Skip to main content

Klassiske Sicilien

Pris fra:
11.995,-
Dage:8
Bestil rejse

Rundrejse på Sicilien 2023

På Sicilien, Middelhavets største ø, findes der en enestående kulturarv at dykke ned i. Med et indholdsrigt og varieret program lærer vi, på denne rundrejse, Sicilien og øens skatte meget bedre at kende.

Derfor skal du rejse med os på rundrejse på Sicilien:

 • Alle udflugter og diverse entréer er inkluderet
 • Vi besøger både storbyer, kystbyer og bjergbyer
 • Oplev den flere tusind år gamle Tempeldal ved Agrigento og domkirken i Monreale 
 • Se berømt keramik i Caltagirone og mosaik i den romerske kejservilla i Piazza Armerina
 • Besøg Etna og nyd en rustik frokost på vulkanens skråninger
 • Fridag i charmerende Cefalù
 • Dansktalende rejseleder 

Oplev en rig kulturarv på Middelhavets største ø

Med vores dansktalende rejseleder oplever vi bugnende barok-facader i Siracusa, dragende storbyliv i Palermo og afslappende kystbyidyl i charmerende Cefalù, hvor vi også skal bo nogle nætter. Vi skruer tiden godt 2.500 år tilbage, når vi besøger de imponerende doriske templer i Tempeldalen ved Agrigento. I Piazza Armerina går vi i romernes fodspor og oplever mosaikkunst i verdensklasse i den storslåede kejservilla Villa Romana del Casale. Vi berører flere tidsaldre og får sat Siciliens historiske og kulturelle arv i perspektiv, mens vi nyder nogle gode frokoster langs ruten. 

Den ældste seværdighed vi møder på vor rejse, er Europas største aktive vulkan, Etna. Heroppe, i to kilometers højde, venter der os spektakulære naturscenerier. Vejen fører os også op til den romantiske bjergby Taormina, der især er kendt for sit græsk-romerske teater. I Monreale venter den storslåede normanniske domkirke og i Caltagirone, øens keramikby numero uno, kommer vi tæt på de berømte keramikdekorationer, herunder byens vartegn "La Scalinata di Santa Maria del Monte" - trappen med 142 keramukudsmykkede trin.  

Kort dagsprogram for rundrejsen 19/4:

Dag 1: Ankomst til Catania - transfer til hotel i Noto
Dag 2: Byvandring i Siracusa og Ortigia med frokost (M,F)
Dag 3:  Keramikbyen Caltagirone og kejservillaen i Piazza Armerina (M,F)
Dag 4: Fridag og afslapning i Cefalù (M)
Dag 5: Palermo og domkirken i Monreale (M)
Dag 6: Tempeldalen ved Agrigento (M)
Dag 7:  Vulkanen Etna m. frokost. Besøg i Taormina (M,F)
Dag 8: Besøg i Catania med frokost. Hjemrejse (M,F)

Hoteller: Grand Hotel Sofia i Noto / Hotel Cefalù Sea Palace i Cefalù / Hotel Malavoglia i Aci Trezza

M = Morgenmad, F = Frokost, A= Aftensmad

Kort dagsprogram for rundrejsen 13/5:

Dag 1: Ankomst til Catania - transfer til hotel i Aci Trezza (A)
Dag 2: Vulkanen Etna m. frokost. Besøg i Taormina  (M,F)
Dag 3: Keramikbyen Caltagirone og kejservillaen i Piazza Armerina (M,F)
Dag 4: Fridag og afslapning i Cefalù (M)
Dag 5: Palermo og domkirken i Monreale (M)
Dag 6: Tempeldalen ved Agrigento (M)
Dag 7:  Byvandring i Siracusa. Mulighed for ekstra udflugt til "Noto Infiorata" (M)
Dag 8: Formiddagen fri. Frokost på madmarked på Ortigia. Hjemrejse (M,F)

Hoteller: Hotel Malavoglia i Aci Trezza / Hotel Cefalù Sea Palace i Cefalù / Hotel Alfeo i Siracusa

M = Morgenmad, F = Frokost, A= Aftensmad

Rejsens udflugter foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, bør man være almindeligt godt gående.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram 19/4 - 26/4

Dag 1: Ankomst til Catania - transfer til hotel i Noto

Vi lander på Sicilien i Catanias lufthavn hen på aftenen og kører til hotellet i barokbyen Noto, der også er UNESCO-verdensarv. Her indkvarterer vi os for de næste par nætter. 

