Skip to main content

Katalogservice - tilmeld dig her

KatalogbeStilling 

Find vores seneste katalog online

Rejseinspirationen er altid kun få klik borte. Vi lægger nemlig altid vores seneste katalog tilgængeligt online, så det er nemt at tilgå, og samtidig skåner vi miljøet ved at trykke færre eksemplarer. Du kan læse vores seneste katalog, der udkom ultimo december 2022, her – både fra computer, telefon og tablet.

LÆS HOVEDKATALOGET FOR 2023

Hovedkataloget byder på masser af spændende rejser og interessant rejseinformation om såvel destinationer som rejseformer. Bliv klogere på flere af de rejsemål, du kan rejse til sammen med Kulturrejser Europa, og lad dig inspirere til, hvor din næste rejse skal gå hen.

Få vores kataloger tilsendt

Vil du gerne have kataloget mellem hænderne? Du kan modtage vores rejsekataloger direkte i din postkasse, så snart de forlader trykken ved at tilmelde dig vores katalogservice. Så vil du modtage dugfrisk rejseinspiration et par gange årligt, når vores nye rejsekataloger udkommer.

Selvom du har et "Reklamer nej tak" på din postkasse, kan vi godt sende dig vores kataloger, når bare vi har din accept. Den kan du give ved at tilmelde dig katalogservicen. Du kan til enhver tid afmelde dig, hvis du ikke længere ønsker katalogerne.

Alsidigt udvalg af rejser i vores rejsekatalog

Udvalget af rejser i vores rejsekatalog er stort og alsidigt, og vi har sørget for, at der er noget for enhver smag, interesse og aktivitetsniveau. Og uanset om du foretrækker de varme eller de kolde himmelstrøg, har vi med sikkerhed noget på hylderne, der kan friste. Både i og udenfor Europa. Alle vores rejser er kulturelle grupperejser, hvor du rejser med andre, der deler dine interesser. Og så er der altid en dansktalende rejseleder med på rejsen, som fortæller interessant og levende om de ting, I ser og oplever undervejs.

Rejserne i kataloget er blot et udpluk af de rejser, vi tilbyder over hele verden. Læs kataloget, og mærk, hvordan rejsefeberen lige så stille begynder at røre på sig.

Vi ønsker dig rigtig god læse- og rejselyst!

 
 
Lämna dina kontaktuppgifter här så skickar vi hem 2021-2022 års inspirationskatalog till dig!
*
*
*
*
*
*
* this is a picture of the number 5this is a picture of the number 1this is a picture of the number 8this is a picture of the number 8

Indsæt kontrolcifret. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularen automatisk

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt