Skip to main content

Azorerne - São Miguel - den grønne ø

Status:
Udsolgt

Rejs til Azorerne - São Miguel

Følg med på denne rejse til Azorernes grønne paradis-ø: São Miguel. Azorerne hører under Portugal og ø-riget består af i alt ni øer, og på denne rejse besøger vi den største ø af dem alle: São Miguel.
Her venter helt uimodståelige naturoplevelser i kombination med små perler og store seværdigheder. Vi kommer tæt på øens vulkanske kratere med billedskønne søer omgivet af stor frodighed, termiske kilder og nyder et blomsterflora uden lige. For ikke at glemme det evige afvekslende landskab - en ren fryd for øjet.

Derfor skal du rejse med os til Azorerne - São Miguel - den grønne ø:

  • Direkte fly og alle udflugter inkluderet
  • Uimodståelige naturoplevelser
  • Havsafari med hvaler og delfiner
  • Lagoa do Fogo - vulkankratere og blågrønne søer
  • Dansktalende rejseleder

Ponta Delgada

São Miguels livlige hovedby danner rammen om vores ophold. Det er en smuk by på øens sydkyst, der byder på historiske bygninger og moderne byliv. Vores hotel er i gåafstand til centrum.

Lagoa do Fogo og Sete Cidades

Blågrønne og pittoreske søer i bunden af vulkanske kratere - omkranset af den skønneste natur. Absolut et par af turens højdepunkter.

Furnas med de varme kilder og billedskønne Nordeste

Furnas-dalen hviler på en uddød vulkan og byder på boblende og dampende kilder, charmerende landsbyliv og en verdensberømt botanisk have. Nordeste er billedskøn med blomster og fantastiske udsigter.

Havsafari med hvaler og delfiner

Følg med ud på sejltur på Atlanterhavet og kom helt tæt på hvaler og delfiner i deres rette element

Direkte fly og alle udflugter inkluderet

Vi flyver direkte til Azorerne fra Billund og København og bor på samme hotel hele ugen.
Følg med på vores rejse til Azorerne, hvor alle udflugter er inkluderet.

Kort dagsprogram for Azorerne - São Miguel - den grønne ø:

Dag 1: Ankomst og velkomst
Dag 2: Ponta Delgada med byvandring (M)
Dag 3: Lagoa do Fogo og Ribeira Grande (MF)
Dag 4: Furnas, Botanisk have og Nordeste (MF)
Dag 5: Havsafari med hvaler og delfiner (M)
Dag 6: Sete Cidades (MF)
Dag 7: Fridag (M))
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad, F = Frokost
Vi tager forbehold for ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.

Rejsen er udsolgt i 2018 og vender tilbage med flere afgange i 2019 (maj og august)

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Vejret

Se vejret i Ponta Delgada på øen São Miguel

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til São Miguel

Med fly fra Billund eller København til São Miguel. Transfer til hotellet og indkvartering. Velkomst.

Dag 2: Byvandring i Ponta Delgada (M)

Ponta Delgada ligger på sydkysten af São Miguel og er Azorernes største by. I dag skal vi rundt i det historiske centrum med fine og velbevarede bygninger, besøge madmarkedet, marinaen og promenaden. Pladsen Gonçalo Velho Cabral, der ligger midt i byen og er opkaldt efter manden der opdagede São Miguel, har en fin triumfbue. Har man tidligere rejst i Portugal er man ikke i tvivl om, at Azorerne er portugisisk. Foruden sprog og kultur, ses det også tydeligt i byggestilen og bl.a. på fortorvenes flotte flisebelægning. Turen slutter i byen inden frokost.


Billede: Pladsen 'Conçalo Velho Cabral'

Dag 3: Lagoa do Fogo og Ribeira Grande (M,F)

I dag kører vi rundt på São Miguel. Vores første stop er ved Lagoa do Fogo, Ildsøen, som regnes for en af Azorernes smukkeste søer. Hele området er naturreservat og ligger i et vulkankrater. Det er et betagende syn, der venter os.