Sicilien - solnedgang
Billede: Aftenhimmel over Noto.

Dag 2: Byvandring i Siracusa med frokost på byens madkarked (M,F)

Vi tager hul på vores Sicilien-eventyr med et besøg i Siracusa - en af de ældste byer i verden. Under den græske kolonisation overgik Siracusa selv Athen med sin storhed. I dag skal vi se nærmere på byen herunder det storslåede arkæologiske område med det græske teater, det romerske amfiteater og grotten med Dionysos’ øre. Også halvøen Ortigia med de smukke pladser og snørklede gader, der ligger i forlængelse af Siracusa, skal vi opleve. Det er også her det farverige madmarked ligger, og her venter der os en god frokost med sicilianske specialiteter. Hen på eftermiddagen kører vi retur til vores hotel i Noto. 

Ortigia - klassiske Sicilien
Billede: Ortigias havnepromenade med de mondæne bygninger og hyggelige caféer under træerne.

Eftermiddagen og aftenen tilbringes tilbage i Noto, og det anbefales at tage en gåtur rundt i den lille bykerne mellem de prægtige sicilianske barokbygninger og adelige palæer. Noto blev i 1693 jævnet med jorden under et voldsomt og destruerende jordskælv. Byen blev genopbygget i overdådig barokstil og er helt unik af sin slags. Trænger du til at hvile benene og nyde de prægtige bygninger, så ligger der flere caféer og spisesteder langs byens smukke hovedstrøg.


Billede: Krummelurer, fabeldyr og møntre pryder balkoner og husmure på Notos barokbykninger.

Dag 3: Keramik i Caltagirone og kejservillaen i Piazza Armerina. Kørsel til Cefalù (M,F)

Vi siger farvel til Noto og de smukke palæer i barokstil og sætter kurs mod Caltagirone - Siciliens keramikby numero uno. Vi tager turen igennem byen med et lille minitog, der fører os forbi de vigtigste monumenter, kirker, katedralen og videre til byens centrum i den gamle bydel, der - ligesom mange af de seværdigheder vi allerede har set og skal se - er på UNESCOs verdensarvsliste. vi står af toget her for at opelve byen til fods og komme tættere på en af de helt store seværdigheder - byens vartegn; den berømte keramikpyntede trappe La Scalinata di Santa Maria del Monte.

Minitoget fører os retur til vores bus og vi fortsætter mod Piazza Armerina længere ind i øens hjerte. Her spiser vi en frokost på en lokal restaurant og besøger byens berømte seværdighed, den romerske kejservilla Villa Casale del Romano.


Billede: Keramikbeklædte trin på den berømte trappe "La Scalinata di Santa Maria del Monte" i Caltagirone.

Kejservillaen i Piazza Armerina blev bygget i midten af det 4. århundrede e.Kr. og er, med sine imponerende gulvmosaikker spredt over et areal på 3.500 m², indskrevet på UNESCOs Verdensarvsliste. Historierne som er afbilledet på gulvet i mosaikform er desuden vidnesbyrd om, at bikinien ikke er en opfindelse fra 1960’erne, men at den her eksisterede flere århundreder forinden. 

Kejservillaen Villa romana del Casale i Piazza Armerina
Billede: Mosaikker og levn fra Villa Romana del Casale.

Efter vort besøg i den romerske kejservilla, kører vi stik nord mod den charmerende kystby Cefalù - nordkystens absolutte perle. Her indkvarterer vi os for de næstre tre nætter på et centralt hotel nær havet. Vi skal ud på godt et par timers kørsel inden vi når hotellet i Cefalù, så der er god mulighed for at fordøje dagens indtryk og læne sig godt tilbage og hvile ud. Aftenen er på egen hånd, og byen byder på et rigt udbud af spisesteder, caféer og butikker.

Dag 4: Fridag i Cefalù. Mulighed for byvandring (M)

Dagen i dag er til egen disposition. Der er meget af give sig til; måske du vil gå på opdagelse i de små hyggelige stræder og spændende butikker. I Cefalù er der gode bademuligheder fra byens lange strand og for vandre-entusiaster vil en tur op ad byens store bjerglignende bakke, La Rocca, være en spændende udfordring. Udsigten heroppefra er fænomenal. 

Har du lyst til at deltage i en vandring igennem byen sammen med rejselederen, så kan du også det.

Cefalu, Sicilien
Billede: Charmerende Cefalu.

