Skip to main content

Flodkrydstogt på Seinen

8 dage - pris pr. person fra
14.995,-
Udsolgt rejse

Flodkrydstogt på Seinen fra Paris til Den Engelske Kanal i 2024

Vores flodkrydstogt på Seinen gennem Frankrig er en vidunderlig mulighed for at udforske byernes by; Paris, og samtidig nyde det billedskønne sceneri langs Seinen i det nordlige Normandiet, og runde Honfleur ved Den Engelske Kanal.

Denne enestående rejse bringer dig forbi charmerende byer langs floden, hvor historiske, såvel som natursmukke oplevelser står I kø, og hvor skibet, som agerer dit flydende hotel under hele dit ophold, bidrager med god atmosfære undervejs.

Derfor skal du rejse med os på flodkrydstogt Seinen:

 • Komfortabel sejlads langs Seinen på flodkrydstogtskib inkl. helpension
 • Inkluderer drikkevarer til maden og i baren ombord
 • Inkluderer busrundtur i Paris
 • Mulighed for spændende udflugtsmål undervejs på rejsen, herunder: Monets Giverny, "the landing beaches", byrundtur i Honfleur & Rouen
 • Tid til fordybelse og afslapning
 • Dansktalende rejseleder

Paris – mon amour

Paris, Byernes By, behøver ingen nærmere introduktion. Paris er på top 3 over besøgte byer i verden, og man forstår sagtens hvorfor at folk over hele kloden valfarter til denne romantiske og historiske by. Vi skal på denne rejse nyde godt at en busrundtur i den smukke by, og der er herudover tid til at opleve lidt af byens mange højdepunkter på egen hånd, inden vi stævner ud på floden, via Seinens betagende vandveje.

Normandiets franske flodbyer og Den Engelske Kanal

Seinen er også andet end floden gennem Paris. På denne rejse sejler vi hele vejen til udmundingen ved Den Engelske Kanal, når vi ankommer til Honfleur, og herudover nyder vi naturen i Normandiet med besøg i store, såvel som små charmerende flodbyer.

I fodsporene på Claude Monet samt historiske Rouen og smukke Honfleur

Der er en grund til at historiske malere, som Monet og Vincent Van Gogh slog sig ned langs Seinen, for det er ganske simpelt magisk. Tilkøber du udflugtspakken, så tager vi på et smukt besøg i Giverny, som er byen, hvor Claude Monet fik sin inspiration til flere velkendte malerier og også i sin tid boede. Inkluderet i udflugtspakken er også en byrundtur i charmerende Rouen, der også byder på dramatisk historie, samt Honfleur medhistorierne om 2. Verdenskrig og også Jeanne d'Arch.

2024 er 80-året for D-dag - Slaget om Normandiet

Udflugtspakken byder også på et historisk tilbageblik, når vi tager ud til "The landing beaches", hvor D-dag og slaget om Normandiet forefik 6. juni 1944. I år (2024) er det 80-året for D-dag.

Kort dagsprogram for flodkrydstogtet på Seinen:

Dag 1: Ankomst Paris (A)
Dag 2: Paris og busrundtur (M,F,A)
Dag 3: La Roche-Guyon, mulighed for besøg i Monets Giverny (M,F,A)
Dag 4: Honfleur, tid til egne oplevelser (M,F,A)
Dag 5: Honfleur, mulighed for udflugt til "the landing beaches" - 80-året for D-dag (M,F,A)
Dag 6: Honfleur og Rouen, mulighed for byrundtur i begge byer (M,F,A)
Dag 7: Les Andelys, tid til egne oplevelser (M,F,A)
Dag 8: Paris og hjemrejse (M)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Praktisk information:

På anløbsdage, uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle transportudgift ikke inkluderet - og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte inkluderede program. Deltager du i udflugterne, så skal du være opmærksom på, at de kan være strabadserende og kan foregå i kuperet terræn.

De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor der er helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være for egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.

