Skip to main content

REJSER TIL SCHWEIZ

Glæd dig til alpeidyl på tog gennem Schweiz

Schweiz er et rigt land i mange henseender. Beboernes gennemsnitlige indkomst er god, de officielle sprog i landet er adskillige - fire for at være nøjagtig - og naturen er betagende smuk. Synet af grønne bjerge, snoede vandløb, snedækkede alper og den idylliske ro får en til at tro, at man er trådt ind i et eventyr  - og det er man også på en måde.

På vores rejse til Schweiz besøger vi bjerglandsbyer, der gemmer sig blandt de alpine toppe og klatrer tusinder af højdemeter opad ved hjælp af historiske jernbanespor. Gletsjer-ekspressen, Gorgergrat Bahn, Matterhorn og Zermatt er nogle af højdepunkterne på turen.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Toppen af Alperne med Gletsjer-ekspressen

Rejs med Gletsjer-ekspressen rundt i Schweiz

Rejs med gletsjer-ekspressen - Høje tinder, dybe dale og smukke søer glider forbi på denne rejse gennem bjergtagende natur med besøg i både Schweiz og Norditalien. Fra alpeidyl og den eftertragtede togtur med Gletsjer-ekspressen i Schweiz går rejsen videre til herskabelig historie ved krystalklare italienske søer, Lago Maggiore og Comosøen. Derfor skal du rejse med os til Schweiz og Italien: Spektakulære togture i Schweiz med Gletsjer-ekspressen og Gornergrat Bahn Togture...