Cefalù var oprindeligt et fiskerleje, der i løbet af middelalderen voksede sig til en mindre by, især efter den normanniske konge Roger II befalede, at der skulle bygges en katedral. Ifølge sagnet, sejlede kongen en dag langs Siciliens nordlige kyst, da et frygteligt uvejr pludselig indtraf. Båden var begyndt at synke, da Roger faldt på knæ og bad Jomfru Maria for sit liv. Han lovede hende, at hvis hun frelste ham, ville han bygge en domkirke på det sted, hvor han kom i land. Pludselig tittede solen frem, og båden kunne sejle ind til kysten, hvor den lagde til ved Cefalù. Roger holdt sit løfte, og det vidner den smukke domkirke om den dag i dag - den slår vi naturligvis vejen forbi på byvandringen.

Dag 5: Palermo og domkirken i Monreale (M)

I dag kører vi vestover til den prægtige mosaik-udsmykkede domkirke i Monreale, der i 2015 blev optaget på UNESCOS verdensarvsliste. Den arabiske-normanniske domkirke - opført i sidste halvdel af 1100-tallet, er et pragteksemplar inden for normannisk arkitektur og dens indre imponerer den besøgende med overdådige guldbelagte mosaikker i en langt større skala end det vi så i Cefalù.

Domkirken i Monreale
Billede: Den mosaik-udsmykkede domkirke i Monreale.

En kort køretur fra Monreale ligger Siciliens hovedby - pragtfulde Palermo. Byen er fuld af kontraster; mondæne bygninger og noble paladser flankeres af folkelige gademarkeder, og arkitekturens forskellige stilarter bevidner om en lang og broget historie. Vi oplever byen og de vigtigste seværdigheder og får lidt tid på egen hånd inden vi kører retur til hotellet i Cefalù.

Palermo - klassiske Sicilien
Billede: Palermo - Piazza Pretoria.

Dag 6: Tempeldalen v. Agrigento (M)

Dagen dedikerer vi til Tempeldalen, som vi sammen udforsker i al dens pragt og en lokalguide med speciale i Tempeldalen gør os selskab. Selvom dagens seværdighed ligger langt fra de områder vi normalt bevæger os i, vil vi ikke undlade at besøge dette unikke sted og vi må berede os på mere kørsel denne dag. 

Vel ankommet til Tempeldalen skruer vi tiden tilbage til årene 510-430 f.Kr., hvor de imponerende doriske templer blev bygget og hører den interessante historie om den antikke græske by, der er unik af sin slags og derfor også er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Vi anbefaler, at du medbringer en solhat eller kasket og en flaske vand, for at være godt rustet til at vandre rundt blandt de imponerende ruiner. Turen går nu østover til hotellet i Aci Trezza. Det er en længere køretur, så vi et stop eller to undeejs og strækker benene og et. tanker op på lidt forsyninger. Vel ankommet i Aci Trezza er aftenen til fri disposition.

Tempeldalen i Agrigento
Billede: Tempeldalen ved Agrigento.

Dag 7: Vulkanen Etna m. frokost på landsted. Besøg i Taormina (M,F)

Fra morgenstunden sætter vi kurs mon vulkanen Etna, som er det højeste bjerg på Sicilien og den største aktive vulkan i Europa. Det lønner sig at komme tidligt, for at undgå skyerne der ofte indfinder sig her henad middagstid og slører udsigten. Vi standser i 1.900 meters højde ved Refugio Sapienza og vandrer op til Monti Silvestri-kraterne. Udsigten heroppe fra er storslået, og terrænnet vi vandrer i minder mest af alt om et goldt månelandskab. Vi anbefaler, at man ifører sig godt fodtøj og medbringer en varm bluse.

Op ad Etnas frodige skråninger dyrkes druer, pistacienødder, jordbær, pærer, kaktusfrugter og citroner med helt særlige karakteristika på grund af den frugtbare lavajord. Især honning og vin fra Etna er blevet ganske populært både hos turister og italienerne selv. Ved frokosttid kører vi til et rustikt landsted beliggende i Etnas baghave, hvor vi skal smage på øens specialiteter.
 

Vulkanen Etna som vi besøger på dag 7
Billede: Landskab på vulkanen Etna.

Efter frokost kører vi mod den romantiske bjergby Taormina. Vi tager en orienterene byvandring og efterfølgende er der god tid til at vi udforske byen og den livlige handelsgade ”Corso Umberto”. Vi kan også anbefale et besøget ved det græsk-romerske teater, hvor Goethe i 1787 tryllebundet betragtede udsigten - højt hævet over havet (entré ikke inkl.).