Billede: Lagoa do Fogo, Ildsøen
 
I Caldeira Velha stopper vi ved et lille vandfald og bassin med lunt badevand. For dem, der har badetøjet med, er det muligt med en lille dukkert i de varme kilder(entré betales direkte).
Vi kører videre til Azorernes andenstørste by, Ribeira Grande på nordkysten. Øens mest betydningsfulde - og for nogle måske smukkeste - kirke, Nossa Senhora da Estrela, kigger vi ind i og går en tur i byen, der emmer af lokalt liv. Frokosten er inkluderet på dagens udflugt. Vi er retur på hotellet sidst på eftermiddagen.


Billede: Caldeira Velha & Ribeira Grande

Dag 4: Furnas, Nordeste og Povoacão inkl. ”cozido”-frokost (M,F)

I dag venter et udpluk af São Miguels smukke naturscenarier.
Vi kører til Furnas, der blandt andet er berømt for sine smukke, hvide huse og varme, boblende og dampende kilder i det termiske område.
Lige som så mange andre steder på Azorerne, er området beriget med frugtbar jord opstået af tidligere tiders vulkanske aktiviteter, og jorden er derfor grobund for den frodige vegetation og smukke blomsterflora. Det ses også tydeligt her i Furnas dal, hvor skråningerne, i øens største krater, er dækket af blomster.


Billede: Furnas

Dagens inkluderede frokost er en traditionelle egnsret, ”Cozido das Furnas” bestående af kød, pølser og grøntsager tilberedt på traditionel vis. Efter et velsmagende lokalt måltid, besøger vi den kendte botaniske have, Terra Nostra (entré inkluderet), som af mange beskrives som en oase med fantastiske blomster, planter, træer og haverum. Tag badetøjet med, hvis du vil bade i søen.


Billede: Den botaniske have, Terra Nostra

Landsbyen Povoacão er omgivet af syv høje med vidunderlige udsigter og tre vandløb, der alle munder ud i havet. Det var her de første beboere slog sig ned. Dagens sidste stop er ved det spektakulære udsigtspunkt ved Nordeste - med dets rustikke vandmøller, vandfald og små søer. Regionen er den mest blomsterrige af alle på  øen, og dermed også et af de mest fotograferede områder.

Dag 5: Havsafari med delfiner og hvaler (M)

Atlanterhavet kalder med en maritim sightseeing og "havsafari". Vi sejler med et af øens velrenommerede selskaber, der har stor erfaring i at spore delfiner og hvaler, men vi kan naturligvis ikke udstede garanti, da det er helt op til de vilde dyr, hvor de befinder sig. Men er heldet med os - er det en fantastisk spektakulær oplevelse. 

Dag 6: Vestlige São Miguel med Sete Cidades (M,F)

Efter en smuk bjergtur dag stopper vi ved udsigtspunktet Vista do Rei, der betyder ”Kongens udsigt”.  Her får vi den pragtfulde panoramaudsigt over tvillingesøerne, Sete Cidades, og landsbyen af samme navn. Sete Cidades eller ”De Syv Byers Sø” er et af rejsens højdepunkter. Her er ufatteligt smukt! Tvillingesøerne ligger i krateret af den store, udslukte vulkan. En meget smal passage, der forbinder (eller rettere adskiller) de to søer, har hver sin farve blå (Lagoa Azul) og grøn (Lagoa Verde). Sete Cidades er, udover at være en velbesøgt naturseværdighed, også det sted på Azorerne, hvor de største, naturlige ferskvands-reserver findes. Det er derfor ikke uden grund, at Sete Cidades står på listen over Portugals syv vidundere.


Billede: Sete Cidades - den ene sø blå (Lagoa Azul) den anden grøn (Lagoa Verde)

Dagens rejse fortsætter mod nordvest, og krydser øens bjergkæde i retning mod landsbyen Bretanha, som blev grundlagt af franske immigranter fra Bretagne, deraf navnet. På tilbagevejen til Ponta Delgada stopper vi ved en ananasplantage og ser hvordan produktionen foregår.


Billede: Ponta Delgada

Dag 7: Fridag

Efter mange dages oplevelser er det nu tid til selv at vælge, hvad dagen skal bruges til. Rejselederen giver naturligvis gode råd til spændende oplevelser - afhængig af dine præferencer.

Dag 8: Hjemrejse

Check ud fra hotellet og transfer til lufthavnen. Fly til København eller Billund.
Obrigado e até breve – tak for nu og på gensyn! 


M = Morgenmad, F = Frokost

Vi tager forbehold for ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.

Kort

Rejsen til Saõ Miguel - den grønne ø

Hotel