Skip to main content

Rejser til Frankrig

Kulturelle oplevelser i Frankrig

Rejs med Kulturrejser Europa til Frankrig og lad dig fortrylle af Korsikas skønhed og afslappende middelhavsstemning. Højdepunkterne på vores Korsika-rundrejse er mange og tæller bl.a. besøg i bjergbyen Corte, sejltur syd for Bonifacio, frokost i bjergene, charmerende Calvi og en guidet byvandring i spændende Ajaccio (Napoleons fødeby) - og naturligvis naturen, og de mange udsigter vi møder undervejs.

I perioder tilbyder vi også et eksklusivt flodkrydstogt langs Seinen i Paris, med udflugter og helpension ombord inkluderet. Her kan du opleve byernes by på en helt unik måde, hvor du bor midt i Paris og ser byen fra en anderledes vinkel end vanligt.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Klassiske Korsika

FRANSK MIDDELHAVSSTEMNING PÅ "BJERGET I HAVET" - Kom med på denne rundrejse til ”skønhedens ø”, hvor vi letter låget på den korsikanske skattekiste og lader os indhylle i fransk middelhavsstemning. Vi udforsker byerne, den storslåede natur og tager et smut ud på havet, for sådan opleves Korsika også. Korsika er helt sin egen, utæmmet, stolt og traditionsbunden. På denne rundrejse veksler vi mellem besøg i byerne – store som små – og oplevelser i en natur så mangfoldig, at man forundr...