Taorminas græsk-romerske teater
Billede: Taormina og det græsk-romerske teater.

Dag 8: Besøg i Catania med frokost. Hjemrejse (M,F)

I dag går turen hjemad, men inden vi påbegynder vores hjemrejse efter en oplevelsesrig uge på Middelhavets største ø, har vi et sidste besøg til gode - et besøg i Catania ved foden af Etna. Vi tager et kig på byen og spiser en sidste fælles frokost sammen og kan nå at gøre de sidste indkøb. En populær souvenir at tage med sig hjem fra Sicilien er de berømte sicilianske kager "Cannoli" og "Cassata siciliana" - begge med sødet ricottaost. Her kan de velbesøgte konditorier på hovedstrøget Via Etnea - gaden hvorfra man kan kigge op mod Etna, deraf gadenavnet - være behjælpelige.

Hen på eftermiddagen går turen mod lufthavnen og vi tager afsked med skønne Sicilien.

Dagsprogram 13/5 - 20/5

Dag 1: Ankomst til Catania - transfer til hotel og middag (A)

Vi lander på Sicilien i Catanias lufthavn hen på eftermiddagen og kører til hotellet i Aci Trezza nord for Catania. Her indkvarterer vi os for de næste par nætter. Middag på hotellet.


Sicilien - solnedgang
Billede: Aftenhimmel over Sicilien.

Dag 2: Vulkanen Etna m. frokost. Besøg i Taormina (M,F)

Vi påbegynder vores oplevelsesrige rundrejse med et besøg på vulkanen Etna, som er det højeste bjerg på Sicilien og den største aktive vulkan i Europa. Vi standser i 1.900 meters højde ved Refugio Sapienza og vandrer op til Monti Silvestri-kraterne. Udsigten heroppe fra er storslået, og terrænnet vi vandrer i minder mest af alt om et goldt månelandskab. Vi anbefaler, at man ifører sig godt fodtøj og medbringer en varm bluse.

Op ad Etnas frodige skråninger dyrkes druer, pistacienødder, jordbær, pærer, kaktusfrugter og citroner med helt særlige karakteristika på grund af den frugtbare lavajord. Især honning og vin fra Etna er blevet ganske populært både hos turister og italienerne selv. Ved frokosttid kører vi til et rustikt landsted beliggende i Etnas baghave, hvor vi nyder en dejlig frokost. 
 

Vulkanen Etna som vi besøger på dag 7
Billede: Landskab på vulkanen Etna.
 

Efter frokost kører vi mod den romantiske bjergby Taormina. Vi tager en orienterene byvandring og efterfølgende er der god tid til at vi udforske byen og den lilige handelsgade ”Corso Umberto”. Vi kan også anbefale et besøget ved det græsk-romerske teater, hvor Goethe i 1787 tryllebundet betragtede udsigten - højt hævet over havet (entré ikke inkl.).
 

Taorminas græsk-romerske teater
Billede: Taormina og det græsk-romerske teater.

Dag 3: Keramik i Caltagirone og kejservillaen i Piazza Armerina. Kørsel til Cefalù (M,F)

Vi siger farvel til Noto og de smukke palæer i barokstil og sætter kurs mod Caltagirone - Siciliens keramikby numero uno. Vi tager turen igennem byen med et lille minitog, der fører os forbi de vigtigste monumenter, kirker, katedralen og videre til byens centrum i den gamle bydel, der - ligesom mange af de seværdigheder vi allerde har set og skal se - er på UNESCOs verdensarvsliste. vi står af toget her for at opleve byen til fods og komme komme tættere på en af de helt store seværdigheder - byens vartegn; den berømte keramikpyntede trappe La Scalinata di Santa Maria del Monte.

Minitoget fører os retur til vores bus og vi fortsætter mod Piazza Armerina længere ind i øens hjerte. Her spiser vi en frokost på en lokal restaurant og besøger byens store seværdighed, den romerske kejservilla Villa Casale del Romano.


Billede: Keramikbeklædte trin på den berømte trappe "La Scalinata di Santa Maria del Monte" i Caltagirone.

Kejservillaen i Piazza Armerina blev bygget i midten af det 4. århundrede e.Kr. og er - med sine imponerende gulvmosaikker spredt over et areal på 3.500 m² - indskrevet på UNESCOs Verdensarvsliste. Historierne som er afbilledet på gulvet i mosaikform er desuden vidnesbyrd om, at bikinien ikke er en opfindelse fra 1960’erne, men at den her eksisterede flere århundreder forinden. 

