Skip to main content

REJSER TIL FRANKRIG

Fantastisk ferie i Frankrig

Rejser til Frankrig er en oplevelse ud i finkultur, historisk storhed, gastronomi, mondæne byer, dufte, skønhed og meget mere. Gennem århundreder har rejser til Frankrig stået højt på danskernes ønsker, når det kommer til at holde ferie i Frankrig – netop på grund af de uendelige facetter, som en ferie i Frankrig byder på. 

Bus til Frankrig med Kulturrejser Europa

Frankrig forbinder det kolde Atlanterhav med det lune Middelhav og er således både Sydeuropa og Nordeuropa. Med Kulturrejser Europa kan du komme med bus til Frankrig og lade dig fortrylle af alt den skønhed, du møder undervejs.

Normandiet er den smukke endestation, når turen går med bus til Frankrig. Et stort frugtbart landområde med en gavmild natur, hvor vidtstrakte æbleplantager, blomstrende haver og bindingsværkshuse langs idylliske vandløb er typiske udsigter i Normandiet. Og en gribende historie, ikke at forglemme.

Normandiet har været en historisk slagmark – både under vikingerne og i de store verdenskrige. Dette hjørne af Frankrig er dog så meget andet. Her er betagende kyster, charmerende landsbyer og en befolkning der byder hjertelig velkommen. Foruden et indblik i alle de voldsomme begivenheder, som området har været vidne til, tager rejsen til Frankrig også turen ud i kanalen til den engelske kanalø Jersey og går på opdagelse. Læs mere om ferie i Frankrig med bus her eller find alle vores busrejser her.

Sydfrankrig på første klasse

Du sejler den særlige franske charme, der findes i Sydfrankrig, i møde, når du ombord på et flodkrydstogt på Rhône-floden. Et sådant flodkrydstogt er en ægte livsnyderferie med fuld forplejning på skibet i de allerbedste kahytter. En yderst komfortabel måde at opleve Sydfrankrigs hyggelige byer og spektakulære natur på. 

Foretrækker du at rejse til det nordligere Frankrig, kan du tage på et flodkrydstogt på Seinen, der heller ikke lader noget tilbage at ønske på livsnyderfronten. 

Hos Kulturrejser Europa har vi rejser til Frankrig for enhver smag. Alle med dansktalende rejseledsager.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Flodkrydstogt på Rhône-floden

Sydfrankrig på første klasse - Drømmer du om Sydfrankrig, og om at blive forkælet med klassisk fransk elegance? Vores flodkrydstogt på Rhône opfylder denne drøm – og mere til. Vi sejler på 4* MS Rhone Princess med fuld forplejning på skib...

7 dage Fra 14.995,- Læs mere om flodkrydstogtet

Flodkrydstogt på Seinen

Flodkrydstogt på Seinen fra paris til den engelske kanal i 2024 - Vores flodkrydstogt på Seinen gennem Frankrig er en vidunderlig mulighed for at udforske byernes by; Paris, og samtidig nyde det billedskønne sceneri langs Seinen i det nor...

Franske slotte og haver i Loiredalen

Franske slotte og haver i Loiredalen - Inden længe kan vi glædeligt præsentere en ganske særlig rejseoplevelse til Loiredalens fortryllende skønhed i Frankrig med planlagt afrejse i september 2024. Her venter prægtige slotte, smukke haver...

Normandiet – i krig og kærlighed

Busrejse til Normandiet - Normandiet har været en historisk slagmark – både under vikingerne og i de store verdenskrige. Dette hjørne af Frankrig er dog så meget andet. Her er betagende kyster, charmerende landsbyer og en befolkning der...