I samarbejde med rederiet gør vi vores bedste for, at det annoncerede program gennemføres. Eventuelle vejrmæssige udfordringer kan dog have indflydelse på strømforhold og vandstand i floden, og derved påvirke sejlrute, slusesejlads og havne-anløb. I tilfælde af sådanne uforudsete hændelser kan det blive nødvendigt at justerer dagsprogrammet på stedet.

Vi gør opmærksom på, at skibet grundet sikkerhedsmæssige årsager ikke tillader at benytte rollator eller kørestol ombord.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst og ombordstigning (A)

Fra København har vi blot en ganske kort flyvetur til Paris. Efter at have fået udlevereret bagagen, stiger vi på bussen og begiver os ud i den parisiske trafik. Alt afhængig af den lokale trafiksituation, skal vi forvente en køretur på en lille times tid. Vi ankommer til vores skib, hvor bagagen kan opbevares, inden vi om eftermiddagen får tildelt vores kahytter. Der er derfor tid til at udforske byen lidt på egen hånd og skibet holder til ca. 1/2 times gå-gang fra nogle af Paris store seværdigheder. 

Dag 2: Paris og busrundtur (M,F,A)

I dag skal vi på opdagelse i Paris og tager fra morgenstunden busrundtur i byen. Vi kører forbi det ikoniske Eiffeltårn, som er blevet Paris’ vartegn. Vi skal også køre forbi Les Invalides, og herudover byder busrundturen på udkig til fantastiske Louvre Museum, Champs-Elysées og Triumfbuen, som er nogle af Paris’ mest kendte monumenter. Efter busrundturen kører vi tilbage til skibet, hvor vi spiser frokost og middag ombord.


Billeder: Maler og Eiffeltårnet i Paris. 

Dag 3: La Roche-Guyon, mulighed for besøg i Monets Giverny (M,F,A)

Vi ankommer i dag til den lille franske by; La Roche Guyon.

Har du tilkøbt udflugtspakken, så skal vi i dag besøge den maleriske by; Giverny. Takket være Claude Monet er den lille by med ca. 600 indbyggere et uundgåeligt stop, når man besøger Normandiet. Ved ankomst går vi en tur med vores rejseleder og ser blandt andet den velkendte dam med åkander og den japanske bro, samt det berømte lyserøde og grønne hus, hvor Monet boede fra 1883 og frem. Det var også her Monets åkande-billeder blev malet og det er nemt at se, hvorfor Giverny var så forførende for Monet - og fortsat er det for turister den dag i dag. Vi har ca. 2 timer i byen og efter udflugten kører vi retur til skibet.

Dag 4: Honfleur, tid til egne oplevelser (M,F,A)

Beliggende i Haute-Normandie regionen har vandvejen i dag ført os ud til Den Engelske Kanal. I dag lægger vi til kaj uden for den lille og hyggelige by; Honfleur.

Den charmerende kystby ligger ved udmundingen af ​​Den Engelske kanal, og byder på en hyggelig og autentisk fransk atmosfære. Her finder du smuk arkitektur og pittoreske bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og farverige huse.

Havnefronten er omgivet af hyggelige caféer og udsensmæssigt minder den næsten om det københavnske Nyhavn-område. Her kan du med rette slentre langs kajen og nyde udsigten over floden og det omkringliggende landskab. 

Har du lyst, så kan du følge med ind til centrum, hvor vores rejseleder går en hyggelig og orienterende gåtur i den smukke by. Vi bliver i Honfleur natten over, så der er rig mulighed for at udforske den charmerende by. 

Dag 5: Honfleur, mulighed for udflugt til "the landing beaches" - 80-året for D-dag (M,F,A)

Vi er heldige at vi har endnu en dag i denne skønne by. Dagen er enten på egen hånd, og har du tilkøbt udflugtspakken, så skal du i dag med på en historisk udflugt til "the landing beaches". Det var her, d. 6. juni 1944, at landgangen foregik på Normandiets kyst og i år er det 80-året for D-dagen (beslutningens dag). Strandene spillede en afgørende rolle under 2. Verdenskrig, hvor mere end 150.000 allierede gik i land og dette var begyndelsen på befrielsen af Vesteuropa. Udflugten er inkl. frokost i land. 