Kejservillaen Villa romana del Casale i Piazza Armerina
Billede: Mosaikker og levn fra Villa Romana del Casale.

Efter vort besøg i den romerske kejservilla, kører vi stik nord mod den charmerende kystby Cefalù - nordkystens absolutte perle, der har det hele. Her indkvarterer vi os for de næstre tre nætter på et centralt hotel nær havet. Vi skal ud på godt et par timers kørsel inden vi når hotellet i Cefalù, så der er godt mulighed for at fordøje dagens indtryk og læne sig godt tilbage og hvile ud. Aftenen er på egen hånd, og byen byder på et rigt udbud af spisesteder, caféer og butikker.

Dag 4: Fridag i Cefalù. Mulighed for byvandring (M)

Dagen i dag er til egen disposition. Der er meget af give sig til; måske du vil gå på opdagelse i de små hyggelige stræder og spændende butikker. I Cefalù er der gode bademuligheder fra byens lange strand og for vandre-entusiaster vil en tur op ad byens store bjerglignende bakke, La Rocca, være en spændende udfordring. Udsigten heroppefra er fænomenal. 

Har du lyst til at deltage i en vandring gennem byen sammen med rejselederen, så kan du også det.

Cefalu, Sicilien
Billede: Charmerende Cefalu.

Cefalù var oprindeligt et fiskerleje, der i løbet af middelalderen voksede sig til en mindre by, især efter den normanniske konge Roger II befalede, at der skulle bygges en katedral. Ifølge sagnet, sejlede kongen en dag langs Siciliens nordlige kyst, da et frygteligt uvejr pludselig indtraf. Båden var begyndt at synke, da Roger faldt på knæ og bad Jomfru Maria for sit liv. Han lovede hende, at hvis hun frelste ham, ville han bygge en domkirke på det sted, hvor han kom i land. Pludselig tittede solen frem, og båden kunne sejle ind til kysten, hvor den lagde til ved Cefalù. Roger holdt sit løfte, og det vidner den smukke domkirke om den dag i dag - den slår vi naturligvis vejen forbi på byvandringen.

Dag 5: Palermo og domkirken i Monreale (M)

I dag kører vi vestover til den prægtige mosaik-udsmykkede domkirke i Monreale, der i 2015 blev optaget på UNESCOS verdensarvsliste. Den arabiske-normanniske domkirke - opført i sidste halvdel af 1100-tallet, er et pragteksemplar inden for normannisk arkitektur og dens indre imponerer den besøgende med overdådige guldbelagte mosaikker i en langt større skala end det vi så i Cefalù.

Domkirken i Monreale
Billede: Den mosaik-udsmykkede domkirke i Monreale.

En kort køretur fra Monreale ligger Siciliens hovedby - pragtfulde Palermo. Byen er fuld af kontraster; mondæne bygninger og noble paladser flankeres af folkelige gademarkeder, og arkitekturens forskellige stilarter bevidner om en lang og broget historie. Vi oplever byen og de vigtigste seværdigheder og får lidt tid på egen hånd inden vi kører retur til hotellet i Cefalù.

Palermo - klassiske Sicilien
Billede: Palermo - Piazza Pretoria.

Dag 6: Tempeldalen v. Agrigento (M)

Dagen dedikerer vi til Tempeldalen, som vi sammen udforsker i al dens pragt og en lokalguide med speciale i Tempeldalen gør os selskab. Selvom dagens seværdighed ligger langt fra de områder vi normalt bevæger os i, vil vi ikke undlade at besøge dette unikke sted og vi må berede os på mere kørsel denne dag. 

Vel ankommet til Tempeldalen skruer vi tiden tilbage til årene 510-430 f.Kr., hvor de imponerende doriske templer blev bygget og hører den interessante historie om den antikke græske by, der er unik af sin slags og derfor også er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Vi anbefaler, at du medbringer en solhat eller kasket og en flaske vand, for at være godt rustet til at vandre rundt blandt de imponerende ruiner. Turen går nu østover mod Siracusa, og med en strække-ben pause eller to undervejs når vi frem og indvkvarterer os på et dejligt centralt hotel i byen. 
 

Tempeldalen i Agrigento
Billede: Tempeldalen ved Agrigento.

