Skip to main content

Celebrity Cruises

Oplev verden med Celebrity Cruises – en rejse i sig selv

Vi har på mange af vores krydstogtsrejser valgt at sejle med Celebrity Cruises - og det er der mange rigtig gode grunde til. At sejle med Celebrity er nemlig ikke kun et transportmiddel fra det ene sted til det andet. Det er en rejseoplevelse i sig selv.

At være ombord på et Celebrity skib er som at træde ind i en flydende by, der er designet til at opfylde de fleste rejsendes behov, hvad enten der er underholdning i verdensklasse med shows og musik, eller afslapning i eget selskab ved et af de mange hyggelige afkroge rundt omkring ombord. For ikke at snakke om den fantastiske mad man får, eller muligheden for at svømme i poolen, eller nyde havudsigten fra første parket.

Hvorfor har vi valgt Celebrity Cruises til dig?

Først og fremmest henvender Celebrity Cruises sig til det, vi kalder det modne publikum. Det afspejles ombord, med minimale aktiviteter for børnefamilierne, hvilket også gør, at der oftest er et lidt ældre publikum ombord. Herudover er det efter vores mening lidt mere intimt, end andre rederiers skibe. Det er et lidt mindre set-up, når det kommer til shows og øvrige arrangementer og hyggelige områder. Det er også vores oplevelse, at der på mange af rejserne er sat mere tid af på destinationerne, så der er mulighed for at opleve så meget som muligt, når vi går i land.

Destinationer, der tager pusten fra dig

Vi har mere end 10 års erfaring med at arrangere grupperejser på krydstogter, og vi udvælger løbende sejlruter, som vi mener giver gode oplevelser for vores gæster. Vi har løbende et godt udvalg af krydstogtsrejser med Celebrity Cruises. Dette kunne være rejser gennem Panamakanalen, til Caribien, Japan, over Atlanten eller noget helt femte. Én ting er helt sikkert - vi håndplukker sejladserne, så vi også kan håndplukke oplevelserne i land til dig.

Oplevelserne i land

Når vi sejler med Celebrity Cruises er vi ikke nødsaget til at arrangere udflugterne i land gennem rederiet - og det er vi faktisk glade for. Det betyder nemlig at vores udflugter er arrangeret specielt til vores gæster, med et særligt og relevant indhold, egne busser, egen dansktalende rejseleder og egne lokale guider.

Celebrity Cruises er luksuriøse skibe med unikke faciliteter

De moderne skibe er indbegrebet af hyggelig atmosfære og har faciliteter ombord, som vi vil våge at påstå dækker alles behov. Er du til gode restauranter, spa-oplevelser og underholdning i særklasse, så får du det ombord.

Velvære og afslapning med spa eller træning ombord på Celebrity Cruises

Mod betaling kan du forkæle dig i skibets spa-område, der tilbyder behandlinger i alle afskygninger. Uanset om det er en afslappende massage eller en tur i boblebadet, eller lidt morgengymnastik i træningscentret, så er der ingen tvivl om at det er en særlig oplevelse at nyde lidt dig-tid, men udsigt til havet undervejs.

Maden ombord på Celebrity Cruises

Der er mange skønne madoplevelser ombord på Celebritys skibe - og igen favner det bredt og der er noget for enhver smag. Du får nogle enkelte muligheder nedenfor.

Main Dining, også kaldet hovedrestauranten, er her hvor vi har booket bord til vores gæster. Det er her, hvor vi som udgangspunkt spiser om aftenen. Vi har faste borde i restauranten, hvor vi hver aften kan vælge et hav af gode retter fra menukortet.

Specialrestauranter, er mindre restauranter ombord, der har specialiseret sig i eksempelvis steakhouseoplevelser, autentisk italiensk eller asiatisk mad. Disse restauranter kan bookes ombord, og her betales et særskilt beløb. (Se priser ombord). Her får du et bord, som var det på en restaurant, og der er igen et godt udvalg af retter der vælges fra menukortet.