Billeder: The landing beaches.

Dag 6: Honfleur og Rouen, mulighed for byrundtur i begge byer (M,F,A)

Vi starter dagen i Honfleur, og har du tilkøbt udflugtspakken, så kan du glæde dig til at dykke lidt mere ned i den spændende historie, som byen byder på.

Herefter sejler vi videre til Rouen. Byen dokumenteres tilbage til antikken (ca. år 750 f.Kr. til år 400 e.), og var i sin tid hovedstaden i kongeriget England. Byen udvikler sig i rivende fart, med bevarer sin respekt for fortidens historiske levn.

Hvis du har tilkøbt udflugtspakken, så kan du i dag også glæde dig til en byrundtur i Rouen på gå-ben. Her skal vi også have masser af byens historie ind under huden. Blandt andet når vi går forbi Notre Dame-katedralen. Forestil dig de vigtige begivenheder, der har fundet sted her, fra middelalderlige ceremonier til de udfordringer katedralen stod overfor under 2. verdenskrig - sikke et vidnesbyrd. Rouen bevidner også andet dramatisk historie, hvortil det var her Jeanne d'Arch, Jomfruen fra Orléans, blev dømt for kætteri og brændt på bålet.


Billede: Rouen.

Dag 7: Les Andelys, tid til egne oplevelser (M,F,A)

Byggeriet af slottet “Château Gaillard” blev startet af engelske kong Richard, bedre kendt som Richard Løvehjerte, i 1196, i den lille by: Les Andelys. Det majestætiske slot ligger på en klippetop, og har en af de smukkeste panoramaudsigter udover Seine-floden. Slottet forsøgte Jeanne d'Arc at erobre fra englæderne, hvortil forsøget mislykkedes.  Nyd udsigten fra eller til slottet, og har du lyst, så kan du gå en orienterende landtur med vores rejseleder. Den lille by gemmer på masser af historie og har gennem århundreder inspireret mange forfattere til deres spændende historiefortællinger. 


Billede:
Les Andelys.

Dag 8: Paris og hjemrejse (M)

Vi er tilbage i Paris, og efter morgenmaden er det tid til at sige farvel på Paris, Seinen og Frankrig og vi bevæger os mod lufthavnen efter en oplevelsesrig rejse. 

Kort

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
28/8 - 4/9Se rejsetider KøbenhavnFlodkrydstogt på Seinen
Inkl. helpension og et godt udvalg af drikkevarer ombord
14.995,-Udsolgt

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly København - Paris t/r
 • Syv nt. på skib i standard kahyt på main dæk
 • Helpension ombord på skibet
 • Drikkevarer til maden og ved baren (skibets udvalg)
 • Busrundtur i Paris
 • Transport if. program
 • Dansktalende rejseleder

Tillæg/tilkøb:

 • Kahyt på Middle dæk til én personer, kr. 5.195 pr. person
 • Kahyt på Upper dæk til to personer, kr. 1.495 pr. person
 • Kahytter til én person på upper dæk er på forespørgsel. Kontakt os for pris
 • Udflugtspakke: Inkluderer udflugter til Giverny, "the landing beaches", byrundtur i Honfleur og Rouen. Pris p.p.: 695 kr. 

Rejsens pris inkluderer ikke: 

 • Kahyttillæg
 • Udflugtspakke: Udflugter til Giverny, "the landing beaches", byrundtur i Honfleur og Rouen. Pris p.p.: 695 kr. 
 • Eventuelle ekstra arrangementer ud over programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til personalet ombord på skibet, beregn ca. 50 euro i alt
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person

Hotel

Se andre populære rejser her