Dag 7: Byvandring i Siracusa og Ortigia. Mulighed for ekstraudflugt til Notos blomsterfestival (M)

Vi vågner op i Siracusa - en af de ældste byer i verden og den skal vi dykke ned i i dag. Under den græske kolonisation overgik Siracusa selv Athen med sin storhed. I dag skal vi se nærmere på byen herunder det storslåede arkæologiske område med det græske teater, det romerske amfiteater og grotten med Dionysos’ øre. Også halvøen Ortigia med de smukke pladser og snørklede gader skal vi opleve.

Resten af dagen er til fri disposition. Vi anbefaler en sejltur rundt om Ortigiahalvøen eller en slentretur langs Ortigias smukke havnepromenade. 

Ortigia - klassiske Sicilien
Billede: Ortigias havnepromenade med de mondæne bygninger og hyggelige caféer under træerne.

Mulighed for ekstraudflugt til Notos blomsterfestival

Det er også muligt at tilkøbe sig en ekstra udflugt til barokbyen Noto, der i disse dage huser den årligt tilbagevendende blomsterfestival "Noto Infiorata" - en tradition, der første gang så dagens lys i 1980. Hvert år, den tredje søndag i maj, er den centrale gade Via Nicolaci  omdrejningspunktet i blomsterfestivallen. Millioner af blomsterhoveder er nøje lagt på gaden, side om side, i sirlige mønstre og dekorative billeder, så der skabes et farverigt gulvtæppe af blomster ned igennem gaden - ganske enkelt et unik syn. Denne fredag besøger vi Noto, og ser "gulvtæppet", der er så godt som færdiglagt, og hvis vi er heldige vil vi kunne få et glimt af kunstnerne, der lægger en sidste hånd på værket.

Udover smukt blomsterdekorerede gader, så er Noto seværdig i sig selv. Byen blev i 1693 jævnet med jorden under et voldsomt jordskælv og blev genopbygget i overdådig barokstil, der er så unik, at den er erklæret UNESCO verdensarv. 

Dag 8: Madmarkedet i Ortigia med frokost. Hjemrejse (M,F)

Efter en rolig morgen på hotellet slår vi atter vejen forbi Ortigia, der ligger i gåafstand fra hotellet. Her nyder vi en frokost på byens farverige madmarked med lokale råvarer og specialiteter. De sidste indkøb kan gøres inden turen går mod lufthavnen og vores hjemrejse kan begynde efter en opelvelsesrig uge på Middelhavets største ø.

Kort

Klassiske Sicilien med afrejse 19/4:

Klassiske Sicilien med afrejse 13/5:

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Catania på dmi.dk her

 

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
19/4 - 26/4Se rejsetider KøbenhavnKlassiske Sicilien - direkte fly fra København11.995,-Få pladser tilbage
13/5 - 20/5Se rejsetider KøbenhavnKlassiske Sicilien - fly fra København11.995,-Bestil

På denne rejse til Sicilien er deltagerantallet maksimalt 34 personer.

Afgangen 19/4 - rejsens pris inkluderer:

 • Direkte fly København - Catania med Norwegian t/r 
 • 7 nt. på gode hoteller
 • 7 x Morgenmad, 4 x frokost
 • Udflugter og transport if. program
 • Udvalgte entréer (værdi ca. 370 kr.)
 • Dansktalende rejseleder

Afgangen 13/5 - rejsens pris inkluderer:

 • København/Billund - Catania via Amsterdan med KLM t/r 
 • 7 nt. på gode hoteller
 • 7 x Morgenmad, 3 x frokost, 1 x aftensmad
 • Udflugter og transport if. program
 • Udvalgte entréer (værdi ca. 370 kr.)
 • Dansktalende rejseleder

Entréer inkluderet:

 • Den romerske villa i Piazza Armerina
 • Domkirken i Monreale
 • Tempeldalen i Agrigento
 • Siracusas Duomo og arkæologiske zone

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Enkeltværelsestillæg fra kr. 2.495 - 2.795
 • Evt. øvrige entréer 
 • Turistskat (betales kontant på hotellerne. Beregn ca. 20 euro i alt pr. person. Beløbet kan ændres uden varsel af hotellerne)
 • Drikkevarer og øvrige måltider end de nævnte 
 • Ekstra udflugt til Noto på afgangen 13/5
 • Forsikringer
 • Administrationsgebyr kr. 95 pr. person
   

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil stadig indgå, selvom der byttes rundt på programmet.

Hotel

Overnatning Dag 1 - 3

Grand Hotel Sofia

Grand Hotel Sofia

Se andre populære rejser her