmia
 • To nætter på hotel i Athen 
 • Morgenmad alle dage samt aftensmad på hotellet i Istmien 
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Entréer if. program
 • Dansktalende rejseleder
   

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Enkeltværelsestillæg, kr. 2.295 (begrænset antal)
 • Øvrige entréer ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr 95 kr. pr. person
 • Drikkepenge til chauffør og lokalguider* (frivilligt) 
 • Hotelskatter**

  *Drikkepenge er ikke et ord vi danskere finder behag i. Vi er vandt til, at al service er indkluderet i prisen. Kulturrejser Europa sørger så vidt muligt for, at inkludere alle udgifter i udsalgsprisen. Dog er drikkepenge meget svært at få samarbejdspartnere til at forholde sig til. Alligevel er det, i det meste af verden, kutume at give lokalguider og buschauffører en lille skilling for god service. Dette er naturligvis frivilligt.   
  ** Hotelskatter er ikke inkluderet og skal betales individuelt ved afrejsen fra hotellet. pr. 2024 er prisen pr. værelse pr. nat 3 euro på 3*hotel og 7 euro pr. nat på 4*hotel og 10 euro pr. nat på 5*hotel. Vi tager forbehold for pludselige ændringer i priserne.

Hotel

Overnatning Dag 1 - 3

Hotel Parnon Athen

Hotel Parnon Athen

Se andre populære rejser her