Casual Dining, er spiseområder, hvor du har mulighed for at være i lidt mere afslappede omgivelser. Det er typisk spiseområder man vælger til frokosten, men det kan også være en aften, hvor man ikke lige lyster at tage det pænere tøj på for at spise en tre-retters menu. Det kunne være i buffetrestauranten eller ved pizzaområdet, hvor begge oplevelser er en del af prisen.

Room Service, er også en mulighed ombord. Nyd eksempelvis morgenmaden i kahytten - måske på din tilkøbte balkon. Bestil via telefonen på værelset, og så sørger personalet for at komme op med maden til dig.

Vores rejser inkluderer klassisk drikkepakke ombord på Celebrity Cruises

På vores rejser med Celebrity Cruises har vi inkluderet rederiets klassiske drikkepakke. Det betyder at der i din rejses pris er et godt udvalg af sodavand, vand, kaffe, te, husets vin og spiritus. Specifikationerne på de inkluderede drikkevarer får du ombord. Herudover er der andre drikkevarer, som vil koste ekstra ombord. Det kunne være champagnen, eller specialkaffen - eller den særlige cognac, eller specielle drinks eller øl. (Priser og udbud får du ombord). Rederiet tilbyder også andre drikkepakker, hvortil du ombord kan tilkøbe/opgradere dig til andre pakker, med andet indhold. Drikkevarerne får du i en af barerne ombord, eller i restauranterne, og for at de ansatte ved hvilken drikkevarer der er inkluderet i dit ophold, skal du vise dit skibskort, som du får ved ankomst.

Betaling ombord på Celebrity Cruises

På Celebrity Cruises er betalingen ombord praktisk. Ved ankomst får du udleveret et krydstogtskort. Kortet fungerer både som dit nøglekort til din kahyt, men også som dit bestillings - og betalingskort ombord. Dit tildelte krydstogtkort er linket til dine kontooplysninger og kortet bruges til alle dine køb ombord, og sikrer en hurtig og sikker betalingsproces.

Underholdning ombord på Celebrity Cruises

Ombord tilbydes der alt lige fra imponerende Broadway-stil shows med gode skuespillere og kunstnere, livekoncerter med eksempelvis jazz, klassisk, pop eller rock, eller en hyggelig klaverkoncert i loungen. Nogle gange tilbydes der også film under åben himmel, og så bydes der op til dans flere steder om aftenen.

Vi glæder os til at tage dig med på din krydstogtsrejse

Nyd turen ad Panamakanalen med Kulturrejser

Førsteklasses krydstogt gennem Panamakanalen

Krydstogt gennem Panamakanalen Anløb i Colombia, Panama, Costa Rica, Mexico og USA - Lad drømmen om at passere Panamakanalen gå i opfyldelse og kom med os, når vi tager på et eventyrligt krydstogt på første klasse fra USA t...

Krydstogt i Japan

Krydstogt i Japan og besøg i Sydkorea Rejs med til Japan i 2025 - med stop i Sydkorea - Japan er et utroligt betagende rejsemål, og denne rejse giver dig en unik mulighed for at opleve det japanske kejserriges største seværd...

Nordatlantisk krydstogt - oplev USA, Canada, Grønland og Island

Sejl med på dette nordatlantiske eventyr - fra New York til Island Besøg i Canada og Grønland undervejs - Gå ikke glip af denne storslående sejlads over Atlanten, der på fornemmeste vis forener suveræn luksus ombord på det f...

Krydstogt i Caribien

Krydstogt fra Miami til det tidligere Dansk Vestindien - Oplev Caribien på første klasse i 2025 - Vores gæster elsker vores krydstogt til Caribien, og det kan vi godt forstå. Der er nemlig tænkt på det hele på denne sejlads til paradis. F...

10 dage Fra 25.995,- Læs mere